🔰جدیدترین توصیه رهبر انقلاب برای شناخت اولویتها
🌟باید با نهجالبلاغه مأنوس شوید
📌 دیدار رهبر انقلاب با هیأت دولت، معمولا جزو یکی از دیدارهای ثابت ایشان است که سالیان سال است که در ماه مبارک رمضان برگزار میشود. رسم همیشگی رهبر انقلاب در این دیدار آن است که در ابتدای آن، بخشهایی از #نهجالبلاغه را انتخاب کرده و دربارهی آن موارد و تذکراتی را ارائه میدهند.
↙️ نهجالبلاغهخوانی رهبر انقلاب البته مخصوص این دیدار خاص نبوده و در دیدارهای عمومیتر نیز فراخور بیانات خود، اشاراتی به این کتاب شریف داشتهاند. حتی از این بالاتر، در توصیهای به #جوانان چنین فرمودند که: «عزیزان با نهجالبلاغه انس پیدا کنید. نهجالبلاغه، خیلی بیدار کننده و هوشیار کننده و خیلی قابل تدبر است. در جلساتتان، با نهج البلاغه و کلمات امیرالمؤمنین(ع) انس پیدا کنید. اگر خدای متعال توفیق داد و یک قدم جلو رفتید، آن وقت با صحیفهی سجادیه - که علیالظاهر فقط کتاب دعاست؛ اما آن هم مثل نهجالبلاغه، کتاب درس و کتاب حکمت و کتاب عبرت و کتاب راهنمای زندگی سعادتمندانهی انسان است - انس بگیرید.»
⁉️ حال سؤال آن است که چرا رهبر انقلاب بر نهجالبلاغهخوانی اصرار دارند و همواره خواندن آن را (در کنار انس با قرآن) مخصوصا به جوانان توصیه میکنند؟
🔸اگر بپذیریم نقطهی آغازین "انحراف" یا "سقوط" انسانها، از انحراف یا التقاط فکری و معرفتی آنان سرچشمه میگیرد، نهجالبلاغه، "نظام باورها" و "ریشههای فکری" انسان را ترمیم و تصحیح میکند.
👈 چندماه پیش، در حاشیهی یکی از دیدارهای رهبر انقلاب با اهالی فرهنگ و هنر، ایشان در پاسخ به سؤال یکی از حضار که "چه کتابی بخوانیم که با توجه به راهبرد ائمه بتوانیم در تشخیص اولویتها دچار انحراف نشویم"، چنین فرمودند: «کتابی که - به قول شما- راهبرد ائمه را در هدایت مردم معین کرده باشد... من الان به ذهنم نمیرسد، منتها اگر شما میخواهید در این - باصطلاح- اولویتشناسی و اولویتیابی عمق پیدا کنید؛ با نهجالبلاغه اُنس پیدا کنید، نهجالبلاغه خیلی خوب است.
👈 الان واقعاً بنده بهعنوان مسئولی که در این جایگاه قرار دارم یکی از مشکلات اساسی خود من - من دارم واقعاً مشکل خودم را میگویم- در زمینهی بسیاری از این کارها ذهن [مسئولانی است که] مخاطبینم هستند یعنی آنهایی که با من همکارند که من از اینها میخواهم که مثلاً شما تولید ملی را پیش ببرید یا اقتصاد مقامتی را مثلاً فرض کنید که چه بکنید؛ من مشکل با ذهن اینها دارم. ببینید، اینکه ما میگوییم که به توان ملی، توان داخلی، آن اقتدار حقیقی داخلی تکیه کنید نه به بیرون و خب همه هم میگویند بله، منتها عمل نمیشود، چرا؟ چون مشکل ذهنی وجود دارد یعنی باور نیست.
👈 نهجالبلاغه خیلی راه باز میکند برای ما و خوشبختانه ترجمههای خوبی هم از نهجالبلاغه شده که میتوانید پیدا کنید. [آن را] با این نگاه بخوانید، با این نگاه که - به قول شما - اولویتها را بتوانید از آن دربیاورید. نهجالبلاغه خیلی خوب است، هم خطبهها خیلی خوب است و هم آن حکمتها خیلی خوب است، در نامهها هم خیلی چیزهای خوب هست. آدم دقیقاً در زمینهی باورها که من گفتم اولویت را پیدا کند، سعی کنید روی ذهنها اثر بگذارید، روی باورها اثر بگذارید.»
✳️ باری، فرصت سهماههی "بهار معنویت" (ماه رجب و شعبان و رمضان) فرصت مناسبی است برای جوانان مؤمن و انقلابی، که از آن استفاده کرده و خواندن نهجالبلاغه را در دستور کار قرار دهند. نهجالبلاغه، ریشهی باورهای انسان مؤمن و انقلابی است و جوانی که قرار است کار انقلاب را به پیش برد و فردای ایران را بسازد، چارهای ندارد جز آنکه ریشهی باورهای خود را هرچه بیشتر مستحکم کند، وگرنه در تندبادهای حوادث، خواهد لرزید، چنانکه در تاریخ اسلام و انقلاب برخی از دنیاطلبان لرزیدند.
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حمله وحشیانه به یک زن محجبه در مهد تمدن و آزادیِ کسانی که همه چیز خود فدای تبدیل شدن به آن میکنند، آمریکا
@feraghvaadyan
✡️ پشتپرده طرح کاهش جمعیت جهان (5)
1️⃣ #آلدوس_هاکسلی (Aldous Huxley) نویسنده و فیلسوف مشهور انگلیسی از افرادی است که به تئوریهای #جمعیتزدایی، کمک زیادی کرده است.
2️⃣ وی علاوه بر سخنرانیهای مختلف با همین موضوع، اقدام به نوشتن رمان شناختهشدهی «دنیای قشنگ نو» (1946) کرده است.
3️⃣ در بخشی از این رمان به طور ضمنی با روشهایی آشنا میشویم که به خصوص در سالهای اخیر برای #کنترل_جمعیت دنیا مورد استفاده قرار گرفته است:
✍️ هیچ دلیلی وجود ندارد که حکومتهای استبدادی جدید، شبیه به قدیمیها باشند. حکومت با باتوم و جوخههای آتش، قحطی مصنوعی، و حبس و تبعید دستهجمعی، نه تنها غیرانسانی است بلکه ناکارآمد است.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/yTxYPP
اندیشکده مطالعات یهود
✡️ پشتپرده طرح کاهش جمعیت جهان (3)
1️⃣ بسیاری از تلاشها جهت #کاهش_جمعیت، بر اساس این منطق صورت میگیرد که منابع طبیعی در دنیا در حال تمام شدن است و #افزایش_جمعیت، این روند را تسریع و در نتیجه، بشریت را با خطر انقراض مواجه میکند.
2️⃣ از جمله اقداماتی که برای توجیه این نظریه صورت گرفته است، انتشار کتاب #اولین_انقلاب_جهانی (The First Global Revolution) توسط اندیشکده بینالمللی #باشگاه_رم (Club of Rome) در سال 1991 بود.
3️⃣ این اندیشکده، سال 1972 نیز کتاب دیگری با عنوان #محدودیتهای_رشد (The Limits to Growth) را به چاپ رسانده بود. در آن کتاب هم سناریوهای مختلفی پیشبینی شده بود که رشد جمعیت در آینده دنیا به وجود میآورد.
4️⃣ آنچه در کتاب سال 1991 میخوانیم نشان میدهد که #گرم_شدن_زمین، صرفاً بهانه و دستاویزی برای مبارزهی مقامات بینالمللی با #بشریت است:
✍️ در جستجو برای یک دشمن جدید که ما را متحد کند به این نتیجه رسیدیم که بحث آلودگی هوا، خطر گرم شدن کره زمین، کمبود آب، قحطی و مانند اینها، بهترین گزینه هستند. همهی این خطرات، توسط دخالت انسان ایجاد میشود و تنها از طریق تغییر در نگرش و رفتار است که میتوان بر آنها غلبه کرد. بنابراین دشمن واقعی، چیزی نیست جز خودِ بشریت.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/yTxYPP
اندیشکده مطالعات یهود
✡️ پشتپرده طرح کاهش جمعیت جهان (2)
1️⃣ مفهوم #جهانی_شدن و یکی کردن تمام کشورها و ملتها و نهایتاً تشکیل بهاصطلاح #دولت_واحد_جهانی، از اهداف ریشهای و مهم مقامات غربی است.
2️⃣ این مفهوم در تفکرات #ایلومیناتی و #فرماسونری به نوعی، هدف نهایی محسوب میشود.
3️⃣ #ویلیام_بنتون (William Benton) معاون و نماینده وزیر امور خارجه آمریکا در یونسکو سال 1946 طی اظهاراتی که این هدف را نشان میدهد، میگوید:
👈 تا زمانی که حتی یک کودک، در هوای مسمومِ #ناسیونالیسم تنفس میکند، آموزش و ترویج تفکر #جهانیشدن تنها نتایج مخاطرهآمیز خواهد داشت. همانطور که اشاره کردهایم، اغلب #خانواده است که کودک را آلوده به ناسیونالیسم افراطی میکند. بنابراین مدارس، با اعتقادات خانوادهها مبنی بر #وطنپرستی یا #تعصب روی وطن مبارزه میکنند. ما باید به سرعت موانع موجود در ناسیونالیسم را که سر راه توسعه #تفکر_جهانی هستند، تشخیص دهیم. ما در آغاز یک فرایند طولانی برای شکستن دیوار #حاکمیت_ملی هستیم. #یونسکو باید در این مسیر، پیشگام باشد.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/yTxYPP
اندیشکده مطالعات یهود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Dastam Begir Abdolbaha Parody Nasim ترانه معروف #بهایی بنام دستم بگیر عبدالبهاء، پاردی با #نسیم_سبز
@feraghvaadyan
🌐ضرورت گفتگوهای بین الادیانی
✅ادیان، تکمیلکننده یکدیگر هستند
✍«گفتگو» و تعامل، از جمله مبحث مهم و تأثیرگذار در زندگانی بشر از گذشته تا امروز می باشد و آثار آن بر عرصه های مختلف حیات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و...، غیر قابل انکار. مسئله گفتگو وتعامل، به ویژه در حوزه ادیان و پیروان آیینهای مختلف، از اهمیتی دوچندان برخوردار است، چراکه تجربه گفتگوهای بینالادیانی صورتگرفته در سالهای اخیر، نمایانگر ارتقای سطح تعامل میان پیروان مذاهب، بهبود روحیه ادراک و تفاهم و زمینهیابی برای مرتفع ساختن چالشاه و ضرورتهای پیشرو در این حوزه است.آقای دکتر «ابوذر ابراهیمی ترکمان»، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این رابطه میگوید: «سیره ائمه و پیامبر اکرم(ص)،مبتنی بر گفتگو بود.مناظرات ائمه، ازجمله امام رضا(ع) شاهد این امر است. خوشبختانه، گفتگوی ادیان، مقوله موفقی بود. به همین خاطر ما بحث گفتگوهای فرهنگی را در سازمان آغاز کردیم. گفتگوها در واقع، فرصتی است برای اینکه علما و دانشگاهیان ما، افکار و عقاید پیروان سایر ادیان را بشنوند.»
وی با اشاره به ضرورت و دستاوردهای گفتگو نیز اظهار داشت: «خود گفتگو، فی نفسه فایده است، نباید از این نکته مهم غافل شویم. امروز به مدد گفتگوهای صورتگرفته، طرف های مقابل به شناخت خوبی از نیات و اهداف ما دست یافته و تفاهم و اشتراک زیادی با یکدیگر یافتهایم. قرار گرفتن مدخل های شیعی در دایرهالمعارف جهان، از دیگر دستاوردهای گفتگوست. هرچه این گفتگوها بیشتر پیش می رود ما به این نتیجه می رسیم که ادیان، تکمیلکننده یکدیگر هستند. اگر کا برنقاط اشتراک آن ها تکیه کنیم، بسیاری ازاختلافات مرتفع خواهدشد.»
@feraghvaadyan
⚪️مصاحبه با دیوید فرگس تازه مسلمان کانادایی
🔶چگونه با اسلام آشنا شدید؟
در شهری که متولد شدم هیچ مسلمانی زندگی نمی کرد. هنگامی که ۱۸ یا ۱۹ ساله بودم از روی کنجکاوی علاقمند شدم در مورد اسلام مطالعه کنم .با اسلام بیشتر از طریق مطالعه آشنا شدم که شامل مطالعه ترجمه انگلیسی قرآن و کتاب تاریخ اسلام آکسفورد بود .همچنین ارتباط اینترنتی با مسلمانان در ابتدای کار موثر بود. بعدها یک مسجد سنی در شهری نزدیک شهر سکونت خود یافتم و به آن شهر نقل مکان کردم. اما در جامعه مسلمانان آن شهر برای یک تازه مسلمان فرصت چندانی برای ارتباط با مسلمین دیگر جهت کسب اطلاعات دینی وجود نداشت. در آن جا بیشتر افراد نظرات مختلفی در مورد اسلام بر مبنای نظر عالمی که به او علاقه داشتند اظهار می داشتند بنابراین می توانم بگویم مطالعه کتاب ها و سایت های اینترنتی بهترین منبع برای آشنایی علمی با اسلام بودند...
🔷آیا بعد از اسلام اتفاقی افتاده که قلب شما را مطمئن کند که راه درست را انتخاب کرده اید؟مثلا یک رویا.
یک بار در خواب دیدم کره زمین آشفته است و همه چیز بهم ریخته است و در حال از بین رفتن است. در همین زمان حضور صاحب العصر و الزمان (عجل الله تعالی فی فرجه الشریف) را احساس کردم. وقتی از خواب بلند شدم احساس کردم این خواب به این معناست که نظم و پایداری دنیا به خاطر وجود مبارک حضرت است.
🔸🔸شرح کامل این مصاحبه در سایت #رهیافته
rahyafteha.ir/5174
@feraghvaadyan
⭕️سیاستهای ما در مقابل #فرقه_ها
🔰برای مقابله مؤثر با فرقههای انحرافی، سیاستهای مختلفی را میتوان لحاظ نمود که لازمه آن همکاری تمام یاشخاص –حقیقی و حقوقی- و متولیان امر، همچنین آحاد جامعه می باشد. برخی سیاستهای پیشنهادی (از نگاه کارشناسان) را می توان به شرح ذیل بیان کرد:
1⃣ گرفتن بسترهای حساس از حریف زننده
2⃣ پاسخ دادن به شبهات های اجتماعی و مبارزه با فقر فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
3⃣ ارتقای سطح آگاهی
4⃣ رفع آسیبها و نقاط آسیبرسان و ضربه
5⃣ همکاری و هماهنگی حوزه های متولی امر(اعم از فرهنگی، امنیتی، سیاسی و...) در مقابله با فرقهها
6⃣ اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در خصوص پشتپرده و باورهای باطل فرقهها، بهویژه در مدارس و دانشگاه ها(آموزش استانداردهای فرقهای، همان طور که در کشورهای غربی نیز آموزش داده میشود)
7⃣ نقد کتب و آموزه های فرقهای. مانند عرفا واره های سرخپوستی یا آنچه در قالب ورزش نفوذ کرده و با عناوینی چون یوگا و ریلکسیشن، ترویج داده میشود.
8⃣ ارتقای اقدامات در حوزه ایجابی؛ عرضه عرفان اصیل برمبنای اصول و مبانی اسلام ناب محمدی(ص) و الگوهای عرفانی در جامعه.
✅ با عملیاتی کردن این سیاست ها می توان به تقابلی مؤثر در برابر این هجمه خاموش و خزنده، دست یافت.
@feraghvaadyan
✝ اقشار آسیبدیده، طعمه مبلغان تبشیری
✍یکی از شگردهای مهم جریان #مسیحیت_تبشیری ، تمرکز بر اقشار آسیب دیده اجتماعی و تلاش برای جذب آن ها از ناحیه مشکلاتشان است. بسیاری از بُریده های تبشیری در ذکر تجربیات خود به این مسئله اشاره کرده اند. برای مثال، آقای «محمد دهنوی»(جداشده از جریان تبشیر) در این زمینه می گوید: 💬«مهم ترین مسئله، آسیب های اجتماعی است. کسانی که درگیر مسئله طلاق یا اعتیاد بوده اند، مهم ترین طعمه های تبشیر هستند. در جامعه ما هیچ کس به فردی با سابقه اعتیاد، کار نمی دهد. کسی هم در خانواده به او بهایی داده نشود، به سمت افرادی می رود که به او روی خوش نشان می دهند. این افراد می بینند تبشیری ها آن ها را تحویل می گیرند. خیلی هم بد به نظر نمی آیند، ادعایشان این است که دروغ نگویید، دزدی نکیند، زنا نکنید. بنابراین، فکر می کند جمع خوبی است و دیگر به جزئیات نمی اندیشد. فرد طردشده، دوست یا خانواده ای ندارد لذا به هرکس که دست به سویش دراز کند، می چسبد. وقتی این مبغلغان به فرد، اختیاراتی هم داده و اجازه می دهند در این زمینه فعالیت کند، این جریان برایش جذاب تر هم می شود. به این ترتیب، افرادی که از ناحیه ای ضربه خورده اند و دچار کمبود هستند، با دیدن توجه و به دلیل توجیهات، ماندگار می شوند.»💬
📖منبع: آرشیو روشنا
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📖چاپ شماره جدید مجله "فروهر"، خاص اقلیت دینی #زرتشتی
فروهر در کنار رسانه هایی چون "امرداد"و "برساد"، از مهم ترین نشریات زرتشتیان می باشد که به صورت کاملا مستقل منتشر می گردد. برخورداری از رسانه های ارتباط جمعی،نمادی است از آزادی بیان و برخورداری از حقوق شهروندی اقلیت های دینی
@feraghvaadyan
به مناسبت روزهای درگذشت "آرسن میناسیان"
#مسیح_گیلان_کیست؟!
✍حدود ۴۰ سال از روزی که آرسن میناسیان داروساز انسان دوست #ارمنی در شهر رشت به خدمت و کمک به مردم مشغول بود، گذشته اما #کریسمس و عید میلاد مسیح در گیلان برای مادربزرگ که اکنون بسیاری چیزها را به خاطر ندارد، یادآور #خاطرات موسیو آرسن است؛ مردی که او را از مرگ نجات داد.
✍مسیح گیلان لقبی است که مردم به #آرسن_میناسیان داده بودند، نیک مردی که داروخانه شبانه روزی کارون را در مرکز شهر رشت بنا نهاد و ملجأ دردمندان شد.
✨بنا به روایت #تاریخ، آرسن در روزهای جنگ دوم جهانی که تیفوس به جان مردم رشت افتاده بود و خیلی ها توان خرید دارو نداشتند، به داد بیماران نیازمند می رسید.
✨آرسن میناسیان در #مدرسه_ارمنی های انوشیروان رشت درس خواند و پس از گرفتن دیپلم به شهر قزوین رفت و در داروخانه ای مشغول به کار شد و با علاقه به یادگیری داروسازی پرداخت، پس از چند سال به شهر رشت بازگشت و به عنوان داروساز تجربی شروع به فعالیت کرد.
☑️گشایش نخستین داروخانه شبانه روزی ایران
✨آرسن ابتدا به ساخت و فروش دارو به داروخانه داران همت گماشت اما پس از چندی تصمیم گرفت که به عرضه بی واسطه داروها به بیماران بپردازد تا بهای دارو برای مردم ارزان تر تمام شود و این گونه بود که داروخانه ای شبانه روزی به نام کارون را در رشت بنا نهاد؛ داروخانه ای که همچون نامش برای مردم منشأ خیر و برکت بود.💉💊
✨نقل است که پدران و مادران تنگدست به انتظار دارو بر در داروخانه او صف می بستند و او نه تنها داروی مورد نیازشان را تامین می کرد بلکه در حد امکان از کمک مالی نیز دریغ نمی کرد.💶💴💷
✨اما یاری رسانی آرسن تنها به تهیه و تامین دارو به بیماران محدود نمی شد؛ نقل است که او هرجا که حادثه طبیعی همچون سیل و آتش سوزی پیش می آمد، داوطلب کمک می شد و در کنار نیک مردانی همچون خود به کمک می شتافت.
✨آرسن به مرور امین و محبوب مردم شد و بسیاری از نیکوکاران او را به عنوان معتمد واسط کمک هایشان انتخاب کردند و اینگونه بود که توان یاری رسانی اش افزون شد.
✨این #مسیحی_نیک_اندیش و انسان دوست، برای باورهای دینی #مسلمانان حرمت خاصی قائل بود و در آیین های مذهبی همشهریانش شرکت می کرد؛ نقل است که هنگام ورود او به مسجد مردم به احترامش بر می خاستند و صلوات می فرستادند.
تاسیس #نخستین_خانه_سالمندان و معلولین کشور
✨نزدیکی آرسن به مردم و آشنایی اش با نیازها و مسائل و مشکلاتشان، او را بر آن داشت که به کمک خیراندیشان شهر، مرکزی برای نگهداری از معلولان و سالمندان تاسیس کند.
✨این گونه شد که با یاری نیکوکارانی همچون محمدرضا حکیمزاده لاهیجی، آیت الله ضیابری، حاج رضا عظیم زاده، دکتر محمدعلی چینی چیان و حاج آقا استقامت در سلیمانداراب بالا رشت و نزدیک آرامگاه میرزا کوچک اقدام به ساخت مرکز نگهداری سالمندان و معلولین کرد.
✨شیفتگی او برای کمک به همنوعانش چنان بود که داروخانه را واگذار و بخش اعظم درآمدش را صرف خانه سالمندان کرد و خود یک سره در آنجا به خدمت پرداخت. آرسن چنان خود را وقف امدادرسانی به درماندگان کرده بود که از سلامت خود غافل و دچار تنگی نفس شد و سرانجام در چهاردهمین روز از فروردین ماه سال ۱۳۵۶ بعد از سال ها تلاش در راه انسانیت و نوعدوستی، چشمان پر عطوفتش را به روی دنیا بست.
✨کتابی در مورد زندگی این نیکوکار ارمنی با عنوان سایه مسیح به کوشش ایساک یونانسیان منتشر شده است. آرسن که از مردم لقب مسیح گیلان یا سایه مسیح گرفته بود، هیچگاه شیفته نام و جاه نشد و در تمام دوران زندگی اش، صبورانه سختی ها را چون صلیبی بر دوش کشید تا از آلام مردم بکاهد.
✨آرسن میناسیان حالا دیگر سال ها است که بین مردم شهر رشت نیست اما همواره برای مردم، نماد محبت و انسانیت باقی می ماند چرا که هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق …
@feraghvaadyan
@adyan8
روشنگر مدیا
🔺ائتلاف #التقاط_شیعی با #درویش نمایان افراطی
❓راستی چه تشابهی میان جریان ضدتشیع گروهک التقاط شیعی با دراویش -به اصطلاح- شیعه و علی باور وجود دارد؟
⚠️گویا هر جا پای منافع در میان باشد، مواضع به راحتی تغییر می کند! و دشمنات دیروز به دوستان امروز مبدل می شوند.
@feraghvaadyan
🔴 کميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل: تل آويو قوانين بين المللي را نقض کرده است
🔺کميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار اجراي تحقيقات شفاف و مستقل درباره اقدام نظاميان اسراییل در کشتار فلسطينيها شد
🔺ليز تروسل سخنگوي کميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل گفت متوسل شدن اسرائيل به سلاحهاي جنگي و کشتار فلسطينيان، نقض شديد کنوانسيون ژنو به شمار مي رود/ صداوسیما
@feraghvaadyan
⚪️تشرف به اسلام زهرا اَوِستا بانوی زرتشتی شیرازی
🔷 به گزارش #رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان به نقل از روابط عمومی آستان شاهچراغ (ع) این بانوی زرتشتی که پس از تشرف به اسلام نام «زهرا» را برای خود برگزید، گفت: من که در یک خانواده زرتشتی متولد شده بودم، در دوران دانشگاه با خانمی در خوابگاه هم اتاقی شدم که همیشه از گفتار و صحبت با او لذت میبردم به خصوص وقتی که نماز میخواند. از طریقهی نماز خواندن و سجده کردن هم اتاقیم خوشم میآمد، از او سؤال میکردم و با خلوص نیت جوابهایم را دریافت میکردم.
هم اتاقیم همیشه دعای امام زمان(عج) را میخواند که در من تأثیر مطلوبی داشت و از شنیدن و خواندن این دعا لذت میبردم.
🔶انگیزههای گرایش به اسلام در من جرقه زد و سپس با سرگذشت امام حسین (ع) و واقعه کربلا آشنا شدم و از این که امام حسین(ع) با آن همه شجاعت و شهامت در برابر دشمن جنگید و شهید شد قلبم شکست و فهمیدم با شهادت امام حسین (ع) دین اسلام زنده نگه داشته شد.
🔷وی در پاسخ به این سؤال که از قرآن چه میدانید گفت: بعد از گرایش اولیه به دین اسلام در مورد قرآن تحقیق کردم و وقتی سورهی نساء را میخواندم فهمیدم حضور جایگاه زن در اسلام والاست. در مورد سؤالات قرآنی به دفتر آیت الله مکارم شیرازی میرفتم و پرس و جو میکرد.
🔶زهرا اوستا با بیان اینکه فضای شاهچراغ (ع) فضایی روحانی و معنوی است گفت: شاهچراغ (ع) باعث تسکین و آرامش من میشود. هم اکنون احساس بسیار خوب و آرام بخشی دارم و از این که مسلمان شدهام بسیار خوشحالم و افتخار میکنم که پس از مسلمان شدنم اسم شریف بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا (س) را برای خودم انتخاب کردم. این بانوی رهیافته زرتشتی گفت:🔹 پاکی زن مسلمان یکی از بهترین پیامهای دین اسلام است و برای من فوق العاده جالب است.🔹
@feraghvaadyan
@rahyafte_com