روشنگر مدیا
🔺تشدید تحرکات و تبلیغات میدانی جریان یمانی در تهران
📛جریان یمانی با توسعه و تعمیق تحرکات تبلیغی خود در نقاط مختلف کشور ، اینبار تبلیغ در محلههای تهران را در دستورکار قرار دادهاست.
بهتازگی، اعلامیه های یمانی بر روی یکی از محله های پر رفت و آمد شرق تهران مشاهده شده که حکایت از تبلیغات این جریان برای شبهافکنی و جذب افراد دارد. به نظر میرسد، در آستانه راهپیمایی اربعین، جریان یمانی نیز تحرکات خود را توسعه بخشیدهاست.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📖شماره تازه فصلنامه تخصصی «روشنا» منتشر شد
📣نوبت پاییز (شماره 78) فصلنامه تخصصی روشنا منتشر گردید. در این شماره، پرونده ویژه «ارامنه کاتولیک ایران؛ جامعهای کوچک اما پویا»، وضعیت مسیحیان (شاخه کاتولیک)ارمنی در ایران را مورد مطالعه و بررسی قرار دادهاست. همچون شماره های پیشین، در این شماره نیز مجموعه مقالات و مصاحبهها در موضوعات بهائیت، تصوف، مسیحیتتبشیری، فرقههای نوظهور و انجمنحجتیه تقدیم علاقهمندان حوزه فرق و ادیان شدهاست.
#روشنا_۷۸
@Feraghvaadyan
🔺اعلام براعت دراویش هشتگرد از عناصر افراطی فرقه مکتب نورعلی الهی
🔹روشنگر به نقل از بیداری پلاس؛ فرقه مكتب «نورعليالهي» به عنوان شاخه انحرافی اهل حق, توسط فتح الله جیحون آبادی راهاندازي شد. فتحالله جيحون آبادي ملقب به نورعلي الهي در تاريخ 1274/6/19 در روستاي جيحون آباد صحنه متولد شد.
🔹نورعلي الهي در روز شنبه 27مهرماه سال 1353 شمسي در تهران از دنيا رفت و در هشتگرد دفن شد. مقبره وي در كوي نور( واقع در شهرستان هشتگرد) زيارتگاه عناصر این فرقه است.
🔹 برگزاری مراسم تولد نور علی الهی در شب اول محرم در منطقه هشتگرد توسط عناصر افراطی فرقه مذکور, بدون در نظر گرفتن ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع), موجب ناراحتی و اعتراض شدید آحاد مردم منطقه گردید. به دنبال این امر, عده ای از دراویش شهرستان هشتگرد در بیانیهای ضمن محکومیت رفتار عناصر افراطی مکتبی ، اقدام آنها را ناشایسته خوانده و از آنها برایت کردند.
👈شایان ذکر است, هم اکنون بهرام الهی, پسر نورعلی الهی, هدایت فرقه را در خارج از کشور در دست دارد. اقدام این فرقه در قتل امام جمعه هشتگرد, نقطه ای تاریک در کارنامه آن است.
@Feraghvaadyan
🏴نظر مرحوم شجاعی درباره شیخ محمود حلبی
اولین بار ڪه پا به منزلش گذاشتم، چند عڪس دسته جمعی خطبا و وعاظ ڪه به دیوار نصب شده بود، نظرم را جلب ڪرد. یڪی از این تصاویر به دوران جوانیش مربوط میشد ڪه در ڪنار خطبای مشهوری همچون سلطان الواعظین شیرازی و شیخ محمود #حلبی نشسته بود.
نمیدانستم نظرش در مورد شیخ محمود حلبی چیست؟ در پاسخ به پرسشی، سری تڪان داد و در نهایت اڪراه و سختی گفت:
«من چه بگویم!؟ تف سر بالاست. نمیخواهم به ساحت مقدس ایشان جسارتی بڪنم. اشڪال آقای حلبی این بود ڪه مردم میگفتند ڪه ایشان متمایل به دستگاه پهلوی است.»❗️
✔️ خطیب گرانقدر مرحوم حجت الاسلام سید ابوالقاسم شجاعی، از جمله وعاظ انقلابی بود ڪه از آغاز نهضت امام تا پایان عمر شریفش، در قالب نوڪری سیدالشهداء(علیه السلام) با این نهضت حسینی همراهی نمود.
شیخ محمود حلبی را نیز به خوبی درڪ ڪرده بود. از ویژگی هایی همچون دلباختگی شیخ به امام زمان(علیه السلام) و منابر مهدوی و تبحرش در فن خطابه و منبر به نیڪی یاد میڪرد، اما معتقد بود ڪه وی در مورد امام و انقلاب اشتباه ڪرد.
منبع:حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
@Feraghvaadyan
🔸🔹شریعتگریزی صوفیه
🔹🔸چکیده مقاله مبانی شریعتگریزی صوفیه، نوشته حسن یوسفیان که در نخستین همایش ملی «تصوف، شاحصه ها و نقدها» ارائه گردید:
✍🏻بسیاری از اهل تصوّف میان سه واژۀ شریعت، طریقت و حقیقت فرق نهاده و تفاسیر گوناگونی از آنها بهدست دادهاند. بر اساسِ دیدگاهی معروف که بسیاری از صوفیانِ پرآوازه از آن جانبداری کردهاند، هر کدام از شریعت و طریقت نردبانی بیش نیست؛ بهگونهای که پس از رسیدن به بامِ حقیقت، نیازی به نردبانِ شریعت و طریقت باقی نمیماند. همچنین، ارجمندیِ مقام ولایت، صوفیان را به بهرهبرداری از آن فرا خوانده و از این رهگذر، پناهگاه دیگری برای شریعتگریزی آنان فراهم آمده است. صوفیان بهجای آنکه نشانههای ولایتیافتگان را از کتاب الهی و سنّت و سیرة نبوی بجویند، پیران و مرشدان فراوانی را برخوردار از این مقام دانسته و در افزودن بر شمار اولیا از یکدیگر سبقت جستهاند.
🔸آنان به حق، کمال ولایت را در پیوندی تنگاتنگ با عصمت یافتهاند؛ اما در برخورد با پیرانِ آلودهدامن، به جای آنکه ولایت آنان را به چالش بخوانند، معنای عصمت را تغییر داده و آن را به اباحه تفسیر نمودهاند!
از سوی دیگر، در میان آئینهای صوفیانه به مسائلی برمیخوریم چون پایکوبی و آوازخوانی، همنشینی با زنان نامحرم و رفتار عاشقانه با نوجوانان زیبارو که حرمتِ شرعی آنها، دستکم در برخی از مراتب، مورد پذیرش همۀ متشرعان بوده است.
🔸در تحلیلی خوشبینانه از چگونگی راهیابی این امور به طریقتِ اهل تصوّف به این نتیجه میرسیم که آنان هدف را توجیهکنندۀ وسیله میدانستند. سرانجام، چنانکه میدانیم، برخورداری از عقل یکی از شرایط مسئولیتپذیری است و بار تکلیف بر دوش مستان و ناهشیاران نتوان نهاد. صوفیان از این نکته بهرههایی فراوان برده و آن را تکیهگاه شریعتگریزی قرار دادهاند.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✝پروژه مسیحیسازی:
یکی از راهبردهای غرب #مسیحی برای مقابله با اسلام، کلید زدن پروژه #مسیحی_سازی است. جملهای معروف به «ژانپل دوم»، پاپ اسبق واتیکان، منسوب است که در آن مدعی شده: هزاره اول؛ هزاره فتح اروپا، هزاره دوم؛ هزاره فتح افریقا و هزاره سوم؛ هزاره فتح آسیاست. پروژه مسیحیسازی، عمدتاً با هدف متوقف ساختن رشد اسلامگرایی و بهنوعی، استراتژی دفاعی با تاکتیک تهاجمی و فعالانه است. این پروژه پرهزینه، در ذات و ماهیت خویش، دفاع در برابر تهاجم اسلام نهفته است اما مدیریت هوشمندانه غربی، این استراتژی دفاعی را با تاکتیک تهاجمی خود به نام پروژه «جهان مسیحی» تلطیف نمودهاست.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔺به همت مؤسسه راهبردی بیداری؛ آیت الله جعفر سیدان با جمعی از کاروان مستبصرین استان البرز دیدار نمود
🔹به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، آیتالله سید جعفر سیدان در دیدار جمعی از مستبصرین استان البرز با وی که به همت موسسه بیداری در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: آن گوهری که از همه برای انسان گرانبهاتر است فهمیدن راه صحیح است.
🔹وی افزود: انسان اگر فهمید و شناخت که راه و اعتقادات صحیح چیست بهترین گوهر برای انسان است و آن وقت اگر ثروت داشته باشد و بی پول هم باشد شهرت هم داشته باشد یا گمنام باشد در مسیر صحیح حرکت میکند.
🔹آیتالله سیدان با بیان اینکه اگر انسان کمی شناخت داشته باشد به خوبی میفهمد که مهمترین گوهر مسئله شناخت صحیح در اعتقادات است که معمولا به نام هدایت راه را شناختن است، ادامه داد: شناخت صحیح از چاه به راه افتادن است، اگر انسان به واسطه شناخت هدایت شد و قدرت و ثروت پیدا کند، قدرت و ثروتش در مسیر کار صحیح به کار گرفته میشود.
🔹وی با بیان اینکه اگر هدایت و شناخت نباشد در حقیقت انسان حیوانی خطرناکتر از همه حیوانات است، بیان کرد: چون حیوانات خطرشان نسبت به این انسان کمتر است.
🔹این استاد حوزه با بیان اینکه گوهر ارزندهای که قدرت را به جا استفاده میکند، ارزشمند است،گفت: در دین مبین اسلام اگر هرکس علم صحیح را فراگیرد و به آن عمل کند و موفق شود به دیگران هم بیاموزد چنین کسی در ملکوت آسمانها جایگاه دارد.
🔹وی خاطرنشان کرد: همه ما و شما که متوجه شدید که حق چیست و هدایت کجاست, باید با سختیها و مشکلات بسازید و تحمل کنید تا گوهر نفیس را که به دست آوردید شما را به سعادت برساند.
🔹وی با بیان اینکه نظم و نظام موجود جهان نشان میدهد که دست دانایی و توانایی در کار است، عنوان کرد: در این نظام هستی همه چیز ما را به سوی خدا دعوت میکند و موجودات هدفدار بدون آگاهی و قدرت خلق نشدهاند.
🔹آیتالله سیدان با بیان اینکه علم و قدرت در خلق این عالم مشاهده میشود،گفت: عقل ما بخشی از وجود این عالم را درک میکند و اینکه این عالم چه بوده است را درک نمیکند و بعد از این عالم چه چیزی خواهد شد را نیز درک نمیکند.
🔹این استاد حوزه با بیان اینکه خدا برای هدایت مردم پیامبران را فرستاده و معجزات فراوانی از گذشته توسط پیامبران، انبیا و اولیای الهی به جهانیان عرضه شده است،گفت: یک معجزه زنده به این جهان عرضه شده که این معجزه بزرگ قرآن است و اعلام شده که تمام کسانی که قرآن را قبول ندارید جمع شده و با هم کمک کنید تا میتوانید از همه استفاده کنید و به قدر یک سوره کوتاه قرآن بیاورید.
🔹وی با بیان اینکه این افراد و دشمنان با همه امکانات خود نتوانستند یک سوره کوچک بیاورند، عنوان کرد: این معجزه زنده اسلام است چون آنها با همه امکانات قادر به آوردن یک سوره کوچک هم نبودند.
🔹وی با بیان اینکه پیامبر اسلام(ص) برای ادامه راه خود از طرف خدا مامور شده که 12 نفر را به عنوان امام معرفی کند،گفت: پیغمبر اکرم جانشینان خود را یک به یک اعلام کرده و سندهای معتبری در این زمینه وجود دارد و در نتیجه متوجه میشویم که راه، راه درستی است که با این استدلالها همراه بوده و روشن است.
🔹آیتالله سیدان با بیان اینکه در ارتباط با امام زمان(عج) خود پیامبر اسلام و همه امامان قبل از ایشان به غیبت طولانی وی اشاره میکنند، عنوان کرد: عمر طولانی و غیبت طولانی نشانههای ایشان است که بعد از ظهور جهان پر از عدل و داد میشود.
🔹وی با بیان اینکه مسئله هدایت از هر نعمتی بالاتر است،گفت: ارزش نعمت هدایت از همه چیز بالاتر است.
@Feraghvaadyan
⁉️چرا بررسی «تصوف، شاخصه ها و نقدها» ضروری است؟
👈🏻در پاسخ به انتقادات یکی ازنویسندگان و اساتید تاریخ اسلام در خصوص همایش «تصوف، شاخصه ها و نقدها»
✍🏻از منظر مطالعات جامعهشناسی و تاریخی، بررسی مقولات و جریانهای اثرگذار بر پدیدههای اجتماعی، امری است ضروری و لازمه کسب ادراکی همهجانبه از وضعیت جامعه. اهمیت این امر در شرایطی که جامعه دوران گذار را طی کرده و از لحاظ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در شرایط حساس قرار دارد، دوچندان میگردد.
🔹اساساً شناخت پدیدههای اثرگذار و تلاش برای جریانشناسی و درک ابعاد مختلف آنها، یکی از ضروریات جامعهشناسی و فراهمآورنده ملات لازم برای اخذ تصمیمات بنیادین در حوزه مدیریت کشور میباشد.
در جامعه دینی ایران که دین و مذهب، اساس و شالوده همه چیز قرار گرفته، مقولات آمیخته با دین و مذهب، حائز اهمیت بسیار بوده و نقشآفرین میباشند. جریان تصوف، به عنوان یکی از قدیمیترین پدیدههای برآمده از دل اسلام، از دیرباز در جامعه مسلمان ایران نیز به عنوان جریانی اثرگذار مطرحبودهاست.
🔹تغییر و تحولات رخداده در جریان مزبور و استحاله ماهوی و شکلی آن طی سالهای گذشته، همچون سایر پدیدههای اجتماعی، آن را شایسته مطالعه و بررسی عمیقتر میسازد تا ضمن کسب آگاهی از علل و چرایی تحولات، شناخت ابعاد تغییرات و اثار و پیامدهای این دگرگونیها، بهترین حالت را برای مواجهه مؤثر با این پدیده پیش گرفت.
🔹همانطور که نویسنده و سایر منتقدان همایش مزبور نیز اشاره داشتهاند، تصوف از دیرباز با جامعه ایرانی عجین و آمیخته بوده و در این امر شکی نیست، لیکن نکته مغفول، بیتوجهی به ابعاد دگرگونی این جریان است. بیرون آمدن جریان موسوم به «تصوف فرقهای» از دل تصوف اولیه و شکلگیری ده ها فرقه درویشی و صوفیمنش با انواع و اقسام مرامها و آیینهای عملی و اعتنقادی متفاوت با اصول تصوف نخستین و مهمتر از آن، مبانی دین مبین اسلام، پدیدهای نیست که بتوان گذاشت و گذشت.
🔸هرچند، گویا برخی عامدانه بر این گذاشتن و گذشتن تأکید دارند و چشمها را بر وجوه مختلف انحرافات فرقههای درویشی بستهاند. مرید و مرادبازیها، زنار بستنها، عشریه در مقابل خمس، تجسم صورت مرشد حین نماز، خانقاه در برابر مسجد و... امثالهم را نادیده گرفت و چشمها را بر تحول گرایشهای دنیوی بر معنوی در بسیاری فرق درویشی بست و از کنار قدرتطلبیها، تبرجخواهیها و افراطگراییهای فرقههای صوفیمنش با تأسفبارترین نتایج ممکن(به عنوان مثال بارز، غائله گلستان هفتم اسفند 1396) در جامعه عبور کرد...
⁉️آیا تأکید نویسنده محترم بر لزوم ترک تعصبات و افراطگرایی، با این نوع نگرش جانبدارانه تناقض ندارد؟
کاش منتقدان محترم، قدری واقعبینانهتر به مسائل نگریسته و تعارضات خود با یک دستگاه یا نهاد علمی و دینی را دستمایه زیرسؤال بردن یک حرکت ضروری و مطالعهای دانشبنیان نمیساختند.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
🇮🇳دولت هند نام اسلامی شهر «الله آباد» را به اسمی هندو تغییر داد
⬅️منابع محلی هند اعلام کردند که دولت نام «الله آباد» یکی از شهرهای تاریخی هند را که نامی اسلامی است به یک نام هندو تغییر داده است.
↙️یک مقام ارشد از حزب «کنگره ملی هند» اعلام کرد که این شهر که بیش از یک میلیون جمعیت دارد، از این پس با نام «پارایاگراج» خوانده خواهد شد. به گفته وزیر بهداشت هند این تصمیم در کابینه و با پیشنهاد نخستوزیر انجام شده است.
➕ او اضافه کرد:«همه اعضای کابینه از این تصمیم راضی بودند و از امروز نام الله آباد به پارایاگراج تغییر خواهد کرد.» این شهر که زادگاه جواهر لعل نهرو، اولین نخست وزیر هند، به حساب می آید در ۶۵۰ کیلومتری جنوب شرقی دهلی قرار دارد و در قرن شانزدهم توسط حاکمان مغول به این نام خوانده شده بود.
🆕نام جدید به تلاقی رود گنگ و رود یامونا اشاره دارد که محل جشنواره «کهومب ملا» جشنواره بزرگ هندوست که در ماه ژانویه برگزار میشود. این تغییر نام نگرانیهای منتقدان نخست وزیر را در پیداشته است که معتقدند حزب ملیگرای حاکم به دنبال از بین بردن تنوع و گوناگونی در تاریخ و هویت کشور هندوستان است. این چندمین بار است که حزب حاکم، اسامی مکانهای مختلف را از اسلامی (متعلق به دورهٔ مغولها) به هندو تغییر میدهد.
@FERAGHVAADYAN
🔹🔹تعطیلی مرکز الزهرای فرانسه
🔹روشنگر به نقل از یورونیوز/ دولت فرانسه مرکز شیعی الزهرا را به تلاش در جهت «اشاعه بنیادگرایی شیعه در سطح اروپا» متهم کرده است.
🔹متن این دستور که در تاریخ ۱۵ اکتبر/۲۳ مهر ماه جاری صادر گردیده, مدت تعطیلی موقت «مرکز زهرا» شش ماه ذکر شده است. فرماندار «نور» نوشته است: «این مرکز پیامهایی منتشر میکند که در آن آشکارا به جهاد مسلحانه مشروعیت داده شده است.
👈تعطیلی این مرکز شیعی به بهانه اشاعه بنیادگرایی و اقدامات تروریستی, در حالی است که مراکز وهابی زیادی حتی با حمایت مستقیم و آشکار دولت فرانسه در این کشور فعالیت می کنند.
🔹مرکز زهرا زیر عنوان «انجمن» در فرانسه به ثبت رسیده است. انجمنها در فرانسه تشکیلاتی مردمنهاد و غیر انتفاعی هستند که از پرداخت مالیات معافند و تحت شرایطی حتی از کمکهای مالی دولت نیز برخوردار میشوند. تشکیل انجمن در فرانسه کار بسیار سادهای است و طیف گستردهای از فعالیتهای روزمره در این کشور به دست انجمنها انجام میشود.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
💢 کرامتتراشی #عبدالبهاء برای #علی_محمد_باب ❗️ #حقانیت_پیشوایان_بهائی
💢 کرامتتراشی #عبدالبهاء برای #علی_محمد_باب ❗️
♨️ عبدالبهاء برای توجیه #ادعای_پیامبری پیشوای #بابیت و #بهائیت، به #کرامت_تراشی برای او متوسل و هرگونه #تحصیل علیمحمد باب را منکر شده است: «اما "حضرت أعلی" (: علیمحمد باب) روحی له الفداء در سن جوانی یعنی وقتی 25 سال از عمر مبارک گذشته بود، قیام فرمودند. در میان طایفهی شیعیان عموماً مسلّم است که حضرت در هیچ مدرسهای تحصیل نفرمودند و نزد کسی اکتساب علوم نکردند و جمیع اهل شیراز گواهی میدهند».[1]
♻️ اما بهتر است که طایفهی شیعه در این خصوص سکوت اختیار کرده و تنها بابیها و #بهائیان پاسخگوی این ادعای عبدالبهاء باشند:
🖌 اولین فردی که ادعای عبدالبهاء را رد میکند، شخص علیمحمد باب است. وی در کتاب #بیان_عربی خود، به #درس_خواندن و حتی کُند ذهن بودن و کتک خوردن از معلّم در دوران کودکی اعتراف کرده است.[2]
🖌 وی همچنین به تحصیل در دوران جوانی نزد دومین پیشوای #شیخیه (#کاظم_رشتی) نیز اعتراف نموده است.[3]
📌 #نویسندگان و #مبلغان مطرح بهائی نیز همچون #نبیل_زرندی، #ابوالفضل_گلپایگانی، #اشراق_خاوری، #عبدالحسین_آیتی، #احمد_یزدانی و #علی_اکبر_فروتن نیز به درس خوانده بودن علیمحمد باب #اعتراف کرده و #دروغ عبدالبهاء را آشکار ساختهاند.
@feraghvaadyan
@n_bahaiat
📚پینوشت:
📕[1]. عباس افندی، مفاوضات، ص 19.
📙[2]. علیمحمد باب، بیان عربی، ص 26-25.
📓[3]. محمدعلی فیضی، حضرت نقطه اولی، ص 107؛ اسدالله فاضل مازندرانی، اسرارالآثار خصوصی، ج 1، ص 35.
#حقانیت_پیشوایان_بهائی
▪️ ادعای کافر:
«این قوانین در ابتدای پیدایش شکل گرفتهاند! لذا توضیح و تبیینی نمیخواهند و ما را از خدا بینیاز میکنند‼️»😶
پاسـخ:
این مطلب کاملاً مردود میباشد چون:
1⃣ اولا؛ شکل گیری خود این قوانین در مراحل تکوینِ کیهان بر اساس قوانین مرتبه بالاتری در ذرات بنیادی بوده و اگر به کل، قانونمندی را از فیزیک بگیریم در آن صورت، باید به طور کامل همه فیزیکدانان خانه نشین شده و تحلیل و تحقیق را کنار بگذارند!
2⃣ ثانیا؛ شکل گیری یک قانون با بقای آن قانون تفاوت دارد.
اندک دقتی در فلسفه علم، روشن میکند که بنا بر قانون استقرا (همان استقراءِ مطرح شده در منطق ارسطویی)، حتی اگر هر قانونی تا
لحظه t0 برقرار باشد هیچ دلیل عقلی و هیچ الزام ذاتی و عقلی برای بقای آن قانون وجود ندارد! حتی برای بقای خود پدیده هم وجود ندارد چه رسد به قانون آن.
لذا همه ی پدیده ها در همه ی آنات و مقاطع زمانی نیاز مبرم به عاملی غنی و قیوم دارند که ضامن بقای آن نظام شده و آن را برقرار نگاه دارد. همین مطلب در فلسفه نیز قابل اثبات بوده و یکی از پایه ترین مفروضات تحلیلیِ فلسفیست.
همان گونه که می بینیم، نه تنها قانون و علم، ما را از نیاز به ماورا و خالق دور نمیکند، بلکه پیشرفت بیشتر آن، ما را بیشتر به تصدیق ندای درونمان وا میدارد که:
«خالق و طراح هستی را در تمامی حالات عالم ببینیم و بیابیم و از باور به آن شانه خالی نکنیم»
@Naghde_elhad
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔺گردهمایی مسلمانان و مسیحیان در همایش اربعین
🔹به گزارش بیداری پلاس؛ همایش ویژه اربعین به همت رایزنی فرهنگی ایران در کنیا و با حضور شخصیتهای مسلمان و مسیحی در مسجد شیعیان «پارک رود» نایروبی، پایتخت این کشور برگزار میشود.
🔹 این همایش با عنوان «حركت حسینی؛ نمادی از عدالت، آزادی و حقجویی برای همه جوامع بشری» در روز اربعین که مصادف با سه شنبه، هشتم آبانماه سال جاری و سیام اکتبر است، برگزار خواهد شد.
🔹بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در کنیا، این مرکز با هدف همراهی با حرکت عظیم كاروان عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در اربعین شهادت آن حضرت و یاران باوفایش در كربلا، چنین همایشی را برگزار میکند.
🔹شخصیتهای مسیحی، مسلمان و شیعیان از اساتید دانشگاهی، دانشپژوهان و محبان امام حسین(ع) در این همایش حضور یافته و اربعین سرور و سالار شهیدان کربلا را گرامی میدارند./بیداری پلاس
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔺دیدار راشد یزدی با جمعی از مستبصرین
🔹حجتالاسلام والمسلمین کاظم راشد یزدی در دیدار با جمعی از مستبصرین استان البرز که بههمت مؤسسه بیداری در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: علمای اخلاق بحثی بهنام واژه توفیق دارند.
🔹این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه توفیق ابعاد گوناگونی دارد و فقط در امر خیر استفاده میشود، اضافه کرد: یک سلسله نعمتهایی است که خداوند شامل حال افرادی میکند که زمینههای مختلف دارند و یکی از آنها هدایت است که از سه راه شامل حال انسان میشود.
🔹وی با ابراز اینکه هدایت از طریق پیغمبر درون که به آن عقل میگویند و دیگری از راه پیامبران برون که سفرای الهی هستند و دیگری از راه مجاهدات نفسانی حاصل میشود، تصریح کرد: انسانهایی هستند که خودشان مشاهده دارند و کسی که بخواهد دنبال این موضوع را بگیرد موفق میشود.
🔹 راشد یزدی با تذکر اینکه انسان برای زندگی کردن آفریده شده است نهفقط برای زنده ماندن، گفت: حیوانات تمام تلاششان این است که زنده بمانند و یک راه افقی را طی کرده و خور و خواب و شهوت و تولید مثل میکنند و این مسیر افقی است.
🔹وی با یادآوری اینکه انسان برای زنده ماندن خلق نشده است، گفت: انسان برای زندگی کردن خلق شده و فرق زندگی کردن با زنده ماندن این است که انسان عمودی حرکت کند نه افقی، اگر افقی حرکت کند مانند حیوانات حرکت کرده اما عمودی حرکت کند به جایی میرسد که بهجز خدا چیزی را نمیبیند.
🔹این استاد حوزه و دانشگاه با اظهار اینکه از اول هم انسان تربیتپذیر بوده است، عنوان کرد: تمام آنچه در قالب تمدن وجود دارد چیزی است که انبیا آوردهاند، بشر که چیزی بلد نبود.
🔹این استاد اخلاق با بیان اینکه مجموعه تجربیات قرون قبل در حال اجرا است، گفت: این انسان توانسته چیزهایی را درست کند که حتی فکر درست کردن آن هم قابل تصور نیست و هواپیمایی ساخته شده که 800 مسافر دارد و 150 هزار لیتر بنزین سوختگیری میکند.
🔹وی با بیان اینکه این دستاوردها توفیقات الهی در هدایت است، گفت: نعمت هدایت که شامل حال شما عزیزان شده قدرت الآن بشر است و در حال حاضر بشر میان یک بصیرت و شعور خاصی قرار گرفته که همه آن شور نیست بلکه شعور هم در آن وجود دارد.
🔹وی با ابراز اینکه بین همه ادیان یک سلسله مبانی و مرام وجود دارد، گفت: آن مرامی میماند که علمی و عقلی باشد، ما مدعی هستیم که اسلام دین علم است نه دین علمی، هر چیزی که معین شده بهمیزان وحی معین شده و وحی خطا ندارد.
🔹وی با تصریح به اینکه هرچه حرام کردند ضرر یا مفسده داشته است، اضافه کرد: هرچه حلال کردند مفید بوده و ضرر نداشته است و پیامبر خدا(ص) آمده که هر چه را پاکیزه است حلال کرده و هرچه را خوب است امر کند و آمده است که دین پاک و صاف را بهعنوان اینکه بنیان ما را آباد کند در اختیار ما قرار دهد./بیداری پلاس
@Feraghvaadyan