●➼┅═❧═┅┅───┄
﷽
🌎 #جایگاه_زن_در_اسلام✨🌹
☄ بیبیسی انگلستان
BBC - Attitudes towards women
💥نگرش(اسلام) نسبت به زنان:
➖➖➖➖➖➖➖
Islam also teaches that men and women are equal in the sight of Allah. They are individually accountable for their actions, and will be judged equally by Allah.
However, although men and women are equal, they are not the same. They have different purposes. It is part of Allah’s design and purpose for men and women to have different physical characteristics; likewise it is the duty of a man to provide for the financial needs of his family,
بر اساس آموزههای اسلام، مردان و زنان در نگاه خداوند برابر هستند. هر فردی از آنها در قبال اعمالش مسئول است و خداوند با برابری بر آنها قضاوت خواهد کرد؛ با وجود اینکه مردان و زنان برابر هستند، اما یکسان نیستند. آنها اهداف متفاوتی دارند. این امر بخشی از خلقت و هدف خداوند برای مردان و زنان است تا ویژگیهای فیزیکی متفاوتی داشته باشند. به این ترتیب، وظیفه ی مرد فراهم کردن نیازهای مادی خانوادهاش است.
Although the rights of women are different to those of men, they do have the right to choose whom they marry, to divorce, to study, to own property, to conduct business and to take part in politics.
The Prophet Muhammad stressed the importance of women and the respect that should be shown to them when he said: Paradise lies at the feet of your mother.
اگرچه حقوق زن با مرد متفاوت است، اما آنها این حق را دارند که با چه کسی ازدواج کنند، طلاق بگیرند، تحصیل کنند و مالک اموال باشند، در امور تجاری شرکت کنند و در سیاست نقش داشته باشند.
پیامبر اسلام بر زن و احترامی که باید به او گذاشته شود بسیار تأکید میکرد، تا جایی که میگفت: «بهشت زیر پای مادران است»
🌐بیبیسی انگلستان
http://www.bbc.co.uk/schools/gcsebitesize/rs/prejudice/islamrev3.shtml
═════════┅┄
✍🏻پیامبر اسلام(همچنین امام علی ع) تا جایی به #حفظ_احترام و #حقوق #زن اهمیت میدادهاند که آخرین سفارش عمرشان درباره رعایت حال زنان بودهاست؛ تا دستِ زور بر سرشان حاکم نباشد:
📄وصیت نامهٔ امام علی (ع) :
اللّه َ اللّه َ فِي النِّساءِ وفيما مَلَكَت أيمانُكُم، فَإِنَّ آخِرَ ما تَكَلَّمَ بِهِ نَبِيُّكُم عليه السلام أن قالَ: اُوصيكُم بِالضَّعيفَينِ : النِّساءِ ، و ما مَلَكَت أيمانُكُم
«...خدا را، خدا را، درباره زنان و کنیزان؛ زيرا آخرين سخنى كه پيامبرتان (ص) به زبان آورد، اين بود كه فرمود: شما را درباره ( رعايت حالِ ) دو ناتوان، سفارش ميكنم: زنان و کنیزان»
📚مرآة العقول، ج ٢٣، ص ٨٧
{الحديث السابع : صحيح}
🌐https://goo.gl/aMtRX8
🌐https://goo.gl/CkBABh
@IslamVaDanesh🔭●➼┅═❧═┅┅───┄
@Feraghvaadyan
🖊 #انجمن_حجتیه به عنوان یکی از جریان های ایستای مذهبی در خنثی سازی و سیاست گریز نمودن قشر مذهبی، خصوصاً نسل جوان، نقش موثری را ایفا نموده است .
انجمن حجتیه پس از رکود چند ساله، از سال 1376 فعال شده ،تشکیلات خود را دنبال نموده و عناصر وابسته به این فرقه در تهران و شهرستان ها با پوشش هیأت های مذهبی و جلسات تفسیر قرآن مشغول فعالیت شده و توانسته اند افرادی از قشر جوان را جذب نمایند .
@ferghenews
@feraghvaadyan
✳️دیدار رهبر انقلاب با خانواده شهید آشوری مایه برکت است. ♦️روشنگر به نقل از رادیو آشوری/ پیشوای مذهبی و اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری در نشست شنبههای انقلاب حضور رهبر معظم انقلاب در منزل یکی از خانوادههای شهدای آشوری دفاع مقدس را افتخار دیگری برای جامعه آشوریان دانست و افزود: حضور رهبر انقلاب بهعنوان رهبر دینی و سیاسی کشورمان در منزل یکی از شهدای آشوری مهر افتخاری بر جامعه آشوری ایران است. ما این رویداد را مایه برکت برای آن خانواده محترم میدانیم.
♦️مارنرسای بنیامین تأسیس انجمنهای آشوری در استانهای ارومیه، اهواز و البرز و نیز همکاری جمهوری اسلامی ایران در تدارک تعطیلی کارمندان و دانشآموزان آشوری برای ایام ویژه آشوریان را از دیگر دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران برای اقلیتهای مذهبی آشوری معرفی کرد
@Feraghvaadyan
🔹برگزاری یادواره درگذشت زرتشت
انجمن زرتشتیان تهران، امسال نیز چون سالهای پیش با همکاری و همیاری همکیشان، یادواره درگذشت اشوزرتشت را روز خور ایزد و دیماه در گاهشمار زرتشتی برابر با چهارشنبه پنجم دیماه 1397 خورشیدی برگزار می کند.
🔹پیرو آگاهیرسانی انجمن زرتشتیان تهران، آیین آفرینگانخوانی و سخنرانی دینی در تالار ایرج و آیین دینی در آرامگاه قصر فیروزه برکزار خواهدشد.
✳️ نماینده مسیحیان: مدعیان به زندگی مسالمت آمیز اقوام و ادیان ایرانی توجه کنند
📣روشنگر به نقل از ایرنا/ نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی گفت: مدعیان دروغین حقوق بشر چشم هایشان را باز کنند و پنبه ها را از گوش هایشان در بیاورند تا زندگی مسالمت آمیز اقوام و ادیان توحیدی در ایران را ببینند.
@Feraghvaadyan
⚠️ #انزوای_علمای_اسلام، #پیشگویی یا آرزوی #عبدالبهاء ⁉️
✅ روشنگر به نقل از نقد و بررسی بهائیت/ علمای اسلامی به عنوان حافظان و نگاهبانان حدود #دین، همچون سدّی محکم در مقابل فتنههای عوامل #استکبار و فاسد بوده و لذا، به مقابلهی فکری با فرقههای ساختگی #بابیت و #بهائیت پرداختهاند.
🔻 از اینرو عبدالبهاء، بخاطر کینهی خود از علمای اسلامی، که مانع گسترش #عقاید_انحرافی #بهائیت به شمار میآیند، به پیروان خود بشارت داد که به زودی، دستگاه #اجتهاد و پیروی مردم از #علما برچیده خواهد شد.
🔺 چنان که به نقل از او میخوانیم: «مِن بعد دستگاه اجتهاد و حکمرانی علماء و مرافعه در نزد #مجتهدین و تمسک عوام به ایشان و صف جماعت و ریاست علمای دین پیچیده خواهد شد».[1]
♻️ اما به راستی چگونه میتوان این پیشوای بهائی را مصون از هرگونه اشتباه و خطا پنداشت [2]؛ در حالی که پس از گذشت یک قرن از این ادعا، نه تنها علمای اسلامی منزوی نگشتند، بلکه همواره با فتواهای به موقع و هوشمندانهی خود، حافظ #عقاید حقه و کیان #مملکت_اسلامی میباشند❗️
✅ علمایی که تبلیغات مداوم و مسموم نظامها و فرقههای معاند نتوانست از نفوذ کلام ایشان در میان مردم بکاهد؛ چرا که به فرمودهی پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله): «العُلَماءُ وَرَثَةُ الأنبياءِ... [3]؛ علماء وارثان پیامبراناند» و #دین_داری بدون توجه به #پیامبران و جانشینان ایشان میسر نیست.
♦️ در این صورت میتوان گفت که این پیشوای بهائی، آرزوی خود را در قالب پیشگویی بیان کرده است.
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
📚پینوشت:
📙[1]. عبدالحمید اشراق خاوری، مائده آسمانی، ج 5، ص 193.
📕[2]. ر.ک: عباس افندی، مفاوضات؛ به نقل از: مهدی هادیان، مسأله مشروعیت، ص 130-129.
📗[3]. محمد محمدی ریشهری، میزان الحکمه، ج 8، ص 18.
⭕️محدودیت جشن کریسمس در چین
↙️دولت چین محدودیتهایی را برای برگزاری جشنهای امسال کریسمس در چهار شهر و یک استان اعمال کرده است. همچنین به مدارس چین دستور داده شده تا برگزاری مراسم جشن کریسمس را محدودتر و کم رنگتر کنند.
🔻 جشنهای سال نو میلادی در چین بدل به یک جشنواره خرید سراسری شده است. فارغ از مراکز خرید شهرهای پکن و شانگهای، در شهری کمتر شناخته شدهای همچون نانیانگ نیز نه تنها جشنواره خرید برپاست بلکه از چند روز مانده به شب کریسمس، مغازههای فروشنده وسایل تزئین درختهای کاج جشن نوئل به معنای واقعی خالی شدهاند.
📣روشنگر به تنقل از یورونیوز/ چنین رخدادی گویا زنگهای خطر را برای حزب کمونیست چین به صدا درآورده است. حزبی که با وجود حاکمیت بلامنازع خود بر تمامی امور کشور یک میلیارد و چهارصد میلیون نفری حالا با چالش غلبه الگوهای فرهنگی و مذهبی غربی مواجه شده است.
🔸بر همین اساس، دولت چین محدودیتهایی را برای برگزاری جشنهای امسال کریسمس در چهار شهر و یک استان اعمال کرده است. همچنین به مدارس چین دستور داده شده تا برگزاری مراسم جشن کریسمس را محدودتر و کم رنگتر کنند.
🔸چنین رویکردی در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۷ نیز اعمال شده بود. با این حال برخی معتقدند که این محدودیتها از طریق سیستم مرکزی حزب کمونیست اعمال نمیشود و تنها بر اساس علائق برخی مقامهای محلی به ترویج ناسیونالیسم فرهنگی چینی صورت میگیرد.
🔸به عنوان نمونه طی روزهای گذشته در استان هونان و شهر لانگ فانگ مقامهای محلی به طور رسمی برگزاری جشنهای خیابانی کریسمس را ممنوع و با به راه انداختن گشتهای خیابانی با برگزاری مراسم جشن سال نو میلادی مقابله کردهاند.
🔸همچنین پلیس در مرکز استان یونان استفاده از سمبلهای کریسمس در دکوراسیون مغازهها را ممنوع کرده است.
🔸«گو ینگ جی»، استاد مطالعات چین در دانشگاه سیدنی معتقد است که رویکرد محافظه کارانه فرهنگی در چین قطعن توسط حزب و دولت مرکزی این کشور حمایت میشود.
🔸به گفته او برای معالمان و مقامات فرهنگی تحت تابعیت حزب کمونیست، اصلا دشوار نیست که برای دانش آموزان و دانشجویان مدام تکرار کنند که برگزاری جشنهای کریسمس نوعی فرهنگی انحرافی و تبلیغ فرهنگ غربی محسوب میشود.
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان سیدحسن نصرالله درباره حضرت مسیح علیه السلام خطاب به اوینجلیست ها یا مسیحیان صهیونیست بمناسبت سالروز كريسمس (ولادت حضرت مسیح)
@Feraghvaadyan
💢زهد سیاسی فرقه گنابادی
✍🏻يكي از مهمترين مواد استحاله ماهوي جريان تصوف و درويشيگري برآمده از آن را بايد در پارادوكسي به نا م «سلطنت فقر» مشاهده كرد؛ دراين دوگانگي آشكار، گرايشهاي ترك دنيوي اوليه حاكم بر انديشههاي صوفيانه و درويشمسلكي، در ردونيد تدريجي رنگ باخت و رويكرد «ستيز» با دنيا به «سازش» مبدل گشت تا از پس از تحول ماهوي، معناي درويشيگري و رفتار دراويش نيز تغيير يابد.
🔸تصوف در گذر زمان، ضمن تغيير و تحولات اجتماعي-سياسي، در روندي تدريجي با حكومت و حاكميت، قرابت پيدا كرد و از رهگذر همين درآميختگي، منش و مرام درويشي نيز تعاريقف تازهاي يافت كه با قرائتهاي پيشين، تفاوت داشت. اين استحاله را ميتوان در سلسله هاي متأخر دراويش و شاخه هاي معاصر آن همچون نعمتاللهي گنابادي و ذهبيه به وفور مشاهده كرد. هرچند شايد بتوان شاخه «صفيعلي شاهي» را به منزله باني و آغازگر اين روند ارزيابي كرد كه با تأسيس «انجمن اخوت» براي نخستين بار، پاي سياست و بازيهاي سياسي را به محافل درويشيگري و تصوف باز كرد.
🔹اين رويكرد در اقطاب سلسله نعمتاللهي، آب و رنگي بيشتر گرفت؛ در دوره قاجار سياست فرقه گنابادی، تنها در استحكام رشته دوستي با دربار نبـود بلكـه بـا اسـتعمارگران روس و انگليس نيز همكاري داشت. در كتاب «سيري در تصوف» آمدهاست: دو تن از رؤساي فرقه نعمتاللهيه(مستعليشاه و رحمـت عليشـاه) به تبریز رفته و به اتفـاق سفراي انگليس و روس و ميرزا آغاسی و ميرزا نصـرا... اردبيلي(دو تن از سرشناسان نعمتاللهي)، در حاليكه مخارج سفر ر ا هم وزيرمختار انگليس تقبل كرده بود، شاه را به تهران آوردند و پـس از جلـوس شـاه، شبي را درآنجا به دعا مشغول شدند.(1)
🔹در جريان مشروطيت، وقتي از «حاج ملاسلطان گنابادی»(قطب وقت فرقه) درباره اين رخداد سؤال شد، در پاسخ گفت: «ما يك نفر زارع دهاتي درويشيم و نميدانيم مشروطيت با استبداد چه معنـي دارد. مابا اين چيزها كاري نداريم و مطيع امر دولت هستيم، خواه مشروطه باشد خواه مستبد.»(2)
🔸با اين سخن، به ظاهر خود را از مسائل سياسي، كنار كشيدند، درحاليكه در معنا چیزی جز كمك به دربار نبود و در ذات خـود، امـري سياسي محسوب میشد. در راستاي همین تفكر عدم مداخله در سياست بود كه در دوره پهلوی اول، قطـب وقت فرقه(«صالح عليشاه»)، قاليچهاي به او تقديم ميكند و رضاخان هـم در عوض، 300 تومان به عنوان هديه برای وی ميفرستد.
🔹به دنبال همین رویه، «سلطان حسین تابنده»(قطب چهارم)، آشكارا نظريه جدايي دين از سياست را اعلام و اینچنین به روحانيان توصيه ميكنـد در امور سياسي دخالت نكنند: «سلاطين در اين جنبه [ارشاد و موعظه] از روحانيت، استمداد بجويند. در مقابـل، روحانيت موظف به اطاعت از سلاطينانـد و رضـاخان، شخصـي قـويالاراده و نابغه است كه توانسته وضعيت كشور را دگرگون سـازد.» (3)
👈🏻وی این رویه را همچنان حفظ کرد، بهطوریکه وقتی در سال 1348، محمدرضا پهلوی براي افتتـاح شهر نوساز بيدخت به این مکان رفت، در اسـتقبال از شاه ابراز داشت: «پادشاهان مظـهـر شاهي حق، عارفان مرآت آگاهي حق» «باورم از بخت ندارم كه تو مهمان مني، خيمه سلطنت آنگاه فضاي درويش».
🔹اين نگرش در ديگر اقطاب نيز جاري و ساري باقي ماند، سوابق سیاسی آخرین قطب «نورعلی تابنده» مانند عضویت وی در گروهک «جبههملی»(پیش از رسیدن به قطبیت) و حمایت از یکی از کاندیدای ریاستجمهوری در انتخابات سال 88، نتيجه همين منش است
👈🏻و از همه اينها مهمتر، رفتارهاي آلترناتيو از پس رداي «درويشي مدرن» است كه اينروزها در ميان قشري نوبرخاسته از دل اين فرقه، آسيبها و تهديدهايي را در عرصههاي مختلف –از اعتقادي تا امنيتي- عارض جامعه ساخته.
🔸اينچنين است كه بخش عمدهاي از دراويش، از گرايشهاي دنياستيزانه و آيين «فتوت» اوليه، روي برتافته، خرقه هاي پشمينه درافكنده و به رداي سياست متمايل شدهاند. هرچند در توجيحات سفسطهگونه بخواهند ميان سياست و مدنيت يا سياستگرايي و دفاع، ديواري از تمايز بسازند.
پينوشت:
1.مدرسيچهاردهی، نورالدین، سيري در تصوف، تهران: اشراقی، صفار، ص 104.
2.تابنده، سلطانحسین، نابغه علم و عرفان، تهران: حقیقت، 1384، صص 120-122.
3.تابنده، سلطانحسین، تجلـي حقيقـت، تهران: حقیقت، چ 4، 1372، صص 300-299.
📚بخش تحليلي روشنگر
@Feraghvaadyan
⚜پاپ فرانسیس در روز کریسمس پیام خود "برای شهر و برای جهان" را از بالکن کلیسای سن پیتر قرائت کرد.
وی در این پیام گفت:
تولد عیسی مسیح راهنمای بشر به سوی یک شیوه تازه "نه با بلیعدن و احتکار کردن، بلکه با تقسیم کردن و بخشش است."
او افزود: "بیایید از خود بپرسیم: آیا واقعا به این همه اشیای مادی و دستورالعمل های پیچیده برای زندگی نیاز دارم؟ آیا می توانم بدون این همه اشیای اضافه سر کنم و یک زندگی ساده تر در پیش گیرم؟"
این ششمین بار است که پاپ فرانسیس ۸۲ ساله این مراسم را به عنوان رهبر کلیسای کاتولیک هدایت می کند⚜
https://www.instagram.com/p/Br0N9cUnEJJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=em0z8nwr5uhk
@Feraghvaadyan