⭕️امام حسين(ع) در انديشه مسيحيت
🔸"آنتوان بارا" پژوهشگر مسیحی اعتقاد دارد امام حسین (ع) فقط متعلق به #شیعیان نیست بلکه به تمام جهانیان تعلق دارد و او را با عبارت "حسین، گوهر ادیان" معرفی میکند و سخنش را با این جمله به پایان میرساند: «حسین (ع) در قلب من است».
🔹یکی از متفکران #مسیحی به نام "آنطوان ضو" نیز معتقد است: ما به شکل دیگری به امام علی (ع) و امام حسین (ع) نگاه می کنیم. ما باید این دو بزرگوار را به شکل جدید و زبان نو در زمانه خود معرفی کنیم. ما باید فرزندانمان را با فکر این دو بزرگوار آشنا نماییم.
🔺علمای مسیحی در شرق به شکل عام و علمای مسیحی لبنانی، نگاه ویژهای به تاریخ و فرهنگ اسلامی داشته و از دیدگاه منحصربه فردی درباره امام علی (ع) و نهضت عاشورا و #امام_حسین (ع) برخوردارند.
@feraghvaadyan
#بسته_خبری_ادیان
🔺جامعه #یهودیان استان کرمانشاه کمک های نقدی خود را برای کمک به سیل زدگان کشور به نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه تقدیم کردند
🔺نخستین محموله از کمک #زرتشتیان یزد برای کمک به هم وطنان آسیب دیده سیل در غرب کشور ارسال شد.
🔺بازدید بیش از ۶ هزار نفر نوروز امسال از قره کلیسا چالدران
🔺نمایندگان پیروان #ادیان یهودی، مسیحی و زرتشتی در مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیهای عنوان کردند که اقدام رئیسجمهور آمریکا به عنوان یک جیرهخوار صهیونیسم بینالملل علیه #سپاه پاسداران موجب خشم موحدان عالم شده است.
🔺نایب رییس انجمن #آشوریان ارومیه گفت: مجموعه کمک های مردمی و خیران اقلیت های مذهبی آذربایجان غربی به #مناطق_سیل_زده لرستان ارسال شد.
@feraghvaadyan
🔺فرقهگرایی در خدمت #استعمار
✍نوگرایی مذهبی، از شیوههای مورد استفاده در تجزیه ممالک و استعمار آنهاست. همانطور که سیاستمداران روسیه و انگلیس، در اوایل قرن نوزدهم در منطقه آسیای غربی با استفاده از قاعده شکستن اقتدار مذهبی، در راستای اهداف استعماری گام برداشتند. آنان با ایجاد و استفاده از #نوگرایی_دینی در کشورهای عثمانی، هندوستان و ایران در پی شکستن اقتدار ملی آنان و تقسیم این کشورها به قطعات کوچکتر بودهاند. ایجاد یا استفاده از « #وهابیت » در «عثمانی»، توانست قسمت جنوبی این کشور را از آنان بگیرد و کشور مستقلی ایجاد کند. در «هندوستان»، مذهب « #قادیانی »، تقسیماتی به وجود آورد. در «ایران» نیز پروژههای کمک به رشد « #بابیت » و « #بهائیت » برای درهم شکستن اقتدار ملی و ایجاد تفرقه و تضعیف #تشیع صورت گرفت.
@Feraghvaadyan
🔺اعضای فرقه، کارگران بیجیره و مواجب رهبر
✍تمام ساختار فرقهها بر اساس بلندپروازیها و کمبودهای #سردکردگان بنا شدهاست و همه اعضای #فرقه نیز خواه بدانند یا نه، کارگران بیجیره و مواجب #رهبرفرقه برای نیل به هدفهای کاملاً شخصی وی هستند که هیچ ربطی به نجات #دنیا و کمال اعضای فرقه ندارد. مفاهیمی چون کمال، خودسازی و آگاهی، پوششی است برای امیال فردی رهبر فرقه!
📚احمدی، احسان و شاهحسینی، سمیه، در قلمرو سایهها، ص 130.
@feraghvaadyan
⭕️«سیامک مره صدق» #نماینده_کلیمیان در مجلس شورای اسلامی ایران در گفتوگو با وبگاه لبنانی «العهد»:
👈 «سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی خاری در چشم استکبار جهانی است».
♨️این اقدام آمریکا همزمان با حضور نیروهای #سپاه_پاسداران با تمام توان و امکانات در مناطق آسیبدیده از سیل برای کمک به شهروندان صورت گرفت و دلالت بر آن دارد که آمریکا فقط دشمن سپاه پاسداران یا نظام #جمهوری_اسلامی نیست بلکه دشمن تمام ملت ایران و حاکمیت کشور است و نمیتواند وجود ملتی آزاد و کشوری مستقل در منطقه را قبول کند.
@feraghvaadyan
📗نگاهی به درسنامه نقد و بررسی جریان های مدعی معنویت
♨️این کتاب به طور اختصاصی، نقد و بررسی جریانهای فعال در ایران را مدنظر قرار داده که به عنوان یکی از ویژگیهای متمایزکنندهاش، قابلتأمل میباشد؛ با توجه به اینکه هدف این #درسنامه، بررسی شبهمعنویتهای رایج در ایران میباشد، از طرح مباحث سایر جریانهای غیرفعال در کشور خودداری شدهاست.این رویکرد در باب پدیدآورندگان جریان تفکر نوین نیز لحاظ شده و با توجه به اینکه نظرات و تئوریهای مطرحشده از سوی افراد تأثیرگذار در حوزه مباحث روانشناختی، دارای اشتراکات زیادی است، از طرح نظریات هرکدام به صورت جداگانه پرهیز و به بیان خلاصهای از مباحث پرکاربرد روانشناختی پدیدآورندگان تفکر نوین بسنده شدهاست. افرادی چون «لوئیز هی، #وین_دایر، دبی فورد، دونالد والش، #برایان_تریسی، کاترین پاندر، علیرضا آزمندیان و...» که در نشر تفکرات سکولار و سبک زندگی غربی در ایران، نقش قابلملاحظهای داشتهاند.
✔️یکی از تقسیمبندیهای مناسب اعمالشده در کتاب، تمایز میان جریانهای «رایج» و جریانهای «فعال» در ایران است که اولی در فصل سوم و دومی در فصل چهارم به صورت مجزا مورد نقد و بررسی قرار گرفتهاست که پیشزمینه مناسبی از وضعیت حاضر #شبه_معنویتهای_نوپدید در داخل به دست میدهد.
↩️مطالعه این کتاب با توجه به سادگی ساختار ارائه و تمرکز بر مباحث محوری و شاخص هر موضوع، بهویژه برای افرادی که به دنبال کسب اطلاعاتی مناسب در این حوزه در کمترین زمان ممکن هستند، مفید بوده و میتواند منبع خوبی برای طرح پرسشهای تازه و پژوهشهای عمیقتر و جاندارتر در این باب باشد.
روشنگر مدیا
📗نگاهی به درسنامه نقد و بررسی جریان های مدعی معنویت ♨️این کتاب به طور اختصاصی، نقد و بررسی جریان
4_5859431029311276550.pdf
3.2M
📚نگاهی به درسنامه نقد و بررسی جریان های مدعی معنویت
فصلنامه روشنا شماره78 -پائیز 97
@feraghvaadyan
🔺#انجمن_حجتیه و اشتباه #دشمن_شناسی
✍🏻انجمنحجتیه در مقوله دشمنشناسی دچار مشکل بود. در حالیکه رژیم طاغوت، هر روز بر ظلم خود میافزود و بازیچه دست استعمارگران و مستکبران بود، آنها بهائیت را مهمترین معضل اجتماعی میدانستند.
«آنها پیش از انقلاب اسلامی بر اساس یک اشتباه میخواستند اولویتهای جامعه در بحث دشمن شناسی را جابه جا کنند و مبارزه با بهائیت را نسبت به مبارزه با استبداد و استعمار در اولویت قرار دهند. میگفتند بهائیت، ساخته دست استعمار است و اگر با آن مبارزه کنیم، در حقیقت با استعمار مبارزه کرده ایم، معلول را به جای علت مینشاندند. در مورد استبداد هم میگفتند: اگر با بهائیت مبارزه کنیم، در حقیقت به رژیم شاه لطمه زدهایم. این مسئله دقیقاً جابهجایی اولویتها بود و باعث میشد بخشی از پتانسیل جامعه و توان مبارزاتی کشور در مسیری انحرافی قرار گیرد.»(1)
📚1. علیانسب، سیدضاء، علوی نیک سلمان، جریانشناسی انجمن حجتیه، قم: انتشارات وثوق، 1388، ص 76.
@Feraghvaadyan