روشنگر مدیا
🔹اظهارات اسقفاعظم #ارامنه تهران در گفتگوی خبری شبکه تلویزیونی «شانت» ارمنستان: 🔸اسقفاعظم سبوه سرکی
👈مجری: تحولات اخیر درخصوص ایران، این روزها در کانون توجه جهان قرار گرفته است و به طبع اوضاع و احوال ایران و ارمنیان این کشور برای ارامنه(ارمنستان) از اهمیت ویژهای برخوردار است.برای اطلاع از جزئیات این مسئله امروز از اسقفاعظم سبوه سرکیسیان دعوت کردهایم.
🎤 اخبار ضد و نقیضی درباره اوضاع ایران و بحرانهای داخلی موجود در آن به گوش میرسد.واقعیت چیست؟ امروز در ایران چه اتفاقی افتاده است؟
👤 اسقف سرکیسیان: امروز کل جهان در انواع بحران از اقتصادی تا سیاسی و اجتماعی بهسر میبرد و طبیعی است که ایران هم از این بحرانها بینصیب[مستثنی] نیست، اما قبل از هر چیز میخواهم بر یک مسئله تأکید کنم و آن اینکه ایران کشوری قدرتمند با پیشینه و تمدنی چند هزار ساله است که اقوام مختلفی را در خود جای داده. جامعه ما(ارمنیان) از قدیمیترین جوامع ساکن در ایران هستند که سابقه حضور آنها در ایران به هزاران سال قبل بازمیگردد. مشکلات برای همه جوامع بشری وجود دارد و همه جا هم هست، اما باید بگویم آنقدرها هم که میگویند مشکلات، بزرگ نیست. در کل منطقه، نوعی بلاتکلیفی و سردرگمی وجود دارد که همه را نگران کردهاست. این بلاتکلیفی، به نوعی ایجاد نگرانی میکند، اما به طور کلی مردم زندگی عادی خود را دارند و ارامنه هم در حالت عادی زندگی میکنند. بنابراین، مشکلاتی وجود دارد اما در حدی نیست که در جامعه ما ایجاد نگرانی کند.
🎤پس یعنی این مشکلات را بزرگنمایی میکنند؟
👤 اسقفسرکیسیان: متأسفانه، خبرها همیشه بیش از حد اغراقشدهاند، یک مسئله کوچک را بسیار بزرگ میکنند.
📄گروه ترجمه روشنگر
✅منبع: سایت خلیفهگری ارامنه تهران
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔺 ائتلافی دیگر از #مسیحیت_تبشیری و رژیمصهیونیستی
🔺 ائتلافی دیگر از #مسیحیت_تبشیری و رژیمصهیونیستی
🔻 نامگذاری شهرکی در بلندیهای جولان به نام «ترامپ»
⭕️ انتشار خبر نامگذاری شهرکی در بلندیهای جولان فلسطیناشغالی به نام «دونالد ترامپ»، نمود دیگری از پیوند یاران دیرین یعنی طرفداران فرقه #مسیحیت_صهیونیستی با مهد خود، #اسرائیل است.
⭕️ نفوذ تمایلات شدید مسیحیتصهیونیستی در سیاستداخلی و خارجی ایالاتمتحده و رؤسای جمهور آن، بهویژه جرجبوش و دونالدترامپ، حقیقتی انکارناپذیر است که با انتشار این خبر، بیش از پیش آشکار شد.
⭕️ همسویی فرقه مسیحیتصهیونیستی در تمایلات آخرالزمانی خود با اعتقادات #یهودیان افراطی، همواره راهبردیترین سیاستهای امریکا و متحدانش را تحتتأثیر قرار داده و پیوندی دیرین میان آن ها وجود دارد.
@Feraghvaadyan
♨️تناسخ از منظر ادیان الهی
🔘کسانی که به #تناسخ معتقدند به عالم برزخ و رستاخیز اعتقادی نارند و بدون اینکه به قیامت و رستاخخیز و حساب و کتابی نیازی باشد به زندگانی مداوم روح در دنیا دل میبندد. در کتابهای #یوگا با اشاره به تناسخ ، از تولدهای پی درپی به عنوان فرصتی بیشتر برای داشتن جسمی قابل انعطاف تر برای بیداری کندالینی یاد می شود.
❗️تناسخ از آموزههایی است که از منظر ادیان الهی مردود است. در دین اسلام قائل به تناسخ در حکم #کافر است. بزرگان و متکلمان و فلاسفه اسلامی دلایل متعدد عقلی و نقلی در رد و ابطال تناسخ آورده اند.
@Feraghvaadyan
👤موبد پدرام سروش پور عضو انجمن زرتشتیان تهران:
انقلاب اسلامی 🇮🇷در حقیقت آرمان همه پیامبران بود که به دنبال برقراری عدالت در جامعه بودند و مردم ایران به دنبال این امر مهم بودند. در واقع فرهنگ ایرانی همواره #یکتاپرست بوده است.
▫️پس از انقلاب اسلامی نیز پایههای همزیستی #ادیان_توحیدی به درستی بنا نهاده شد. مهمترین دلیل این همزیستی هم ، دیدگاههای معمار انقلاب بود که وحدانیت را عامل اشتراک همه انسانها تعریف کردند.
👈رمز پیروزی انقلاب همبستگی توام با برابری و برادری بود. ملت ایران همیشه باور داشت که #آزادی حق مسلم همه انسانها است.
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️در میان پروپاگاندای رسانههای طیف افراطی #فرقه_گنابادی در سالگرد اعدام راننده اتوبوس مرگ(محمد #ثلاث) برای تکمیل پروژه «شهیدسازی»، «مظلومنمایی» و «تحریف واقعیت»، شواهد و اسناد موجود،گویاتر از هر چیز خواهدبود و رنج ناشی از این زخم معنوی، تا مدتها از خاطر ملت ایران زدوده نخواهدشد.
👈🏻با آروزی علو درجات برای شهدا و قربانیان این فاجعه انسانی.🙏🏻🌹
@Feraghvaadyan
👤اسقف «گریگور چیفتچیان»، رئیس شورای خلیفه گری ارامنه آذربایجان:
👈ما ارامنه در ايران، بزرگترين اقليت ديني و الگويي براي ديگر اقليتها در ايران و نيز جوامع #اقليت ساکن در ديگر کشورها هستيم. ما به اين آب و خاک، وفاداريم و به قوانين اين کشور احترام ميگذاريم.
✅به جرئت ميتوان گفت تعهد و دلسوزي کشور ايران در قبال #مسيحيان، در تمام دنيا بينظير است. در برخي کشورهاي مسلمان به ما اجازه نميدهند بر روي گنبد کليساها #صليب نصب کنيم، حتي در بعضي کشورهاي مسيحي، به صدا درآوردن ناقوس کليسا -مطابق قانون- ممنوع است. اين در حالي است که در جمهوري اسلامي ايران، گنبد کليساهاي ما مزين به صليب اند، ناقوس کليساها بدون هيچ منعي، نواخته ميشوند و در انجام مراسم آييني خود، آزادي و اختيار کامل داريم. اين پيام بزرگي است از جانب #جمهوري_اسلامي ايران به تمام جهان.
@Feraghvaadyan
⭕️مبانی اعتقادی مورمونیسم
👈🏻مروری بر مبانی اعتقادی و فکری مورمونها، نشان میدهد که در جوهر و ذات خود از #مسیحیت فاصله دارند. همین بُعد و دوری است که نقدهای فراوانی را از سوی جامعه مسیحیت متوجه این فرقه ساخته و بسیاری از روحانیون و جریانهای مسیحی در سراسر جهان، آن را «فرقه ای انحرافی» خوانده اند.
♨️مورمونها به ✝️تثلیث معتقدند اما معنای آن با تثلیث رایج در مسیحیت، متفاوت است. یکی از مهمترین جنبه های این تفاوت را می توان در جنس اعتقاد مورمونها به «تثلیث» مشاهده کرد. در گستره فکری مورمونها، خداوند -آنگونه که مسیحیان اعتقاد دارند- #تثلیث_مقدس (یعنی یک موجود در سه شخص) نیست، بلکه سه شخصیت مستقل برای آن قائل هستند. به اعتقاد آنها، #خدای_پدر نیز در روزگاری، انسان بوده و بعد به مرتبه الوهیت رسیده است. جوزف اسمیت چنین گفته است: «اگر قرار بود خدای پدر را امروز ببینید، او را به شکل یک انسان میدیدید… او زمانی انسان بود مانند ما؛ آری… خودِ خدا، پدر همگی ما، بر روی زمین ساکن بود.»(1)
📚1. رشدی، آرمان، «دینی نوین به نام دین مورمون».
@Feraghvaadyan
⭕️مغزشویی در فرقه های درویشی
🔹از آسیبهای جدی فرقه ها، «مغزشویی» و «کنترل ذهن» است. تعالیم فرق درویشی با توجه به در بر گرفتن کلیه ابعاد زندگانی فردی و اجتماعی مرید، با نوعی مغزشویی خزنده همراه است که اندیشه و روان مریدان را بر اساس مبانی فکری فرقه و مراد، شکل داده و در حقیقت در خدمت اهداف فرقه ای میگیرد. برخی فرق درویشی، با عنایت به کادرسازی تشکیلاتی، گاه این جنبه را با شدت و حدت بیشتری دنبال می نمایند. شاهدش، شاخه آقاخاینه فرقه اسماعیلیه است که تأکید زیادی بر #تربیت_کودکان فرقه در مدارس خاص فرقه ای داشته و در این راستا اقدامات تشکیلاتی گسترده ای را در نقاط مختلف صورت داده، به گونه ایکه امروز در تمامی مناطق تحت نفوذ این فرقه، مدارس #اسماعیلیه در کنار جماعت خانه ها و دیگر مراکز فرهنگی-آموزشی آن، دایر و مشغول فعالیت هستند.
🔸این فرقه همچنین از طرح هایی نظیر «مادر یاری» (قرار گرفتن مربیانی در کنار مادران برای تعالیم کودکان از بدو تولد) نیز در این زمینه بهره می جوید. این امر به صورت های دیگر در سایر #فرق_درویشی نیز مشاهده می شود، نظیر لزوم حضور روزانه مریدان در جلسات سخنرانی قطب در #فرقه_گنابادی، تمرین های روزانه در فرقه اویسیه و آداب و مراسم آیینی فرقه #نوربخشیه. بی تردید، رشد و تربیت تحت تعالیم فرقه ای، سیستم فکری مریدان را بر اساس تمایلات اقطاب و فرقه شکل داده و روزنه ای برای اندیشه صحیح باز نمی گذارد.
@Feraghvaadyan
💢دیدگاه شهید مطهری نسبت به انجمن حجتیه
🔘علما و انقلابیون پس از انقلاب اسلامی نسبت به #انجمن_حجتیه غالباً نظر مثبتی نداشتند.امام خمینی(ره) چند ماه پیش از ارتحال خود در منشور روحانیت به صراحت انجمن حجتیه را محکوم کردند و نه تنها آنهارا نپذیرفتند بلکه همواره خطر انجمن را به همگان گوشزد کردند.
♦️استاد #شهید_مطهری نیز انجمن حجتیه و سران آن را به خوبی میشناخت . انتقادهای بنیادینی به انجمن و سران آن داشت اما اعتقاد داشت انجمن از یک هسته تشکیل شده و یک پوسته.هسته آن جوانان متدین هستند و پوسته آن سران انجمنحجتیه و باید هسته از پوسته جدا شود تا جوانان در خدمت انقلاب قرار گیرند.
@Feraghvaadyan
♨️«خود خدایی انسان» در قانون جذب
🔸در نگرش قانون جذب خدا به ظاهر انکار نمیشود،اما انسانها به بی نیازی از #خدا و آموزههای وحیانی دعوت می شوند و استمداد از قدرت الهی و تمسک به دستورهای دینی جای خود را به «خود خدایی انسان» میدهد.چارلز برودی پاترسن میگوید:
❗️«از هیچ چیز پروا نداشته باشیم و بدانیم که خود ما ذرهای از آن نیروی بزرگ الهی هستیم که قادر به رفع تمام نیازهای خویشیم.به این نکته توجه داشته باشیم که سلامتی،قدرت و خوشبختی حقوق مشروعی است که به طور #مادرزادی به ما داده شده است»(1)
📚1.ماردن،پیروزی فکر،ص156.
@Feraghvaadyan
🔺تبلیغ بهاییت با استفاده از جذابیتهای جنسی/ بهاییان برای ازدواج این قوانین را دارند
⭕️یکی از روشها و ابزارهای تبلیغ در بهاییت استفاده از جذابیتهای جنسی است. مثلاً تشکیلات با ایجاد برنامههایی همچون برگزاری مهمانیهای مختلط و ایجاد ارتباط احساسی و عاطفی، برای جذب و پیوستن افراد به این فرقه، زمینهسازی میکند.
↙️روشنگر به نقل از فارس، پیامبر اکرم (ص) میفرماید: «بنگر که فرزندت را از چه فامیلی به دست میآوری، چه اینکه اخلاق و خصایص هر فامیلی، در نسل آنها باقی میماند و انحرافهای اخلاقی آنان، تاثیر سوء خود را در فرزندانشان نیز بهجا خواهد گذاشت.»
💑ازدواج، نخستین سنگ بنای تشکیل خانواده، یعنی یکی از مهمترین بنیادهای اجتماعی جوامع است. از جهت همین اهمیت در طول تاریخ و از طرف حکومتها یا نحلههای فکری مختلف، برای کسب منافع و مشروعیت سیاسی، عواید اقتصادی، توسعه ارضی، ترقی جایگاه اجتماعی و...، مطمح نظر سیاستگذاریهای مختلف واقع شده است.
🗓در طول تاریخ، گروههای گوناگون، همواره تلاش کردهاند با هدف حفظ، تثبیت یا استیلای خود، اقدامات مختلفی انجام دهند. در این میان نقش و کارکرد مهم «وصلت و ازدواج» در فراز و فرود حکومتها، خاندانها و رجل سیاسی و نظامی کشورهای جهان نشان میدهد که مقوله ازدواج بر این امور، تاثیر بهسزایی دارد. ازدواجهای فرقهای یا با برنامهریزی تشکیلاتی نیز امری مرسوم در میان فرقههای مختلف بوده که در این نوشتار مورد اشاره قرار میگیرد.
🔗ادامه در لینک زیر👇
http://fna.ir/da9iq5
@Feraghvaadyan
👤شیخ حسین انصاریان:
♨️«در کتاب تفسیر«بیان السعاده» و دیگر آثار صالح علیشاه (از اقطاب فرقه گنابادی) به صراحت بیان شده که هر کس زیر نظر «پیر» نباشد همه چیزش باطل است. از دیدگاه آنها #روحانیت شیعه حتما باید از نگاه مردم حذف شود و جای خود را به «پیر» دهد. بنابراین در خصوص جریانهای صوفی بویژه #فرقه_گنابادی ما با یک مکتب به شدت #التقاطی مواجه هستیم که به طور کامل زمینی است و بخشی از آن روپوشی از عناوین اسلامی،شرعی و دینی دارد. آنها همواره مترصد فرصتی برای جذب افراد هستند و به محض ایجاد شرایط اقدام میکنند.»(1)
📚1. گفتگو با شیخ حسین انصاریان، فصلنامه روشنا،شماره 80.
@Feraghvaadyan
♦️نگاهی به تاریخچه فرقه اویسیه
🔹 از آنچه در خصوص تاریخچه شکلگیری #فرقه_اویسیه بیان شده، اینگونه برمیآید که اویسیه، جریانی برآمده از تصوف میباشد. این فرقه که نزدیک به یک قرن از شکلگیری آن میگذرد، خود را به «اویس قرنی» و امام علی(ع) منتسب ساخته ولیکن به اشاعه آموزهها و مبانی خاصی که در طی سالهای شکلگیری توسط –بهاصطلاح- اقطاب آن ابداع شده، میپردازد.
♨️در خصوص معنای اویسی آمده: «اویسی، سالکی را گویند که مراد و پیری ندارد و از روحانیت رسول اکرم[ص] یا یکی از بزرگان طریقت کسب فیض میکند.»(1) اویسیان مدعیاند سلسله #اقطاب آنان از طريق سلمان فارسی و اويس قرني به حضرت امیرالمؤمنین عليه السلام و پيامبر اسلام صلیالله علیه و آله و سلم متصل ميشود و بر همين اساس، اويس قرني را به عنوان اولين قطب خود معرفی مینمایند. آنها، سلمان فارسي را دومین قطب خود دانسته و همينطور اين اقطاب ادامه پيدا ميكند تا در عصر حاضر به قطب چهل و دوم با نام «صلاحالدین علی نادر شاه عنقا» ميرسد كه در #امريكا اقامت دارد.
📚1.کلپنپارلی، عبدالباقی، تصوف در یکصد پرسش و پاسخ، ترجمه توفیق سبحانی، تهران: نشر دریا، بیتا، ص۱۱۷.
@Feraghvaadyan
⭕️ورزش عرفانی یا معنویت دروغین؟
👈به مناسبت روز جهانی یوگا
▪️روز 21 ژوئن از سوی سازمان ملل و به پیشنهاد دولت هند در دسامبر 2014 بهعنوان « روز جهانی یوگا» تصویب شد. هرچند امروزه یوگا را نوعی ورزش قلمداد میکنند اما در واقع آئینی است که نه به دلیل برخورداری از جهانبینی منطقی بلکه به علت عطش روحی و نیاز انسان مدرن به یک مُسکن روانی و ذهنی طرفدار دارد. #یوگا انسان را به تسلیم دعوت میکند و هنرآن سامان دادن زندگی دنیوی و آماده نمودن بشر مدرن برای کامیابی بیشتر در زندگانی امروزی است.
🕉یوگا به مراقبه درونی دعوت میکند بدون اینکه این مراقبه با هدف پیوند به خدا صورت گیرد،در یوگا نوعی #تسلیم_درونی مطرح است که این تسلیم با اعتقاد به بودن یا نبودن خدا انجام میگیرد اما به گفته برخی معتقدان به مراقبه و مدیتیشن اگر بتوانی بدون خدا تسلیم شوی خوب است و یوگا اصراری ندارد که باید وجود خدا را باور داشته باشی؛موضوع تسلیم شدن است نه #خداوند!
@Feraghvaadyan
⭕️امام خمینی(ره) و انجمن حجتیه
🔸اعضای انجمن برای اینکه برای اقداماتشان مبنای شرعی بیابند هراز گاهی اقدام به ارسال استفتائاتی برای مراجع وقت میکردند و از آنان میخواستند نظرشان را مبنی بر مشروعیت عملکرد #انجمن_حجتیه اعلام کنند. تنها امام خمینی(ره) بود که در آن زمان نسبت به اقدامات انجمن انقادات تندی داشت. امام به این نتیجه رسیده بود که برگزاری این جلسات و تاکید بر غیر سیاسی بودن اقدامات و عملکردها در نهضت مردمی بر ایدههای حکومتی اسلام و تحقق اهداف انقلاب خلل ایجاد می کند.
👈🏻به همین دلیل در پاسخ به نامه محمد علی گرامی که از ایشان در خصوص فعالیت انجمن و #شیخ_محمود_حلبی سوالاتی مطرح کرده بود مرقوم داشتند: "راجع به شخصی که مرقوم شده بود. جلساتش ضررهایی دارد، از وقتی مطلع شده ام، تاییدی از او نکردهام و ان شا الله تعالی نمیکنم." (1)
📚1.صحیفه امام، جلد 2، صفحه 357.
@Feraghvaadyan
May 11
💢دشمنی رهبر فالون دافا با اسلام
▪️هنگ جی یکی از مدعیان دروغینی است که به نوعی از معنویت معتقد است که در آن برای دستیابی به سعادت به #دین نیازی نیست و همه آنها که طالب رسیدن به کمال و معنویت هستند باید به او متوسل شوند.
👈🏻وی با رد تمامادیان الهی از جمله اسلام،مناسک و #شریعت را باطل میداند. «هنگ جی رکوع و سجود در نماز مسلمانان را از جمله عوامل مؤثر در زوال عقل و ناتوانی در تمرکز برمیشمرد.»(1)
❗️رهبر #فالون_دافا که به نوعی خود را خدا میدانست، پس از مخالفت حکومت چین با فرقه او، به آمریکا فرار کرد.
📚1.کژراهه، انتشارات موسسه جامجم، ۱۳۹۰، ص ۱۹۶.
@Feraghvaadyan
💢نمادهای فرقه رائیلیان
❌رائیلیان در ابتدا از یک صلیب شکسته محصور در ستاره داود به عنوان نماد خود استفاده میکردند اما چندی بعد، به سبب تشابه آن با صلیب شکسته یهودیان نازی، نماد دیگری طراحی نمودند. نماد تازه، همان ستاره داود است که یک کهکشان در حال چرخش را احاطه کردهاست. جالب آنکه، رائیلیان مدعیاند یهودیان نازی و صهیونیست ها، به ترتیب، علامت های چلیپا(صلیب شکسته) و #ستاره_داود را از الوهیم سرقت نمودهاند و نماد اصلی، همان ترکیب فعلی دو علامت در سمبل #رائیلیان میباشد!
@feraghvaadyan
🔴قانون جذب و تبشیر در آثار کاترین پاندر
🔘در بررسی آثار پاندر، آنچه در نخستین نظر به چشم میآید، تمرکز بر روشهای توانگری و کسب حداکثر رفاه و #ثروت است؛ همان کمال مطلوب و مورد نظر نظام سرمایهداری حاکم بر غرب که با توجه به خوی سلطهگرایاش سعی در گسترش آن در سراسر جهان دارد. تبلیغات رسانهای فراوان حاکمان سرمایهداری، موفقیتهایی نیز -دستکم در غرب- داشته که شاهدش همین استقبال جهانی از کتب افرادی چون پاندر است.
▫️از طرفی، خلأهای معنوی اجتنابناپذیر این نوع سبک زندگی و سردرگمیهای روزافزون بشر امروزی، میطلبد که رنگ و بویی از #معنویت، چاشنی کار گردد تا نتایج مورد نظر هرچه بهتر تحقق یابند و این همان ترفند مورد نظر #کارتین_پاندر -و دیگر همقطارانش- در آثارش است؛ لباسی از معنویت و عرفان و باطنی کاملاً مادیگرا. اینگونه است که اغلب کتابهای وی با عناوین دهانپرکنی با مضمون دعا، شفا، عشق، محبت و خیرخواهی و... نامگذاری شدهاند: «قدرت #دعا، قانون توانگری، قدرت شفا، از دولت عشق و...».
↩️پاندر را باید نویسنده زیرکی دانست، چراکه با قرار دادن خود در زمره نویسندگان روانشناسی موفقیت و ارائه ظواهری از عرفان با همان تکنیکهای رایج در اینگونه کتب یعنی #قانون_جذب، مراقبه، تمرکز، تمرین بیداری درونی(نیروی کندالینی) و...، به صورت خزنده، دیگر مأموریت خویش را در ردای مبلغ #مسیحیت محقق میسازد.
♨️قرائت مذموم انجمن حجتیه از مفهوم انتظار
▪️بسیاری از روشنفکران و فعالان سیاسی نسبت به قرائت #انجمن_حجتیه از مفهوم انتظار انتقاد وارد کردهاند.حسین تاجری نسب نویسنده کتاب«انتظار،بذر انقلاب» مینویسد:
«گروهی-دانسته یا نادانسته-این چشم به راهی را مایه رکود و عقبماندگی عنوان کرده و میپندارند که شیعه، باید از هر تلاشی اصلاحی و هر کوشش انقلابی دست بشوید و در برابر زور و ستم،خاموشی سکوت پیش گیرد و بسان مردگان زنده نما، در تابوت #انتظار دراز کشد»(1)
📚1.تاجری،حسین،انتظار،بذر انقلاب، صص35-36.
@feraghvaadyan
▪️آسیب های فرقه های نوظهور
⭕️فرقه ها، مجموعه آسیب هایی را در دو سطح فردی و اجتماعی، متوجه قربانی و جامعه می سازند که در تحقیقات جامعه شناسان و محققان مورد ارزیابی و احصاء قرار گرفته اند. از آن جمله «مارگارت تالر سینگر»، محقق فرقه های انحرافی، #آسیب_های_فرق را به چند دسته تقسیم میکند:
• آسیب های فردی و خانوادگی.
• آسیب های ناشی از به کارگیری روش های مجاب سازی روانی و کنترل ذهنی پیچیده توسط فرقه ها.
• آسیب های اقتصادی، سیاسی و امنیتی.(1)
👈🏻وی در این رابطه مینویسد:
«فرقه ها برخی از بهترین اذهان جامعه را از آموزش و افکار مثبت، منحرف میکنند. بسیاری افراد به فرقه ها کشانده شدند؛ جایی که تمام سالهای عمرشان را فقط برای قدرت و منافع #رهبر فرقه صرف نموده اند. آنها بهترین سالهای زندگیشان را از دست دادهاند و در صورت جدایی، ممکن است نتوانند تواناییها و استعدادهای قبلیشان را به کار گیرند.»(2)
📌«به علت تعهد کاملی که از اعضا خواسته میشود...فرقه ها آسیب بسیار جدی به روش دموکراتیک زندگی ما میزنند. آنها عمداً جلوی اهداف تحصیلی و شغلی را میگیرند، خانواده ها را از هم میگسلند، روابط شخصی را به درگیری میکشانند و پیروان را به اعطای پس انداز، متعلقات و سایر دارایی های خود وادار می نمایند. در بسیاری از موارد، عواقب عضویت در #فرقه، خردکننده، دراز مدت و گاه غیرقابل جبران است.»(3)
📚1.سینگر، مارگارت تالر، فرقه ها در میان ما، ترجمه ابراهیم خدابنده، انتشارات دانشگاه اصفهان، 1387، صص116-117.
2. همان، ص122.
3. همان، ص127.
@feraghvaadyan
💢چرا جدا شدن از فرقه سخت است؟
📗در کتاب «فرقه ها در ميان ما» پنج مورد کلي تحت اين موضوع که «چرا جدا شدن از فرقه سخت است؟» ذکر شده که شامل موارد زير است:
1. «فريب دادن: اين کار در طول مرحله #جذب و عضويت ادامه دارد.
2. تضعيف جسمي: به دليل ساعتها کار متوالي و ميزان بالاي تعهد کاري، #فشار_رواني، محدوديت هاي داخلي و عدم تطابق جسم با همه اينها به وجود مي آيد.
3. ايجاد وابستگي: به راه هاي مختلف که در نتيجه آن ارتباط با دنياي خارج قطع مي گردد.
4. وحشت آفريني: به دليل #اعتقادات القا شده به فرد از جانب #فرقه، مبني بر اينکه فردي که فرقه را ترک کند، زندگي واقعي را در خارج نخواهد يافت.
5. حساسيت زدايي: به طوري که آنچه زماني فرد را ناراحت مي کرد، ديگر برايش مهم نيست. (براي مثال، فهميدن اين مطلب که مبالغ جمع آوري شده در فعاليت هاي جمع آوري پول، به جاي اهداف اعلام شده، صرف زندگي رهبران مي گردد يا کساني که کشته ميشوند، در او هيچ حساسيتي بر نمي انگيزد.)»(1)
📚1. تالرسينگر، مارگارت، «فرقه ها در ميان ما»، ترجمه خدابنده ابراهيم، انتشارات دانشگاه اصفهان، صص 322-321.
@feraghvaadyan
♦️روح خشونت در فرقه بهائیت
♨️ادیب مسعودی درباره روح #خشونت در این فرقه با مخالفان و منتقدان می گوید: « فاضل مازندرانی و میرزا نعیم اصفهانی که می خواستند بازگردند و سم داده بودند، به میرزا ابوالفضل گلپایگانی که او هم پشیمان شده بود و در مصر سم دادند. آن ها ترور چی بودند. هر کسی که نام و نشانی داشت و می خواست برگردد، می کشتند. من بارها از #اشراق_خاوری شنیدم که می گفت :« یا لیت امی لم تلدنی» یعنی اظهار پشیمانی از تولد خودش می کرد که ای کاش مادرم مرا نمی زاد و من به این ورطه نمی افتادم. این سخنان را که گفت، بعداز یک هفته هم مرد. این ها دیدند که اشراق خاوری دارد کم کم آدم می شود و پشیمان می گردد. بالاخره ما را به دهی به نام عرب خیل در مازندران بردند».(1)
📚1.ادیب مسعودی، چرا بهائی نماندم، ماهنامه شفافیت، شماره ۲۹ و ۳۰ ص ۳۷.
🔴فرقه سازی در آئین کابالائیسم
▫️امروز رهبران کابالایی غربی در رژیم اشغالگر قدس و آمریکا با هدایت مستقیم و غیرمستقیم خود از طریق #فرقهسازی میکوشند بنیاهای دینی جوامع بشری را به #انحراف بکشانند.آنها میدانندبرای حکومت کردن و پیادهنمودن اهداف شیطانی خود باید صفوف متحد و به هم فشرده دینداران را متفرق سازند و از این رو بهترین راههژ را تفرقه و فرقه سازی دیدهاند.
▪️ظهور و بروز فرقههای شیطانپرستی،#اکنکار،عرفانهای سرخپوستی و افکار انحرافی اوشو و سایر به اصطلاح معنویت های نوپدید نمونه ای از اقدامات این گروه شیطانی هستند.
@feraghvaadyan
♨️نسخه اکنکار برای شریعت گریزی
▪️فرقه ا#کنکار میکوشد به پیروان خود دستورالعملهایی را ارائه دهد که به نوعی جایگزین شریعت دینی باشند و با کنار زدن شریعت از دستورالعملهای دینی فاصله گرفته و در اباحه گری جوانان نقش مهمی دارد.
♦️«جایی راحت و بی سروصدا را انتخاب کن به طوری که کسی برای مدت 20 دقیقه مزاحمت نشود.چشمانت را ببند و به چشم سومتون نگاه کنید بعد خودتون رو همراه با ماهانتا در اتاقی تصور کنید که یک #استاد_اک کنار دری سبز رنگ پشت یک میز نشسته و دفتری بزرگ جلویش بازه و به شما یک خودکار میدهد و میگوید اینجا را امضاءکن.روی برگی که میخواهید امضا کنید نوشته شده من از این طبقه یعنی فیزیکی راضی هستم و میخواهم طبقه بالاتر را ببینم.... به اتاق دیگری میروید که استادی دیگر نشسته و به اتاق آخر میروید که دری سفید دارد که به طبقه رح مربوط بوده و بالاخره بعد از امضاءکردن دفتر همراه با ماهانتا وارد #طبقه_روح شوید و یک سفری سیاحتی با ماهانتا خواهید داشت»(1)
📚1.داود رنجبران،نقد و بررسی عرفانهای وارداتی،اکنکار،ص110.
@feraghvaadyan
♨️نقش بهائیت در کمیته نجات
▫️کمیته مجازات در زمان اولین دولت وثوق الدوله در سال 1295 ش ، و در اوج وقایع پس از صدور فرمان مشروطیت تأسیس شد و تنها پنج ماه (تا پائیز 1296) فعالیت کرد.
♦️وجه بهائی بودن اعضای #کمیته_مجازات، و نقش مخفی و قابل توجهی که فرقه ضاله بهائیت در این ایام و در راستای تحقق سیاست های استعماری بریتانیا بر عهده داشت، مسأله مهم و قابل تأملی است. #عملیات_تروریستی و قتل های پشت سر هم دوران مشروطه، از مهم ترین عوامل در ایجاد یک بحران عظیم و عمیق است، که تأثیرات روانی و تبلیغی و فرهنگی عظیمی برجای گذاشت؛ و در فاصله چهار سال، آنچنان بی تفاوتی در جامعه به وجود آورد، و ساخت سیاسی کشور را چنان خنثی و آلوده کرد، که در نهایت با هجوم چند صد نفر قزاق به سرکردگی رضا خان میر پنج از قزوین، پایتخت کشور به سادگی و بی هیچ مقاومتی به تصرف آنها درآمد، و با سقوط حکومت قاجار، مشروطیت به سرنوشت شوم دیکتاتوری پهلوی دچار شد.
🔻بنیانگذاران و اعضای اصلی این کمیته از افرادی چون سرتیپ "اسدالله خان ابوالفتح زاده"، سرتیپ "ابراهیم خان منشی زاده"، "محمد نظر خان مشکات الممالک"، "احسان الله خان دوستدار" و برخی افراد دیگر تشکیل می شد، که زندگینامه ی همه آنها به شدت آلوده است. هسته ی مرکزی کمیته مجازات، "ابوالفتح زاده" (به عنوان رئیس کمیته) و "منشی زاده" و "مشکات الممالک" بودند که همگی از پیروان فرقه ی #بهائیت بودند.
@Feraghvaadyan
💢شیطان گرایی در عرفان حلقه
🔹جریان عرفان حلقه اگر چه در مواجهه با اقشار #مسلمان گارد اسلامی به خود گرفته، ولی در آن سوی این چهره، حقایق دینی را تحریف کرده و هواداران خود را کاملا به سمت و سویی که معصومین (ع) پرهیز دادهاند میکشاند و نمادهای غیر توحیدی را مقدس معرفی کرده و به بندگی طاغوت دعوت میکند.
⭕️یکی از این نقاط خطرساز در عرفان حلقه، نگرش این فرقه به شیطان است که به صورتی پررنگ تبلیغ میشود. این نگرش از آن جا که به عنوان یک بینش اسلامی در کتابهای #عرفان_حلقه ارائه میشود، به بررسی و نقد نیازمند است. در کنار آن، تبیین بینش قرآنی و روایی ضرورت دارد، تا مخاطبان عرفان حلقه این نگرش را به حساب متون اسلامی نگذارند. در کتابهای عرفان حلقه آمده است:
«برای به وجود آمدن چرخه ی جهان دو قطبی، وجود عامل تضاد، ضرورت داشت و برای این منظور، ابلیس به فرمان سجده بر آدم اعتنا نکرد و این وظیفه (به وجود آوردن چرخه جهان دو قطبی) را انجام داد.»(1)
🎙در فایل صوتی که از رهبر عرفان حلقه منتشر شده و در بسیاری از سایتها وجود دارد، عنوان میشود: شیطان، اول موحّد عالم است؛ چون به غیر خدا اصلاً سجده نکرد. خدا با خلقت آدم، خواست شیطان را آزمایش کند. اگر #شیطان سجده میکرد، خدا به او میگفت که مگر به تو نگفتم به غیر من سجده نکن.
👈🏻وی در یکی از نوشته های خود آورده است:«خداوند به #ابلیس مأموریت داد که به فرمان سجده بر آدم اعتنا نکند و او نیز این مأموریت را پذیرفت.»(2)
📚1.موجودات غیر ارگانیک، ص۱۴٫
2. کتاب انسان و معرفت، ص۲۱۸ و سایت عرفان حلقه، یکشنبه یازدهم اردیبهشت،1390.
@Feraghvaadyan
💢راهبرد غرب مسیحی علیه اسلام
🔹یکی از راهبردهای غرب مسیحی برای مقابله با اسلام،کلید زدن پروژه #مسیحی_سازی جوامع اسلامی است.جمله ای معروف به پاپ ژان پل دوم منسوب است که در آن مدعی شده هزاره اول؛هزاره فتح اروپا،هزاره دوم؛هزار فتح آفریقا و هزاره سوم؛هزاره فتح آسیاست.پروژه مسیحی سازی عمدتا با هدف متوقف ساختن رشد اسلامگرایی و به نوعی استراتژی دفاعی با تاکتیک تهاجمی و فعالانه است.
👈توسعه اسلام در سراسر جهان بویژه س از واقعه 11 سپتامبر و رشد جمعیتی #مسلمانان اروپا از مهمترین نگرانیهای غرب مسیحی است.
@Feraghvaadyan
⭕️شیخ محمود حلبی و حمایت از انقلاب اسلامی!
▪️برخی معتقدند روند انجمن حجتیه و شخص شیخ محمود حلبی پس از پیروزی #انقلاب_اسلامی تغییر پیدا کرده و در سال 1358 که امام خمینی(ره) فرمان همه پرسی دادند، حلبی نیز از انجمنیها خواست تا در این همه پرسی شرکت کرده و به اسلام رأی بدهند و یا دستور تعطیلی انجمن را به نوعی همراهی با نظام اسلامی تعبیر میکنند.
❌اما برخی معتقدند که چنین سخنانی صحیح نیست زیرا «اگر حلبی به حقیقت چنین مواضعی میگرفت به یقین تمام انجمنیان مطیع محض او شده و به انقلاب میپیوستند اما حلبی در همان هنگام هم همه را به مرجع اعلم که در تعریف او آیت الله شریعتمداری بود ارجاع میداد و در جلسات خصوصیتر همگان را از شرکت در #تظاهرات برحذر میداشت»(1)
📚1.آرش محبی، نقد و بررسی انجمن حجتیه،کانون اندیشه جوان،ص90.
@feraghvaadyan