⭕️موعودباوری مسیحی ذیل مهدویت شیعی جای میگیرد
🔻در بین آموزه های مهدوی شیعیان، امام زمان(عج) پس از ظهور امور را با عده ای از کارگزاران پیش می برند که #موعود مسیحیان یکی از آنها خواهد بود، موعودیت در فهم مسیحیت به معنای زیرمجموعه موعودیت در مهدی باوری شیعیان تعریف می شود.
🔸شیعه معتقد است عیسی(ع) در رکاب امام زمان(عج) است، لذا ضمن پذیرش موعودباوری مسیحیان، آن را جدای از موعودباوری شیعی تلقی نمی کند. بستر موعودباوری در بین شیعه و مسیحیت بستر لغزنده ای است که می تواند دستخوش انحرافات بسیار شود؛ #مسیحیت به دلیل تاریخی طولانی اش دچار خرافات بسیار و شاهد بروز مکاتب فکری متعدد بوده است. البته ماهیت اندیشه های یوتوپیایی چنین است.
🔹وقتی به تاریخ #ادیان می نگریم آن را پر از اختلاف می یابیم یعنی ادیان به حیث گذشته تاریخی با هم اختلاف دارند اما وقتی به آینده و یوتوپیای ادیان می نگریم آنها را شبیه به هم می یابیم. لذا اندیشه موعودباوری ظرفیت بالایی برای همگرایی پیروان ایجاد می کند.
📚حجت الاسلام محراب صادق نیا، خبرگزاری شبستان، 1398/10/04.
@feraghvaadyan
♨️بهائیت و مهدویت
▪️مهدویت از جذاب ترین مباحث حتی برای همه غیر از مسلمانان و شیعیان است، مهدویت به دلیل #منجیگرایی در ذات خود این توان را دارد و چون احساس درونی برای بهره مندی از این نجات همگانی است، بهائیت از این اندیشه سوءاستفاده کرده و هم قبل و هم بعد از انقلاب یکی از حرف هایشان این است که می گویند مهدی(عج) ظهور کرده و ما اگر بخواهیم به رستگاری برسیم و دنیا روی آرامش را ببیند باید به مهدیِ ظهور کرده ایمان بیاوریم و نیز کسی که بعد از مهدی آمده یعنی موعود او بهاء!!!
👈🏻یکی از شعارهای جذاب این #فرقه_انحرافی شعار «وحدت عالم انسانی» است که از دولت واحد جهانی امام مهدی(عج) الهام می گیرد، هرچند به زبان نیاورده و آن را به نفع خود مصادره می کند. طبیعی است این ادعا برای افراد غیرمطلع، جذاب است.
💢حرف های فرقه بهائیت پس از انقلاب اسلامی قدری اصلاح و تعدیل شده و امروز می گویند: اگرچه حضرت مهدی ظهور کرده و ما به حکومت جهانی نرسیده ایم و آثار ظهور مترتب نشده، اما قرار نیست در زمان ایشان حکومت جهانی تشکیل شود، آنها می گویند ظلم و ستم پدیده ای تدریجی است و قرار نیست یک شبه و با ظهور (به زعم آنها ظهور با باب رخ داده!) جهان سرشار از عدل و داد شود، بلکه با عمل به دستورات باب به عدل و داد دست می یابیم!
↩️اطلاع از این ادعاها و اهداف شوم #بهائیت کافی است تا آنها که مدعی تدین هستند اما میانه شان با نظام و رهبری و انقلاب خوب نیست، بدانند بدون انقلاب و شهدا ما امروز سرنوشت دیگری می داشتیم و نه از مجالس روضه خبری نبود و نه حتی نمازهای جماعت چون بهائیت با تسلط خود بر کشور مانع از پیاده کردن اسلام ناب می شد.
@feraghvaadyan
💢نسبیتگرایی در عرفانهای نوپدید
▪️دلیل «نوپدید» نامیده شدن #شبه_عرفانهای_جدید این است که جایگاه خورشید را در روزهای مختلف و در برجهای مختلف بررسی میکنند و معتقدند جهان از سال 1960میلادی وارد «برج دلو» شده است و بنا بر پیشگوییهای نجومی، عصر دلو را عصر ثابت نبودن و نسبیت یافتن همهچیز میدانند. بنا بر این نگرش، آنان معتقدند حق و باطل، رذیلت و فضیلت و خوبی و بدی نزد هر کس متفاوت است و ملاک ثابتی برای شناخت آن وجود ندارد.
🔻از نظر عرفانهای نوظهور عصر حاضر، عصر سیال بودن ارزشها است و از این رو آنها به مباحثی وارد میشوند از این قبیل که آیا خداوندی هست یا خیر؟ قیامتی هست یا خیر؟ روحی هست یا خیر؟ و در نتیجه هر کس به «طریق هوس» خود، عقیدهای پیدا میکند. #لذتگرایی، رفاهطلبی، شادیخواهی و فردگرایی نتیجه همین «نسبیتگرایی» است.
@feraghvaadyan
♨️ انقلاب اسلامی و برچیدن بساط جریان های انحرافی
♦️#انقلاب_اسلامی ذاتاً انقلابی علیه انحرافات بود. در این میان بزرگ ترین انحراف مربوط به سیستم حکومتی و نظام سیاسی است که دیگر انحرافات هم از آن نشات می گیرد چراکه اگر حکومت منحرف باشد به دیگر انحرافات و گروه های منحرف نیز میدان فعالیت می دهد، از این رو، هدف انقلاب اسلامی مبارزه با انحراف یعنی طاغوت بود بعد از انقلاب هم این مبارزه ادامه یافت به ویژه مبارزه با مباحث انحرافی در حوزه مهدویت. چنان که پس از پیروزی انقلاب، مراکز و گروه های مختلفی برای آموزش مهدویت اصیل و مقابله با #انحرافات_مهدوی فعال شده اند که خروجی های مطلوب هم داشته اند، هر چند هنوز بسیار جای کار است.
↩️اصل انحرافات در این باره در زمان طاغوت به حکومت باز می گشت که به فرقه ها به ویژه بهائیت مجال رشد می داد، چنان که تعامل حکومت و بهائیت، دوستانه، نزدیک و تنگاتنگ بود و اگر بخواهیم رابطه این دو را مرور کنیم می توان گفت در تشکیل حکومت پهلوی، بهائیت دست داشته و خاندان پهلوی مولود تلاش های پشت پرده #بهائیت است!
@feraghvaadyan
♨️نقاشی لحظه شهادت سپهبد سلیمانی، هدیه بانوی ارمنی به موزه شهدای کرمان
🔹تاکوهی هارتونیانس بانوی ارمنی اهل شهرستان علی آباد کتول استان گلستان نقاشی لحظه شهادت و دست جدا شده سپهبد #قاسم_سلیمانی را برای نگهداری در موزه شهدای کرمان به خانواده این شهید اهدا کرد.
↩️این نقاش #مسیحی ارمنی که هنگام تحویل تابلو به دلیل احساسات زیاد قادر به کنترل خود نبود و اشک می ریخت گفت: تصویر دست سردار سلیمانی پس از شهادت را از طرف ارامنه ایران به خانواده شهیدی که جانش را در راه حراست و دفاع از کیان ایران تقدیم کرد؛ هدیه میکنم.
@feraghvaadyan
♨️دینگریزی جوانان در غرب
🔸در کشورهای غربی نسل جوان بعضاً به ادیان سنّتی پشت کرده و جای دین را با اعتقاد به معنویتِ جدای از دین و فعالیتهایی مثل تاروت، ستارهبینی، #مدیتیشن، انرژیدرمانی پر کردهاند. البته اکثر آنها همین موارد را نیز چندان جدّی نمیگیرند و بیشتر جهت تفریح و خوش گذراندن به این فعالیتها روی میآورند.
🔹دایان وینستون، رئیس بخش دین و رسانه در مدرسۀ ارتباطات آننبرگ معتقد است، «انسان به طور فطری مذهبی یا معنوی است.» امروز جوانان در جستجوی همان چیزهایی هستند که #ادیان سازمانیافته برای پدر و مادرهایشان به ارمغان آورد؛ اعتقادات مذهبی، حس تعلّق داشتن به یک جمع، دریافت هدایت، هدف و معنا را به همراه دارد. اما شاید بدان خاطر که نتوانستند از دین پدرومادرشان این چیزها را دریافت کنند، درجای دیگر به دنبال آن میگردند.
🔻یکی از بزرگترین جاذبههای فعالیتهای معنوی برای جوانان این است که به آنها اجازه میدهد خودشان انتخابگر باشند. میتوانند هر قدر که میخواهند خود را وارد حوزۀ تاروت، ستارهبینی، کریستالدرمانی و امثال اینها کنند؛ چه کم، چه زیاد. و اگر نخواستند ادامه دهند، ادامه نمیدهند. از طرف دیگر، نسل جوان در مقایسه با دیگران خیلی راحت و آزاداندیشانه تفکّرات جدید را میپذیرند و دوست دارند بدون قضاوت کردن به کاوش بپردازند و علاقه دارنددیدگاه آنها دربارۀ زندگی متفاوت باشد.
👈🏻این یک روند جهانی و مسلماً آمریکایی به سمت دگراندیشی است؛ که افراد آش شلهقلمکار مندرآوردیای از #اعتقادات_معنوی یا مذهبی برای خود درست میکنند.
@feraghvaadyan
⭕️ نظر رهبری در خصوص انجمن حجتیه پس از انقلاب اسلامی
🔘بعد از اعلام تعطیلی انجمن، آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت در مسجد دانشگاه تهران در پاسخ به سوال دانشجویان در رابطه با انجمن گفت: «#انجمن_حجتیه قبل از انقلاب با انقلاب نبود. بعضی از افرادشان کار فعال ضدانقلابی هم میکردند، بعضی فقط با انقلاب نبودند ضدانقلابی هم نبودند. اما آن کسانی که در گذشته جزو انجمن حجتیه بودند اما الان اولا جزو تشکیلاتش نیستند، یعنی جزو انجمن نیستند. ثانیا دلبسته انقلابند، دلباخته انقلابند. من میگویم اینها خوبند و مثل بقیه مردم از آنها استفاده میکنیم. اما آن کسی که جزو #تشکیلات است، با انقلاب میانه ای ندارد، دلزده از انقلاب است، به امام اعتقادی ندارد، ارادتی ندارد، تقلید از دیگران میکند، برای انقلاب حاضر نیست یک ذره از وقتش را سرمایه گذاری کند، میخواهم سر به تنش هم نباشد، چه انجمن حجتیه باشد چه غیر از آن. این هم نظر بنده»(1) عبارت «اما آن کسی جزو تشکیلات است...»، نشان میدهد که به اعتقاد آیت الله خامنه ای در سال 64 هنوز تشکیلات فعال بوده است.
📚1.جزوه پرسش و پاسخ 3، ریاست محترم جمهوری در جمع دانشجویان مسجد دانشگاه تهران، 14/12/64، ص 26.
@feraghvaadyan
49.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخر الزمان از منظر پروتستانهای بنیادگرا
@Feraghvaadyan
🔴 گیاهخواری اخلاقی، دین جدید در انگلیس
▫️گیاهخواری اخلاقی در آینده نزدیک ممکن است به عنوان یک دین توسط دیوان عدالت اداری بریتانیا به ثبت برسد و این از آن روست که بسیاری از کارشناسان #گیاهخواری را چیزی بیش از یک شیوه ساده زندگی میدانند.
🔸گیاهخواران اخلاقی با گیاهخواران رژیم غذایی متفاوتند. گیاهخواران رژیم غذایی فقط در انتخاب غذای خود وعدههای غذایی گیاهی و غیر حیوانی استفاده میکنند؛ در حالی که گیاهخواران اخلاقی با هرگونه استثمار و بهرهکشی از حیوانات مخالفند و هر آنچه مربوط به این موضوع باشد از زندگی خود حذف میکنند. آنها لباسهای تهیه شده از چرم و پشم نمیپوشند و کالاهایی که با استفاده از آزمایش حیوانات تولید میشوند مصرف نمیکنند. بعضی از حقوقدانان در حال بررسی تطابق گیاهخواری اخلاقی با عوامل و شرایط طبقهبندی مربوط به #دین و اعتقاد هستند.
📌از جمله عواملی که برای قرار دادن یک باور در طبقه ادیان میتواند مورد نظر قرار گیرد موارد زیر است: هماهنگی با شرافت انسان، احترام به جامعه دموکراتیک، عدم تناقض با دیگر حقوق اساسی انسان.
@feraghvaadyan
♨️بهائیت حامی اصلی فعالیت های ضدایرانی
🔹بر اساس تعالیم غیرقابل تأویل پیشوایان #بهائیت، هرگونه اظهار نظری در مورد امور سیاسی، به منزلهی خروج از این فرقه محسوب میشود؛ همچنان که عبدالبهاء گفته است: «میزان بهایی بودن و نبودن این است که هرکس در امور سیاسیه مداخله کند… همین برهان کافی است که بهایی نیست. دلیل نمیخواهد»(1)
🔘تشکیلات بهائیت از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون، از هیچ تلاشی برای براندازی حکومت مردمی در ایران دریغ نکرده است و تاکنون با تبلیغات وسیع علیه جمهوری اسلامی با همه معاندان و مخالفان نظام اسلامی پیوند دارد و بسیاری از کنفرانسهای ضدایرانی با حضور و همکاری فرقه بهائیت صورت پذیرفته است که از آن جمله میتوان به کنفرانس ضدایرانی شیکاگو در سال 1392 اشاره نمود که با واکنش برخی از بهائیان نیز مواجه شد.
یکی از بهائیان ایرانی ، در وبلاگ شخصی خود چنین می نویسد: باتوجه به بیانات پیشوایان بهائی (: که بقای بهائیت را در طول این سالها بخاطر فاصله از احزاب و مسائل سیاسی معرفی نمودند) آیا میتوان به اتحاد با گروههای سیاسی سکولار و #ضدمذهب و مخالف حکومتها امید بست و سرنوشت جامعهی بهائی را به آنان سپرد؟ و به پشتیبانی آنان دلخوش نمود؟
📚1.شراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، تهران: مؤسسهی ملّی مطبوعات امری، ۱۳۴ بدیع، ص ۳۳۶.
@feraghvaadyan
🛑 تعطیلی انجمن حربه ای برای ادامه فعالیت
🔸انجمنحجتیه که پس از #انقلاب_اسلامی با مواضع محکم امام خمینی(ره) مواجه شده بود و در برخی سخنرانیها امام مشی انجمن را -البته بدون اشاره مستقیم- به چالش میکشید برای اینکه از این مواضع امام در امان باشد و از سویی بتواند به صورت مخفی به فعالیت خود ادامه دهد اقدام به تعطیلی تشکیلات خود گفت که البته امام خمینی(ره) همان زمان این اقدام را مقبول ندانستند.
▪️محمدحسین رحیمیان از اعضای دفتر بیت امام(ره) در خاطراتش مینویسد: «در اوایل مرداد ماه 1362 بعد از سخنرانی حضرت امام که در آن، بدون ذکر نام، #انجمن_حجتیه را مورد حمله قرار دادند، مضمون نامهای که از سوی این تشکیلات فرستاده شده بود، مبنی بر اعلام تعطیلی فعالیتها و جلسههایشان، به عرض حضرت امام رسید. قبل از قرائت متن، به عرض رسید که انجمن حجتیه اعلام انحلال کرده است. وقتی متن قرائت شد که در آن، تعبیر «تعطیل» به کار رفته بود، امام با تبسم فرمودند: تعطیل، غیر از انحلال است. این که فایده ندارد. اگر فکر میکنند منظور، آنها هستند این کار اثری ندارد. آنها که #فاسد هستند کار خودشان را میکنند.»(1)
📚1. در سایه آفتاب، موسسه پاسدار اسلام، ص229.
@feraghvaadyan