❌دانشگاه رایگان مجازی؛ طرح تبلیغی تازه جریان #تبشیر
#فرقه مسیحیتصهیونیستی در ادامه خط مشی و تحقق منویات خویش در راستای پروژه مسیحیسازی مسلمانان –با محوریت تبشیر حداکثری- اقدام به راهاندازی فضاهایی موسوم به «دانشگاه» در شبکههای اجتماعی کرده و با تبلیغ پیرامون آن، از افراد برای حضور در این فضاها از طریق کانالهای تلگرامی و دیگر فضاهای مجازی، دعوت میکند.
⭕️تأکید بر جنبههای مفرح، جو شاد و سرشار از محبت، رایگان بودن، امکان ارتباط با اشخاص دیگر(دوستیابی) و...، محور تبلیغ پیرامون این فضای موسوم به دانشگاه توسط جریان تبشیری فارسیزبان است که رسانه موسوم به «کلیسای ۷» در این زمینه پیشتاز بوده و تبلیغات مربوط به این فضا را در انواع شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، گسترانده.
↩️تمرکز بر آموزش در جریان #مسیحیتـتبشیری با عناوینی چون «شاگردسازی»، پیشینهای دیرینه داشته و اکنون با اشاعه و نقش کلیدی #فضایـمجازی در حیات فردی-اجتماعی، تمرکز خود را در این بستر مضاعف ساخته؛ لذا آگاهسازی از پشتپرده این تبلیغات زیبا و فضاهای بهظاهر سرشاز تفریح، محبت و... ميتواند نقش مؤثری در جلوگیری از تحقق منویات تبلیغی جریان مزبور ایفا نماید.
@ROSHANGARMEDIA
[ عکس ]
💠نسبت ناروای صوفیه به علمای ربانی
🔸واژه قشری و علمای ظاهر از مفاهیمی است که صوفیه به علما و فقهای شیعهی مخالف خود نسبت میدهند و این مطلب از آن جهت است که ایشان تصوف را مغز دین میدانند و بزرگان خود را هدایت کنندگان به آن، درنتیجه ایشان علمای باطن و چونکه شریعت را همچون پوستهای برای مغز دین فرض کردهاند، فقها را علمای ظاهر یا قشری نام گذاردهاند[1]
🔹زیرا ایشان (علما) از نظر صوفیه، فقط هدایت کنندگان مردم به پوسته دین هستند. در حالی که نکته حقیقی آن است که صوفیان به خاطر آنکه از روشنگری علمای ربانی شیعه، هراسان هستند، بدین نحو مریدان خود را از استماع موعظههای روحانیت منع میکنند تا همواره مریدان سادهلو از ارتباط با علمای دین دور باشند.
🔰«علامه امینی صاحب کتاب گرانقدر الغدیر میفرمود: عدهای از زائران تهرانی روزها به منزل ما میآمدند و یک نفر صوفی نیز همراه آنان بود. پس از دو جلسه آن شخص صوفی دیگر نیامد، سراغ او را گرفتم، گفتند هر چه اصرار کردیم او حاضر به آمدن به منزل شما نشد و گفت: میترسم این آقا در من اثر بگذارد و ارادتم به آقای صالح علیشاه کم شود.»[2]
♻️بنابراین نسبتی که صوفیه به علما و فقهای ربانی میدهند از روی عناد و خدعه و به جهت دور نگاه داشتن مریدان فریب خورده صوفیه از علما است.
پینوشت:
۱.لاهیجی محمد، مفاتیح الاعجاز، نشر علم، تهران، 1381، ص 731
۲.مدنی محمد، درخانقاه بیدخت چه میگذرد؟، راه نیکان، تهران، 1391، چاپ پنجم، ص 158.
#نقد_تصوف
#فقها
@ROSHANGAMEDIA
روشنگر مدیا
⭕️ادعای قطبیت «آزمایش» آشفتهنامه #مأذونـخارجـنشین @roshangarmedia
🔴گویا خوابهای آشفته مأذون خارجنشین #فرقه نعمتاللهی سلطانعلی شاهی، اینروزها وارد مراحل تازهای شده که #مصطفیـآزمایش و تیم رسانهایاش را به اظهاراتی عجیب واداشته. در همین رابطع، گروه تحت هدایت آزمایش و البته حمایت غرب، موسوم به «انجمن پاسداشت حقوقبشر» در ادامه تحرکات خود با انتشار بیانیهای مبسوط، مواضعی مختلف در قبال مسائل گوناگون و مبتلابه کنونی فرقه #گنابادی ابراز داشت که تنها مروری اجمالی بر آن –صرفنظر از محتوا- میتواند نمایانگر پریشانی و تشویق آزمایش و تیمش باشد.
🔺نکته قابل تأمل در این بیانیه که بار دیگر از زبان گروه برساخته و تخیلی ایشان به نام «اعضاء و هواداران کمپین دادخواهی نورعلی #تابنده» صادر شده، اذعان بر جاری بودن رقابتهای درونفرقهای برای کسب قدرت و وجود مدعیان قطبیت در این فرقه در زمان تعیین جانشین است. در این بیانیه آمده: «در عین حال از آنجا که ممکن است چندین نفر ادعای جانشینی بنمایند اصل در اعتقاد پیروان سلسله گنابادی آن است که فرد جانشین باید دارای نصّ صریح و اثر صحیح باشد.»
♦️در ادامه نیز با ادعای دستهبندی #دراویش سلطانعلیشاهی به دو گروه، یک دسته را مخالف جانشینی «علیرضا جذبی» و معتقد به قطبیت «مصطفی آزمایش» تحت عنوان «درویش وارسته» عنوان داشته که در انتظار برای انکشاف نصوص جانشینی در زمان مقتتضی از سوی این فرد هستند. این ادعا در حالی مطرح میشود که گویا مدعیانش چندان بابت آن اطمینانخاطر یا شاید اعتماد بهنفس نداشته و به همین دلیل بلافاصله در بندهای بعدی با عنوان عدم ادعای آزمایش بر قطبیت، در مقام انکار اظهارات خویش برمیآیند!
💢هجمه سنگین به فرزندان قطب اسبق فرقه(محبوبعلیشاه)، زیر سؤال بردن جایگاه قطب کنونی(جذبی) و نالیدن از انتقادات برخی دراویش و غیردراویش از تحرکات تیم آزمایش، دیگر مواضع مطرح در این بیانیه است، اما آنچه این آشفتهنامه را به نقطه اوج میرساند، بند پایانی مبنی بر تهدید به مقابلهبهمثل تحت عنوان «دفاع» است؛ دقیقاً همان چیزی که در واقعه تأسفبار #گلستانـهفتم۹۶، دستاویز اقدامات مخرب افراطیون قرار گرفت و بهنظر ميرسد با وجود سپری شدن چند سال از آن فاجعه و عواقبش، همچنان بر همین رویه، مصر هستند. در نهایت، باید گفت تشویش آزمایش کار دستش داده و با ادعای قطبیت و معلم جهانی عرفان، انحرافش از مسیر #درویشی سنتی را وارد مراحل تازهای ساختهاست.
@ROSHANGARMEDI
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌سوزاندن کتابهای «هری پاتر» و «گرگ و میش» برای مبارزه با جادو و تأثیرات شیطانی آن
🔸 یک کشیش آمریکایی برای مبارزه با «سحر و جادو» و «تأثیرات شیطانی» نسخههایی از کتابهای هری پاتر و گرگ و میش را سوزاند.
#هری_پاتر
#جادو
#شیطان_پرستی
@roshangarmedia
پاپ در نمایشی تلویزیونی از نیازش به روابط انسانی و علاقهاش به رقص گفت!!!
🔸پاپ فرانسیس روز یکشنبه در محبوبترین برنامه گفت و شنود تلویزیونی ایتالیا، به عنوان اولین رهبر کاتولیکی که در چنین برنامهای شرکت میکند به پرسشهای مجری شبکه دولتی ایتالیا پاسخ داد.
پاپ فرانسیس در جریان این برنامه تلویزیونی که میلیونها بیننده دارد بار دیگر بر لزوم پذیرش پناهجویان و کمک به جا افتادن آنها در جوامع میزبان تاکید کرد. وی در ادامه اظهار داشت: «آنچه بر سر پناهجویان میآید جنایت است.»
پاپ فرانسیس همچنین با اشاره به جنگ یمن با انتقاد گفت سالهاست از مشکلات کودکان در این کشور سخن گفته میشود اما راهحلی برای آن پیدا نشده است.
او در جریان این گفتگوی یک ساعته همچنین در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره بازدیدش از یک فروشگاه محصولات فرهنگی در رم، پایتخت ایتالیا گفت که به موسیقی کلاسیک و رقص تانگو علاقه دارد. وی افزود «نمیشود اهل بوئنوس آیرس باشید و رقص تانگو دوست نداشته باشید.»
رهبر کاتولیکهای جهان در پاسخ به این پرسش که آیا در زندگی دوستانی دارد یا خیر گفت که به روابط انسانی و وجود دوست نیاز دارد و «دوستانی کم اما حقیقی» هم دارد🔸
@ROSHANGARMEDIA
🔴دلیل تعلق خاطر حکومت پهلوی به بهائیت
✍️دوران سلطنت «محمدرضا پهلوی» بنا به دلایل متعدد، بهائیت به صورت قابل توجهی در ایران توسعه یافت. بیش از یک دهه از عمر سلطنت پهلوی دوم با رهبری تشکیلات بهائیت به دست «شوقی افندی»، سومین رئیس فرقه، همزمان بود و از آنجایی که در زمان «شوقی افندی» (سومین سرکرده تشکیلات بهائیت)، این فرقه ارتباطات گسترده و عمیقی با ایلات متحده داشت و تشکیلات خود را تحت نظارت و همگام با اهداف آمریکا سازماندهی میکرد، بعد از کودتای انگلیسی- آمریکایی ۲۸ مرداد، شاهد حضور فعال بهائیان در عرصههای مختلف سیاست، اجتماع، فرهنگ، اقتصاد و همینطور نظامی امنیتی بودیم.
✴️یکی از ریشههای علت این نفوذ این بود که حفظ منافع کشورهایی نظیر آمریکا و انگلیس در منطقه و ایران از مهمترین دغدغه این کشورها بود. اما بینش ایرانیان آنقدر وسعت یافته بود که دیگر حاضر به پذیرش استعمار خام و قدرتهای سلطه نبودند، اما بعد از توفیق کودتا در به زیر کشاندن دولت مصدق و بازگشت محمدرضاشاه به کشور، اوضاع را به نفع این کشورهای استعمارگر تغییر داد.
🔰ادامه یادداشت در سایت روشنگر: https://b2n.ir/p74585
🆔@RoshangarMedia
29.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 رمان سال های عطا
روایت داستانی از سرگذشت عطاء الله قادری یک نجات یافته از بهائیت شامل ١١ فصل
✅ فصل نهم
🎙 علیرضا تابان
#بهائیت
#فرقه_بهائیت
#نجات_یافته
#سالهای_عطا
#رمان_سال_های_عطا
🆔 @RoshangarMedia
🔵کلید موفقیت رهبران فرقهها برای سوء استفاده، ناآگاهی پیروان است
✍️امروزه توسعه دامنه ابعاد مادی در زندگی جوامع مدرن انسان زمانه ما، نتوانسته از میزان احساس نیاز ریشهدار و همیشگی او به دین و معنویتخواهی بکاهد و اکنون چند دههای است که به اقتضای بازار گرم تقاضای معنویتجویی، طرح مباحث عرفانی و معنوی به شدّت گسترش پیدا کرده است و سبب ظهور فرقهها و عرفانهای کاذب و سکولار شده است. این در حالی است که در دنیای کنونی، هرروزه بر قدرت فرقهها یا کیشها افزوده میشود. در جامعه ما نیز، بهرغم محدودیتهای فرهنگی، مذهبی و سیاسی در رابطه با فعالیت فرقهها، آنها بهطور خزنده و خاموش در لایههای پنهان جامعه در حال فعالیت هستند. بر این اساس میتوان ادعا کرد توسعه فرقهگرایی در جامعه ایران با هر انگیزه و هدفی، یکی از مهمترین آسیبهایی است که فرهنگ اسلامی و ایرانی ما را تهدید میکند و غفلت از این مسئله میتواند نتایج جبرانناپذیری در پی داشته باشد. بیگمان اولین قدم برای علاج این آسیب، شناخت صحیح و واقعگرایانه از انواع فرقهها و مختصات هر کدام است.
🔰ادامه گزارش در سایت روشنگر: https://b2n.ir/a28625
🆔@RoshangarMedia
⭕️جهت دریافت نسخه #الکترونیکی «فصلنامه روشنا ـ شماره ۸۹ » از سایت #طاقچه، به لینک زیر مراجعه نمایید.
https://taaghche.com/book/117447
@roshangarmedia
🔷کاهش جمعیت آتئیستها در جهان
روشنگر بهنقل ازCBN
💠اگرچه بی دینی و بی خدایی در سراسر جهان در حال گسترش است، اما گزارش یک پژوهش تازه نشان می دهد جمعیت lمعتقدین به خداوند با سرعت بیشتری در حال افزایش است.
↩️تحقیقات انجام شده در مرکز مطالعات جهان #مسیحیت دانشگاه #الهیات گوردون-کانول حکایت از آن دارد که تعداد افراد دارای باورهای دینی، ۱.۲۷ درصد در سال گذشته میلادی افزایش یافته و در مقابل، شمار کسانی که خود را بی دین معرفی می کنند در عدد ۰.۵۲ درصد، ثابت باقی ماند.
⚪️همچنین براساس نتایج این تحقیق، جمعیت #بیـخدایان نیز رشدی نداشته و تنها ۰.۱۸ درصد در سال افزایش مییابد. علاوه بر این تعداد کسانیک ه خود را خداناباور معرفی می کنند در سراسر جهان در حدود ۱۴۷ میلیون نفر اعلام شده که این رقم در دهه ۱۹۷۰ میلادی، ۱۶۵ میلیون نفر بود. بر اساس گزارش مرکز تحقیقاتی گوردون-کانول، پیش بینی میشود تعداد #آتئیستـها تا سال ۲۰۵۰ کاهش بیشتری نیز داشته باشد.
@roshangarmedia
⭕️عاصی شدن دراویش از دعواهای مجازی «آزمایش»
🔶انجام طرح مناقشه و تحریک احساسات #دراویش نعمتاللهی سلطانعلیشاهی توسط تیم مأذون خارجنشین و همسرش، گویا به مرحلهای رسیده و از خطوطی عبور کرده که بهاصطلاح، کاسه صبر دراویش را لبریز نموده و با انتشار پیامهایی نسبت به خطابه قرای «مصطفی آزمایش» در هجمه به یکی از نزدیکان قطب اسبق و زیر سؤال بردن جایگاه رئیس کنونی #فرقه(علیرضا جذبی)، مراتب اعتراض خود را ایراد کردهاند.
🔴این در حالی است که سنگپراکنیهای مجازی همچنان با شدت و حدت از سوی آزمایش و همسرش(شرمان بهشتی) در حال انجام است و در این مسیر، دست به دامان سازمانهای بهاصطلاح #حقوق_بشری نیز شدهاند اما این مسئله، به مذاق قاطبه دراویش خوش نیامده و با احساس خطر از این بابت، نسبت بدان واکنش نشان دادهاند. باید دید با این عدم مقبولیت و واکنش خنثی چهرههای مورد هجمه، تیم آزمایش اینبار چه چارهای برای این شکست خواهد اندیشید.
@roshangarmedia