♨️ وضعیت عجیب مسلمانان در آمریکا
✅ روشنگر به نقل از واشنگتن پست، گاهی به نظر میرسد مسلمانها همه جا حضور دارند؛ در نمایشهای تلویزیونی، در ضیافتهای کاخ سفید، در مراسم جوایز آکادمی و حتی تبلیغاتها. اما از سوی دیگر، #اسلامهراسی نیز واقعیتی است که آمار و ارقام بر آن مهر تأیید میزند. بوی اسلامهراسی حتی در رسانههای اجتماعی و در خلال سخنان رئیسجمهور آمریکا نیز به مشام میرسد.
♦️طبق نظرسنجی یکی از اساتید دانشگاه مریلند، در کمپین انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ دیدگاههای مثبت نسبت به #مسلمانان افزایش پیدا کرد، اما این نگاه مثبت کاملاً از جانب دموکراتها و مستقلها بود. جمهوریخواهان کماکان دیدگاه مساعدی نسبت به اسلام و مسلمانان ندارند.
↩️امروز تلاش بر این است که اسلام نه یک دین، بلکه یک ایدئولوژی سیاسی معرّفی شود. اگر #اسلام دین محسوب نشود، دیگر نمیتواند مدّعی حمایتهایی شود که قانون ایالات متحده از آزادی بیان دینی به عمل میآورد.
این همان یک بام و دو هوایی است که بسیاری از محافظهکاران مسیحی مواضع ضدّ و نقیضی را در دفاع از آزادی مذهبی برای خود اتّخاذ میکنند، اما برای مسلمانان خیر! در این فرایند، عمل آزادانه به دین که متمّم اول قانون اساسی حامی و ضامن آن است، به یکی دیگر از قربانیان دوگانگی پارتیزانی تبدیل میشود.
@Feraghvaadyan
♨️ تداوم پیوند دیرین بهائیت با اسرائیل
🔹بهائیت حامی اصلی #فرقه_بهائیت است و اساساً این فرقه نه یک دین بلکه ابزاری است برای اهداف و مقاصد سیاسی رژیم غاصب صهیونیستی. ارتباط سردمداران بهائی و حمایت های آنها از #اسرائیل از گذشته تاکنون ادامه داشته و مرکز تشکیلات بهائیت (بیتالعدل) هم واقع در اسرائیل است.
📌در ادامه این ارتباطات و همکاریها میتوان به ارتباط فرزند و داماد پرویز ثابتی رئیس اداره سوم #ساواک اشاره کرد که در جشنها و مراسم های مختلف یهودیان اسرائیل شرکت کرده و با مسئولان و سفرای اسرائیل در ارتباط هستند.
@Feraghvaadyan
⭕️ فرقه سازی غرب در جوامع اسلامی
▪️عمده جریان ها و جنبش های اسلامی در واکنش به اوضاع نابسامان جوامع اسلامی شکل گرفتند. اما استعمار و به خصوص انگلستان نیز در #فرقه سازی و آیین های ساختگی علیه جریان های اصیل نقش ویژه ای داشتند. چراکه جریان هایی مانند بابیت و بهائیت مستقیما توسط استعمار غربی به خصوص روسیه و انگلیس ایجاد شد و به عاملی برای ضربه جنبش های اصلی و واقعی مورد بهره برداری قرار گرفتند.
🔸حمایت دولت های استعماری از فرق ظاله بهائیت و فرقه بابیه و بسیاری از فرقه های مقدم بر این فرق، از جمله بر کشور های انگلستان و روسیه امری بدیهی است و حتی برخی منتقدین تاسیس بابی گری و بهایی گری را چه در عقاید و چه درعمل ساخته و پرداخته روسیه و انگلستان می دانند. این دیدگاه بر اساس کتابی موسوم به «خاطرات کینیاز دالگورگی جاسوس روس در ایران» استوار است که در سالهای آغازین ۱۳۰۰ شمسی در تهران منتشر شد و برخی بهائیان سابق نیز آنرا تایید کردند.
🔻اما گروهی نیز عقاید بابیه و بهائیت را ادامه دیدگاههای شیخیه بر بستر اجتماعی ایران در دوران قاجار می دانند، اما هیچ گروهی حمایت دولتهای استعماری از جمله روسیه و انگلستان در ادامه حیات بابیه و بهائیه را رد نکرده اند. دلیل این امر نیز وجود اسناد غیر قابل انکار روابط گرم #بهائیان با استعمار و حتی اعطای القاب متعدد از سوی استعمارگران به این جنبش ها می باشد. همه اینها در حالی است که گروه متاخر دو فرقه ظاله بابیه و بهائیه، یعنی فرقه شیخیه نیز وابستگی غیر قابل انگاری به دولت های استعماری داشته است. حال اینکه نسخه به روز این فرق امروز #عرفانهای_نوظهور و مورد حمایت غرب است.
@Feraghvaadyan
🛑شیطانگرایی و موسیقی
⚫️ پس از جنگ جهانی دوم موجهای اعتراضی به جنایات این جنگ در کشورهای غربی شکل گرفت که عمدتا متشکل از گروه های جوانی بودند که با ابزار موسیقی اعتراض خود را نشان دادند در این میان از زیرشاخههای موسیقی راک موسیق «هوی متال» شد که خودش توسعه یافت و سبک مستقلی را تشکیل داد که با عنوان متال از آن اسم می برند، سبک راک و متال ابتدا در حرکت های اعتراضی شکل گرفت، البته ابنکه گفته می شود موسیقی راک موسیقی #شیطان_پرستی است غلط است و این قلمداد کمک به بزرگ نمایی ها در مورد شیطان گرایی است.
📌 اغلب کسانی که به شیطان گرایی گرایش دارند آن را نوعی #فرقه دینی میدانند از این رو آنها رسما به مسیحیت توهین های شدیدی میکردند تا فعالیتهای گروه های موسیقی به نفع شیطانگرایی مصادره شود و این امر با اقداماتی چون پارهکردن انجیل در کنسرتها سروصدای زیادی کرد و ابزار موسیقی کمک شایانی به مطرح شدن شیطانگرایی در جهان شد.
@Feraghvaadyan
❗️در بررسی کتاب نفر پنجم در «قرار سهشنبه ها» مطرح شد؛
👈🏻برخی مسئولان انقلابی، فرزندانشان را به مدارس انجمن حجتیه میفرستند!
🔘 #انجمن_حجتیه به طور اسمی تعطیل شده اما وقتی داخل فضاهای مذهبی می رویم می بینیم که تفکر انجمنی زنده است و دارند با قوت کار می کنند. برخی از آرامش انقلاب استفاده کرده اند و ضد آن کار می کنند! هنوز ریشه های فکری انجمن حجتیه به صورت سازماندهی شده وجود دارد.
▫️شاید برخی دوستان ندانند که قوی ترین مدارس علمی و تربیتی در تهران دست #انجمن_حجتیه است. در بین مسئولان هم انجمنی داریم. کار به جایی رسیده که مسئولان انقلابی، پسرانشان را به مدارس انجمن می فرستند!
https://www.mashreghnews.ir/news/1038553
📚مشرق نیوز، 16 بهمن 1398.
@feraghvaadyan
29.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مخالفت انجمن حجتیه با نهضت انقلاب اسلامی
↩️حجت الاسلام سید حمید روحانی: شیخ محمود حلبی، رهبر #انجمن_حجتیه گفته بود تا جایی که توانستم افراد انجمن را از تأثیرپذیری از افکار تخریبی خمینی بازداشتم.
@Feraghvaadyan
❌ رانت تحصیلی برای فرقه بهائیت
✅روشنگر به نقل از خبرگزاری دانشجو/ «موسسه علمی آزاد بهائیان» نام تشکیلاتی مخفی است که از آن با عنوان دانشگاه بهائیان یاد میشود. درحال حاضر این دانشگاه با کادرعلمی بهائی در داخل و خارج از کشور، امکان ادامه¬ تحصیل در ۳۸ رشته از شیمی گرفته تا حقوق و مهندسی¬ کامپیوتر در مقاطع مختلف را برای دانشجویانش فراهم کرده¬ است. بیش از ۹۰ دانشگاه در سراسر دنیا مدرک #دانشگاه_بهائیان را معتبر می-دانند¬ و فارغ التحصیلان آن را به واسطه بهائی بودنشان در مقاطع کارشناسی¬ارشد و دکتری به راحتی و مستقیما پذیرش می¬کنند. درصورتی که مرتبه و سطح علمی موسسه از اغلب دانشگاههای دور افتاده دولتی نیز پایین¬تر است.
نکته عجیبی که در آمار و ارقام این موسسه زیرزمینی به چشم میخورد این است که تعداد کارمندان و اساتید به ۹۵۵ نفرمیرسد، همچنین سالیانه حدود ۱۰۰۰ دانشجوی ورودی جدید دارد. نحوه پذیرش دانشجو هم آزمونی شبیه به کنکور است. هر فرد میتواند ۸ رشته را انتخاب کند و آزمون بدهد. دانشگاه دارای چندین آزمایشگاه و کارگاه و تجهیزات آموزشی فراوانی است. دروس ارائه شده در دانشگاه مانند دانشگاههای دیگر و بعضا پیشرفتهتر است، همچنین شامل #دروس_دینی_بهایی است.
💢 در ظاهر همه چیز درست به نظر میرسد، #بهائیان برای خود دانشگاهی تاسیس کردهاند تا بتوانند از لحاظ علمی پیشرفت کنند. ماجرا وقتی جالب میشود که بدانیم در فرقه بهائیت همه افراد از ۱۸ سالگی دارای مسئولیت و به اجبار وارد این دانشگاه میکند همچنین بهاییانِ به اصطلاح دانشجوی این موسسه زیر زمینی، همزمان با مخفی کردن هویت خود در دانشگاههای دولتی هم تحصیل میکنند و هر کدام ماموریتی خاص بر عهده دارند.
👈🏻یکی از متبریان بهائیت در مصاحبه با خبرگزاری فارس میگوید: تسجیل شدن به این مفهوم است که اسمتان داخل لیست بهاییها میرود و به بیتالعدل در #اسرائیل فرستاده میشود. آنها در سن ۱۸ سالگی شما را وارد اصل ماجرا میکنند. یعنی به شما مسؤولیت میدهند. مثلا مربی درس اخلاق، نظامت ضیافات، هیأتهای مختلف نوجوانان یا هیأت گلشن توحید که از سه سالگی بچهها را به آنجا میفرستند.
@Feraghvaadyan
⭕️ ایران، الگوی آزادی اقلیت های دینی
↩️ اغلب کشورهای جهان به لحاظ تضمین مشارکت سیاسی-اجتماعی شهروندان خود، قوانینی عام و مشترک دارند؛ بدین معنا که در آرمانیترین شــرایط به جهت تأمین دموکراســی، تمام شــهروندان جامعه از هر قوم، #دین، مذهب و ملیت، میتوانند بر حســب توانمندیهای خود در حوزههای سیاسی وارد شوند و تا بالاترین مناصب نیز به ایفای نقش بپردازند. کمتر جامعهای است که حقوقی خاص و مستقل در این حوزه برای اقلیتهای دینی-قومی در نظر گرفته باشــد. بدین لحاظ شــاید بتوان قانون اساسی جمهوریاسـلامی ایران را با توجه به ضمانتهای حقوقی ویژهاش برای مشــارکت مدنی پیروان ادیان توحیدی، منحصر به فرد دانســت.
🔸اختصاص چند کرسی مستقل در مجلس قانونگذاری به نمایندگان پیروان #ادیان_توحیدی و برابری کامل حقوق و تکالیف در مقام ایفای نقش در این منصب، مســئلهای نیســت که بتوان ساده از کنار آن عبور کرد و به اذعان نخبگان جامعه اقلیت های دینی، امتیازی خاص برای ایشان محسوب میشود که در دیگر کشورها وجود ندارد. مردمســالاری دینــی، برآمــده از انقلاب اســلامی و آرای بنیانگــذار جمهوری اســلامی ایــران، ظرفیتــی مناســب برای تحقــق آزادی مدنــی آحــاد ملــت فراهم ســاخت کــه دســتاوردهایش، آن را امروز بــه مثابــه الگویی نزد ســایر ملــل آزادیخواه مطرح ســاخته؛ و ایــن ویژگــی منحصرب هفــرد این نظــام دین بنیان اســت که برابــری و بــرادری را بر مبنــای وحدانیــت و توحید در میــان پیروان اقــوام، ادیــان و مذاهــب مختلــف حاکــم ســاخته، جامعــهای متکثــر و در عین حــال، متحد چون ایــران را بــه وجود آورده اســت.
@Feraghvaadyan
💢 ساختار فکری محدود رهبر انجمن حجتیه
🔸رهبر انجمن یعنی جناب حلبی، پیرو مکتب تفکیک افراطی نه اعتدالی بود. مکتب تفکیک افراطی همان گونه که به تفصیل در کتاب جریان شناسی فکری ایران معاصر بیان گردید؛ با هرگونه مباحث برهانی، فلسفی و عرفانی مخالفت می کرد و با روش شناسی معینی به کشف معرفت دینی می پرداخت. این روش شناسی، جریان #انجمن_حجتیه را به معرفت دینی معینی کشانید. معرفت دینی ای که بی شک با معرفت دینی بینانگذار جمهوری اسلامی ایران که معتقد به فلسفه و عرفان بود، تفاوت داشت. امام خمینی (ره) با استفاده از فقه جواهری و حکمت صدرایی به دنبال تغییر حکومت پهلوی و تحقیق حکومت دینی بود؛ ولی جناب حلبی با استفاده از فقه سنتی و کلام سنتی تنها به فقه از طهارت تا دیات و اعتقادات دینی می اندیشید.
🔻ساختار فکری حلبی محدودتر از ساختار فکری امام بود و بر این اساس، دغدغه #فقه_سیاسی را تفکر دینی رایج در عصر حلبی و سرخوردگی وی از فعالیت های سیاسی سبب شد تا سیاست در مقام عمل-به عنوان یک تاکتیک-از دین تفکیک شود؛ ولی به مرور، این جدایی دین از سیاست به استراتژی و اصلی راهبردی و مبنایی در سطحی از طرفداران انجمن مطرح گردید و بخشی از طیف گسترده انجمن در شهرستان ها و حتی برخی از سران انجمن با رویکرد جدایی دین از سیاست فعالیت می کردند. شخص آقای حلبی نیز در این تحولات فکری انجمن به نوعی گرفتار تذبذب فکری گشته و حکومت دینی در تفکر دینی او، جایگاه ویژه ای پیدا نکرد.
@Feraghvaadyan
🔴 تبلیغ در مسیحیت صهیونیستی
♦️ یهودیزه کردن باورها و اعتقادات مسیحیت در قرون میانه، بنیان ها و شالوده های اساسی کلیسا را ویران ساخت و ارزشها و اعتقادات و هنجارهای اخلاقی مسیحیت را دگرگون کرد. #مسیحیت_صهیونیستی که زاییده ی فکر پلید و نظام سرمایه داری غرب است. روندی است که حیات دنیوی را به اساسی ترین هدف انسان، بدل ساخت و بهشت موعود را به بهشت زمینی تنزل داد.
▪️ آنها متأثر از عهد قدیم و اخبار آخرالزمان است که زمینه ساز ظهور دوم مسیح در بیت المقدس می باشد. در واقع مسیحیت صهیونیستی نقابی است برای استعمار، استثمار- قتل-غارت و دزدیدن دین و اعتقادات بشر به ویژه مسلمانان ساده لوح.
🔸این فرقه از روشهای گوناگونی برای تبلیغ و تبشیر بهره جسته اند. آنها از تأثیرات رسانه به خوبی آگاهی دارند و از این بابت حضور فعال آنها در رسانه های چاپی، تصویری به خوبی مشهود است. در واقع آنها نه تنها از رسانه که در هر صنفی به ترویج عقاید واهی خود می پردازند. از پزشکان #مسیحی تا کارگردانان، انجمن زنان... و دیگر اقشار آنها به خوبی پی برده اند که دیگر نمی شود در کلیساها ماند و مردم را به مسیح بشارت داد و از این بابت تبلیغات منطقه ای خود را در سطحی کاملاً گسترده آغاز کردند و کشورهای اسلامی را مورد تهاجم فرهنگی ساختند.
@Feraghvaadyan
♨️ رواج عقدهای آریایی با جهتگیری بهائیت
🔹علی مظفری، رئیس کانون سردفتران طلاق و ازدواج: مدتی قبل از رواج عقد آریایی پیامهایی در فضای مجازی با جهتگیری #فرقه_بهائیت منتشر می شد که همان عقد آریایی بود و جوانان را تشویق میکردند که عبارات عربی و بیمعنی را قرائت نکنند. این فرقه به دنبال این بودند که عقد #بهایی را به جای عقد شرعی در بین مردم جا بیندازند.
🔻ما از یک سال پیش به این موضوع ورود کردیم در حالی که مربوط به صنف ما نبود اما به عنوان یک موضوع خانوادگی نمیشد آن را نادیده گرفت. به همین دلیل توضیح دادیم که این عقدی که به اصطلاح میگویید آریایی؛اصلاً آریایی نیست. مفهوم جعلی را مستند به آریایی کردهاند.
♦️ عقدی را آریایی میگویند که به ایران باستان مرسوم بوده و در تاریخ و فرهنگ ما ثبت شده در حالی که جملاتی که در عقد آریایی به صورت جعلی رد و بدل میشود کلمات عربی در آن دارد، به طور مثال میگوید «وفادار تو خواهم بود» اما کلمه «وفا» در اینجا یک لغت عربی است.
@Feraghvaadyan
❗️دروغ جدید رسانه تبشیری
❓کاهش آمار حضور اقلیت های دینی در انتخابات!
🔘یکی از رسانه های جریان #مسیحیت_صهیونیستی به بهانه سخنرانی یک مبلغ اسلامی در کشور، به آزادیهای اقلیتهای دینی در کشور هجوم برده و مدعی است سیاستهای اسلام در قبال غیرمسلمان تبعیض آمیز و ناعادلانه است.
🔸در بخشی از گزارش این سانه آمده است:« محدود کردن سازمانیافته آنها (ایرانیان غیر مسلمان) در امور سیاسی سبب نتیجه نگاه ولایی به اقلیتهاست. کاهش میزان مشارکت اقلیتهای دینی در انتخابات طی چهار دهه گذشته از نشانههای منزوی شدن آنهاست.»
🔹جالب آنکه آمارو گفته های رهبران و نمایندگان #اقلیتهای_دینی در کشور حاکی از حضور گسترده و چشمگیرآنهاست.
✅ «اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی : همه اقشــار با نرخ بــالای ۸۵ درصد در انتخابات شــرکت میکننــد. هیچ تبعیضی برای مشارکت افراد مختلف جامعه #زرتشتی در انتخابــات وجود نــدارد و همه واجدین شــرایط، اعم از زن و مــرد و پیر و جوان در این حوزه مشــارکت میکننــد.
❎ حاخام حمامی لاله زار رهبر #کلیمیان ایران: خوشــبختانه در انتخابات دوره قبل، درمقایســه با دیگر اقلیتها، افراد بیشــتری شــرکت کردند. فکر میکنــم این روند در نســلهای بعدی هم ادامه داشــته باشد.اساسًا به سبب شناخت جامعه ایرانی نسبت به حق و حقوق خود و احیای آنچه بر اساس قوانین شرعی میتواند به آن دسترسی پیدا کند، هر روز بر اشتیاق افراد برای مشارکت در #انتخابــات و رقم زدن سرنوشــت خود افزوده می شود.»(1)
1.آزادی مدنی پیروان ادیان توحیدی در سایه مردم سالاری دینی، فصلنامه روشنا، شماره 81.