✡️ پشتپرده طرح کاهش جمعیت جهان (2)
1️⃣ مفهوم #جهانی_شدن و یکی کردن تمام کشورها و ملتها و نهایتاً تشکیل بهاصطلاح #دولت_واحد_جهانی، از اهداف ریشهای و مهم مقامات غربی است.
2️⃣ این مفهوم در تفکرات #ایلومیناتی و #فرماسونری به نوعی، هدف نهایی محسوب میشود.
3️⃣ #ویلیام_بنتون (William Benton) معاون و نماینده وزیر امور خارجه آمریکا در یونسکو سال 1946 طی اظهاراتی که این هدف را نشان میدهد، میگوید:
👈 تا زمانی که حتی یک کودک، در هوای مسمومِ #ناسیونالیسم تنفس میکند، آموزش و ترویج تفکر #جهانیشدن تنها نتایج مخاطرهآمیز خواهد داشت. همانطور که اشاره کردهایم، اغلب #خانواده است که کودک را آلوده به ناسیونالیسم افراطی میکند. بنابراین مدارس، با اعتقادات خانوادهها مبنی بر #وطنپرستی یا #تعصب روی وطن مبارزه میکنند. ما باید به سرعت موانع موجود در ناسیونالیسم را که سر راه توسعه #تفکر_جهانی هستند، تشخیص دهیم. ما در آغاز یک فرایند طولانی برای شکستن دیوار #حاکمیت_ملی هستیم. #یونسکو باید در این مسیر، پیشگام باشد.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/yTxYPP
اندیشکده مطالعات یهود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Dastam Begir Abdolbaha Parody Nasim ترانه معروف #بهایی بنام دستم بگیر عبدالبهاء، پاردی با #نسیم_سبز
@feraghvaadyan
🌐ضرورت گفتگوهای بین الادیانی
✅ادیان، تکمیلکننده یکدیگر هستند
✍«گفتگو» و تعامل، از جمله مبحث مهم و تأثیرگذار در زندگانی بشر از گذشته تا امروز می باشد و آثار آن بر عرصه های مختلف حیات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و...، غیر قابل انکار. مسئله گفتگو وتعامل، به ویژه در حوزه ادیان و پیروان آیینهای مختلف، از اهمیتی دوچندان برخوردار است، چراکه تجربه گفتگوهای بینالادیانی صورتگرفته در سالهای اخیر، نمایانگر ارتقای سطح تعامل میان پیروان مذاهب، بهبود روحیه ادراک و تفاهم و زمینهیابی برای مرتفع ساختن چالشاه و ضرورتهای پیشرو در این حوزه است.آقای دکتر «ابوذر ابراهیمی ترکمان»، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این رابطه میگوید: «سیره ائمه و پیامبر اکرم(ص)،مبتنی بر گفتگو بود.مناظرات ائمه، ازجمله امام رضا(ع) شاهد این امر است. خوشبختانه، گفتگوی ادیان، مقوله موفقی بود. به همین خاطر ما بحث گفتگوهای فرهنگی را در سازمان آغاز کردیم. گفتگوها در واقع، فرصتی است برای اینکه علما و دانشگاهیان ما، افکار و عقاید پیروان سایر ادیان را بشنوند.»
وی با اشاره به ضرورت و دستاوردهای گفتگو نیز اظهار داشت: «خود گفتگو، فی نفسه فایده است، نباید از این نکته مهم غافل شویم. امروز به مدد گفتگوهای صورتگرفته، طرف های مقابل به شناخت خوبی از نیات و اهداف ما دست یافته و تفاهم و اشتراک زیادی با یکدیگر یافتهایم. قرار گرفتن مدخل های شیعی در دایرهالمعارف جهان، از دیگر دستاوردهای گفتگوست. هرچه این گفتگوها بیشتر پیش می رود ما به این نتیجه می رسیم که ادیان، تکمیلکننده یکدیگر هستند. اگر کا برنقاط اشتراک آن ها تکیه کنیم، بسیاری ازاختلافات مرتفع خواهدشد.»
@feraghvaadyan
⚪️مصاحبه با دیوید فرگس تازه مسلمان کانادایی
🔶چگونه با اسلام آشنا شدید؟
در شهری که متولد شدم هیچ مسلمانی زندگی نمی کرد. هنگامی که ۱۸ یا ۱۹ ساله بودم از روی کنجکاوی علاقمند شدم در مورد اسلام مطالعه کنم .با اسلام بیشتر از طریق مطالعه آشنا شدم که شامل مطالعه ترجمه انگلیسی قرآن و کتاب تاریخ اسلام آکسفورد بود .همچنین ارتباط اینترنتی با مسلمانان در ابتدای کار موثر بود. بعدها یک مسجد سنی در شهری نزدیک شهر سکونت خود یافتم و به آن شهر نقل مکان کردم. اما در جامعه مسلمانان آن شهر برای یک تازه مسلمان فرصت چندانی برای ارتباط با مسلمین دیگر جهت کسب اطلاعات دینی وجود نداشت. در آن جا بیشتر افراد نظرات مختلفی در مورد اسلام بر مبنای نظر عالمی که به او علاقه داشتند اظهار می داشتند بنابراین می توانم بگویم مطالعه کتاب ها و سایت های اینترنتی بهترین منبع برای آشنایی علمی با اسلام بودند...
🔷آیا بعد از اسلام اتفاقی افتاده که قلب شما را مطمئن کند که راه درست را انتخاب کرده اید؟مثلا یک رویا.
یک بار در خواب دیدم کره زمین آشفته است و همه چیز بهم ریخته است و در حال از بین رفتن است. در همین زمان حضور صاحب العصر و الزمان (عجل الله تعالی فی فرجه الشریف) را احساس کردم. وقتی از خواب بلند شدم احساس کردم این خواب به این معناست که نظم و پایداری دنیا به خاطر وجود مبارک حضرت است.
🔸🔸شرح کامل این مصاحبه در سایت #رهیافته
rahyafteha.ir/5174
@feraghvaadyan
⭕️سیاستهای ما در مقابل #فرقه_ها
🔰برای مقابله مؤثر با فرقههای انحرافی، سیاستهای مختلفی را میتوان لحاظ نمود که لازمه آن همکاری تمام یاشخاص –حقیقی و حقوقی- و متولیان امر، همچنین آحاد جامعه می باشد. برخی سیاستهای پیشنهادی (از نگاه کارشناسان) را می توان به شرح ذیل بیان کرد:
1⃣ گرفتن بسترهای حساس از حریف زننده
2⃣ پاسخ دادن به شبهات های اجتماعی و مبارزه با فقر فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
3⃣ ارتقای سطح آگاهی
4⃣ رفع آسیبها و نقاط آسیبرسان و ضربه
5⃣ همکاری و هماهنگی حوزه های متولی امر(اعم از فرهنگی، امنیتی، سیاسی و...) در مقابله با فرقهها
6⃣ اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در خصوص پشتپرده و باورهای باطل فرقهها، بهویژه در مدارس و دانشگاه ها(آموزش استانداردهای فرقهای، همان طور که در کشورهای غربی نیز آموزش داده میشود)
7⃣ نقد کتب و آموزه های فرقهای. مانند عرفا واره های سرخپوستی یا آنچه در قالب ورزش نفوذ کرده و با عناوینی چون یوگا و ریلکسیشن، ترویج داده میشود.
8⃣ ارتقای اقدامات در حوزه ایجابی؛ عرضه عرفان اصیل برمبنای اصول و مبانی اسلام ناب محمدی(ص) و الگوهای عرفانی در جامعه.
✅ با عملیاتی کردن این سیاست ها می توان به تقابلی مؤثر در برابر این هجمه خاموش و خزنده، دست یافت.
@feraghvaadyan
✝ اقشار آسیبدیده، طعمه مبلغان تبشیری
✍یکی از شگردهای مهم جریان #مسیحیت_تبشیری ، تمرکز بر اقشار آسیب دیده اجتماعی و تلاش برای جذب آن ها از ناحیه مشکلاتشان است. بسیاری از بُریده های تبشیری در ذکر تجربیات خود به این مسئله اشاره کرده اند. برای مثال، آقای «محمد دهنوی»(جداشده از جریان تبشیر) در این زمینه می گوید: 💬«مهم ترین مسئله، آسیب های اجتماعی است. کسانی که درگیر مسئله طلاق یا اعتیاد بوده اند، مهم ترین طعمه های تبشیر هستند. در جامعه ما هیچ کس به فردی با سابقه اعتیاد، کار نمی دهد. کسی هم در خانواده به او بهایی داده نشود، به سمت افرادی می رود که به او روی خوش نشان می دهند. این افراد می بینند تبشیری ها آن ها را تحویل می گیرند. خیلی هم بد به نظر نمی آیند، ادعایشان این است که دروغ نگویید، دزدی نکیند، زنا نکنید. بنابراین، فکر می کند جمع خوبی است و دیگر به جزئیات نمی اندیشد. فرد طردشده، دوست یا خانواده ای ندارد لذا به هرکس که دست به سویش دراز کند، می چسبد. وقتی این مبغلغان به فرد، اختیاراتی هم داده و اجازه می دهند در این زمینه فعالیت کند، این جریان برایش جذاب تر هم می شود. به این ترتیب، افرادی که از ناحیه ای ضربه خورده اند و دچار کمبود هستند، با دیدن توجه و به دلیل توجیهات، ماندگار می شوند.»💬
📖منبع: آرشیو روشنا
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📖چاپ شماره جدید مجله "فروهر"، خاص اقلیت دینی #زرتشتی
فروهر در کنار رسانه هایی چون "امرداد"و "برساد"، از مهم ترین نشریات زرتشتیان می باشد که به صورت کاملا مستقل منتشر می گردد. برخورداری از رسانه های ارتباط جمعی،نمادی است از آزادی بیان و برخورداری از حقوق شهروندی اقلیت های دینی
@feraghvaadyan