روشنگر مدیا
🔹حقوق فراموش شده اقلیت های قومی و مذهبی امریکا 👈کلیپ سازی امریکا برای ایران در روز جهانی "حقوق بشر"
👈حساب توییتری فارسی امریکا در حالی در روز جهانی "حقوق بشر" اقدام به پروپاگاندای رسانه ای و ساخت کلیپ در باب نقض حقوق اقلیت ها در ایران نمود که گویی آن کشور, بهشت اقلیت های زمین است!
🔺گزارش های نقض حقوق اقلیت های قومی و مذهبی در سال های اخیر در ایالات متحده, ابعاد گسترده تر و جدی تری یافته و هر روز نمودی از نقض آشکار حقوق بومیان, سیاهپوستان, مسلمانان و دیگر اقلیت ها در حوزه های تحصیل, اشتغال, حریم خصوصی, مسایل حقوقی و... رخ می نماید.
👈گزارش منتشر شده در سال ۲۰۱۳ در باب نقض حقوق اقلیت ها در امریکا, یکی از این اسناد است که در آن مصادیق متعدد نقض حقوقی نه تنها اقلیت ها که زندانیان و مردم امریکا نیز مورد اشاره قرا گرفته است.
امریکا در زمره کشورهای دارای بیشترین زندان ها و اعدام ها قرار دارد که حقوق زندانیان در آن آشکارا نقض می گردد.(1)
🔺وضعیت مسلمانان شهرهایی چون نیویورک, به لحاظ نقض حریم خصوصی, اسفناک است که تاکنون شکایت های زیادی از پلیس این شهر را موجب گشته.
🔺اساسا "اسلام هراسی" سازمان یافته پس از ۱۱ سپتامبر, مهم ترین بهانه برای نقض آشکار حقوق مسلمانان امریکاست.
💢به تمام اینها, اضافه کنید؛ تصویب و اجرای قوانین "ضدفرقه"در امریکا را که دست آن را برای نه تنها محدودیت اقلیت ها, بلکه تا سرحد قتل عام فرقه ای چون "دیویدیه" باز می گذارد!
👈با این حال, در روز جهانی حقوق بشر برآمده از قرایت های غربی, امریکا در خصوص نقض حقوق اقلیت ها در ایران کلیپ می سازد و از بهاییان , دلجویی می کند. حال آنکه, خود در این زمینه وضعیت ناگواری دارد و نتوانسته به مفهومی که بر اساس منافع خویش, برساخته و در افکارعمومی تحت عنوان حقوق بشر, جا انداخته, پایدار باشد!
📚۱. برای مطالعه رک: سند نقض حقوق بشر در امریکا در سال۲۰۱۳ منتشرشده توسط سازمان بسیج مستضعفین.
بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
‼️وقتی بین علما اختلاف می افتد.... 〽️بهانه تازه اختلافات میان چهره ها در فرقه گنابادی
👈‼️وقتی بین علما اختلاف می افتد....
〽️بهانه تازه اختلافات میان چهره ها در فرقه گنابادی
✍بعد از آرامشی نسبی, انتشار مطلب فوق, بار دیگر موج بیانیه های چهره های داخلی و خارجی را علیه یکدیگر به راه انداخت تا آشکار سازد که نامه های فدایت شوم آنها خطاب به هم, کاملا فرمایشی بوده و بغض های فروخورده علیه یکدیگر همچنان وجود دارد....
@Feraghvaadyan
💢 حکم #تقیه در گفتار دو پیشوای بهائی
♨️ #شوقی_افندی در حالی #کتمان_عقیده را در هر شرایطی مذموم دانسته که #عبدالبهاء از ایامی در #بهائیت یاد کرده که به #ایام_تقیه شهرت دارد.
⚠️ با این حال، چگونه نویسندگان بهائی برای توجیه حکم شوقی افندی، از صراحت تمام نوشتهجات #پیشوایان_بهائی بر ممنوعیت تقیه یاد کردهاند⁉️ آیا این چیزی فرای #دروغ پراکنی و #جعل_تاریخ_بهائیت است⁉️
@n_bahaiat
@feraghvaadyan
⭕️ تاخت و تاز #عبدالبهاء به #علمای_اسلام
♨️روشنگر به نقل از نقد بهائيت/ پیشوایان فرقهی بهائیت، بارها علمای اسلام را مورد #هتاکی و #جسارت خود قرار دادهاند؛ همچنان که #عباس_افندی گفته است: «این قوم، خویشتن را #علمای_دین مبین #اسلام میشمردند و چون ثعبان بد کیش (:مار افعی بد کردار)، بیگانه و خویش را نیش میزنند و چون مار و عقارب (:عقربها)، اباعد و اقارب (:دوران و نزدیکان) را میگزند... چون گرگان خونخوار اغنام (:گوسفندان) الهی را بدرند و دعوای شبانی (:چوپانی) کنند و چون دزدان راه، قطع طریق و سدّ سبیل نمایند و قافله سالاری خواهند... چون به فضایل آنان نگری، هریک اجهل از انعام و بهیم (:جاهلتر از چهارپایاناند)... در مدارس چون بهائم (:حیوانات) اسیر خوردن و خوراکاند و چون سباع ضاریه (:درّندگان خونآشام) بیمبالات و بیباک».[1]
🚫 اما به راستی چگونه میتوان ادعای #دشمن_دوستی و #اخلاقمداری داشت و گفت: «الحمدلله این دور، دور حبّ (:دوستی) است... دشمنان دوستاند و بیگانگان آشنا. اغیار یارند و اعداء (:دشمنان) در شمار احبّاء (:دوستان). مقصد اینست که احبّای الهی (:بهائیان) باید بدخواه را خیرخواه دانند و اهل شقاق (:جدایی) را اهل وفاق برشمرند. بعید (:دور) را قریب (:نزدیک) ببینند و دور را نزدیک شمرند؛ یعنی به #دشمن نوعی رفتار کنند که سزاوار #دوستان است. به جفاکار چنان معامله نمایند که لایق یار خوشرفتار»[2]؛ اما در عین حال به علمای دین که در روایات معصومین (علیهم السلام)، به جانشینان وارثان انبیاء تشبیه شدهاند [3]، اینگونه #توهین و جسارت نمود⁉️ آیا این دوگانگی #پیشوایان_بهائی، چیزی فرای #عوامفریبی است⁉️
📚پینوشت:
📕[1]. عباس افندی، مکاتیب، ج 3، ص 123.
📙[2]. احمد یزدانی، نظری اجمالی در دیانت بهائی، ص 51.
📗[3]. محمد محمدی ریشهری، میزان الحکمه، ج 8، ص 18.
روشنگر مدیا
💢✝️تلاش جريان مسيحيت تبشيري براي اشاعه نمادها و فرهنگ بيگانه در ايران 👈از كريسمس تا ولنتاين و هالوين
✝️جريان مسيحيتتبشيري با نزديك شدن به ايام كريسمس، ضمن تبليغ گسترده بر نمادهاي اين جشن، آن را دستمايه اشاعه فرهنگ و نمادهاي غربي در كشور قرار دادهاست.
👈🏻اين در حالي است كه ريشههاي مراسمي چون ولنتاين و هالوين،كاملا غربي و بيگانه بوده و حتي برخي مانند هالوين، ريشه در امور الحادي دارند كه مورد تأييد برخي شاخه هاي مسيحي نيز نيستند!
🔹با اين وجود، به منظور كمرنگ ساختن نمادهاي اسلامي و تهاجم فرهنگي، اشاعه اين گونه نمادها و مراسم، بهترين ابزار است كه تبشيريها، وابسته به فرقه مسيحيتصهيونيستي از آن نهايت بهره را ميبرند.
📚بخش تحليلي روشنگر
🔶روشنگر به نقل از خلیفهگری ارامنه تهران/به مناسبت آغاز سال نو میلادی و میلاد عیسی مسیح، معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهرهبرداری راهآهن شهری تهران و حومه (مترو)، با هدف انسجام و قرابت ادیان توحیدی و اشاعه فرهنگ دوستی میان تمامی ملل، برنامههایی در چند ایستگاه مترو درنظر گرفته است.
🔹به همین منظور و جهت مشارکت هرچه بیشتر، هیئت روابط عمومی شورای خلیفهگری ارامنه تهران، روز سهشنبه 20 آذرماه، جلسهای با نمایندگان فرهنگی و اجتماعی این شرکت برگزار کردند.
🔹در این جلسه، در مورد همکاری جهت فضاسازی و اجرای مراسم در 12 ایستگاه پرجمعیت مترو در ایام سال نو میلادی، هماهنگیهایی به عمل آمد.
♨️آرامشی پوشالی....
👈تشدید تنش های خزنده در فرقه گنابادی
✍طی روزهای اخیر, یکبار دیگر سونامی بیانیه و سخنرانی چهره ها در فرقه گنابادی, به راه افتاد تا بار دیگر نشان دهد که آرامش ظاهری فعلی را اعتبار چندانی نیست.
🔺به تعبیری, شاید بتوان گفت, اختلافات ریشه دار تر از آن است که نامه های فدایت شوم و ابراز ارادت های زبانی برخی نسبت به یکدیگر, بتواند بر آن سرپوش نهد.
👈این گونه است که انتشار متنی از سوی یکی از چهره ها, بهانه ای می شود برای دیگری, جهت کنایه زدن.
🔺و در پی اش, سخنان چهره سوم در رد فرد دومی!
♨️صرف نظر از صف بندی ها و تحلیل های مربوطه, نکته قابل تامل, همان اختلافات پنهان در پس این آرامش ظاهری است که هر آن امکان دارد جایی سر باز کرده, منشا بروز وقایعی بزرگ گردد. این روزها فرقه گنابادی در حکم دیگی در حال جوش و خروش است؛ به ظاهر پخته اما از درون در غلیان.
👈به نظر می رسد این شرایط, دست کم تا تعیین قطعی جانشین قطب سالخورده فرقه, تداوم یابد.
📚بخش تحلیلی روشنگر
⭕️ #بهائیت؛ #دین_صادراتی_اسرائیل ❗️
♨️روشنگر به نقل از نقد بهاییت/ در مقابل خوش خدمتی و اطاعت محض #رهبران_بهائیت از اولیای رژیم کودککش صهیونیستی، این رژیم در کنار #نسلکشی و #آوارگی_فلسطینیان، بهائیت را به رسمیت شناخته و به حمایت از آن روی آورده است.
🔺 پرفسور #نرمان_نيويچ (دادستان اسبق و يکی از شخصيتهای سياسی حقوقی دولت #اسرائيل)، در به رسمیت شناختن بهائیت گفته است: «اکنون #فلسطين را نبايد فی الحقيقه منحصراً سرزمين سه ديانت محسوب داشت، بلکه بايد آن را مرکز و مقر چهار ديانت به شمار آورد، زيرا #امر_بهائی که مرکز آن #حيفا و #عکا است و اين دو مدينه زيارتگاه پيروان آن است به درجهای از پيشرفت و تقدم نائل گشته که مقام #ديانت_جهانی و بين المللی را احراز نموده است».[1]
⚠️ اما با توجه به رسمیت شناخته شدن #بهائیت_در_اسرائیل، چرا #پیشوایان_بهائی در کنار اصرارشان به لزوم #تبلیغ [2]، اسرائیلیها را از این قانون مستثنی کردهاند⁉️ و هیچ #بهائی حق ندارد یک #یهودی را به دین خود دعوت کند⁉️[3]
⚠️ اگر اسرائیل بهائیت را به رسمیت میشناسد، پس چرا سران تشکیلات بهائی موظف به رعایت انحصار تعداد خاصی از پیروان خود در این سرزمین هستند و هرآنکس که بدون اجازهی آنان و خارج از نوبت به اسرائیل سفر کند را مشمول #طرد_روحانی قرار میدهند⁉️[4]
♻️ آری؛ بدون شک اسرائیل، بهائیت را تنها به چشم مسلکی ساختگی، وابسته و صادراتی مینگرد که پیروان آن، وظیفهی #جاسوسی برای این رژیم را بر عهده دارد.
📚پینوشت:
📕[1]. شوقی افندی، قرن بدیع، ترجمهی نصرالله مودت، ج 4، ص 162.
📙[2]. ر.ک: محمدعلی فیضی، رساله راهنمای تبلیغ، ص 5.
📖[3]. نهاد رهبری بهائیت، #بیت_العدل، بیت العدل پاسخ به نامهی مورخ: 25 ژوئن 1995.
📘[4]. ر.ک: شوقی افندی، توقیعات مبارکه، ج 4، ص 42-41.