🔘فعالیتهای اقتصادی تشکیلات بهائیت در ایران
♦️یکی از سیاستهای مهم و دائمی بهائیان در حوزه #اقتصادی این بوده است كه نبض سیستم اقتصادی كشور را در زمینههای مهم و بنیادی در اختیار داشته باشند. از زمان تشکیل بهائیت، این فرقه دو دوره طلایی در تسلط بر منابع اقتصادی و کسب سودهای کلان تجاری داشته است. در #دوران_پهلوی آنها به پست¬های مهم سیاسی، اقتصادی، نظامی و اداری دست یافتند. از شخصیت¬های مهم بهائی در آن دوران می¬توان به هویدا (که حدود 13 سال نخست وزیر بود) هژبر یزدانی، کریم ایادی، حبیب ثابت و... اشاره نمود.
♨️بهائیان در دوران سازندگی و اصلاحطلبی نیز تلاش بسیاری برای تسلط بر حوزه¬های مهم اقتصادی و افزایش پیروان خود داشتند. عمده فعالیت اقتصادی این فرقه در حوزه¬هایی نظیر واردات لنز عینک، صنایع اپتیک، بهداشتی و آرایشی، صنایع شیمیایی و سموم کشاورزی، ساخت آسانسور، دوربین مداربسته، سیمان و شرکت¬های بزرگ ساخت چرخ خیاطی میباشد.
👈🏻از سیاست های اقتصادی دیگر بهائیان می توان به تشکیل شرکت های هرمی اشاره نمود که سود سرشاری را نصیب آنها کرده است. آنها با سود حاصل از اقدامات اقتصادی به #ترویج_بهائیت در سطح کشور و جذب پیروان جدید اقدام می نمایند. همچنین طبق احکام بهائی آنها باید بخشی از منابع مالی خود را در اختیار رأس تشکیلات که همان بیتالعدل در اسرائیل می باشد، قرار دهند.
@Feraghvaadyan
💢انواع آسترولوژی
🔘آسترولوژی برای اقناع مخاطبان در خصــوص دلایل و چرایی اتفاقات خوش یا ناگوار پیشرو، دارای دو پاسخ مبنایی است که بر همین اســاس به دو دسته غربی-ایرانی و هندی(جیوتیش) تقسیم بندی میشود. این دو دسته که در مبنای تفسیر، درست مقابل یکدیگر قرار دارند، عبارتند از:
1️⃣.آسترولوژی غربی و ایرانی: مبنای اساسی این شاخه از #آسترولوژی، پذیرش جبر محض در این دنیا و تعیین آینده زندگی انسان به صورت مطلق اســت. این آینده، قابل تغییر نبوده و انسان باید خود را آماده اتفاقات پیشرو کند.
2️⃣.آسترولوژی هندی(جیوتیش): آسترولوژی هندی در طی قرون و اعصار، رنگ و بوی مذهبی و خیالی گرفته و اکنون بسیاری، آســترولوژی هندی را منســوب به هندوها، #مرتاضان و یوگیها میدانند. بر اساس مبانی جیوتیش، چارت تولد هر انسان، نشاندهنده کارماهای زندگی هر فرد است. بر همین اساس مخاطب، حتمیت اتفاقات گذشته، حال و آینده خود را میپذیرد.
@Feraghvaadyan
♨️شاهدان یهوه و اعتقاد به تثلیث
🔹هرچند #تثلیث با مسیحیت –تحریفشده- پیوند خورده است، لیکن در برهه هایی از تاریخ #مسیحیت، یگانه پرستانی نیز سر برآورده اند که تعالیم کلیسای تثلیث گرا را قبول نداشته اند. در قرون اولیه میلادی، »ابیونی«ها و همچنین پیروان »آریوس«، از جمله یکتاپرستان بوده اند. به نظر میرسد، آیین یکتاپرستی از زمان امپراتوری »کنستانتین« تا قرنها از میان مسیحیان رخت بر بسته بود، چه اینکه در زمان این پادشاه بر اساس تصمیم شورای نیقیه )325 میلادی( یکتاپرستی، جرم خوانده و به شدت با این عقیده مبارزه شد. با وجود تمام سخت گیریهایی که نسبت به یکتاپرستی در سراسر جهان مسیحیت وجود داشت، یگانهانگارانی موفق شدند در جوامع مسیحی نفوذ کرده و به ترویج این اندیشه در مقابل تثلیث بپردازند که کلیسای شاهدان یهوه، یکی از این گروهها بود. هم اکنون، این #فرقه در زمره یکی از بارزترین فعالترین تبشیری قرار دارد که برخی مسائل پیرامون اعتقادات خاص آن در باب عدم انتقال خون یا ساختار تشکیلاتی منسجم، باعث بروز حواشی اطراف فرقه مزبور و اعلام ممنوعیت آن در برخی جوامع حتی مسیحی نظیر (ارمنستان)شده است.
♦️پیروان این فرقه در ابتدای امر به اعتبار ارگان و بنیانگذار خود(راسل)با عناوین مختلفی از جمله »قوم دیدهبان«، »برج دیده بانی کتاب مقدس و انجمن نشر یا راسلیها« خوانده میشدند. بعدها «راترفورد»یکی از رهبران فرقه( در سال 1931 میلادی عنوان «#شاهدان_یهوه»را برای این کلیسا برگزید.
@Feraghvaadyan
♨️«وظیفه ما در زمان غیبت و در هر صورت، تقیه کردن است، لذا و بهویژه در شرایط فعلی، انجمن به تقیه به چشم عامل حفظ مجموعه و تشکیلات نگاه میکند. وقتی به شما القا شود که مؤسس این مجموعه، حضرت مهدی(عج) است یا انجمنیها انتساب و ارتباط خاصی با امام زمان(عج) دارند، یا انجمنیها هستند که موجب برافراشته شدن نام امام زمان(عج) شده اند و از طریق فعالیت در این مجموعه، میتوان به حضرت، یاری رساند و امثالهم، سعی خواهید کرد که به هر شکل ممکن این مجموعه را حفظ کنید و این تبدیل به اولویت میشود، چراکه بر اثر همان القائات، تصور میشود که اگر #انجمن_حجتیه نباشد یا از آن خارج شویم، همه امتیازات فوق الذکر را از دست خواهیم داد.
↩️بنابراین، #تقیه ای که بر اساس اعتقادات اسلامی، باید برای بقا در دوران خفقان، یعنی برای حفظ جان و دین به کار برده شود، در راستای حفظ مجموعه به کار میرود، زیرا اعتقاد بر این است که حفظ اسلام و #امام_زمان(عج) به انجمن حجتیه، گره خورده است. این موضوع، یکی از تلنگرهایی بود که بعدها باعث جدایی من از انجمن شد.»(1)
📚1.گفتگو با یکی از اعضای سابق انجمن حجتیه،فصلنامه روشنا،شماره80،ص51.
@Feraghvaadyan
♨️تفاوت عرفان شیعی با عرفانهای کاذب
▫️درجهان امروز بسیاری از نحله و فرقه ها به اسم عرفان و معنویت به گمراه کردن مردم همت گماردهاند و یکی از دلایل رشد این گونه به اصطلاح معنویتهای نوپدید در کشور عدم آشنایی با معارف حقیقی اسلام و #عرفان_شیعی است.
🔸عرفان شیعی، غیراز عرفانهای رایج در گذشته و حال جهان هستی بوده و ماهیتا با هم تفاوت دارند. خاستگاه عرفان بشری، انسان است و صاحبان این نوع عرفان، هرچند رنگ و لعاب خدایی در آن به کار میگیرند، مردم را به سوی غیر خدا فرا میخوانند، اما خاستگاه عرفان شیعی، معارف بلند و نورانی قرآن و اهلبیت(ع) است که از سوی #خداوند صادر شده و در نهایت، بشریت را به سوی خدا میخواند.
@Feraghvaadyan
⭕️«طرد»،مجازات خروج از فرقه
▫️در تمامی فرقهها و گروهکهای انحرافی خارج شدن فرد از فرقه یا گروه با واکنش شدید و بعضاً وحشیانه اعضا و رهبران #فرقه مواجه خواهد شد چرا که با خروج یک موجب میشود ماهیت حقیقی و کاذب فرقه برای سایر اعضا روشن شده و بیم آن میرود موجی خروج از فرقه به راه بیفتد و به همین فرقهها به سرکوب این افراد و یا تلاش برای بازگرداندن وی اقدام میکنند.
🔘در تشکیلات بهائیت علی رغم ادعاهای پردامنه ، نه تنها اصول مدرن کارتشکیلاتی مراعات نمی شود ، بلکه افرادی که از فرقه جدا شده اند دچار مجازات های ذاتا بدوی و غیر مدرن چون #طرد روحانی می شوند . حذف و طرد مجازات تشکیلاتی است که اعضای آن تشکیلات سودای قدرت دارند نه هوای دیانت.
▪️طرد که در برخی مواقه با چاشنی خضونت همراه است از طرف #بهائیت صورت می گیرد ، نشانه ضعف این تشکیلات است و بسیاری از افراد درون تشکیلات مسلمان شده اند.موج خروج از فرقه بهائیت موجب شده تا تشکیلات بهائیت برای ممانعت جداشدن افراد از هر اقدامی فروگذارنکند.
@Feraghvaadyan
💢عرفانهای بدلی و کاذب سوغات تمدن غرب
💠ارمغان #تمدن_غرب برای انسان معاصر (غیر از تنشها، فشارهای روانی، بحرانهای اقتصادی، مشكلات زندگی ماشینی) تحمل سایه شوم نومیدی و یاس در جزء جزء زندگی بشر مدرن است. انسان معاصر همه درها را بسته میبیند. به هر جا مینگرد جای پای جنگ و تجاوز و آدم كشی نمایان است. در نگاه انسان مدرن، «فنا و نابودی» سوغات بعدی تمدن غرب است كه هر آن، ممكن است در قالب یك «جنگ فراگیر» خود را نشان دهد.
♦️در چنین فضایی ندای صلح و معنویت، مشتریان فراوانی دارد؛ چرا كه نیاز محسوس به «امیدواری» و در مرحله بعد « #آرامش» در صدر نیازمندیهای روحی انسانهاست. این ندا هرچند ضعیف و كم رمق، میتواند ناباورانه نگاهها را به سوی خود جذب كند. اگر هم منادی چندان باوری به اقدام خود نداشته باشد بازهم میتواند عامل «خوش بینی» واقع شود. از این رو در دهه های گذشته شاهد بروز و ظهور قارچواره عرفانها و #معنویتهای_دروغین هستیم که هر یک مدعی رسیدن به سعادت و آرامش هستند.
@Feraghvaadyan
🔴سیاست زدایی وظیفه گروه نظارت بر مدرسین انجمن حجتیه
🔘تشکیلات #انجمن_حجتیه پیش از انقلاب و حتی پس ازآن گروهها و کمیتههای مختلفی داشت که هر یک رسالتی برعهده داشتند که یکی از این گروهها،نظارت بر مدرسین بود.انگیزه پیدایش چنین گروهی،این بود که مدرسین انجمن گروهی از نیروهای جذب شده تحت تعلیمشان را کاملاً در اختیار داشته باشند؛تعداد معدودی از مدرسین که از گرایشهای انقلابی متأثر شده بودند مباحثی را عنوان میکردند که رنگ و بوی سیاسی داشت. انجمن ناگهان متوجه شد برخی افراد به جای #سیاست_زدایی،سیاسی شدهاند لذا با تشکیل گروه نظارت بر مدرسین کنترل و احاطه تشکیلاتی بر مدرسین انجمن را بیشتر کرد.
@Feraghvaadyan
♨️ازدواج از نگاه #اوشو
🔘اوشو گذشته بشریت را مملو از بدبختی میدانند و نسخه خودش برای زندگی را تنها راه سعادت! از این رو با ازدواج و فرزندآوری به شدت مخالف است و عشق را فقط در شهوت و آغوش و همبستری میبیند و معتقد است #ازدواج به طور ریشهای پیوند بین دو نفر را ایجاد میکند که این برای بشریت مناسب نیست و همچنین معتقد است، بودن فرزندان نزد والدین ضرر دارد.
♦️«چناچه بتوانیم ازدواج به معنای #اسارت بار آن را منحل کنیم،اجتماع هم منحل میشود و به تبع از آن ملتها،نژادها،سیاست مداران و روحانینما نیز از میان میرود- به همین دلیل آنها همگی بر شیوه ازدواج پافشاری دارند- آنها خوب میدانند که ازدواج ریشه است و از طرفی این نیاز را احساس کردهاند که لازم است انسان را مفلوک و دربند نگه دارند.»(1)
📚1.اوشو،آینده طلایی،نسخهPDF،ص8.
@Feraghvaadyan
⭕️سازمانهای تبشیری
👈کمیته جهانی لوزانی و تبشیر جهانی
🔘«کمیته جهانی لوزانی» سازمان #مسیحی_اونجلیکال است که در کنگره بین المللی اونجلیزم در سال 1974 به وجود آمد.این سازمان به همت بیلی گراهام از فعالترین رهبران مسیحیت اونجلیکال و #صهیونیستی بهوجود آم. در اولین گردهمایی شهر لوزان در همان سال 1974حدود 2700 مهمان از 150 کشور جهان برای توسعه اونجلیزم دورهم جمع شدند.
♦️این کمیته از ابتدا شعار خود را «همه کلیسا،همه #انجیل را به همه دنیا میبرد» قرار داد تا نشان دهد در تلاش برای گسترش تفکر اونجلیزم است.مدیر فعلی آن کشیشی به نام«داگ بردسال» است.
@Feraghvaadyan
♨️ یک بام و دو هوای رسانه تبشیری
🔹رسانههای تبشیری که همواره به دروغ آزادیهای مشروع مدنی اقلیت های دینی کشور را تخطئه میکنند،حالا خبر از میزبانی شصتوپنجمین مراسم #قره_کلیسا را در اخبار خود گنجانده است. اگر چه این رسانهها تمام تلاش خود را برای سیاهنمایی از وضعیت مناسب اقلیتها در کشور میکنند اما در برخی مواقع بواسطه موضع شفاف وروشن نظام جمهوری اسلامی در برابر اقلیتها رسمی کشور و همچنین آزادی و برابری مطابق #قانون،به ناچار اذعان به آزادی هموطنان غیر مسلمان میکنند.
↩️این رسانههای باید بدانند واقعیت انکار ناپذیر است همانگونه که آنها برخلاف میل باطنی شان مجبور به انعکاس اخباری مبنی بر آزادی برگزاری مراسمهای دینی و مذهبی #اقلیتهای_دینی کشور می شوند.
@Feraghvaadyan