⭕️ تبلیغ وعضوگیری انجمن حجتیه در فضای مجازی
🔹جریان انحرافی انجمن حجتیه که علیرغم تعطیلی در سال 1362 همچنان به فعالیتهای خود بصورت مخفیانه ادامه میدهد به تازگی اقدام به ترویج و تبلیغ آشکار در فضای مجازی نموده و جالبتر اینکه با وجود اینکه در اساسنامه این جریان هرگونه اقدام سیاسی منع شده، غالب مطالب منتشر شده در رسانه حجتیهایها متناظر بر مخالفت با #انقلاب_اسلامی، علما و امام خمینی(ره) و مسائل سیاسی روز کشور است.
🔻به نظر میرسد #انجمن_حجتیه پس از سالها پنهانکاری، وضعیت فعلی را برای انجام فعالیتهای آشکار خود مناسب میبیند و در خلأ نظارت کافی بر فضای مجازی از این فرصت برای ترویج عقاید انحرافی خود سوء استفاده می کند.
@feraghvaadyan
💢وقتی شیطان «نعمت» میشود!
🔘بی شک محمدعلی طاهری سرکرده #فرقه_عرفان_حلقه یکی از منحرفترین جریانهای شبه معنوی را بنیانگذاری کرده است. وی که تحصیلات آکادمیک ندارد مدعی است عرفانی ایرانی-اسلامی را عرضه کرده است. اما اظهارنظرهای عجیب و غریب او که در مخالفت با نص صریح قرآن کریم است نشان میدهد عرفان ساختگیاش هیچ ارتباطی به دین اسلام ندارد.
❗️طاهری که با همین اظهارنظرهای عجیب خود را مطرح ساخت در خصوص #شیطان چنین میگوید:« شیطان نعمت است،ممتحن است اگر نباشد مساله این امتحان درست در نمی آید...ما مدیون شیطان هستیم و ممکن است در یک جایی از زحمات قدردانی هم بکنیم چون اگر نبود ما نمی دانستیم ارزش کارمان چیه...یک روزی هم متوجه می شویم که بله ماموریت سنگینی را بازی کرده ،نقش سنگینی را بازی کرده و در آن روز خیلی چیزها برای ما حل می شود»(1)
🔻قرآن کریم بارها در آیات مختلف به این موضوع اشاره دارد که شیطان وسیله ای برای امتحان نیست بلکه اغوا کننده است و با وعده دروغ انسان را از اطاعت و بندگی خدا به #انحراف و شرک کشانده و راهی به بندگان مخلص ندارد. البته این نکته که آقای طاهری طبق اظهارنظر خود، قرآن را یکبار هم کامل نخوانده در اظهار نظر فوق بیتأثیر نیست!
📚1. محمدعلی طاهری، جزوه ترم سه، ص ۱۲۶.
@feraghvaadyan
⭕️معنویت بدون دین
↩️سوءاستفاده سرمایهداری مدرن از معنویتگرایی
🔸«تسهیلگری #معنویت_بدون_دین و جریانهای موجود در دل آن همچون تفکر نوین، مسئلهای منحصر در تحلیلهای برخاسته از نگاه اسلامی نبوده و توجه پژوهشگران حوزههای مختلف سیاسی و اجتماعی در نقاط دیگر دنیا را نیز به خود معطوف کردهاست. نمونه هایی از تلاشهای علمی برخی محققان غیر اسلامی در این راستا میتوان به کتاب «فروش معنویت؛غلبه خاموش معنویت بر دین»، اثر «ریچارد کینگ و جِرِمی کارِت» است. نویسندگان این اثر، با دقتی موشکافانه به تحلیل ابعاد سوءاستفاده سرمایهداری مدرن از معنویتگرایی بدون دین پرداختهاند.
♦️نمونه دیگر، کتاب «روانشناسی عمومی چند ملیتی و صنعت جهانی خودیاری»، نوشته جمعی از پژوهشگران است. نویسندگان در این کتاب به تحلیل چگونگی توسعه #جهانیسازی به سبک آمریکایی از طریق ترویج کتابهای «خودیاری» اشاره و آن را ابزاری نرم در جهت تغییر رژیمهای سیاسی کشورهای مختلف با اهداف و ارزشهای آمریکایی، ارزیابی میکنند. آنان در این پژوهش، خود تنها به مباحث تئوریک اکتفا نکرده و با انجام تحقیقات میدانی در برخی کشورها همچون چین، آلمان، مکزیک، انگلیس و ...، شواهدی را برای تحلیل خود ارائه کردهاند.»(1)
📚1.سلطه مقدس؛معنویت در خدمت سلطه، فصلنامه روشنا، شماره 84.
@FERAGVAADYAN
♦متهم نژادپرستی مدعی رعایت حقوق اقلیتها
👈وقتی امریکا ژست حقوق بشری میگیرد
🔹وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه موسوم به «آزادیهای مذهبی» بار دیگر ایران را به نقض آزادیهای مذهبی متهم کرده است و این در حالی است که این کشور به دلیل عدم رعایت حقوق #سیاهپوستان با موجی از اعتراضات در امریکا و سایر نقاط جهان مواجه است.
◽وزارت خارجه آمریکا در گزارش روز چهارشنبه یادآوری کرده نام ایران از سال ۱۹۹۹ در فهرست «کشورهای موجد نگرانیهای خاص»، ذیل این قانون قرار گرفته است. البته باید توجه داشت که منبع این گزارش گروهها و #سازمانهای_تبشیری هستند که هدف اصلی انها فشار و هجمهسازی علیه کشورهای اسلامی است.
⬜ به نظر میرسد امریکایی با فرار رو به جلو درصدد رهایی از موج انتقادات نژادپرستانه هستند کمااینکه جمهوری اسلامی ایران نیز پیشتر گزارشهای موسوم به « #آزادیهای_مذهبی» که وزارت خارجه آمریکا منتشر کرده را غیرواقعبینانه دانسته و از تهیه آنها با هدف بهرهبرداریهای سیاسی انتقاد کرده است.
@feraghvaadyan
⭕ چالش رهبران دینی و دولت بر سر بازگشایی اماکن مذهبی در انگلیس
❎طبق اطلاعیه دولت انگلیس، #اماکن_مذهبی میتوانند از دوشنبه هفته آینده، ۱۵ ژوئن فعالیتهای عبادی خود را به شکل انفرادی از سر گیرند، اما رهبران مسلمان و یهودی به برگزاری جمعی مراسم مذهبی خود تاکید داشته و شکل انفرادی آن را نپذیرفتند.
🔽به دنبال افزایش فشارها بر دولت به ویژه از سوی #کلیسای_کاتولیک، روز یکشنبه “رابرت جنریک” وزیر مسکن انگلیس اعلام کرد، از روز ۱۵ ژوئن اماکن عبادی در این کشور میتوانند فعالیتهای خود را به شکل انفرادی از سر گیرند. با این وجود مساجد، معابد و کنیسهها اعلام کردند تا زمانی که دولت اجازهی برگزاری جمعی مراسم را صادر نکند بسته خواهند ماند.
🔸“کاردینال وینسنت نیکولز” اسقف اعظم شهر وست مینیستر گفت: این اقدام دولت برای ما نعمت بزرگی است و در گام اول ما را قادر میسازد تا برای برگزاری مراسم تشییع و انجام دیگر مقدسات آمادگی پیدا کنیم. کلیسای انگلیس نیز از این اقدام دولت ابراز خشنودی کرد.
بیشتر بخوانید:
https://b2n.ir/239084
@feraghvaadyan
❓تفاوت مثبتاندیشی دینی با قانون جذب
🔸در معارف وحیانی، پیرامون بحث "درخواست و دعا" نکتهای که حائز اهمیت است این است که باید به خداوند متعال خوش بین باشیم و از نگرش منفی دربارهٔ حق تعالی پرهیز کنیم. لذا وقتی دعا میکنیم، باید یقین داشته باشیم که خداوند متعال ما را دست خالی نمیگذارد و مزد دعایمان را میدهد. نباید بگوییم: "حالا من دعا میکنم، اما میدانم که مستجاب نمیشود لذا حسنظن به باریتعالی از اصول تمامی ادیان است که اساس دعا نیز بر همین مبناست.
🔻اما تفاوت آشکار این نوع نگاه با #قانون_جذب در آن است که در این به اصطلاح قانون علتِ تامه و تمام کننده، همان نوعِ نگرش است! یعنی به ادعای این قانون، صِرف مثبت اندیشی، امورات مثبت رقم میخورد، و برعکس؛ یعنی یک رابطه دوطرفه بین انسان و کائنات که صِرف و بدون وجود مورد سومی است؛ اما در معارف وحیانی اینچنین نیست و صرفا مثبت اندیشی نتیجهاش رسیدن به خواستهها نیست، بلکه تمام کننده خداوند متعال است. لذا ارتباط بین بنده و #خداوند متعال برقرار میشود.
↩️نکته حائز اهمیت موضوعه «بندگی» است که در دعا بنده مطیع خواست و حکمت الهی است اما قانون جذب مدعی محقق شدن هر اندیشه مثبتی است که بدلیل عدم تحقق، ممکن است به #افسردگی بیانجامد حال مومن و عبدخدا صرف دعا و طلب خیر از باری تعالی احساس رضایت و سبکی میکند.
@feraghvaadyan
24.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ترک شریعت در عرفان ساختگی حلقه
🎥 عضو سابق #فرقه_عرفان_حلقه: طاهری میگفت نماز خواندن و ذکر گفتن موجب جذب موجود غیرارگانیک شده است. باید ترمز دستی #نماز را بکشید!
@feraghvaadyan
#بسته_خبری_ادیان
🔸برگزاری جلسه هماهنگی برای مستندنگاری و ساماندهی آرامستان های تاریخی دولاب با حضور رؤسای کلیساهای #ارامنه کاتولیک و انجیلی آشوری
🔻برگزاری آیین نامگذاری بنای اداری انجمن #آشوریان تهران به نام زنده یاد دکتر امانوئل رامسین
🔹مدافعان حقوق بشر خواهان رهایی پناهجویان #مسلمانان روهینگیا در مالزی شدند
💢جشنواره مجازی موسیقی #زرتشتیان ویژه کودکان 5 تا 12 سال برگزار میشود
@feraghvaadyan
⭕️ افزایش جستوجوی مذهبی در اینترنت
🔸با شیوع همه گیری ویروس کرونا، توجه به مذهب در جهان گسترش پیدا کرد و آمارها حاکی از آن است که جست و جو عباراتی چون «دعا» و «عبادت» در فضای مجازی بیشتر صورت گرفته است و در ماه مارس 2020 به اوج خود رسیده است. نتیجه درصد جستوجو درباره امور عبادی نشان میدهد، حتی در سکولارترین کشورهای شمال اروپا این موضوع افزایش داشته است و بیشترین افزایش در این نوع جستوجو در نتیجه #ویروس_کرونا در ماه مارس متعلق به کشورهای کامرون، کلمبیا و نیجریه بود.
▪️در بین ادیان بیشترین میزان افزایش اخیر در جستوجو درباره دعا و نیایش به مسیحیان به ویژه کاتولیکها و پس از آن به #مسلمانان تعلق دارد. به عقیده بسیاری قرنطینه و عدم برگزاری اجتماعی مراسم مذهبی بهویژه در روزهای یکشنبه در بین #مسیحیان باعث شده است که عبادت دیگر به زمان و مکان نشود و همین موضوع نیز یکی از عوامل افزایش میزان گرایش مردم برای جستوجوی اینترنتی درباره #دعا و عبادت است.
@FERAGHVAADYAN
⭕️ دینداری در جامعه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی
🔹 آمارهای موجود در برخی از تحقیقاتی که نگارنده نتایج آنها را مشاهده کرده، نشان از آن واقعیت دارد که در بخش بینشها و #باورهای_دینی، تغییر محسوس و معناداری رخ نداده است و بینشها و باورهای دینی جامعه کم و بیش همانهایی است که در سالهای گذشته بوده است.
♨️مثلا بیش از ۷۰% از جامعه آماری یک پیمایش ملی در این زمینه در پاسخ به این پرسش که آیا حاضرید جان خود را در راه #اسلام فدا کنید، پاسخ مثبت داده اند. همچنین ۸۹% از مردم نیز به دین اسلام میبالند و حاضرند که این دین را به همه معرفی کنند. ۹۰% مردم دین اسلام را دوست دارند و بیش از ۹۱% اینطور گفته اند که از افرادی که به پیامبر اسلام توهین کرده اند، متنفرند. ۸۳% از مردم در اختیار همسر و امر ازدواج، مسلمان بودن همسر خود را حائز اهمیت بسیار دانسته اند و بیش از ۸۶% دین اسلام را به سایر ادیان ترجیح داده اند.
↩️ مهمترین و عمدهترین تغییر و تفاوت محسوس و معناداری که در الگوی دینداری جامعه و جوانان در حوزه رفتاری است. آمارها نشان می دهد این بخش با کاهش فراوانی روبرو بوده؛ به طوری که نه تنها در مقایسه با سالهای اولیه انقلاب، بلکه در سنجش نسبت به سالهای پیش از انقلاب نیز سطح پایین تری را به نمایش میگذارد. کاهش کسانی که اعمال و مناسک مذهبی، مانند نماز یا روزه را انجام میدهند، قابل توجه است؛ اما بیش از آن، کاهش کسانی است که الگوی حکومت دینی را قبول دارند. الگوهای رفتاری دینی، از قبیل: حضور در مساجد، رعایت پوشش #حجاب برای زنان و ارتکاب یا اجتناب از اوامر و نواهی فقاهتی و #شریعت مدارانه و انجام یا ترک تکالیفی از قبیل: دادن خمس و زکات نسبت به سالهای اولیه انقلاب کاهش یافته است. اما در همین جا نیز شاهد عدم کاهش در آن گونه رفتارهای دینی هستیم که کمتر دست خوش مداخلات حکومتی شده است.
بیشتر بخوانید:
https://feraghvaadyan.com/?p=2386
@FERAGHVAADYAN
⭕️ تبشیر در اعترضات، شیوه مسیحیت صهیونیستی
👈🏻یاران ترامپ دستبه کار شدند
🔸اعترضات آمریکا که چندهفته ای است پس از مرگ یک سیاه پوست اوج گرفته است این روزها شاهد اتفاقات جالب و بعضاً عجیب است. جریان #مسیحیت_تبشیری که همواره در این اعترضات و تجمعات سعی در سوءاستفاده حداکثری دارد بیکار ننشسته و به صحنه ورود پیدا کرده است. البته این اولین بار نیست که مبلغان مسیحی در اعتراضات اقدام به تبشیر میکنند.
♦️در جریان اعتاضات به هواپیمای اوکراینی سال گذشته در ایران نیز جریان #مسیحیت_صهیونیستی از مبلغان خود خواسته بود تا در بین ایرانیان انجیل منتشر کنند و آنان را به مسیحیت دعوت کنند. اما این بار در آمریکا هدف کمی متفاوت است. مبلغان تبشیری سعی دارند تا جمعیت جوان و پرشور معترض را با کشاندن به سمت پرستشهای خیابانی، منحرف کنند. مسیحیان اوانجلیست که از حامیان سرسخت ترامپ نیز به شمار میروند با تبلیغ و تبشیر و خواندن جملاتی گزینش شده از انجیل، سعی در ایجاد آرامش در بین معترضان را دارند و به نوعی با اهدافی از پیش تعیین شده درصدد به انحراف کشاندن اعتراضات هستند. این بزرگترین خدمتی است که اوانجلیست های حامی ترامپ با توجه به در پیش بودن انتخابات آتی آمریکا در حال انجامش هستند.
@feraghvaadyan