قدیری ابیانه: ⬅️آیا آمریکا میخواهد طلب بیش از یک تریلون دلاری چین از آمریکا را به بهانه کرونا مصادره کند؟
بدهی دولت آمریکا به چین بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار است یعنی معادل حدود ۲۰ سال درآمد نفت ایران.
بحث شکایت از چین به خاطر کرونا آیا زمینهسازی برای مصادره طلب چین از آمریکاست؟!
چینیها سرمایه گذاری زیادی، هم در آمریکا و هم در اروپا دارند؟
04 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - ایمان زاینده و همراه با تعهدات عملی.mp3
14.79M
🔊 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
🔹استاد سید علی حسینی خامنهای؛ جلسۀ چهارم: ایمان زاینده و همراه با تعهدات عملی
یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۵۳ شمسی، ۵ رمضان المبارک ۱۳۹۴ قمری
🆔 @rasanewsagency
sedayeenghelab139.mp3
2.58M
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 139
💠 برای مقابله با تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا، دولت چه تدابیری را باید اندیشه کند؟!
🔴 جریانشناسی دو خط موازی لیبرال علیه خط امام
🔹جریان لیبرال:
▫️به رهبری خاتمی
▫️با تئوریسین #سروش
▪️و جریان نئولیبرال
▫️به رهبری روحانی
▫️با تئوریسن #جواد_طباطبایی
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم| پاسخ به شبهه ؛ اگر با آمریکا دشمنی نکنیم خصومت ها و تحریم ها پایان می یابد؛ صلح بهتر نیست؟
🔸 حجت الاسلام سلیمانی
🆔 @rasanewsagency
#کرونا تاکنون حدود ۳۵۰میلیارد دلار یعنی بیش از ۳ برابر ۱۱ سپتامبر به آمریکا خسارت زده، ۲۶ میلیون نفر را بیکار کرده و حداقل ۴۰۰۰ نظامی آمریکایی را هم مبتلا کرده است. بنابراین نباید تعجب کرد که رئیس جمهور این کشور توصیه به تزریق وایتکس برای مقابله با کرونا میکند!
رضا سراج
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
🔴قیمت ناچیز نفت خام و تحریم فروش آن باعث شده خام فروش بودن نه تنها منفعتی برای کشور ما نداشته باشد، بلکه حتی عاملی باشد برای شرمساری ملی!
امروز بهترین وقت است برای کشیدن یک دندان کرم خورده صد و ده ساله!
مجلس یازدهم تصویب کند:
#قانون_منع_صادرات_نفت
#صادرات_نفت_ممنوع
✍️ #حجت_الله_عبدالملکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✳️اعتراف تلخ ✳️
نقيبزاده (عضو شورای مركزی حزب كارگزاران): وقتی روحانی میگفت تحريمها ترك خورده و ديگر قابل بازگشت نيست، معلوم بود كه هنوز ماهيت نظام امپرياليستی جهان برای او روشن نيست. روحانی و حامیانش كه در پی تعامل با آمریکا بودند، ملت را به سوی يك سفره خالی كشانده و همان جا رها كردند. كسی كه از اين كشور به آن كشور میرفت تا تحريمها را عليه ايران وضع كند خانم كلينتون بود، در حالی که روحانی و اطرافیانش برنده شدن کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به نفع ایران میدانستند.
الف) هفت سال پیش همین حقایق را گفتیم و ما را بیسواد، تندرو ،بیاطلاع از روابط بین الملل و دلواپس خواندند!
ب) معلوم نیست چرا صاحب این اعترافات تلخ و بقیه اصلاح طلبان ۲ دوره برای ریاست جمهوری روحانی تمام توانشان را بکار بردند؟
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
نشانگرهای مهم در نمودار موازنه قدرت
اگر برای مقایسه روند تغییرات «موازنه قدرت میان ایران و آمریکا» یک نمودار ترسیم کنیم، چه تصویری به دست میآید؟ آخرین شاخصها در این نمودار، شاخص «ضریب نفوذ قدرت» و «نحوه مواجهه با بحران کرونا» میباشد. جدیدترین مقایسهها را میتوان در چهار ماه گذشته انجام داد.
1- ماهواره نظامی نور، چهارشنبه گذشته در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت. مقامات آمریکایی در مقابل این قدرتنمایی برای چند ساعت «کُپ» کردند. سپس مایک پمپئو گفت «عمیقا نگرانکننده است که سپاه پاسداران ایران، ماهواره نظامی به فضا پرتاب کرده است».
برایان هوک مسئول گروه اقدام علیه ایران هم نوشت «برنامه فضایی و پرتاب ماهواره، پوششی برای تولید موشک قارهپیما و نشانه پیشرفت ایران در برنامه موشکی است. جالب است که سپاه پاسداران -سازمانی که ما آن را تروریستی اعلام کردیم- اکنون با افتخار، به عنوان نیروی فضایی شناسایی میشود. فناوری موشک پرتابشده، در موشکهای دوربرد بالستیک استفاده میشود».
2- کریس مورفی سناتور آمریکایی 14 دی ماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده؟»
همین سناتور درباره پرتاب موشک ماهوارهبر میگوید «پرتاب ماهواره نظامی، سندی بر این واقعیت است که سیاست دولت ترامپ، فقط به تقویت ایران انجامیده و باعث شده تا تهاجمیتر عمل کند. در مقایسه با ۴ سال گذشته، ایران در خاورمیانه تقریبا از هر جهت قدرتمندتر، و آمریکا ضعیفتر شده است».
3- اکنون تمام تحرکات آمریکا و اسرائیل در منطقه و فراتر از آن تحت رصد ایران است. اینجا لازم است اشارهای به ناموازنه 40 سال قبل داشته باشیم. ژنرال وفیق السامرایی رئیس استخبارات نظامی ارتش صدام بود و در کشتار شیعیان و کردها در انتفاضه 1990 دست داشت، اما مغضوب واقع شد و سال 1994 به شمال عراق گریخت.
او در سال 1995 به کمک سیا و امآیسیکس کودتایی ترتیب داد که نافرجام ماند. سامرایی به عنوان یک عنصر ضدایرانی، در کتاب «ویرانی دروازه شرقی» که خاطرات جنگ تحمیلی است، برخی کمکهای پنهان آمریکا را بازگو میکند:
«وقتی ۱۹۲ هواپیمای جنگنده به طرف اهداف در خاک ایران به پرواز درآمدند، عدنان خیرالله وزیر دفاع به صدام گفت «سرور من! جوانها ۲۰ دقیقه قبل پرواز کردند» و او پاسخ داد «نیم ساعت بعد کمر ایران را خواهند شکست»...
من هفتهای سه بار و گاه تمام روزهای هفته به سفارت آمریکا میرفتم و پاکتهای سیاهرنگی میگرفتم که حاوی اطلاعات ماهوارهای از آخرین تحولات جنگ بود. این عکسها و اطلاعات به گونهای بود که به راحتی میتوانستیم تصاویر سربازانی را که در پادگانها در حال آموزشند ببینیم؛ حتی کسانی که در رژه، دست و پایشان را اشتباه حرکت میدادند.
ما کارخانههای سیمان را میدیدیم و حتی مقدار کیسههایی که روی کامیونها قرار داشت، قابل شمارش بود. ماهوارهها کلیه تحرکات ایران را برای ما زیر نظر گرفته بودند. همچنین نتایج حملات هوایی و موشکی ما را گزارش میدادند. آمریکا حتی یک مجتمع اطلاعاتی پیشرفته در بغداد احداث کرد تا اطلاعات ماهوارهای را مستقیما از فضا دریافت کنیم».
4- السامرایی همچنین شهریور 93 در گفتوگو با الجزیره فاش کرد «آمریکا قوانین داخلیاش را دور زد تا به ما درباره ایران اطلاعات بدهد. روابط ما با سیا از سال 1981 آغاز شد. طبق قانون آمریکا، دولت حق ندارد عکسهای ماهوارهای را در اختیار کشور دیگر بگذارد. آنها برای اینکه قانون را دور بزنند عکسها را میآوردند، کپی هم از آن میآوردند و من خودم کپی را با اصل مقایسه میکردم و عکسها را پس میدادم».
فردی با این سوابق، اخیرا در فیسبوک نوشت «ایران در یک پیشرفت علمی تازه موفق شد ماهواره نظامی را در مدار قرار دهد. آمریکا باید قواعد بازی خود را در خلیج فارس تغییر داده و رفتارش را فورا اصلاح کند. زمان تهدید و ترور و تحریم به پایان رسیده، زیرا ایران با وجود شدت تحریمها توانست ماهواره به فضا بفرستد و پیشرفت علمی خود را نشان دهد».
این تحلیل زمانی ادا شده که 26 ناو آمریکا گرفتار کروناست، فرمانده ناو روزولت به خاطر افشای ابتلای دویست نظامی زیردست خود به کرونا اخراج شده، و پنتاگون خواستار کنار گذاشتن شماری از ناوها به خاطر مشکلات امنیتی و اقتصادی است.
(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
قدرت آفرینی سپاه پاسداران؛
احترام فنی و حسرت سیاسی دشمن
5- اکنون نه فقط نیروهای آمریکا بلکه مراکز مهم رژیم صهیونیستی تحت رصد ایران است. «هرتسل هالوی» فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل، ارزیابی درستی داشت که آبانماه 94 به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
6- احتمالا برای چندمین بار و این بار بیاختیار، کلاه از سر یوزی رابین مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل افتاد، وقتی خبر رسید ماهواره نظامی ایران در مدار قرار گرفته و هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
او تیر ماه 1394 در جمع فعالان نظامی و افسران نیروی هوایی آمریکا گفت «ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را برای شکست سامانههای موشکی ساختهاند و به عنوان یک مهندس باید بگویم به خوبی کار کردهاند.
با افزایش دقت این موشک، آنها حالا میتوانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. ایران نیازی به سلاح هستهای ندارد.
آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند. ایرانیها نشان دادند موشکهای قیام و قدر را انبار کردهاند. موشک قیام با برد 800 کیلومتر، ارتقای موشک اسکاد سی است. آنها در اینجا هم یک مهندسی خوب را به نمایش گذاشتنند.
ایرانیها از موشک سومار رونمایی کردند که احتمالاً موتور جت آن متفاوت از نمونه روسی است. این، دستاوردی بزرگ است. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
7- «نور» و «قاصد» را همرزمان سردار سلیمانی در هوافضای سپاه ساختند؛ همانها که چهار ماه قبل پایگاه عین الاسد را شخم زدند و 150 تروریست ضربه مغزی شده را روی دست پنتاگون گذاشتند.
آنها منحصر به فرد و رشکبرانگیزند و به سرعت میبالند و تکثیر میشوند. برخی تحلیلگران آمریکایی گفتهاند کاش ما هم در میان مدیران خود، مثل سلیمانی را داشتیم. مایکل روبین مقام سابق وزارت دفاع آمریکا (کارشناس اندیشکده امریکن اینترپرایز) آبان 96 در واشنگتن اگزمینر نوشت:
«از هر تحلیلگر اطلاعاتی یا افسر نظامی آمریکا بپرسید، میگوید قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، یک تروریست است، اما بسیاری از ایرانیها از او به عنوان یک قهرمان و رزمنده واقعی یاد میکنند، نه مانند جیمز متیس وزیر دفاع ما که اینطور نیست.
سلیمانی در عراق و جای دیگر، علاوه بر رزمندگی، چهره یک استاد معاملهگر و یک دیپلمات برجسته را هم دارد. ایران نه تنها استراتژی بلکه پرسنلی برای هماهنگی و اجرای آن دارد.
مک گورک فرستاده ویژه آمریکا، خود را به عنوان یک دیپلمات قابل ثابت کرد، اما از روال و استحکامی که سلیمانی به خرج میدهد، برخوردار نیست».
8- پیشرفتهای چهلساله ما با عقبگردهای آمریکا قرین شده است. دنیا امروز شاهد ثبات بیشتر ایران و آشفتگی مضاعف در آمریکاست. کرونا، اگر آمریکا را به هم ریخت و تا حد دعوت ترامپ به آشوب علیه قرنطینه و تحرکات جداییطلبانه در برخی ایالتها پیش رفت، در ایران موجب همدلی و بسیج ظرفیتهای مردمی و حتی ثبات و آرامش بیشتر شد.
اين روزها در حالی که ايران از لحاظ درصد بهبوديافتگان جزو موفقترین کشورهاست، آمریکا رکورددار تعداد مبتلایان و قربانیان کروناست. در این مقایسه جهانی، اگر ایران بالاتر از آلمان و انگلیس و اسپانيا و ايتاليا و فرانسه ایستاده، شمار قربانیان کرونا در آمریکا به 60 هزار نفر نزدیک شده و تعداد مبتلایان، به یک میلیون نفر رسیده است.
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
دو ،سه روزی هست که رسانهها و شخصیتهای اصلاح طلب، "اصلاح اصلاحات" را طرح میکنند....
اصلاح واقعی هموار شدن مسیر سیاست ورزی آنان در درون نظام است؛ بنظر میرسد برای این مهم، همهی طیفهای درون جریان باید نسبت خود با سیاستهای کلی نظام را شفاف کنند...
اکنون منازعهی پنهان بین طیفهای "برای نظام"، "درنظام" و "برنظام" است؛ بقیهاش بهانه و صوری است!!
💬 #عبدالله_گنجی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi