eitaa logo
روشنی راه 🌙
192 دنبال‌کننده
18.5هزار عکس
9.1هزار ویدیو
298 فایل
🌠 بیانات رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای: «امروز هیچ‏کس نمی‏تواند انکار کند که فوری‏ ترین هدف دشمنان جمهوری اسلامی، تسخیر پایگاه ‏های فرهنگی در کشور است.» 🌷کپی مطالب(با نام کانال خودتان) با ذکر صلوات بر شهدا حلال است 🌷 https://t.me/roshanirah
مشاهده در ایتا
دانلود
💐 هر صبح، به شوق عهد دوباره با شما چشمم را باز میکنم عهد میکنم با شما، هر روز که میگذرد، عاشقانه تر از قبل چشم به راهتان باشم... السَّلاَمُ عليكَ يا وَعْدَ اللهِ الَّذِى ضَمِنَهُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
29.mp3
20.44M
ترتیل جزء 29 ،استاد پرهیزگار 🌸طرح ختم قرآن به نيت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ماه مبارک رمضان،ماه بهار قرآن 🌹حضرت امام رضا علیه السلام می‌فرمایند: هرکس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدای عزّوجل بخواند، مثل کسی است که در غیر آن، ختم قرآن کرده باشد.(بحارالانوار، ج 96، ص 340 – 341.)
جزء+سی+ام+++قرآن+کریم+با+صدای+استاد+پرهیزکار+صوت+.mp3
18.77M
ترتیل جزء 30 ، استاد پرهیزگار 🌸طرح ختم قرآن به نيت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ماه مبارک رمضان،ماه بهار قرآن 🌹حضرت امام رضا علیه السلام می‌فرمایند: هرکس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدای عزّوجل بخواند، مثل کسی است که در غیر آن، ختم قرآن کرده باشد.(بحارالانوار، ج 96، ص 340 – 341.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان ✨💐✨💐✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 11 اردیبهشت،روز جهانی کار و کارگر 🎥 بیانات رهبر معظم انقلاب درباره کارگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیکر نادر طالب‌زاده بر مضجع نورانی امام رضا(ع) طواف داده شد 🔹️پس از برگزاری مراسم وداع با پیکر این هنرمند انقلابی در مشهد، پیکر وی به تهران منتقل شد و قرار است صبح یکشنبه، از مقابل مسجد بلال صداوسیما در خیابان ولیعصر(عج) مراسم تشییع برگزار ‌و در کنار مزار شهید آوینی به خاک سپرده شود.
🔸رئیسی: باید تدبیری شود تا دولت‌ها نتوانند بی‌حساب برای دولت بعدی هزینه‌تراشی کنند 🔹رئیس‌جمهور در نشست با فعالان سیاسی: افزایش امید مردم سرمایه ارزشمندی است که باید در عمل و با گشوده شدن گره‌ها پاس‌ داشته شود. 🔹دغدغه‌مندان به طرح نظرات دلسوزانه خود ادامه دهند، دولت حتما به این نظرات توجه خواهد کرد. 🔹افزایش تعرفه‌ آب و برق تکلیف قانون بودجه ۱۴۰۰ بود اما دولت پیشین هر قانونی که ممکن باعث نارضایتی شود را مسکوت گذاشت تا دولت بعد آن را اجرا کند. 🔹باید تدبیری اندیشیده شود تا پس از این دولتی که در حال پایان کار خود است، اجازه نداشته باشد بی‌حساب برای دولت بعد ایجاد دِین کند.