بسم رب الحجة؛
...اَلسَّلاَمُ عَلَي الْمَهْدِيِّ الَّذِي وَعَدَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِهِ الأُْمَمَ أَنْ يَجْمَعَ بِهِ الْكَلِمَ وَ يَلُمَّ بِهِ الشَّعَثَ وَ يَمْلأََ بِهِ الأَْرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلاً وَ يُمَكِّنَ لَهُ وَ يُنْجِزَ بِهِ وَعْدَ الْمُؤْمِنِينَ...
...سلام بر مهدي كه خداي عزّ و جلّ امّتها را به وجود او وعده داد، كه به وسيله او سخنها را جمع كند، و پراكنده ها را گرد آورد و زمين را به او پر از عدل و داد نمايد، و به او جايگاه و قدرت دهد، و وعده اش را به اهل ايمان به وسيله او وفا كند،...
"فرازهایی از زیارتنامه امام مهدی(ارواحنا فداه)"
#موعود #امام_مهدی_عج
#عدل #قسط #ظلم
#نیمه_شعبان
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
حجت رستم پور •|واضحات|•
بسم الله؛
به هم زدن کلیشه ها و بیرون آمدن از لاک های خودمان، از ضروریات کار فرهنگی در فضای امروز جامعه ماست.
اینکه بنشینیم کنج مسجد و پایگاه و حسینیه و کانون و منتظر مردم باشیم، خطایی است بزرگ.
امروز مجموعه ای، مجموعه موفق هست که حصارها را بشکند و ساختارهای غلط را بهم بریزد و سراغ مردم برود.
مردم از دین و مذهب و فرهنگ اسلامی خسته نشده اند؛ بلکه ما نوع تعامل و ارتباطمان با آن ها را بلد نبوده ایم.
الحمدلله در این ایام، صحنه های زیبایی را مشاهده میکنیم، که قبلا شبیهشان یا نبوده اند و یا کم بوده اند.
بازخورد و استقبالی که از مردم میبینیم فوق العاده است و همین بازخوردها تکلیف و مسیر ما را مشخص کرده و یاس و نا امیدی را کنار زده و امیدواری دوباره را به مجموعه ها باز می گرداند.
این نوع مراسمات، پیام دیگری هم دارند؛ و آن این است که حرکت ها و تحول های اساسی فرهنگی، کار مردم و مجموعه های مردمی است؛ نه کار چند نهاد و اداره فشل.
نهادها باید به قدرت مردم و کار مردمی اعتقاد آورده و به سراغ آنان بروند و مدیریت فرهنگی شهر را به آن ها بسپارند.
مجموعه های مردمی، هنر این را دارند که برنامه های وزین و فاخر و شاد و با نشاط و امید آفرین و البته پرمحتوا، طراحی و اجرا کنند و مردم را پای کار خودشان بکشانند و محلات را از لحاظ فرهنگی، تا حد قابل اعتنائی تامین کنند.
تا زمانی که نهادها، خود را متصدیان بالاصالة فرهنگ بدانند و مردم را فرع و یا سیاهی لشگر برنامه های خودشان، شاهد هیچ کار اثرگذار عمیق و وسیع در سطح کلان نخواهیم بود.
پ.ن: تشکر ویژه از رفقای مسجد و پایگاه شهید ابراهیم آبشت که کارشان کارستان بود.
خداقوت.
🖋حجت رستم پور
#کار_فرهنگی
#مردم #قدرت_مردم
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم الله؛
تو خیابون دیدید بعضی ها یهویی دور میزنن بعدا چراغ راهنما رو میزنن؟
تو شهرداری هم بعضا اِلمان میزنن؛ بعدا فکر میکنن که درست بود یا نه؟!
اگه درست بود، مکانش چطور بود؟
به هر حال تدبیر است؛ نمی شود کاریش کرد.
فقط مواظب خودتون باشید؛
چون وکیل و نماینده های حقوقی خوبی دارن.
#اِلمان
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم الله؛
...مردم ما مسلمانند، اسلام را می خواهند؛ شما معرفی کنید اسلام را، معرفی کنید حکومت اسلامی را، معرفی کنید احکام اسلام را. به آنها بفهمانید که اگر شما یک حکومت عدلی بخواهید، یک حکومت انصافی بخواهید، بخواهید که در رفاه باشید، بخواهید که فقرای شما در رفاه باشند، بخواهید که اغنیا به شما ظلم نکنند، بخواهید که دولتها به شما ظلم نکنند، بخواهید که پاسبانها دیگر نتوانند به شما ظلم کنند، ارتش نتواند به شما ظلم کند، اگر یک همچو [حکومتی] را بخواهید، رأی بدهید به جمهوری اسلامی تا اینکه ان شاء اللَّه اسلام و احکام اسلام پیاده بشود.
پ.ن:
نظر امام در مورد جمهوری اسلامی کاملا مشخص بود و روی عبارت "جمهوری اسلامی؛ نه یک حرف زیادتر نه یک حرف کمتر"، تاکید داشتند و بارها در این مورد با علماء صحبت و سفارش کرده بودند.
مطالب بالا فرازی از سفارشات امام امت خطاب به علماء و روحانیون در روز ۱۵ اسفند سال ۵۷ است که در مدرسه فیضیه، ایراد فرموده و از آنان میخواهند که بلاد و شهرها و روستاها رفته و نظریه"جمهوری اسلامی؛ نه یک حرف زیادتر و نه یک حرف کمتر" را برای مردم تبیین کرده و سعی بر اقناع آنان داشته باشند.
پ.ن۲: امام در این فراز پایانی، ثمرات جمهوری اسلامی را بیان می کنند؛ که مسئولین باید بنشینند و عملکرد خود و وضعیت فعلی و واقعیت های موجود را با آن معیار ها بسنجند.
🖋حجت رستم پور
#امام_امت
#جمهوری_اسلامی
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم الله؛
امام خامنه ای عزیز:
امام فرمودند «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد». «جمهوری» یعنی تکیهی به قوّت مردم، قدرت مردم، ارادهی مردم، ایمان مردم، ابتکارات مردم؛ یعنی نیروی انسانی، همان چیزی که مهمترین عامل پیشرفت است؛ و «اسلامی» یعنی برای خدا، در راه خدا، متوجّه به رضای الهی، در چهارچوب ارزشهای الهی و اسلامی. این معنای جمهوری اسلامی است؛ این حرف نویی بود در دنیا. کسانی که دم از اسلام میزدند، در دنیا بودند و هستند؛ زیاد هم بودند، به شکلهای گوناگونی هم بودند؛ امّا فرق است بین آن اسلامی که در چهارچوب یک نظام سیاسی در یک کشور تحقّق پیدا میکند، با آن اسلامی که در مقاله و نوشته و سخنرانی و گفتگوهای گوناگون در داخل نظام جاهلی و نظام طاغوتی پخش میشود و گفته میشود و تکرار میشود امّا زندگی واقعی زندگی طاغوتی است؛ اینها با هم خیلی تفاوت دارد. جمهوری اسلامی اسلام را، اسلام مورد آرزوی مسلمین را، در داخل یک مجموعهی جغرافیایی و یک محدودهی جغرافیایی -یعنی کشور ایران- در قالب یک نظام سیاسی تحقّق بخشید. این به کمک و هدایت پروردگار و بیداری و هُشیاری امام بزرگوار و مجاهدت و فداکاری ملّت تحقّق پیدا کرد، پایه گذاشته شد، طرح اوّلیّه ریخته شد.
۱۳۹۶/۰۹/۰۱
#جمهوری_اسلامی_ایران
#امام_خامنه_ای
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم رب الشهید؛
همینقدر بی آلایش و بی ادعا نشسته بود روی سنگ ها؛
یواشکی اشک چشم هایش را پاک میکرد؛
غربت، فضا را گرفته بود؛
نمیدانم علت اشک هایش چه بود!
دلش برای فرزندش تنگ شده بود یا دلش از واقعیت های تلخ امروز ما گرفته بود!
حق دارد؛
آخر قرارمان این نبود!
فقط این را میدانم که، آن قطرات اشکی که جاری میشدند، حامل پیامی برای ما غفلت زده ها بودند که اگر در نیابیم، فردای قیامت پایمان را خواهند گرفت.
به احترام اشک چشمان مادران شهید،
بیدارمان کن!
🖋حجت رستم پور
#مادرانه
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم الله؛
شناساندن آن هایی که عمری فساد کرده اند و معامله، کار زیاد سختی نیست.
با آن هایی که با ظاهر آراسته و ادعای انقلابی گری و شعارهای شیک و اتو کشیده، برای ادامه مسیر و روند فساد آلود آمده اند، باید چه کرد؟
اگر همت نشود، تیم و رویکردش همان خواهد بود؛ فقط بازیکنانش تعویض خواهند شد.
🖋حجت رستم پور
#شورای_شهر
#تزویر
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در محضر امام رئوف(علیه السلام)
.
.
#روی_سیاه #امام #پناه
#حاج_فیروز_آقا
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم الله؛
...[در باب توصیه به نمایندگان مجلس] یک مسئلهی دیگر هم نزدیک شدن به صاحبان قدرت و ثروت است؛ این را ما با شما بیرودربایستی عرض کنیم. بالاخره ما برادرانِ هم هستیم؛ همدیگر را بایستی تواصی به حق و تواصی به خیر کنیم. این خیلی خطر بزرگی است که کسی به خاطر تأمین نمایندگی در یک دوره، نزدیک بشود به صاحبان ثروت یا به صاحبان قدرت؛ این خیلی چیز بدی است؛ این از آن چیزهائی است که خدای متعال از آنها نمیگذرد و انتقام خواهد گرفت. این چیزها روی شخص، روی عاقبت - عاقبت به خیری که اینقدر برایش اهمیت قائلیم - و روی جامعه اثر منفی میگذارد.
۱۳۹۰/۰۳/۰۸
"امام خامنه ای"
#امام_خامنه_ای
#صاحبان_قدرت_و_ثروت
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخابات_شورای_شهر
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم الله؛
محبت اهلبیت علیهم السلام، تربیت کننده نفوس و مایه سعادت انسان ها و عروة الوثقای اتحاد بشریت است.
اگر این محبت مقدمه عمل و مقدمه تاسی به اهلبیت علیهم السلام باشد، مثل اکسیری عمل خواهد کرد که نظیرش پیدا نمی شود.
با کاک بختیار که سُنی مذهب و اهل کردستان بود، از تبریز تا مشهد هم کوپه بودم؛
میگفت؛ خیلی به مشهد میروم و هر بار که به مشهد می رسم، قبل از اینکه به محل اسکانم بروم، به حرم امام رضا علیه السلام می روم و عرض سلام میکنم و بعد راهی محل اسکانم می شوم.
🖋حجت رستم پور
#محبت_اهل_بیت_علیهم_السلام
#محبت
#امام_رضا_علیه_السلام
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
بسم الله؛
دولتی که به هر دلیل، طالب عدم حضور مردم یا حضور کمرنگشان در مناسبات گوناگون و اداره کشور باشد، مطمئنا، آن نسخه ی علاج بخشِ کشور نخواهد بود. علاج درد های کشور با یک دولت انقلابی است که از مهم ترین شاخصه های آن دولت، باید اعتقاد به سپردن اداره کشور به دست مردم باشد.
دولتی که چنین اعتقادی نداشته باشد، اساسا دولتی انقلابی نیست و اگر بناست دولتی غیر انقلابی سر کار بیاید، هیچ فرقی بین تَکرار و تغییر نخواهد بود.
#انتخابات_۱۴۰۰
#حضور_حداکثری
#حضور_حداقلی
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است
هوالعالم؛
امروز ۲۴ شعبان، سالروز رحلت عالم بزرگ تاریخ روحانیت و پرچمدار مبارزه علیه کانون های طغیان و فساد، مرحوم #میرزای_شیرازی است.
به تعبیر امام خامنه ای عزیز، آن یک سطری که میرزا نوشت(فتوای حرمت استعمال تنباکو و توتون)، یک مبارزه چند جانبه بود:
اولا، مبارزه با دستگاه استبدادی سلطنتِ مطلقه ی ناصرالدین شاهی بود که تا آن روز چهل و اندی سال، سایه شومش را به روی کشور اسلامی ایران انداخته بود و هیچ چیز و هیچ کس جلودارش نبود.
هم سیاست هایش غلط بود و هم با دین، سر عناد و لجاجت داشت.
او به شدت قصد داشت تا نفوذ علماء را در جامعه کم کند و نمی توانست در مقابل خود، کانون قدرتی به نام روحانیت را ببیند.
مرحوم میرزا چند بار به وی نامه نوشته و تذکر داده بود؛ ولکن او با لحنی سخیف و توهین آمیز به میرزا جواب داده بود که شما مشغول درس و کار خودتان باشید و به این چیزها، کاری نداشته باشید!
فتوای میرزا، کشیدن دندان قدرت او بود.
ثانیا، مقابله با استعمار و نفوذ خارجی ها در کشور و مقابله با قضایی مثل امتیاز رویتر و امتیاز تنباکو و...بود که به شدت رو به فزونی بودند.
ثالثا، مبارزه با منورالفکرهای غرب زده ای مثل ملکم خانِ دلال بود که نه تنها با نفوذ خارجی ها و رفتارهای خیانت آمیز ناصرالدین شاه مخالفتی نداشتند، بلکه کمک کار و بعضا دلال امتیازدهی ها بودند.
بعد از مرحوم میرزای شیرازی، این پرچم بر زمین نماند و شاگردان ایشان، از مرحوم آ سید عبدالحسین لاری(آن فقیه مبارز) تا مرحوم سید محمد کاظم یزدی(صاحب عروة)، مبارزات عجیبی را با سلطه جویان و مستکبران در سرتاسر عالَم انجام دادند که متاسفانه زیاد در موردشان حرف
زده نمی شود.
پ.ن: تنها عکسی که از مرحومِ میرزا باقی مانده است و امام خامنه ای عزیز حدس میزنند که مرحوم لاری و یزدی و اعاظم شاگردان میرزا در صف اول و پشت سر ایشان ایستاده و قابل مشاهده اند.
اعلی الله مقامهم و نوّر الله مرقدهم.
🖋حجت رستم پور
#میرزای_شیرازی
#ناصر_الدین_شاه
#تحریم_تنباکو
#مبارزه
#مرثیه_خوان
#انتظار_در_مبارزه_است