eitaa logo
روستای مج
562 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
26 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 فواید نماز اول وقت: 🔹۱- باعث طولانی شدن عمر می شود 🔹٢- باعث نورانی شدن چهره ی انسان می شود 🔹٣- باعث ثروتمند شدن انسان‌ها و زیاد شدن روزی می شود 🔹۴- باعث برآورده شدن دعا می شود 🔹٥- باعث می شود که انسان تشنه از دنیا نرود 🔹۶- باعث آسان جان دادن می شود 🔹٧- باعث آسان شدن سؤال نکیر و منکر می‌شود 🔹٨- باعث بهشتی شدن انسان می‌شود 🔹٩- باعث شفاعت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم ) برای وى مى شود. 🔹۱۰- باعث می شود که انسان به مقامات عالیه دست پیدا نماید. 📕 بحارالانوار، ج82، ص204. وسائل الشیعه، ج3، ص 90، ح16. (((اللهم عجل لولیک الفرج )))
💠 فواید نماز اول وقت: 🔹۱- باعث طولانی شدن عمر می شود 🔹٢- باعث نورانی شدن چهره ی انسان می شود 🔹٣- باعث ثروتمند شدن انسان‌ها و زیاد شدن روزی می شود 🔹۴- باعث برآورده شدن دعا می شود 🔹٥- باعث می شود که انسان تشنه از دنیا نرود 🔹۶- باعث آسان جان دادن می شود 🔹٧- باعث آسان شدن سؤال نکیر و منکر می‌شود 🔹٨- باعث بهشتی شدن انسان می‌شود 🔹٩- باعث شفاعت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم ) برای وى مى شود. 🔹۱۰- باعث می شود که انسان به مقامات عالیه دست پیدا نماید. 📕 بحارالانوار، ج82، ص204. وسائل الشیعه، ج3، ص 90، ح16. (((اللهم عجل لولیک الفرج )))
هدایت شده از الحمدالله کما هو اهله
با عرض سلام و وقت بخیر کارزاری با عنوان «درخواست حذف طعام میت در شهرستان ششتمد خراسان رضوی» ایجاد و تأیید شده، خواهشمند است با اشتراک گذاری لینک زیر و ارسال آن برای دیگران، این کارزار را اطلاع‌رسانی کنید و از آنها برای جمع‌آوری امضا کمک بگیرید و خود شما نیز در این کارزار شرکت نمایید. با تشکر لینک👇👇👇👇👇: https://www.karzar.net/163527
📢لبیک به حکم شرعی امام خامنه‌ای ▫️رهبر انقلاب: حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلی‌اش برگردانند... و کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند. ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ و ۱۴۰۳/۰۷/۰۷ 🔹۱-جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛ شماره کارت:
6037998200000007
شماره شبا:
Ir320210000001000160000526
کد دستوری: * پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR 🔸۲- برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به
3000222
🔹۳- برای سرپرستی از خانواده های آواره لبنانی و فلسطینی ارسال عدد ۳ به
3000222
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی @asatid_enghelabi ایتا و سروش
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴من یتق الله...یرزقه من حیث لایحتسب 🔺ان تنصرالله ینصرکم 🔺سخنان اعجاب برانگیزمشاور فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
هدایت شده از یامهدی ادر کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترامپ: بیایید با خودمان صادق باشیم، ما خودمان را هم نمی‌توانیم اداره کنیم، چه برسد که بخواهیم حکومت ایران را تغییر بدهیم! 🔹دوست دارم ببینم ایران خیلی موفق است، تنها چیزی که آنها نمی‌توانند داشته باشند سلاح هسته‌ای است. ✅کانال اخبار 20:20👇 http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
هدایت شده از م. سرپوشی
✔️اگر دیدی فرزند کسی منحرف شده است پیش داوری مکن، خانواده‌اش را مسخره و متهم به بد تربيت کردن فرزندانشان مکن چرا که نوح علیه‌السلام با مشکل فرزند و همسرش مواجه بود درحالیکه مشهور به صفی‌ الله بود. ✔️کسی را که از قومش اخراج کرده‌اند مسخره مکن و نگو بی‌ارزش و بی‌جایگاه است چرا که ابراهیم علیه‌السلام را راندند درحالیکه مشهور به خلیل الله بود. ✔️زندان رفته و زندانی را مسخره مکن چرا که يوسف علیه‌السلام سال‌ها زندان بود در حالیکه مشهور به صدیق الله بود. ✔️ثروتمند ورشکسته و بی پول را مسخره مکن چرا که ايوب علیه‌السلام بعد از غنا ، مفلس و بی چیز گرديد در حالیکه مشهور به نبی الله بود. ✔️شغل و حرفه دیگران را تمسخر مکن چرا که لقمان علیه‌السلام نجار، خیاط و چوپان بود درحالیکه خداوند در قرآن مجید به حکيم بودن او اذعان دارد. ✔️کسی را که همه به او ناسزا می‌گویند و از او به بدی یاد می‌کنند مسخره مکن و مگو که وضعيت شبهه برانگیزی دارد.چرا که به حضرت محمد(ص) ساحر ، مجنون و دیوانه می‌گفتند در حالیکه حبیب خدا بود. پس دیگران را پیش داوری و مسخره نکنیم بلکه حسن ظن به دیگران داشته باشیم قضاوت ممنوع !
استقبال از ورود زایرین کربلایی معلا به روستا 🆔https://eitaa.com/rostayemech