https://didemanbook.ir/product/9786227723090/
با تخفیف ویژه برای دانشگاهيان و دانشجويان تهیه مستقيم انتشارات دیدمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی که از #فوتبال بدم آمد!؟
ما مخالف این نوع آزادی و پرده دری برای بانوان کشورمان هستیم!؟ بازی تراکتور و پرسپولیس پر بود از این صحنه های زشت!؟ عده ای از تماشاگران پرسپولیسی به زن و بچه و مادر علیرضا بیراوند فحش ناموسی می دادند!؟ گناهش این بود که باشگاهش را عوض کرده و از پرسپولیس به تراکتور رفته بود!؟ هرجای دنیا بود در هر دو باشگاه راباید گل می گرفتند و تماشاگرانش را محروممی کردند 🤔 ولی اینجا ایران است، ولی هدف غربگرا ها از ورود بانوان به ورزشگاه همین صحنه ها بوده چون نه محکوم کردند و نه محروم؟ مسئولین مربوطه شرم کنید و لااقل استعفا بدهید، فیلم ها یی که از این بازی و حاشیه آن به بیرون درز کرده آنقدر دارای صحنه های زننده و فخش های رکیک است، که انسان شرم میکند آنرا پخش کنند👈 در همین شعارها توسط عده ای از زنان معلوم الحال و طرفداران باشگاه پرسپولیس به بیت رهبری و روحانیت نیز توهین شد، فیلم ها موجود است، فقط خدا کنه قوه قضائیه و نیروی انتظامی و... با این گونه تماشا نماها برخورد کند، ای کاش به طور انقلابی با اینها برخورد میشد، تا دوباره تکرار نشود.
🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃
🇮🇷 کانال اساتید و نخبگان علمی
رهبر:
ابومحمد الجولانی - که دوست دارد احمد الشرع صدایش کنند - در حضور حلقهی وفاداران رسماً اعلام کرد تا چهار سال آینده رییسجمهور سوریه خواهد بود. دقت کنید که ریاستجمهوری خودش را «اعلام کرد». یعنی از نظرش این مسأله هیچ نیازی به رایگیری و رقابت انتخاباتی و باقی اضافهکاریها نداشت. فقط لازم بود عالیجناب تصمیم بگیرد و لطف کند نظرش را به اطلاع مردم برساند. مردم هم لازم نیست وقتشان را بابت رفتن به شعب اخذ رای تلف کنند. میتوانند در روز تعطیل استراحت کنند و انتخابِ رییسجمهور را بسپارند به فاتحان دمشق. به همین راحتی. جنابشان «رییسجمهور» شد بیکه انتخاباتی برگزار کند و نظر جمهور را درباره خودش بپرسد. آن هم نه برای شش ماه و یک سال محضِ گذراندن دوران انتقالی. برای چهارسال.
تا اینجا البته هیچ شگفتیِ خاصی در کار نیست. مثل روز روشن بود که از تروریست، دموکرات درنمیآید. معلوم بود که از خواهرخوانده داعش، صندوق رای درنمیآید. نقطهی شگفتِ ماجرا اما سکوت آنهایی است یکخط درمیان از استبدادِ اسد میگفتند و خواهرخواندههای داعش را با «انقلاب مردم سوریه» سفیدشویی میکردند. مطلقاً هیچ صدایی از انقلابیهای دیروز بلند نیست که از «عفونتِ دیکتاتوری اسد» میگفتند و از «سوریه آزاد» پس از ریبرندینگِ جولانی. اسد هرچه بود، لااقل خودش را به ظاهرِ دموکراسی مقید میدانست. لااقل انتخاباتی برگزار میکرد که بعد بشود بر سر کیفیت برگزاریاش دعوا کرد. انتخاباتی برگزار میشد که یک عده به آن بگویند انتخابات فرمایشی. حالا اما این محمدخان ظواهر دموکراسی را هم به زیر کشیده. همو که از ریبرندینگش میگفتند، حالا هم شیعه میکُشد، هم تخریب مکانهای مقدس شیعی را در دستور کار دارد و هم بیتعارف انتخابات را تمسخر میکند. از ریبرندینگ فقط کتشلوار و کرواتش را دارد. در کجا؟ در «سوریهی آزاد». شگفت اینجاست که هیچ صدایی از دموکراتهای شیک و پیک ایرانی بلند نیست. همانها که فردای پیروزی جولانی، برایش پیام تبریک فرستادند. همانها که سوریهی تحت اشغال النصره را «سوریه آزاد» خواندند. همانها که سرنوشت سوریه را برای ایران آرزو کردند.
«جولانی خودش را رییسجمهور چهار سال آینده اعلام کرد». چرا این خبر باید برود توی پوشهی «اخبار گم شده» در ایران؟ چون مخاطب فارسیزبانی که یک عمر برایش رویای «فردای براندازی» ساختند نباید تصوراتش بهم بریزد. باید سرش زیر برف بماند. فانتزیها نباید خراب شوند. ساختمانِ دروغها نباید فروبپاشد. باید برای مخاطب ایرانی، تکرار تجربهی «سوریهی آزاد» در ایران، نه یک کابوس، که یک آرزوی شیرین باشد. از این جهت است که اخبار دولت جولانی تا اطلاع ثانوی به پوشهی «اخبار گُم شده» ارجاع خواهد شد. شوخی که نیست. فعالان صنعت اپوزسیون اجازه نمیدهند یک عمر رویابافیشان، با یک مُشت خبر تبدیل شود به باد هوا.
این ماجرا رو مقایسه کنید با انقلاب ایران که در کمتر از سه ماه رفراندوم برگزار شد و بعد از آن به فاصله کوتاهی چندین انتخابات مختلف برگزار شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنی با خوش خیال ها
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی به مناسبت( روز غزه) در دانشگاه آزاد اسلامی همدان
با عنوان علل حمایت غرب از اسرائیل
حسن رحیمی روشن
هدایت شده از غلامعلی پارسا
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موج شیعه شدن فلسطینیان در نوار غزه و افتتاح اولین حسینیه در غزه
✅ شیعه وقتی درست و به موقع به تکلیفش عمل میکنه،نتیجش میشه کنار رفتن ابرها و تابیدن نور ولایت در قلبهای آماده پذیرش حق.
🍃🌺🍃
قیمت و خرید کتاب مدیریت بحرانهای سیاسی اجتماعی در جمهوری اسلامی ایران اثر حسن رحیمی روشن نشر دیدمان
https://www.digikala.com/product/dkp-5054942/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%B1%D8%AD%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%D9%86%D8%B4%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86
https://didemanbook.ir/product/9786227723090/
با تخفیف ویژه برای دانشگاهيان و دانشجويان تهیه مستقيم انتشارات دیدمان👇👇👇
🟣سلسله مراتب نیازها در اندیشه «مولانا» و آبراهام مزلو
آبراهام مازلو در اول آوریل ۱۹۰۸ از پدری روس تبار در محلهای فقیرنشین در بروکلین، ایالت نیویورک، به دنیا آمد در سال ۱۹۶۸ به ریاست انجمن روان شناسی آمریکا رسید و سر انجام در سال ۱۹۷۰(1359 خورشیدی) در اثر حمله قلبی درگذشت.
؛ معروفیت او بیشتر به دلیل ارائه هرم سلسله مراتب نیازها است. مزلو نیازهای انسان را دسته بندی می کند و بین آنها رابطه ی طولی قایل است. وی عقیده دارد زمانی نوبت به نیازهای بالاتری می رسد که تا اندازه ای نیاز پایین تر تأمین شده باشد.از نظر او نیازهای انسان به ترتیب زیر است.
_نیاز های فیزیولوژیک مثل غذا و پوشاک و...
_نیاز های ايمني مانند امنیت فیزیکی سلامت جسم و...
_تعلقات اجتماعی.
- عشق و احترام ونیاز به ستایش شدن.
_خود یابی
فارغ از نقدهایی که بر این نظریه وارد است، اما این نظریه سخن بدیع ومنحصر به مازلو نیست بلکه بسیار پیشتر از او اندیشمندان شرقی و اسلامی از جمله مولانا به آن پرداخته اند؛ آن جا که می گوید:
آدمی اول حریص نان بود
زآنکه قوت و نان ستون جان بود
سوی کسب و سوی غصب و صد حیل.
جان نهاده بر کف از حرص و امل
چون به نادر گشت مستغنی ز نان
عاشق نام است و مدح شاعران
تا که اصل و فصل او را بردهند
در بیان فضل او منبر دهند.
تا که کر و فر و زربخشی او
همچو عنبر بو دهد در گفت و گو
این ابیات در واقع تئوری نیازهای سلسله مراتبی درنظر مولانا است و نظریه مزلو با این نظر مولانا انطباق زیادی دارد.
در محیط های علمی ودانشگاهی ایران نیز هرگاه سخن از نیازهای انسانی مطرح باشد معمولا به هرم نیازهای مزلو اشاره میشود.
اما شاید کمتر کسی دقت کرده باشد که مشابه همین نظریه را مولوی در مثنوی معنوی با بیان شیرین شعر عنوان کرده است.
وفات مولانا به سال شمسی چهارم دی ماه652 هجری خورشیدی بوده است.
تفاوت زمانی این دو نفر 700 سال است.
یعنی قبل از اینکه مزلو این نظریه را بیان کند مولانا 700سال پیش از او به بیانی بهتر به آن پرداخته است.
بدیهی است هر گونه دانش افزایی واخذ علم از هرکسی واز هرجایی مطلوب است، اما نباید فراموش کنیم که موارد مشابه فراوانی در حوزه های مختلف علمی وجود دارد که ملل شرق از جمله ایران در آن پیش تاز بوده اند، اما به دلیل «ازخود بیگانی» به وجود آمده در دو سه قرن اخیر، خود را در مرتبه ای نازلتر از ملل غربی می بینند و نظریات صاحب نظران غربی را به عنوان اصل خدشه ناپذیر می پذیرند غافل از اینکه ریشه واصل بسیاری از این تئوری ها در منابع کلاسیک خود آنان است و چه خوش سروده است جناب حافظ که :
سالها دل طلب جام جم از ما می کرد/
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد..
✅ @roushan88