از حلم مدنی خانواده شهید رئیسی تا رفتار انحصارطلبانه دکتر ظریف!
🔺️تفاوت اخلاقی _ سلوکی دکتر ظریف با آیت الله علم الهدی و دکتر جملیه علم الهدی در نسبت با رئیس جمهورِ شهید و رئیس جمهورِ منتخب
دکتر مجتبی زارعی|| نماینده تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔺️برای نگارش این گزارش پرواضح است که پاداشی مادی عاید نگارنده نمی شود اما بین خود و خدا و ملّت باید گزارش های واقعی را به استحضار مردم و نخبگان رسانید ؛
....همراه با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم برای جلسه کاری سه روزه به مشهد مقدس و حریم رضوی مشرّف شدیم ؛ دیداری با آیت الله علم الهدی نماینده گرامی امام خامنه ای و امام جمعه مشهد داشتیم ؛ رئیس و اعضای کمیسیون به ملت ایران ، همراه با بیان نکته هایی از سجایای شهید جمهور به ایشان و خانواده ی شان تسلیت گفتند ؛ دیدار یک ساعت بطول انجامید ؛ جناب علم الهدی در طول سخنرانی حدود سی دقیقه ای اش حتی یکبار از رئیس جمهور شهید حرفی ستایش گونه و یا اختصاصی سازی شده از او یا به عنوان عضوی از خانواده اش سخنی بمیان نیاورد در یکجا هم که بحث سیاست خارجی مطرح شد در حد یک جمله گفت که "البته آقای رئیسی که خود را سرباز آقا می دانست همین" ؛ بجز این ، در جلسه کمیسیون با ایشان ، نه اظهار دلتنگی ای و نه بیان خاطراتی و نه فروختن فخر و تفاخری ، نه بازکردن سفره ی دلی ، نه طلبکاری از کسی و... پشت نام این شهید جمهور و وجیه الملّه از سوی او اتفاق نیفتاد ؛ نه اینکه فکر کنید درجلسه بی حوصله گی بخرج داد نه! بلکه در نهایت صلابت و با اظهار سخنانی رو به جلو رفتار کرد ؛ من در این بین با خود فکر می کردم که او به رغم جوسازی های ژورنالیست ها چقدر حلیم و خوددار و بردبار است ؛
...✔️جلسه که تمام شد ؛ گفتم حاج آقا ! قدیم ها که در بسیج استادان کشور مسئول بودم خدمت شما می رسیدیم و گفتم اما نکته ای به نظرم آمد و آن اینکه به غیر از مطالب مهم جلسه رفتارامروز شما هم نکته مهم اخلاقی بخصوص برای من داشت که شما از داماد شهیدتان که اینک آبروی ملت و نیز سید الشهدای خدمت است هیچ نگفتید و حِلم شما برای من آموزنده بود ؛ جواب داد چی بگیم؛ ضرورتی نداشت ؛ آنها که در بهشت اند و......!
🔺️این حلم مدنی را به نظرم در رفتار بانوی متفکر و همسر شهید جمهور در مصلای تهران یعنی در چهلم شهادت آیت الله هم دیدم ؛ چیزهای زیادی در آن چهل روز دیده بودم ؛ بخصوص برخی اقدامات و انتصابات نابجا ( مثل نصب ناهمتراز حسینی پور در معاونت پارلمانی پس از شهادت رئیس جمهور ) بعضی اظهارات و برخی نامه نویسی های پسا شهادت هم که ولو معدود بود اما هیچ نشانی از رئیسی در خود نداشت؛ اما ملت در مصلای تهران رفتار و گفتاری را از این بانوی فاضل و دانشمند دید که انگار سجایای خود رئیسی بوده است؛
تمام حرف های خانم دکتر علم الهدی در آن روز فقط و فقط اظهار تواضع ! اظهار خاکساری ! اظهار محبّت به ملّت ! اظهار نگرانی برای فرزندان ملت ! و اظهار فرزندی خود به امام خامنه ای و.... بود ؛
🔺️این سیره و روش پدر همسر رییس جمهور شهید یعنی آیت الله علم الهدی و این روش همسر گرامی رییس جمهور را کنار رفتارهای افراطی این روزهای دکتر ظریف و مصادره منتخب ملت از سوی این ورشکسته ی سیاسی و غارت شده ی برجامی بگذارید و خودتان قضاوت کنید که کدامیک سیاستی اخلاقی است و کدامیک انحصارطلبانه ، تمامیت خواهانه و مصادره به مطلوب رئیسجمهور عزیز و منتخب مان است ؛ یعنی همان چیزی که به آن اخلاقِ سیاسی اطلاق می شود.
@rozaneebefarda
تله قومیتی_مذهبی ظریف!
بعد از اعلان سیاست ترجیح اقلیتهای دینی بر شیعیان در تصدی مناصب، توسط #ظریف، برخی شبهتحلیلگران مدعی شدند این یک تله هوشمندانه است برای آنکه چنین القا کنند؛
۱. ما طرفدار حقوق زنان و اقلیتها و قومیتها هستیم
۲. حزبالهیها مخالف این طیفها هستند و مانع واگذاری پست ها به این جماعت میشوند!
خب! اصلا فرض کنیم که چنین باشد
لازمهاش این نیست که شیعه مولا علی علیهالسلام در مقابل انحراف آشکار سکوت اختیار کند و هیچ نگوید. البته حفظ هشیاری در مقابل این اقدامات چندلایه حتما لازم است اما سکوت و بیتفاوتی جایز نیست.
این قبیل تصمیمات حتی اگر با هدف #نمایش و #جنگ_روانی و #فریبکاری_سیاسی صورت گرفته باشد، آغاز یک #بدعت_سیاسی است. و با برخی مبانی دینی در تعارض است. از جمله ممکن است مصداق سبیل دادن باشد.
در نظام جمهوری اسلامی اقلیتهای دینی و اقوام مختلف در حاکمیت سهیماند اما ترجیح دادن بر این اساس منطق ندارد و مصداق فعال سازی گسلهای مذهبی و قومیتی است و اقدامی برخلاف امنیت ملی ست که در بلندمدت تبعات خطرناکی ممکن است در پی داشته باشد.
با این توضیحات این اقدام ظریف در واقع نه فقط تلهگذاری برای جریان انقلابی که مصداق طراحی تلهای خطرناک برای اصل حاکمیت است!
@rozaneebefarda
لوییجرگه غربگرایان پستونشین (یا همان شورای راهبردی)؛ سایه دولت یا دولت سایه؟!
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
جماعتی که اکنون بدون هر نوع ساز و کار شفاف، بر کرسی شورای راهبردی تکیه زدهاند و بجای رئیسجمهور منتخب به چینش کابینه مشغولاند، اغلبشان رقیب انتخاباتی آقای پزشکیان را بخاطر ایده #دولت_سایه ملامت میکردند و تا همین حالا هم رسانههای اقماریشان در حال کوبیدن این ایده رقیب هستند!
حالا اما اینها عملا نشان دادند که تا عمق جان و بن دندان به نظریه و ایده #دولت_سایه باور دارند و بلکه بالاتر از آن به دنبال نظریه #دولت_در_دولت هستند!
تکاپوی رازآلود و غیرشفاف شورای راهبردی که از آن به عنوان لوییجرگه غربگرایان پستونشین دولت جدید یاد میشود، به این معنا است که قدرت واقعی سیاسی در دست رئیسجمهور منتخب مردم نیست بلکه قدرت واقعی در دست کسانی است که در پس صحنه در حال دیکته کردن نظرات خود و چینش مهرههای خود هستند!
جالب و عجیب آنکه ظاهرا این جماعت باورشان این شده که هیچ نهاد مردمسالار حاکمیتی هم توانایی بررسی و ارزیابی فعالیتهای شان را ندارد!
صدالبته در نظام جمهوری اسلامی ظرفیتهای حقوقی و سیاسی فراوانی برای کنترل و تصفيه این قبیل حلقههای مخوف پستونشین وجود دارد که انشالله به زودی توسط عقلای قوم، این ظریفها آزاد خواهد شد...
مسئله چینش کابینه طلیعه فعالیت این لوییجرگه جدید است؛ طعم #دولت_در_دولت و #سایه_دولت بودن اگر زیر زبان این جماعت رادیکال(جز برخی چهرهها) مزه کند، معلوم نیست به این آسانی از خر مراد پایین بیایند و احتمالا تا پایان کار دولت بر مقدرات دولت مسلط خواهند بود!
در این فرض دولتی بیاختیار بر سر کار خواهد آمد که برای آب خوردن هم باید منتظر کشف منویات اصحاب سایهنشین لوییجرگه غربگرایان باشد!
در آینده اهمیت این یادداشت بیشتر روشن خواهد شد....
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افاضات عضو ارشد شورای راهبردی ظریف(لوییجرگه غربگرایان) علیه روحانیت!
رادیکالهای بدسابقه عضو لوییجرگه غربگرایان(شورای راهبردی) را بشناسیم/۱
این جماعت هنوز هم خواب دوران سیاه رضاخانی میبینند!
سخنی با حامیان حوزوی آقای پزشکیان؛
آیا به دنبال این بودید این جماعت بر شما مسلط شوند؟
آقا سعید/مرتضی جوادی آملی و سایر همفکران شان پاسخ دهند
▫️ دکتر رنانی عضو شورای راهبری دولت:
روحانیت شیعه دستگاه تزریق خرافه به جامعه است و پهلوی با خرافات مقابله کرد!
@rozaneebefarda
روزنه
ترکیب عجیب اسامی اعضای شورای راهبردی دولت! فقط مراجعه به کارنامه و سوابق و مواضع سیاسی بعضی از این
رادیکالهای بدسابقه عضو لوییجرگه غربگرایان(شورای راهبردی) را بشناسیم/۲
حضور برخی عناصر تندرو و بدسابقه در تشکیلات مخفی و غیرشفاف موسوم به شورای راهبردی، شعار اجماع ملی و فراجناحی بودن دکتر پزشکیان را به آرزو تبدیل خواهد کرد.
یکی از این افراد بدسابقه #علی_تاجرنیا است. در رادیکال بودن وی همین بس که از امضا کنندگان بیانیه موسوم به «۷۷ نفر» به سرکردگی تاجزاده در اغتشاشات بنزینی سال۹۸ است.
در آن بیانیه از آشوبگران حمایت و به مدافعان امنیت حمله شده بود و از سوی دیگر عامل اصلی اغتشاشات که بیتدبیری دولت روحانی بود نادیده گرفته شده بود.
گزارش آن بیانیه را اینجا بخوانید:
👇
https://tn.ai/2144942
حضور افرادی شبیه تاجرنیا در شورای راهبردی رییس جمهور منتخب که در متهم کردن نظام و نیروهای امنیتی ید طولایی دارد و در مقابل عناصر آشوبگر را تطهیر میکند، از تحرکات خطرناک احتمالی و تولید #بحرانهای_مصنوعی حکایت دارد.
برخی از اینها در شرایطی که هیچ مسئولیتی نداشتند آنهمه تنش و بحران تولید کردند حالا که به کانون سخت قوه مجریه دست پیدا کردهاند چه خواهند کرد؟؟!
صد البته خرابکاریها و کارشکنیهای احتمالی این جماعت تندرو و بدسابقه اصلا آسان نخواهد بود
مردم بیدار و مراقب اند
حزبالله و حوزویان هم در میدان هستند
الحمدلله راهبر حکیم و دوراندیش مان هم اوضاع را در کنترل دارند
اما در عین حال خوشخیالی و بیتفاوتی جایز نیست. باید چهارچشمی مراقب باشیم....
@rozaneebefarda
آخوند منکر مرجعیت شیعه کیست؟!
عضو گروهک موسوم به مجمع محققین و عضو هیئت علمی دانشگاه مفید و حامی آقای پزشکیان!
▫️سلیمانی اردستانی:
لزوم مرجع تقلید داشتن کاملا انحرافی است؛ اسلام از انسان خواسته فقط از عالم کمک بگیرد در فهم مسائل!
🔶حاشیه روزنه
چنانچه در مقابل این عناصر کجاندیش مواجهه بهنگام و متناسب صورت نگیرد، تهاجمات آنان علیه ارزشها شدت خواهد گرفت!
اجمالا باید عرض کنیم که؛
این آخوند کجاندیش از دستگیر شدگان #فتنه۸۸ است
و
بیش از انکه از معارف اسلام اطلاع داشته باشد، در #مسیحیت تخصص دارد.
#دولت_التقاط
#لوییجرگه_غربگرایان
#تولید_بحران_مصنوعی
#تهاجم_به_ارزشها
#سکولارهای_حوزوی
@rozaneebefarda
رادیکالهای بدسابقه عضو لوییجرگه غربگرایان(شورای راهبردی) را بشناسیم/۳
علی شکوریراد از اعضای اصلی حزب اتحاد ملت از عناصر رادیکالی است که در شورای راهبردی رییس جمهور حضور دارد.
شکوریراد که سابقه دستگیری در #فتنه۸۸ را دارد از وفادارترین افراد به #میرحسین_موسوی است و بعد گذشت یکسال از فتنه هنوز وی را صالح و دلسوز مملکت میدانست و #قیام۹دی را به سخره میگرفت👇
B2n.ir/g72400
شکوری راد در #فتنه_بنزینی هم در اظهاراتی نشان داد که احترامی به قشر ضعیف جامعه قائل نیست و نه تنها همراه با حزبش از گران شدن بنزین حمایت کرد بلکه از ریزش رای و بی اعتمادی قشر ضعیف جامعه تاسف نخورد و آن را به ضرر اصلاحطلب ها ندانست. این اظهارات آنقدر تند و زننده بود که اعتراض برخی همفکران و همکاران وی را هم در پی داشت👇
https://www.entekhab.ir/002ARN
اصلاحطلبان رادیکالی مثل شکوریراد بیشترین همراهیها را با ضدانقلاب خارجنشین خواهند داشت چنانچه وی در کارنامه خود همراهی با #اغتشاشگران سال ۱۴۰۱ را دارد و در آنجا خط سیاه #نه_به_اعدام_قاتلان را پر رنگ میکرد.
تهمتها و تعابیر زننده او نسبت به مدافعان امنیت در رسانههای صهیونیستی و انگلیسی بازتاب داده شده است.
این عناصر تندرو غربگرا بزرگترین مانع برای تحقق مطالبه جدی رهبری معظم انقلاب درباره انقلابی بودن کارگزاران دولت چهاردهم خواهند بود.
به نفع آقای پزشکیان است که اینها را از دولت خود دور کند. وگرنه بیشترین ضرر و خطر و خسارت از ناحیه همینها متوجه دولت او خواهد بود.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادش بخیر! زمانی که شکوریراد از اعضای رادیکال لوییجرگه غربگرایان(شورای راهبردی)؛ وعده موهوم جهش اقتصادی برای دولت دوم روحانی میداد!
دستگاه محاسباتی این جماعت به شدت مختل و معیوب است و هیچ یک از تصمیمات آنها به درد آقای پزشکیان و مردم نخواهد خورد.
@rozaneebefarda