گزارش بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی
صفحه ۳ از ۳
رهبر انقلاب سپس چند نکته خطاب به تشکلهای دانشجویی بیان کردند.
ایشان، تشکلهای دانشجویی متعدد را فرصتی بزرگ برای کشور دانستند و با تأکید بر نقشآفرینی آنها بهعنوان مراکز تولید فکر و پیشران حرکتهای تحولی و جهادی در مسائل گوناگون اجتماعی و علمی، گفتند: «حضور جوانان جهادی در میدان پر خطر کرونا»، «حضور فعال در قبال مسائل بینالمللی مانند قضیه نشریه موهن فرانسوی، انفجار در دانشگاه کابل و مسائل فلسطین و یمن»، «اظهارنظر و موضعگیری در قضیه افاِیتیاف»، «تقویت مصوبه راهبردی مجلس در موضوع هستهای»، و «واکنش به مشکلات خصوصیسازیها که بعضی از آنها نیز به نتیجه رسید» از مصادیق تحسینبرانگیز اقدامهای تشکلهای دانشجویی است که اینگونه موضعگیریها هویت تشکلهای دانشجویی را نیز تقویت میکند.
حضرت آیتالله خامنهای انتظار از تشکلهای دانشجویی را تقویت بنیه دینی و انقلابی آنها و مسئله مهم #تهذیب_نفس خواندند و افزودند: تهذیب نفس تأثیر زیادی در مبارزات اجتماعی و انقلابی دارد و #امام بزرگوار میفرمودند #علت_ترس_افراد_از_آمریکا، تهذیب نفس نکردن است.
رهبر انقلاب #علت_انحراف برخی دانشجویان و تشکلهای انقلابیِ دهه ۶۰ در سالهای بعد از #مبانی_انقلاب را #ضعف_فکری_و_ایمانی آنها برشمردند و گفتند: با وجود ایمان و تقوا، دانشجو دیگر سراغ مخالفان و دشمنان انقلاب نمیرود و در راه انقلاب استقامت میکند.
ایشان ارتباط تشکلهای دانشجویی با دانشجویان در سراسر کشور را فرصتی برای اثرگذاری و باز کردن گرههای فکری و دینی دانشجویان دانستند و افزودند: البته در این زمینه مجموعههای نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها نیز وظایف مهمی دارند که باید بیشتر تلاش کنند.
حضرت آیتالله خامنهای، انتخابات را عرصه دیگری برای نقشآفرینی تشکلهای دانشجویی و تشویق همگان به حضور پر شور و انتخاب مطلوب دانستند و گفتند: برخی اظهارات ممکن است از سر دلسوزی باشد اما نباید منجر به دلسرد کردن مردم از مشارکت در انتخابات شود.
رهبر انقلاب، مردمسالاری و انتخاب مسئولان کشور بهدست مردم را بسیار مهم خواندند و افزودند: حضور پر شور مردم در انتخابات تأثیر زیادی در قوت و تواناییهای دولت منتخب دارد و موجب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی کشور میشود.
ایشان پس از تأکید بر مشارکت بالا در انتخابات، «انتخاب مطلوب و خوب» را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: دولتی باید تشکیل شود که دارای #کفایت و #مدیریت، با ایمان، لبریز از امید و معتقد به توانمندیهای داخلی باشد چرا که اگر مسئولین دولتی ناامید باشند کاری از پیش نمیرود.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: فردی که معتقد است نمیتوان از لحاظ دفاعی، سیاسی، اقتصادی و تولیدی کاری در داخل انجام داد، لایق حکمرانی بر مردم نیست.
ایشان افزودند: کسانی باید بر سر کار بیایند که معتقد به مردم و جوانان باشند، عنصر جوان را قدر بدانند، #عملکرد_انقلابی داشته باشند و حقیقتاً #عدالتخواه و #ضدفساد باشند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: چنین دولتی پس از روی کار آمدن میتواند با گماردن صدها مدیر جوان و مؤمن در مدیریتها کار کشور را سامان دهد.
رهبر انقلاب نکتهای نیز درباره نظر خود درباره حضور اشخاص در انتخابات بیان کردند و گفتند: بنده در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته افرادی که قصد کاندیداتوری داشتند، نظر من را میپرسیدند که میگفتم «نه موافقم نه مخالفم» یعنی نظری ندارم اما در این دوره گفتم همین مطلب را نیز نمیگویم.
ایشان افزودند: افرادی که بین خود و خدا، معتقدند که شایستگی و شرایط قانونی را دارند وارد شوند و مردم نیز با دیدن برنامههای آنان، انتخاب کنند.
رهبر انقلاب اسلامی در آغاز سخنانشان، جلسه امروز را بسیار خوب و سخنان دانشجویان را در سطحی بالا خواندند و انتشار دیدگاههای دانشجویان را برای افکار عمومی مفید برشمردند.
ایشان همچنین با توصیه مؤکد به حفظ آثار ماه مبارک رمضان در دیگر ایام سال گفتند: سلوک رمضانی باید در رفتارهای شخصی، عمومی، اجتماعی، دانشگاهی، سیاسی و حکومتی بروز و استمرار یابد تا باب رحمت الهی گشوده بماند.
@rozaneebefarda
بازهم هجمه ناجوانمردانه علیه حوزه!
یک نفر ادعا میکند حوزه علمیه [و در توضیحات ذیل توئیت ادعا میکند شخص آقای #اعرافی] برای ورود طلاب به حوزه به طور گلدکوئستی جایزه گذاشته، #دهباشی هم این ادعا را بازنشر میدهد و عجیب آنکه رفقای حوزوی دهباشی همچنان در نهادهای عالی حوزوی برو بیا دارند و خود را به عنوان نماینده و مدافع انحصاری حوزه سنتی مینمایانند! و هیچ اعتراضی نسبت به این قبیل خبرسازی های از آنها نمیبینیم!
و عجیبتر آنکه هیچ کس نیست از این حریم شکنان، در محکمه عدل، یقه گیری کند که اینقدر به پیکره اعتبار این حوزه مقدسه ضربه نزنند.
وقتی اتهامی اینچنینی مطرح میشود و هیچ برخورد و واکنش متناسبی در پی ندارد، چه تضمینی هست برای توقف این قطار بیمهار تخریب و توهین علیه حوزه قم.
و از یادمان نرود که همچنان و همیشه، آبروی حوزه و روحانیت، تنها سرمایه ماست که تبلیغ و تحقق دین در جامعه، سخت وابسته بدان است...
حالا باید دید آیا #دهباشی_های_معمم که هزاربار خطرناک تر از حسین دهباشی هستند، روند حضور موثر شان در برخی مراکز تصمیمساز حوزوی کند میشود یا خیر؟
باید دید آیا با امثال دهباشی برخورد متناسبی، ولو در حد یک مطالبه جدی از منبع این اتهام زنی ها، صورت میگیرد یا خیر؟
باید دید کدام جریان در دل حوزه به تخریب حوزه راضی میشود و در هنگام برخورد با تخریب کنندگان، با القای ترس و تردید، موجب محاسبات نادرست برای متولیان حوزوی میشود.
باید دید... اما از یاد نبریم که این تخریبها در کاهش ورودی حوزه، بی تاثیر نیست.
@rozaneebefarda
#رسول_جعفریان عضو ارشد ستاد حوزوی #علی_لاریجانی، از کاندیداتوری وی خبر داد!
بعد از مدتها پنهانکاری سیاسی، بالأخره گمانهزنیهای مطلعین درست از آب درآمد!
برخلاف فضاسازیهای تصنعی حامیان لاریجانی
و تلاش برای فاصلهگذاری بین لاریجانی و روحانی، ریاستجمهوری او به مثابه #دولت_سوم_روحانی خواهد بود.
تصویب #برجام_بیست_دقیقهای یکی از چالشبرانگیزترین نقاط کارنامه او در دوران دولت روحانی است.
@rozaneebefarda
تصویر منتشر کنندگان اخبار تخریبی علیه حوزه با #سیدصادق_شیرازی در یک قاب!
پیوند #سکولاریسم_عرفی با #سکولاریسم_حوزوی امر مهم و قابل توجهی است...
@rozaneebefarda
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 سینجیم| اگر میخواهید بدانید مصوبه شورای نگهبان درباره شرایط نامزدها از کجا آمد این چند خط را بخوانید
@Farsna
احمدینژاد و تاجزاده ۱۴۰۰، میرحسین سال ۸۸ هستند!
سیاهنمایی حداکثری و غیرمنصفانه احمدینژاد در هنگام ثبت نام نشان داد که سناریوی سیاسی
#فرقه_نارمک، چیزی فراتر از ورود به انتخابات۱۴۰۰ است!
کسی که واقعا قصد تصدی قوه مجریه در یک نظام سیاسی را دارد، هرگز بر ساختارهای قانونی آن نظام نمیشورد!
سوار شدن بر موج عواطف و کاسبی از مشکلات معیشتی مردم (که محصول بیکفایتی مفرط برجامیان و وابستگی افراطی دولت روحانی به آمریکاست) و همزمان تخریب سرمایه سیاسی نظام اسلامی، با هیچ عقلی سازگار نیست.
ادبیات سیاسی احمدینژاد نشان داد که راه میرحسین سال ۸۸ را در پیش گرفته و اکنون او شبیه ترین افراد به #تاج_زاده است که در حین حمله به ساختارهای قانونی نظام، هوس تصدی ریاستجمهوری را در سر میپروراند!
@rozaneebefarda
دعا برای مجاهدان و مرزداران اسلام
دعای بیست و هفتم صحیفه سجادیه مربوط به مرزداران است.
اگر صلاح دیدید بخوانید برای مجاهدان مقاومت که در خط مقدم مبارزه اسلام و کفر مشغول جهاد و درگیری مستقیم با اسرائیل غاصب اند.
در بخشی از این دعای شریف چنین میخوانیم:
«... اللهم و أیما مسلم أهمه أمر الاسلام و أحزنه تحزب أهل الشرک علیهم فنوی غزوی أو همّ بجهاد فقعد به ضعف أو أبطأت فاقة أو أخّره عنه حادث أو عرض له دون إرادته مانع فاکتب اسمه فی العابدین و أوجب له ثواب المجاهدین و اجعله فی نظام الشهداء و الصالحین...»
ان شاء الله در ثواب مجاهدتهای شان شریک باشیم...
#فتح_قدس_نزدیک_است
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی #حسن_روحانی خودش را موعظه میکند!
فراموش نمیکنیم که تبلیغات انتخاباتی روحانی در سال ۹۶ همگام با ضدانقلاب و منافقین، اعتبار نظام و امام را نشانه رفته بود...
در مورد #دروغ هم که چه بگوییم....
@rozaneebefarda
#عید_سعید_فطر را به محضر همه همراهان ارجمند تبریک عرض میکنم.
انشالله مشمول دعای امام عصر عجل الله تعالی فرجه باشیم....
@rozaneebefarda
سناریوهای محتمل در انتخابات۱۴۰۰/ بخش دوم
اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹به فاصله سه روز مانده به پایان مهلت ثبت نام، همچنان #کاندیداهای_اصلی #انتخابات۱۴۰۰ برای ثبت نام به #میدان نیامدهاند و ثبت نام برخی از آنها، در هالهای از ابهام است.
این وضعیت، شاید کم سابقه و یا بیسابقه باشد.
🔹 اصلاحطلبان و اعتدال گرایان که هویت سیاسی و آینده آنان به #برجام گره خورده و از همین جهت به حق باید با عنوان #برجامیان از ایشان یاد کرد، به طرز بیسابقهای دچار #حیرت_سیاسی شدهاند.
آنان در این ۸ سال، هر آنچه از شعار و ترفند رسانهای و شیوههای عملیات روانی در چنته داشتند رو کردند و اکنون در پیشگاه مردم دستشان خالیست؛ خالی تر از هر زمان دیگری.
🔹استراتژی انتخاباتی برجامیان را #محمد_قوچانی در ویژهنامه نوروزی مجله #نگاه_نو لو داده است؛
آنان به دنبال تشکیل دولتی #تکنوکرات_دیپلمات هستند که راه روحانی را ادامه دهد و برای تحقق این استراتژی، رسما اعلان کرده بودند که این مأموریت را به #ظریف و #لاریجانی خواهند سپرد.
🔹بعد از ماجرای #ظریف_گیت، شانس کاندیداتوری او بشدت کاهش یافت و از این رو او که در محافل سیاسی غربگرایان بعنوان کاندیدای اول آنان تلقی میشد، در نتیجه اظهارات نسنجیده خودش که به فرموده رهبر انقلاب اسلامی، #تکرار_حرف_دشمن بود، عملا عدم صلاحیتش برای تصدی ریاستجمهوری نظام اسلامی، بر همگان معلوم شد؛ البته او پیشتر هم بارها اذعان کرده بود که توانایی تصدی این پست خطیر را هم ندارد و لذا حتی بر فرض عدم انتشار مواضع ضدامنیتی او، بازهم معلوم نبود وارد میدان شود.
🔹سیدحسن مصطفوی هم که بطور بالقوه ظرفیت اجماع سازی و انبعاث سیاسی در جبهه برجامیان را داشت، به دلیل فقدان کارنامه سیاسی حداقلی، عملا صلاحیت های اولیه لازم برای ثبت نام را نداشت و با این وجود، آنان تلاش کردند با روایتی غیردقیق از یک دیدار خصوصی با رهبر، روغن ریخته را نذر امامزاده کرده، هزینه عدم احراز صلاحیت احتمالی وی را از اعتبار سیاسی ولایت بپردازند!
در نتیجه این اتفاق، که در واقع به معنای بروز واهمه از معرکه انتخاب وکنار کشیدن سیدحسن از میدان بود، دست برجامیان بیش از پیش خالی شد.
🔹سایر کاندیداهای آنان نیز پرحاشیه یا کم سابقه و فاقد کفایت لازم و اعتبار اجتماعی کافی هستند؛ از محسن هاشمی و جهانگیری گرفته تا پزشکیان و علی مطهری و دیگران.
🔹استیصال برجامیان گرچه هر لحظه و هر روز آنان را بیشتر به سمت پذیرش کاندیداتوری لاریجانی پیش برد اما همچنان موجب نشده که آنان در یک #قمار_سیاسی_بزرگ، همه حیثیت سیاسی خود را برای به قدرت رسیدن رقیب سابق که روزگاری مورد نفی صریح آنان بود، هزینه کنند.
و دقیقا به همین جهت، برجامیان برای ۱۴۰۰ همچنان دل در گرو چهرههای ذینفوذ هستند که بتواند انعکاس صدای آنان و بازوی اجرایی اتاق های فکر آنان باشد.
در این جهت، همواره افرادی در محافل تصمیمساز برجامیان مطرح بودهاند که #سورنا_ستاری و #دکتر_نمکی از آن جملهاند.
🔻مواضع و عملکرد نمکی در چند ماهه اخیر و گرایش به تحقق مطالبات رهبری در عرصه سلامت، موجب شد نمکی با برجامیان در ساحت عملکردی(و نه لزوما در ساحت فکری) زاویه جدی پیدا کند؛ و همین مسئله شانس او را برای مطرح شدن بعنوان کاندیدای اجماعی برجامیان از بین برد. اگرچه ستاری همچنان یک گزینه بالقوه بسیار باظرفیت و مهم است؛ خصوصا با وجود راه اندازی شبکه موسسات دانش بنیان در سراسر کشور.
🔻اما با اینهمه، کسی که اکنون بیش از سایر گزینه ها در قامت #منجی برای برجامیان مطرح است، کسی نیست جز #علی_اکبر_صالحی که از جهات شخصیتی و فکری و پیشینه و کارنامه سیاسی، اشبه الناس به #ظریف است.
🔹علی لاریجانی که همچنان آخرین تلاشها برای ایجاد نوعی اجماع سیاسی تاکتیکی در جهت کاندیداتوری اش در جریان است، از یک سو با طیب خاطر از سوی برجامیان بعنوان کاندیدای اصلی پذیرفته نشده، و از دیگر سو خودش نیز نمیخواهد آینده سیاسی اش را به یک #قمار_سیاسی گره بزند که نتیجهاش برای هیچ کس دقیقا معلوم نیست.
گرچه لاریجانی در دوران دولت روحانی همراهی حداکثری با او داشت و سرآخر هم از #لیست_امید سربرآورد اما با اینهمه خاستگاه سیاسی او راست سنتی است و از همین رو او بعنوان سیاستمداری محافظهکار و عاقبت اندیش، حاضر نمیشود به پیشینه خود اینگونه یکباره پشت کند و پل های پشت سرش را یکسره خراب کند لذا کاندیداتوری آقای #رئیسی در سرنوشت او نقش حیاتی دارد زیرا در این صورت، مهمترین حامیان حزبی اش(جامعه روحانیت و موتلفه) را از دست میدهد.
اما از سوی دیگر، در صورتی که این دوره را از دست بدهد، معلوم نیست در آینده چه پیش آید و شاید دیگر هرگز گذرش به پاستور نیفتد!
لاریجانی در روزهای اخیر، آخرین کسب تکلیف ها و رایزنی ها را نه در تهران که در قم انجام داده و به احتمال زیاد کاندیدا خواهد شد!
@rozaneebefarda
حکم حاکم و اثبات عید فطر برای عموم مؤمنین
🔹متن اطلاعيه دفتر مقام معظم رهبری به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع میرساند برابر گزارشهای رسیده از گروههای رصدی خبره و مورد اطمینان، رؤیت هلال ماه شؤال در غروب چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ برای رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظلهالعالی) محرز شده و به آن #حکم_کردهاند، بنابراین پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، اول شوال المکرم ۱۴۴۲ و عید سعید فطر خواهد بود.
دفتر مقام معظم رهبری
@rozaneebefarda
خط رسانهای جدید #خبرآنلاین در مقابله با کاندیداتوری آقای #رئیسی و زمینهسازی برای ورود #علی_لاریجانی
@Rozaneebefarda
جیغ بنفش، فرار رو به جلو، ژست طلبکاری و مظلومنمایی به سبک نشریه برجامی #حریم_امام
۱. نشریه حریم امام که با پول بیتالمال اداره میشود و وظیفه ذاتی آن نشر افکار امام و دفاع از حریم فکری ایشان است،از بدو تاسيس تا کنون بیشتر در قامت یک نشریه حزبی عمل کرده و بیش از آنکه بازتاب دهنده افکار امام باشد، در پی ترویج افکار کسانی است که در مواردی علنا مقابل اندیشه امام قرار دارند.
۲.در شماره اخیر، امثال آقای موسوی تبریزی(عضو ارشد گروهک مجمع محققین)، همچنین یکی از حامیان جدی برجام و آقای هاشمی رفسنجانی، محمود دعایی(از حامیان دوآتشه محمد خاتمی و عنصر چپ غربگرا)، چه نسبت روشنی با افکار و اندیشههای اصیل امام دارند؟
آیا #مدافعان_برجام و حامیان #میرحسین، میتوانند پرچم دفاع از امام را بردارند؟!
۳.حریم امام برای برخی عناصر حوزوی مانند آقای #فیرحی اشک تمساح ریخت، حال آنکه آثار وی بخاطر تقابل نامرئی و هوشمندانه با مبانی امام، همواره مورد نقد جریان فاضل و انقلابی بود.
۴.از این گذشته، برخی اعضای ارشد تحریریه حریم امام، پیشتر علنا و رسما به بزرگان حوزه و سران جبهه انقلاب که مورد احترام ویژه امام و رهبری بودهاند، بارها #اهانت کردهاند!
نمونه اخیر آن حریم شکنی نسبت به آیات محمد یزدی و محمدتقی مصباح رضواناللهعلیهما بود که موجی از اعتراضات حوزوی را به دنبال داشت.
۵.حال چنین مجموعهای بجای عذرخواهی، جبران و اخراج عناصر هتاک، چگونه به خود اجازه میدهد ژست طلبکارانه به خود بگیرد و برخی #نقدهای_کارشناسی در رسانههای حوزوی را بهانه حمله مستقیم به آقایان #بوشهری و #اعرافی قرار دهد!؟؟
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: زمان اجماع برای پیروزی جبهه انقلاب است
🔹الان وقت آن است که کنار هم بایستیم و همه برای #پیروزی_جریان_انقلابی در انتخابات تلاش کنیم.
@rozaneebefarda
💥تجمع خودجوش طلاب و اقشار مختلف مردم کرمانشاه
در اعتراض به هتک حرمت #مسجد_الاقصی
دفاع از مردم مظلوم #فلسطین
محکومیت حادثه تروریستی #افغانستان
در مقابل حوزه علمیه کرمانشاه برگزار شد.
#اختصاصی
@rozaneebefarda
#اختلاف بین #آیتالله_بروجردی و #آیتالله_خوانساری در تهران، در مورد #عید_فطر
تبعات و حواشی این اختلاف در مقالهای به قلم مرحوم واعظ زاده خراسانی در سال ۷۳(پس از فوت آیتالله اراکی) در مجله مشکات شماره ۴۵، منتشر شده است.
@rozaneebefarda
اقدامات مقلدان #آیتالله_خوئی(ره) در اعلان عید فطر و بهانه قرار دادن آن برای تضعیف رهبری
@rozaneebefarda
بیانیه جمعی از حوزویان حامی لاریجانی(موسوم به #بیانیه_اعتدال) در آستانه انتخابات ۱۳۹۲
[صفحه ۱ از ۲]
#پرونده_ویژه_روزنه #حامیان_حوزوی_دولت_اعتدال/۱
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹امضا کنندگان بیانیه ذیل(جز یکی دو نفر که با ترفند خاص امضا کردند)، حلقه #حامیان_حوزوی_لاریجانی بودند که با طراحی #شعار_اعتدال، بطور جدی قصد مطرح کردن او بعنوان کاندیدای ریاستجمهوری را داشتند اما در ادامه، شرایط طوری پیش رفت که #حسن_روحانی پرچمدار آرمان سیاسی آنان شد!
شناخت این حلقه در رصد تحرکات انتخاباتی آنان در انتخابات۱۴۰۰ بسیار حائز اهمیت است.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله ربّ العالمین، وصلّی الله علی سیّدنا محمد وآله الطاهرین
... فبشَّر عبادِ * الذین یستمعون القول فیتّبعون أحسنه...
(سورۀ زمر، آیۀ 17 – 18)
انقلاب شکوهمند ملت مسلمان ایران در سال 57، بارقههای امید را در پیدایی جامعهای دینمحور، مقتدر، کرامتمند و پیشرفتگرا پدیدار ساخت. همهپرسی سال 58 و تاسیس نظام جمهوری اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (أعلی اللـه کلمته) ، که مبتنی بر دو اصل تفکیکناپذیر «اسلام» و «جمهوریت» بود، این امید را بارورتر کرد.
چه این كه در اسلامیت نظام، بر ارزشهایی تأكید شد چونان: اخلاق و فضیلت، اعتدال و عدالت، خودشكوفایی و معنویت، دینمداری و شریعت و دهها واژهی مقدس دیگر؛ همان گونه كه «جمهوریت نظام» واژههایی را به یاد میآورد كه در سنت سیاسی این مرز و بوم مغفول یا مطرود مانده بود. آرمانهایی چون: مشاركت عمومی ملت در سرنوشت اجتماعی و سیاسی، مشورتپذیری حاكمان، مسؤولیت و پاسخگویی حكومت، حق نظارت امت بر مسؤولان و ...
با این مبنا و نگرش، در بیش از 3 دهه گذشته، انتخابات متوالی برگزار گردید و دولتهای گوناگون، در مسند اجرایی کشور برآمدند و غالباً در عرصههای گوناگون، پیشرفتها و توفیقاتی را با خود به همراه آوردند، هرچند ضعفها و ناکامیهایی نه چندان اندک نیز داشتند.
اینک در آستانه انتخابات دوره یازدهم ریاستجمهوری، روحانیت و حوزههای علمیه کشور که در پیدایش و شکلیابی نظام و انقلاب اسلامی همراه و پشتیبان بودند، نقش اساسی در پاسداشت این میراث دارند، زیرا شرایط داخلی و خارجی حساسیت این دوره از انتخابات را مضاعف کرده است.
و اینک با توجه به شرایط خطیر جاری، پارهای از دغدغهها و نکتهها را خدمت ملت فهیم ایران عرضه میداریم:
1- دولت اسلامی، که برخاسته از آرمانهای امام و شهیدان است، باید پایبندی به اخلاق و آداب دینی را در سلوک شخصی و رفتار مدیریتی، معیاری اساسی قرار دهد. مسئولان و بویژه شخص ریاستجمهوری نباید به نهادینه سازی بیاخلاقی، تهمتزنی، دروغپراکنی، هتک آبرو، ریاورزی، ترویج فرهنگ چاپلوسی و دیگر پلشتیهای اخلاقی روی آورند و آن را ترویج و یا رویهای رسمی کنند.
2- ریاستجمهوری منتخب باید اصول و معیارهای دینی را مورد اهتمام قرار دهد، اما این نگرش را نبایستی با قشریاندیشی، خرافهگرایی و بازی با مقدسات و مفاهیم دینی توام کند و یا احیاناً به فرقهسازیهای جدیدو یا ایجاد ماکتهای بدلی و تو خالی رو آورد و عوامفریبی مذهبی را جایگزین دینمداری واقعی کند.
3- اکنون جامعه ایرانی در گیر و دار مشکلات اقتصادی گسترده است؛ گرانی کالاهای اساسی، نوسان افسارگسیخته قیمتها، افت شدید ارزش پول ملی و... معیشت بخش وسیعی از اقشار را با دشواری اساسی روبرو کرده است. رئیسجمهوری دوره یازدهم ضمن داشتن برنامه اقتصادی، باید بتواند با دعوت و بهرهوری از کارشناسان و مدیران مجرب، راههای برونرفت از تحریمهای خارجی و بی تدبیریهای داخلی را محقق سازد و چشمانداز امیدوار کنندهای از سال «حماسه اقتصادی» را در آغازین سال انتخاب خود نمایان سازد.
4- دولت انتخابی، ضمن کارشناسی و درایت و پیگیری امور، باید در برابر تصمیمات و اجراهای نادرست، مسئولیتپذیر باشدو شجاعت اقرار به اشتباهات و قصورها و تقصیرات را داشته باشد، همچنین در انتقال آمار و اطلاعات و گزارشهای مدیریتی به اغوا و یا فریب مردم دست نیازد و زمینه سلب اعتماد عمومی را بوجود نیاورد.
5- اتخاذ رفتار معقول و سنجیده در سیاست داخلی و خارجی، از دیگر انتظارات اساسی از ریاستجمهوری آینده است. وی، ضمن حفظ اصول و معیارهای انقلابی و مقاومت در برابر فشارهای خارجی باید تلاش کند که با استفاده از نخبگان و کارشناسان، منافع ملی ایران اسلامی را با کمترین هزینه تامین کند.
🔹ادامه بیانیه و اسامی امضاکنندگان در ذیل؛
👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/8413
@rozaneebefarda