🔸 رکوع در نماز
✅ در هر رکعت بعد از قرائت باید رکوع کرد؛ یعنی به اندازه ای خم شد که بتوان دست را بر زانو گذاشت و اگر سر انگشت ها هم به زانو برسد، کافی است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۲۱۳
🆔 @khamenei_ahkam
🔸 محل قرار گرفتن دستها در رکوع
✅ احتیاط واجب آن است که در حال رکوع، دستها بر زانو گذاشته شود.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۲۱۴
🆔 @khamenei_ahkam
🔸 واجب رکنی بودن رکوع در نماز
✅ رکوع، از واجبات رکنی است که زیاد و کم شدن عمدی یا سهوی آن، نماز را باطل میکند. بنابراین اگر بعد از رسیدن به حد رکوع و آرام گرفتن بدن، سر بردارد و بار دیگر به قصد رکوع خم شود و یا رکوع را فراموش کند و در سجده دوم یا بعد از آن متوجه شود، نمازش باطل است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۲۱۵
🆔 @khamenei_ahkam
🔸اهانت به مقدسات دیگر مذاهب
⁉️ اهانت به مقدسات دیگر مذاهب چه حکمی دارد؟
✅ اینجانب همچون بسیاری از علمای اسلام و دلسوزان امّت اسلامی بار دیگر اعلام میکنم که هر گفته و عملی که موجب برافروختن آتش اختلاف میان مسلمانان شود و نیز اهانت به مقدّسات هر یک از گروههای مسلمان یا تکفیر یکی از مذاهب اسلامی، خدمت به اردوگاه کفر و شرک و خیانت به اسلام و حرام شرعی است.
🆔 @khamenei_ahkam
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 ترک #صلوات و دعا کردن به دعاهای شخصی، مانند رها کردن سرچشمه و به دنبال جوی آب و یا حوض گشتن است؛ زیرا وقتی برای وسعت مقام و درجه واسطه فیض دعا میشود، دعاهای شخصی هم در آن گنجانده شده است.
📚 نکتههای ناب، ص٧٧
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
«وَيَزِيدُ اللَّهُ الَّذِينَ اهْتَدَوْا هُدًى وَالْبَاقِيَاتُ الصَّالِحَاتُ خَيْرٌ عِندَ رَبِّكَ ثَوَابًا وَخَيْرٌ مَّرَدًّا»
(امّا) کسانی که در راه هدایت گام نهادند، خداوند بر هدایتشان میافزاید و آثار شایستهای که (از انسان) باقی میماند، ثوابش در پیشگاه پروردگارت بهتر، و عاقبتش خوبتر است!
#سوره_مریم آیه ۷۶
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
این عاقبت و سرنوشت ستمگران و فریفته گان زرق و برق و لذات دنیا است؛ اما کسانى که در راه هدایت گام نهادند خداوند بر هدایتشان مى افزاید (وَ یَزِیدُ اللّهُ الَّذِینَ اهْتَدَوْا هُدىً).
بدیهى است هدایت درجاتى دارد، هنگامى که درجات نخستین آن به وسیله انسان پیموده شود، خداوند دست او را مى گیرد، و به درجات عالى تر مى برد، و همچون درخت بارورى که هر روز مرحله تازه اى از رشد و تکامل را مى پیماید، این هدایت یافتگان نیز در پرتو ایمان و اعمال صالحشان هر روز به مراحل بالاترى گام مى نهند.
🌺🌺🌺
در پایان آیه، به آنها که بر زیورهاى زودگذرشان در دنیا تکیه کرده، و آن را وسیله تفاخر بر دیگران قرار داده اند، پاسخ مى دهد که آثار و اعمال صالحى که از انسان باقى مى ماند، در پیشگاه پروردگار تو، ثوابش بیشتر و عاقبتش ارزشمندتر است (وَ الْباقِیاتُ الصّالِحاتُ خَیْرٌ عِنْدَ رَبِّکَ ثَواباً وَ خَیْرٌ مَرَدّاً).
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۷۶ #سوره_مریم
@Roznegaar