کانال روزنگار::
امروز: جمعه 15 ربیع الاول 1440 هجری قمری
🌛 رویدادهای مهم امروز در #تقویم_هجری_قمری :
🔸 0001/03/15ق:بنای مسجد قبا نخستین پایگاه عبادی در اسلام توسط پیامبر (صلی الله علیه و آله) در نزدیكی مدینه
🔸 0005/03/15ق:آغاز غزوه "دُومةُ الجَندل" به رهبری رسول اكرم(صلی الله علیه و آله)
🔸 1409/03/15ق:رحلت آیتالله "سید روحالله خاتمی" نمایندهی امام و امامجمعهی یزد
@Roznegaar
کانال روزنگار::
امروز: جمعه 23 نوامبر 2018 میلادی
📅 رویدادهای مهم امروز در #تقویم_میلادی :
♦️1933/11/23م:درگذشت مَحمود طرزی روزنامهنگار، سیاستمدار و روشنفکر افغان و وزیر خارجه افغانستان در دوره پادشاهی امانالله خان
♦️1951/11/23م:قرار گرفتن پرچم ايران براي نخستين بار بر فراز قطب شمال
♦️1974/11/23م:تصویب تشکیل کشور فلسطین در سازمان ملل از سوي مجمع عمومي سازمان ملل متحد
♦️1976/11/23م:مرگ "آندره مالْرو" نويسنده سياسی و معروف فرانسوی
@Roznegaar
#پاسخ_شبهات
💢چرا باید در نماز #حجاب داشته باشیم؟
بعضی ها می پرسند #حجاب درست ولی چرا ما باید در #نماز حجاب داشته باشیم؟ #مسجد و حرم می آییم حجاب را می گذاریم. ولی ظهر در خانه یک خانم جوان کسی در خانه نیست و یکسره بی حجاب هستم و خدا من را آن موقع می بیند؛ حالا نمازهم می خوانم بی حجاب باشم. چرا در نماز باید #چادر سر کنیم؟! مگه خدا #نامحرم است؟ من که ده دقیقه بعد حجابم را برمی دارم.
✅ گاهی به این عزیزان سه تا جواب می دهیم:
نماز #مظهر #ارزش است. چرا می گوید در نماز #وضو بگیر و تمیز باش؟ لباس سفید بپوش و مال ات #حلال باشد. این ها ارزش است. وقتی می خواهی نماز بخوانی #پاکیزه باش. مظهر ارزش است که نماز با ارزش برگزار شود. نماز فلسفه اش این است که یک #دوره ارزش های دینی را مجسم کنیم. غصب نکردن مال مردم، نظم، طهارت، پاکیزگی این ها را می خواهیم #مجسم کنیم. اگر حجاب ارزش نبود می گفت در خانه بدون حجاب نماز بخوان.
#نشانه ادب در مقابل خداست.
نشان دهنده #حضورقلب است. توجه انسان و حضور #قلب انسان بیشتر می شود. چرا می گویند مردها در نماز عبا بیاندازند. چون برای مرد مستحب است و حضور قلب بیشتر می شود.
@Roznegaar