41.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆روایتی کامل از بانویی که در باغ موزه نارنجستان شیراز مورد هتک حرمت قرار گرفت.
♦️مستند «به جز زیبایی ندیدم»
کاری از شبکه افق
#حتما_ببینید
#زن_عفت_افتخار
👈 به کانال عفاف وحجاب حضرت زهــــــــــرا (س)| رسانه حجــــــــــاب
@hejabefaf1402. بپیوندید
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مشرق: «بی احترامی به خیمه امام حسین در تهران» و واکنش های دیدنی مردم. این دوربین مخفی را از دست ندهید.
👈 به کانال عفاف وحجاب حضرت زهــــــــــرا (س)| رسانه حجــــــــــاب
@hejabefaf1402. بپیوندید
هدایت شده از تبیین
⭕️زیر پا نگذاشتن معلومات
🔸 #آیت_الله_بهجت قدسسره:
🔹 #معلومات را نباید زیر پا گذاشت، آدم پشیمان میشود؛ اگر به معلوماتش عمل کرد، دیگر روشن میشود، دیگر توقف ندارد. اگر دید باز هم توقف دارد، بداند ـ بهطور یقین ـ بعضی از معلومات را زیر پا گذاشته است، کفشش ریگ دارد، خوب دقت نکرد که این ریگ را خارج کند.
📕بهسوی محبوب، ص ۱۲۷ - ۱۳۶
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آثار صله رحم (بخش اول)
🔸 #صله_رحم چه آثاری دارد؟ صله رحم آثار فراوانی دارد و روايات صله رحم و رسيدگى به #خويشاوندان، متواتر و بسيار زياد است، كه ما فقط به دو روايت اكتفا مى كنيم. امام باقر (ع) فرمودند: «رسيدگى به خويشاوندان و مرتفع ساختن احتياجات آنها، اعمال انسان را رشد و نمو داده [عاملى براى تكثير اعمال نيك است] و موجب زيادى اموال و رفع بلا و مصيبت گشته و محاسبه را آسان و اجل را به تأخير مى اندازد». [۱] امام صادق (ع) فرمودند: «رسيدگى به خويشاوندان و رفع احتياجات آنها و رفتار نيكو با همسايگان، شهرها را آباد و عمرها را زياد مى كند». [۲]
💠از اين دو روايت چند خاصيت كه بر صله رحم مترتّب مى گردد قابل استفاده است:
1⃣رشد و نمو اعمال
🔹رسيدگى و نيكى به #خويشاوندان، موجب تصفيه و پاكيزگى اعمال، و رشد كردار آدمى مى گردد؛ وقتى انسان به شاخ و برگ درخت زندگى خود، كه همان اقوام او باشند، رسيدگى كرد و از خشكيدن حتى برگى از برگ هاى اين درخت جلوگيرى نمود، احساس آرامش و صفاى باطنى خواهد كرد، كه خود عاملى براى تصفيه و رشد اعمال نيك است. وقتى چنين صفایى را حاكم بر نفس خود مشاهده كرد، به تدريج در صدد برمىآيد تا بوسيله نيكی هاى ديگر، بر اين صفا و روحانيّت دل بيفزايد، و بالطبع كردار او خالص تر و اعمال نيك او بيشتر مى گردد.
2⃣رشد و افزايش اموال
🔹 #صله_رحم عاملى براى رشد و افزايش مال است؛ افزايش چه از نظر ارزيابى ذهنى و چه از نظر عينى و در خارج از ذهن. اگر روح انسانى به اينجا رسيد كه ايثار و گذشت را سرلوحه زندگى قرار داد، و در صدد رفع نياز دوستان و نزديكان خود برآمد، يك ريال زيادتر از مؤونه زندگى خود را هم زياد ارزيابى كرده، و افزون مى يابد، و در صدد است حتى اين مقدار كم را هم صرف غير كند، و اما از نظر عينى و محيط بيرون از محدوده ذهن هم، مال او فزونى مى يابد، كسى كه بدستور خداوند متعال عمل كرده و نيكى مى كند، خداوند راه هایى را براى توسعه اموال براى او مى گشايد، راه هایى كه قبل از اين نيكى، به روى او باز نبود، راه هایى كه اموال حلال از آن طريق به دست مى آيد و ديگر لازم نيست براى جمع مال، حتى به كارهاى حرام روى آورد،
🔹و علاوه بر اين طبعاً از نظر روانى وقتى اين آسودگى را احساس كرد كه شاخ و برگ خاندان و وابستگان او با طراوت و شادابى به زندگى ادامه مى دهند، خود نيز با فكر و انديشه اى باز در تمام امور و جهات و از جمله كسب مال تلاش مى كند، و با روشنایى تفكر آزاد، روزهایى را مى يابد كه قبل از اين اعمال نيك نمى يافت؛ زيرا تاكنون تاريكى خودپسندى و حبس مال اجازه روشنایى و يافتن آن روزنه را نمى داد. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۲] الكافی، كلينى، دار الكتب الإسلامية، چ ۴، ج ۲، ص ۱۵۰
[۲] الكافی، همان، ص ۱۵۲
📕اخلاق اسلامى در نهج البلاغه، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: اكبر خادم الذاكرين، نسل جوان، قم، چ اول، ج ۱، ص ۳۳۱
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#صله_رحم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️رفع آثار گناهان گذشته
🔸پرسش: چگونه میتوانم پاک و طاهر شوم، در حالی که قبلاً به انجام معاصی کبیره مبتلا بودم، البته پشیمان هستم، چگونه میتوانم اثرات سوء گناهان گذشته را از خود دور کنم؟
🔹حضرت آیتالله بهجت قدسسره: «التائب من الذنب کمن لا ذنب له»؛ #توبه_کننده از گناه مانند کسی است که گناهی ندارد... باید #توبه_حقیقیه را با تمام لوازمش عملی نماییم تا آثار معاصی بالکلیه رفع شود.
📕بهسوی محبوب، ص ۸۱
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🔴لایحه عفاف و حجاب و رها کردن سکوهای مجازی دشمن
در ماده 44 لایحه عفاف و حجاب آمده است:
« همه سکوهای کاربرمحور موظفند سازوکارهای انسانی و هوشمند #تعدیل محتوا را مطابق مصوبات شورای عالی فضای مجازی، پیادهسازی و اجرا نمایند و از این طریق مانع انتشار محتوای مروج برهنگی، بی عفتی، بیحجابی یا بدپوششی شوند و محتواهای مزبور را حذف نمایند. در صورت اهمال در پیادهسازی و اجرای این سازوکارها یا عدم توجه به گزارشهای کاربران برای حذف محتواهای مذکور، مالک یا مالکان به جزای نقدی معادل یک تا پنج درصد سود حاصل از درآمد سالانه سکو محکوم میشوند. »
🔹اولاً، به جای واژه تعدیل که امکان سوء برداشت از آن وجود دارد، باید از واژه «حذف» استفاده شود.
🔹ثانیاً، این نوع سکوها ضربات عمیقی به جامعه و خانواده ها می زنند؛ بنابراین، جریمه نقدی به تنهایی کفایت نمی کند. همچنین، فساد و فحشاء نباید در نزد مردم، خریدنی تلقی گردد.
علاوه بر جریمه نقدی، مدیران آنها از آنجا که زمینه و موجبات #فساد و #فحشاء را فراهم کرده اند، باید مطابق ماده 639 قانون مجازات اسلامی محاکمه شوند.
🔹ثالثاً، نسبت به مسدود سازی ( البته مسدود سازی به معنی واقعی آن) سکوهای #مجازی دشمن که موجب نابودی حیا، عفت و غیرت این سرزمین هستند و فعالیت آنها خلاف شرع، قانون و عقل است، هیچ گونه اشاره ای نشده است که باید چه کاری صورت گیرد؟
👈 ضروری بود که برای آسیب ندیدن حجاب و عفاف جامعه، از مسیر همین لایحه، تکلیف آنها مشخص شود. علاوه بر این، جزای نقدی مورد اشاره در این لایحه، اساساً در مورد سکوهای مجازی دشمن، قابلیت اجرا ندارد.
23.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 به کانال عفاف وحجاب حضرت زهــــــــــرا (س)| رسانه حجــــــــــاب
@hejabefaf1402. بپیوندید
هدایت شده از تبیین
⭕️آراستگی به فضائل اخلاقی
🔹امروز ما محتاج نصیحتیم؛ برای رشد اخلاق در جامعه، برای گسترش خلقیات خوب، برای اعتلای روحیهی همدلی و برادری و صفا و اخوتی که در جامعهی دینی مطلوب است، احتیاج داریم به نصیحت. اینها را از کی یاد بگیریم؟ پایههای اخلاق در کلمات ائمه (علیهم السّلام) است، در رفتار ائمه (علیهم السّلام) است. ما #اخلاق را در جامعه رشد بدهیم؛ مردم را به خیرخواهی، به امید، به تعاون، به اخوت، به صبر، به حلم، به شکر، به احسان، به ایثار، به گذشت دعوت کنیم؛ از اخلاق بد، از تنگ نظری، از ناامیدی، از بدبینی، از بدخواهی برای این و آن، از حسد، از بخل و بقیهی سیئات اخلاقی، مردم را پرهیز بدهیم...
بیانات مقام معظم رهبری ۹۰/۰۳/۰۳
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آثار صله رحم (بخش دوم)
🔸 #صله_رحم آثار فراوانی دارد و روايات صله رحم و رسيدگى به #خويشاوندان، متواتر و بسيار زياد است، كه ما فقط به دو روايت اكتفا مى كنيم. امام باقر (ع) فرمودند: «رسيدگى به خويشاوندان و مرتفع ساختن احتياجات آنها، اعمال انسان را رشد و نمو داده [عاملى براى تكثير اعمال نيك است] و موجب زيادى اموال و رفع بلا و مصيبت گشته و محاسبه را آسان و اجل را به تأخير مى اندازد». امام صادق (ع) فرمودند: «رسيدگى به خويشاوندان و رفع احتياجات آنها و رفتار نيكو با همسايگان، شهرها را آباد و عمرها را زياد مى كند».
3⃣برطرف شدن بلاها و گرفتاريها
🔹امورى كه نام آن را بلا و گرفتارى میناميم، عوامل مختلف و گوناگونى دارد؛ از مهمترين آنها جمع ثروت است. #جمع_مال، خود عاملى براى #بلاها و حوادث است. اختلالات روانى، تشتتات ذهنى و افكار درهم ريخته كه از ازدياد مال بروز مى كند، عواملى براى خودكشى ها، تصادفات، نزاع ها، كشمكش ها و تخاصمات است. اكثر اين پيشامدها را بايد در كانال توجه بيش از حدّ به ثروت، و #انقطاع_عاطفى نسبت به #خويشاوندان جستجو كرد، بى عنايتى به كسانى كه همچون بازوهاى كارسازى مى توانند در هر لحظه و برهه زمانى يار و ياور و مددكارى مفيد باشند.
🔹چرا ايجادِ حوادث، معلول طبيعى و منطقى جمع ثروت نباشد؟ در حالى كه هر چه اموال بر هم انباشته گردد، به همان نسبت فكر انسان در زندان محاسبات محبوس و زندانى مى گردد؛ حتى در خواب هم فكر آزادى ندارد، و دائماً مشغول محاسبه در مورد ثروت و راه هاى ازدياد و حفظ آن است. انسان خود، اين حوادث و بلاها را آفريننده است؛ و مسلّماً خداوندى كه عالم به همه مكنونات است، وقتى مشاهده كند كه بندهاى در راستاى اطاعت از فرامين او، به بيچارهاى رسيدگى كرد، چرا در وقت بيچارگى و گرفتارى، حوادثى را كه از ناحيه غير او به او متوجه مى شود، دفع نكند؟ مگر مى شود چنين نكند كه پيامبرش فرمود: «اَلخَلقُ كُلُّهُم عِيَالُ اللهِ وَ اَحَبَّهُم اِلَيهِ اَنْفَعُهُم لَهُم؛ خلق، همه به منزله خاندان خدايند، محبوبترين مردم در نزد خداوند، سودمندترين مردم به خلق او مى باشند». [۱] #ادامه_دارد...
پی نوشت
[۱] وسائل الشيعة، موسسه آل البيت، چ اول، ج ۱۶، ص ۳۴۵، باب ۲۲
📕اخلاق اسلامى در نهج البلاغه، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: اكبر خادم الذاكرين، نسل جوان، چ اول، ج ۱، ص ۳۳۱
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#صله_رحم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای مداح نگو الان حضرت زهرا سلام الله علیها در مجلسه ، این بی احترامی به اهل بیت ، اینا میشه دکان داری/ استاد فاطمینیا
🌹@hejabefaf1402🌹
18.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایان تلخ ورزشکارانی که به وطن خود پشت کردند...
🌹@hejabefaf1402🌹