#مرور_زندگی_امام_حسین 12
در بین یکی از خطابه های ابن زیاد، یار باوفای حضرت علی، میثم تمار شروع به اعتراض کرد و بعد هم دستگیر شد⛓.
در کاخ حکومتی با ابن زیاد به تندی😠 و با عزت سخن گفت و دست آخر عبیدالله دستور داد زبان میثم راببرند و بر نخلی به دار کشند. این مطلب را سال ها پیش مولا علی(ع) به میثم گفته بود و از معجزات حضرت به شمار می رود.
از سوی دیگر ابن زیاد دستور داد همه بزرگان قبایل جمع شوند. هانی بن عروه به بهانه بیماری🤕 نرفت و ابن زیاد تصمیم به عیادت از او گرفت تا از خانه اش هم بیشتر باخبر شود.
وقتی این خبر به هانی رسید؛ او به مسلم گفت در پستویی قایم شود و وقتی هانی طلب آب کرد او بیاید و کار ابن زیاد را بسازد.
ابن زیاد آمد و بعد چندی هانی طلب آب کرد اما مسلم بیرون نیامد. هانی چند بار تکرار کرد و خبری نشد. ابن زیاد هم خطر را حس کرد و رفت.
بعد که هانی دلیل نیامدن را از مسلم پرسید، او گفت: خلاف جوانمردی بود که او را ناگهانی و در حالی که مهمان بود بکشم...
این درس علیست...
ادامه دارد ....
◾️
▪️◾️
@masjed_gram