🔸«سکانداری قلوب» تنها راه نجات امت از «شبکه شیاطین»!
🔹الإمامُ الهاديُّ عليه السلام : لَولا مَن يَبقى بَعدَ غَيبَةِ قائمِنا عليه السلام مِنَ العُلَماءِ الدّاعينَ إلَيهِ ، و الدالّينَ عَلَيهِ ، و الذابّينَ عَن دينِهِ بِحُجَجِ اللّهِ ، و المُنقِذينَ لِضُعَفاءِ عِبادِ اللّهِ مِن شِباكِ إبليسَ و مَرَدَتِهِ ، و مِن فِخاخِ النَّواصِبِ ، لَما بَقِيَ أحَدٌ إلاّ ارتَدَّ عَن دينِ اللّهِ و لکنهم الذين يمسکون ازمة قلوب ضعفآء الشيعة کما يمسک صاحب السفينة سکانها، اولئک هم الأفضلون عند الله عزو جل . (احتجاج، 502/2؛ بحارالانوار، 6/52)
🔹ترجمه: امام هادى عليه السلام فرمودند: اگر بعد از غيبت قائم ما عليه السلام نبود وجود علمايى كه به سوى او مىخوانند و به وجود او رهنمون مىشوند و با حجتهاى الهى از دين او دفاع مىكنند و بندگان ناتوان خدا را از دامهاى ابليس و پيروان او مىرهانند و از دام هاي ناصبيها نجات بخشند کسي در دين خدا پا برجا نمي ماند و همه مرتد ميشدند، ولي آنان رهبري دلهاي شيعيان ضعيف را با قدرت در دست ميگيرند و حفظ ميکنند، چنان که ناخداي کشتي، سکان و فرمان کشتي را نگاه ميدارد؛ آنان نزد خدا والاترين انسان ها هستند.
🔸شباک ابلیس و مردته: شبکه شیاطین؛
مسیر تمدن باطل غرب به رهبری ابلیس و ایادی او، «شبکهسازی همه ظرفیتها» در جهت خروج از نور به سوی ظلمات است. در چنین شرایطی تمام ساختارها و مناسبات اجتماعی و سبک زندگی و قواعد حاکمیت یکپارچه جهانی، انسانها را محاصره نموده و در جریان پرقدرت خود همراه میسازد و استقامت در برابر چنین سیل خروشانی، بسیار دشوار خواهد بود ...
🔹راه نجات انسانهای مؤمن از ارتداد و انحراف در این غوغای آخرالزمانی چیست؟!
«يمسکون ازمة قلوب ضعفآء الشيعة کما يمسک صاحب السفينة سکانها»
علمای دین، قلوب شیعیان را در دست بگیرند مانند سکان کشتی که به کشتی جهت میدهد، مسیر جریان شیعه را با تصرف در قلوب، هدایت نمایند.
🔸سئوال:
▫️جایگاه و مختصات قلب در وجود انسان، نسبت به دیگر قوای معرفتی و هدایتی او چیست و چه نوع مواجههای برای هدایت انسان لازم دارد؟ چطور تسلط بر قلوب، میتواند مؤمنین را از امواج خروشان شبهه و فتنه و انحراف و ارتداد سالم عبور دهد؟
▫️دستگاه تبلیغی و هدایتی حوزه و روحانیت و حکومت چه میزان متناسب با مختصات قلب انسان، توانسته است محتوا و روش تبلیغی و هدایتی خود را تنظیم نماید؟
▫️آیا قبل از جهاد تبیین و ارائه اطلاعات و گزارشات، نمیبایست بر انگیزهدهی و تحریک احساسات و عواطف و جهتدهی گرایشات و نظام تمایلات فردی و اجتماعی و تألیف قلوب بر محور امام (که شرط ظهور شمرده شده است) تأکید نماییم؟!
🔹یک نکته تربیتی: اگر جهتگیری قلب درست باشد، مقاومت و تابآوری مؤمن در برابر سیل خروشان باطل و حرکت در جهت خلاف جریان غالب هم آسان میشود...
@abdollahimahdi