بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره : پناه بردن به زندان ! ؛ مردان الهی گاهی برای فرار از دست گناه حاضر ند به زندان پناه ببرند! زمانی که زلیخا در مجلس زنان بزرگ مصر، یوسف را تهدید کرد که در صورت عدم تمکین به خواسته هوس آلودش وی را به زندان می افکند، زنان مجلس هم دوره اش کردند و هر یک به نحوی یوسف را به تن دادن به خواسته زلیخا ترغیب کردند. اینجا بود که یوسف بدون اینکه کلمه ای با آن ها سخن بگوید، رو به سوی خدا کرد و گفت بار الها، پروردگارا! زندان با آنهمه سختيهايش در نظر من محبوبتر است از آنچه اين زنان مرا به سوی آن می خوانند. سپس از آنجا كه مى دانست در همه حال ، مخصوصا در مواقع بحرانى ، جز به اتكاء لطف پروزدگار راه نجاتی نيست ، خودش را با اين سخن به خدا سپرد و از او كمك خواست، پروردگارا اگر كليد و مكر و نقشه هاى خطرناك اين زنان آلوده را از من باز نگردانى ، قلب من به آن ها متمايل مى گردد و از جاهلان خواهم بود. مشخص می شود که رفاه و آسایش هدف زندگی و ملاک تمام تصمیم های زندگی انسان نیست. بلکه رضایت خدا باید هدف و ملاک باشد و در صورت لزوم انسان باید رفاه را در برابر این هدف والا قربانی کند.
🔷 آیه روز:
قَالَ رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَيَّ مِمَّا يَدْعُونَنِي إِلَيْهِ وَ إِلاَّ تَصْرِفْ عَنِّي كَيْدَهُنَّ أَصْبُ إِلَيْهِنَّ وَ أَكُن مِّنَ الْجَاهِلِينَ (یوسف / آیه 33)
🔶 ترجمه:
(یوسف) گفت: «پروردگارا! زندان نزد من محبوبتر است از آنچه اینها مرا بسوى آن مىخوانند! و اگر مكر و نیرنگ آنها را از من باز نگردانى، بسوى آنان متمایل خواهم شد و از جاهلان خواهم بود!»
📅 دوشنبه 23 مهر 1397
#اخلاق ،
#عبادی ،
#یوسف ،
#زندان
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear