به بهانه انتشار کتاب «خبر خوب»
آن چیزی که رهبری به عنوان «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ آمریکا» بیان کرده اند، و سیلی سخت نیروهای جوان انقلابی دانسته اند، یک شعار نیست بلکه یک راهبرد کلان است.
فشار اقتصادی و حربه تحریم و بازیهای مربوط به آن محتاج بازوی رسانه ایست.
مقابله با این بازو نیاز به یک انسجام جبهه ای در نیروهای انقلابی دارد. اما پیش از آن محتاج شناخت این ابزار است.
ماجرای رسانه فقط مربوط به این یک دهه و دو دهه نیست بلکه آینده سبک حاکمیت را در همه دنیا تحت الشعاع قرار میدهد فلذا است که برای جریان رو به جلوی انقلاب، سه شعار استقلال و آزادی و مردمسالاری دینی، محتاج باز تقریر در این دنیای جدید است. آنانکه نگاهی به مبارزه جبهه حق و باطل در آینده دارند نمیتوانند نسبت به این ابزار بی تفاوت و بی توجه باشند.
حالا سوال این است که آیا ما میتوانیم از منظر اندیشه و مکتب فکری عمیق دینی خود این ابزار را بشناسیم و به کار بگیریم؟ شبیه تلاشی که در حوزه هنر و رسانه امثال آوینی و شاگردانش شروع کردند آیا میتواند در حوزه ای دیگر یعنی ساحت خبر و رسانه با مختصات امروزینش آغاز شود و ادامه پیدا کند؟
در میان بسیاری از حرفها و تلاشهای لاطائلات و بی فایده روشنفکری و سنتی باید قدردان ذهنهای مساله دار نیروهای اهل اندیشه انقلاب بود. این کتاب یک تلاش ارزشمند و قابل تقدیر در این حوزه است. محسن مهدیان هم سالهاست مشغول اندیشیدن و تنفس در فضای فکری رهبران انقلاب اسلامی است و هم سالها است درگیر حوزه رسانه و خبر است و با بروز شدن این حوزه، او در گیر صحنه های جدید و متفاوت آن شده.
مساله هایی که او یافته و پاسخهایی که تلاش کرده با امتداد دادن مکتب امام روح الله برای آن دست و پا کند، ارزش مطالعه و اندیشه ورزی را به جد دارد.
@ali_mahdiyan