🔰این اندک معمم گمراه🔰
🔶 مجمع بسیار کم تعداد مدرسین و محققین در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۰ بیانه ای صادر کرده و اعدام محاربین را محکوم کرده است. این اندک معمم گمراه، به دفاع تمام قد از قاتلین و مجرمینی برآمده که نه تنها به جرم خود اعتراف کردهاند بلکه بعضا فیلمهای واضح و شهود متعدد از صحنه قتل و جنایت آنها وجود دارد.
⬅️ به این لجوجان عنود باید گفت:
❓چرا نام قاتل، محارب و آشوبگر را مردم معترض می گذارید؟ این جمله یادآور بیانیه مراد پایتختنشینتان است که آتشزنندگان پرچم عزای حسین در عاشورای 88 را مردم خداجو نامید.
❓چرا از قاتل و مجرم که اعتراف به جرم هم کرده دفاع می کنید؟!
❓چرا از تعطیلی احکام اسلام دفاع می کنید و بخاطر ذائقه سیاسی حاضر می شوید به قانون کشور و احکام دین پشت کنید؟!
⁉️ با این وجود اصلا چرا لباس دین برتن می کنید؟!
❓اگر خدای نکرده فرزند و ناموس خودتان توسط قمه کش و قاتل مورد تعرض قرار بگیرد باز هم همدل با دشمن هشتگ نه به اعدام را پشتیبانی می کنید؟!
👈 حداقل به آن مقدار از احکام اسلام که خواندید پایبند باشید. مگر آیات و روایات در حکم محارب را نخواندید؟!
🔻 کار بجایی کشیده که علنا از قاتلان و مجرمانی که به صراحت اعتراف به قتل و آشوب کردند و حتی فیلمهای شنیع از ارتکاب قتل و جرمشان موجود است دفاع می کنید؟! عناد و کینه علیه نظام، ظاهرا حدی برای شما ندارد.
قَالَ علی بن ابیطالب(علیه السلام): الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ/ نهج البلاغه
و فرمود (ع): كسى كه از اعمال قومى خشنود باشد، گويى خود در داخل كارهاى آنان بوده است.
✍️
#هادی_معتقدی