💢اسکی رفتن دوباره دکتر سید محمودرضا ابراهیمی روی اعصاب واکسنسازها:
🔺بدون تردید، سیاستهای اشتباه وزارت بهداشت در خبررسانیها که عمدتا همراه با کروناهراسی مداوم در جامعه و اعمال شرایط قرنطینهای که همراه با افراط گریها در رعایت بهداشت فردی در جامعه و استفاده مداوم از ماسک بوده است، مطابق با نظریه هایجین بی پاسخ نخواهد ماند. قطعا جامعه پس از کرونا باشیوع افسردگی و انواع بیماریهای عفونی و خودایمن و قلبی- عروقی مواجه خواهد شد.
🔺تاکنون هیچکدام از شرکتهای و موسسات مدعی تولید واکسنهای داخلی که حتی تا اخذ مجوز مصرف اضطراری هم پیش رفته اند، قادر به ارائه مستندات نبوده اند. فقط مجموعه برکت یک گزارش از تحقیقات پیش بالینی واکسن را در یک ژورنال بی ربط مروری در قالب نامه به سردبیر به چاپ رساند. البته محققان برکت در توجیه چاپ یک مقاله تحلیلی و پژوهشی در یک ژورنال بی ربط بالینی و مروری، سیاستهای جانبدارانه را عامل دانسته اند
🔺در مقاله برکت دو نکته کلیدی و فنی وجود دارد از جمله استفاده از سلول Vero و استفاده از دستگاه اولتراسانتریفیوژ که نکته کلیدی در تولید چنین واکسنهای کشته شده نیز همینجاست!
🔺مجموعه برکت در روند تولید واکسن با مشکل خلوص و تغلیظ ویروس بازتولید شده از سلول Vero مواجه بوده که معلوم نیست از کدام روش مطمئنی اقدام به حذف متعلقات ژنومی و عوامل ناشناخته توموری کرده است
🔺بدون تردید طراحی واکسن مبتنی بر ناحیه RBD ویروسها یک اشتباه فنی غیر قابل توجیه است و تمام نتایجی که موید اثربخشی چنین واکسنهایی منتشر میشود نمیتواند قابل اعتنا باشد. چرا که این ناحیه اتصالی در گلیکوپروتئین اسپایک با حفظ ساختار فضایی آن، بقدری کوچک و حتی استتار شده است که برای اتصال به مولکول قندی رسپتورهای میزبان تخصیص یافته است و بنابراین پروتئینهای بزرگ از جمله انتی بادیهای اختصاصی نمیتوانند به این ناحیه بچسبند. با اینحال، انستیتو پاستور و بقیه الله با در دست داشتن تریبون، مدعی ورود به بازار به عنوان دوز بوستر میباشند
🔺فلسفه موتاسیون در ویروسها نیز برای فرار از سیستم ایمنی و برای تضمین بقاست و اگر قرار باشد که با آنتی بادی علیه RBD، ویروس را خنثی کنیم. پس فلسفه موتاسیون نیز ایجاب میکند که حتی ناحیه RBD نیز دچار موتاسیون پی در پی شود. موتاسیون RBD نیز یعنی کاهش افنیتی اتصال و باز هم بخطر افتادن اصل بقاء ویروس!
🔺همه شرکتهای واکسن کرونا ساز داخلی با اینکه در روند تولید با مشکلات بنیادی و نقصهای غیر قابل توجیه مواجه اند و با اینکه بدلیل فقد حیوان مدل امکان تست چالشی برایشان مهیا نیست. اما بالاتفاق و با استناد به یک روش تست تشخیصی معروف به VNT مدعی اثر بخشی ۹۰ درصد به بالا برای واکسن خود شده اند.این در صورتیست که تست VNT صرفاً تشخیصی و معطوف به بررسی کمیت عفونت زایی ویروس است.
پ ن:
دکتر سید محمودرضا ابراهیمی محقق و پژوهشگر واکسن که سابقه اشتغال در مرکز تحقیقات واکسن و ویروس دانشگاه بقیه الله را دارد چندی پیش نیز با انتشار مقالهای موجب حمله عجیب دانشگاه بقیه الله به خود شده بود تا جایی که این دانشگاه بجای پاسخ به انتقادات وی اقدام به انتشار مدرک دانشگاهی وی و تخریب شخصیت وی نمود.
https://eitaa.com/joinchat/2104033424Ceaea82d510