#پاسخ
👈باید بدانید که درس یکی از گزینههای مثبت و یکی از معیارهای سنجش دخترتان است. در کنارش ملاکها، معیارها و مهارتهای دیگر را گسترش و پرورش دهید.😎
👈او را منحصر به درس خواندن نکنید. ما والدین از بس روی بحث درسها تاکید میکنیم، خودمان بیشتر از بچهها استرس داریم. انتظار داریم بچهها خوب و عالی باشند.🤓 کمالگراییهای خود را به بچهها انتقال میدهیم. بچه شما استرسها و کمالگراییهای شما را گرفته.
👈 مورد دیگر این است که خیلی هم خبری جایی نیست توی درس خواندن. شما تلاشش را بستایید، کمکش کنید، یاری و نظارت روی درس خواندن بکنید، انگیزه دهی و تشویق داشته باشید ولی فشار نیاورید.
👈مهارتهای دیگر را در کنار درس خواندن پرورش دهید. حمایتش کنید در مسیرهای دیگر مثل: ورزش کردن، قرآن خواندن، تجوید، صوت و لحن، کامپیوتر و غیره حمایت کنید.
👈روی بعد درس و دانش تکیه نمیکند اگر افتی داشت سرزنش نمیشود. درس خواندن یکی از بعدهای شخصیتی کودک است. سنجش آموزش و پرورش که فقط روی بعد دانشی و نمره محور است غلط است و ایراداتی دارد و ما والدین نباید روی این مسئله تاکید داشته باشیم. کمکش میکنیم و اگر خیلی هم قوی نبود فشار نمیآوریم. در زمینهای که قوی است کمک کنیم بهتر شود. در درسهای ضعیف کمک میکنیم که بالا بیاید اما فشار نمیآوریم.
👈نکته بعدی، ظاهرا خودتان خیلی روی دادن اضطراب به بچه موثر هستید خودتان را کنترل و مدیریت کرده و توی درس خواندن فقط نظارت کنید. روی اعتماد به نفسش خیلی کار کنید.
👈اگر وقتی یک مرتبه درس بلد نبود تنبیهش، تخریب، توهین و سرزنش کنید، تاثیرگذار در مرحله بعدی است. اینجا شاید جواب دهد ولی بعد در مدرسه آنچه را که باید تحویل دهد نمیدهد، چون با سرزنشها یادگیری اتفاق افتاده. در مدرسه استرس اینکه "نکند بلد نباشم"، "نکند درست نگویم" بگیرد.
👈البته ممکن است در مدرسه از سمت معلمها یا همکلاسیها این اتفاق افتاده باشد و پایین بودن اعتماد بنفس ایشان اثرگذار بوده. در این زمینه بهتر است برای افزایش اعتمادبنفس ایشان تلاش کنید.
رفتارهای مناسب برای رشد اعتماد به نفس؛ تشویقهای به جا، دوری از سرزنش و تحقیر و تنبیه، حمایت در جمع، آرام آرام کمککنیم در جمع صحبت کنه
👈باید آرام آرام ریشه یابی شود که چرا نمیتواند درس را درست تحویل دهد. به احتمال قوی مربوط به اعتماد به نفس یا استرس و اضطراب است. فضاهای بروز دادن خودش فراهم شود.
👈مهارتهای مختلف او را مطرح کرده تا متوجه زیاد بودن توانمندی هایش بشود و افت داشتن در درسها خللی به شخصیت او وارد نمیکند و همه اینها باعث رشد در زمینه اعتماد بنفس میشود.┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
Join🔜
@fatemehfarhadiyan
🌺🌿🌺🌿
https://eitaa.com/joinchat/1996423215Cd5dc68c0e6🌷