🔻رقیبان تجاری ایران به قرآن کریم هم رحم نمیکنند!
📌
جوسازی رسانهای علیه محصولات ایرانی یا واقعیت تلخ علیه قرآن بخاطر سود بیشتر در تجارت سیب؟!
✍️ محمد ادریسی، دبیر تحریریه مدادالفضلاء
در همه جای این کره خاکی مرسوم است که مردم به بازار میروند و خرید میکنند و این طبیعی است اما غیرطبیعی و عجیب اینجاست که جعبه میوهای را بخرید و با صفحات ریشریش شده قرآن در داخل آن مواجه بشوید که این شوکه کننده است.
این خبرخواه ناخواه بازتاب خواهد داشت و بهزودی ترجمه میشود و در رسانههای داخلی هم به دست مخاطبان خواهد رسید.
ماجرا ازاینجا شروع شد که در رسانههای بینالمللی یک خبر منتشر شد که ایران سیبهایی را صادر کرده است به عمان و برای حفظ این میوهها از رطوبت و برای اینکه آن میوها از بین نرود آنها را پوشَن کردهاند بهوسیله کاغذ و در کارتنها گذاشتهاند.
چه کاغذی؟لابهلای کاغذهای که آیات قرآن بر آن نقش بستهشده است و به چه کشوری؟عمان!
آیا کسی هست که از ارتباط دوستانه و عقایدی و سیاسی و تجاری فیمابین ایران و عمان خبر نداشته باشد؟!
این خبر در بیش از 100 ها سایت و رسانههای بینالمللی و شبکههای تلویزیونی عمان و سوریه و کویت و عراق و اردن و یمن و فلسطین و...بهسرعت منتشر شد که ایران سیبهایی را صادر کرده است به کشورهای عربی که زیر این سیبها و در کارتنها صفحات کتاب قرآن کریم را ریشریش کردهاند و زیر آن قرار دادهاند.
این خبر بازتاب زیادی در کشورهای مسلمان داشته است و جهت پیگیری خبر و صحت و اصل ماجرا تلاشهای زیادی داشتیم و بعدازاین مشخص شد شرکت ایرانی بوده است حتی تماسهای مکرر گرفته شد اما نتوانستیم با رئیس شرکت سوپر لوکس که در ایران است ارتباط برقرار کنیم.
ضمن ابراز تأسف از این خبربخاطرهتک حرمت قرآن کریم که صورت گرفته اعلام میکنیم که این قضیه لازم است پیگیری جدی بشود و از مسئولین مربوطه انتظار پاسخگویی فوری داریم.
چند وقت پیش در خاطرم هست بخشنامهای بود و اطلاعرسانی سراسری برای مساجد شده بود که قرآنهای قدیمی و کهنه را جمع میکردند و بانو تعویض میکردند و امیدوارم این صفحات رشتهرشته شده از قرآنها که زیر میوههای صادراتی است از همانها نباشد که قطعاً یک توطئه است.
بعضی کشورها هستند که زمین حاصلخیزی برای کاشت میوه ندارند به همین دلیل مایحتاج خود را از طریق واردات تأمین میکنند و اینیک فرصت است برای آن کشورهای دیگر که زمینی حاصلخیز کشاورزی دارند.
رقیبان تجاری ایران به قرآن کریم هم رحم نمیکنند و احتمال این هم هست که این مسئله بهنوعی جوسازی رسانهای علیه بازار صادرات میوه ایران باشد به این دلیل که میخواهند دیگر کشورهای دوست و همراه را قانع کنند تا از محصولات ایرانی استفاده نشود.
در حوزه کشاورزی ناگفته نماند که بیش از ۳۴۰۰۰۰۰ هزار تن سیب در کشور تولیدشده است و این میزان حدود پانصد هزار تن بیش از نیاز مصرف مردم داخل کشور است که لازم است صادر بشود و میشود اما با چه برندی و با چه شرایطی و به چه کشورهای لازم است صادر بشود که نیازمند نظارت جدی است تا این موارد رخ ندهد.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN