▪▪◼▪▪
<
#اعمال_روز >
جمعه:
💠1. روایت است که:هرکه بعد از نماز ظهر و نماز صبح در روز جمعه و غیر جمعه بگوید، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ نمیرد تا حضرت قائم[ را دریابد.
💠 2. سوره «احقاف» و «مؤمنین» را بخواند.
💠 3. ناخن و شارب بگیرد و در آن حین بخواند:«بَسْمِ اللهِ وَ بِالله، وَ علی سُنَّهِ
مُحَمَّدٍ و آل محمد صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ» و در گرفتن ناخن، ابتدا کند به انگشت کوچک دست چپ، و ختم کند به انگشت کوچک دست راست، و همچنین کند در گرفتن ناخن های پای خود.
💠 4. بوی خوش به کار برد.
💠 5. تصدق کند که موافق روایتی هزار برابر اوقات دیگر است.
💠 6. آنکه برای اهل و عیال، چیز نیکوی تازه از میوه و گوشت بخرد، تا شاد شوند به آمدن جمعه.
💠 7. هنگامی که ناشتاست، انار بخورد.
💠 8. خود را از کارهای دنیا فارغ سازد و مشغول به آموختن مسائل دین خود شود، نه آنکه روز جمعه را صرف کند به سیر و گشت و تفرج در باغ ها و مزارع مردمان و مصاحبت با اراذل و بیماران و خوانندگی و مسخره گی و عیب گویی مردمان و خنده های قهقهه و خواندن اشعار و خوض در باطل و امثال اینها که مفاسدش زیاده از آن است که ذکر شود.
💠 9. به زیارت اموات و زیارت قبر پدر و مادر، یا یکی از ایشان برود که فضیلت دارد.
💠 10. در وقت صبح دعای «ندبه» را که از اعمال اعیاد اربعه است، بخواند.
💠 11. نماز ظهر جمعه را به «جمعه» و «منافقین»، و عصر را به «جمعه» و «توحید» بخواند.
💠12.بعد از عصر، هفتاد مرتبه بگوید:«اَسْتَغْفِرُاللهَ وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ».
💠 13. بعد از عصر صد مرتبه سوره «قدر» بخواند و اگر نتواند ده مرتبه را ترک نکند، و خواندن ده مرتبه «قدر» بعد از عصر در هر روزی مستحب است و فضیلت بسیار دارد.
💠 14. در ساعت آخر روز جمعه، دعای «سمات» را بخواند.
•••✾.......✾•••
@jihadmughniyeh_ir