🔰ناگفتههای یک جلسه تاریخی/ ژنرالهای دولت روحانی به رئیسی چه گفتند؟
🔹ستاوردسازی برای دولتهای یازدهم و دوازدهم یکی از رویکردهایی است که در روزهای اخیر از سوی برخی دولتمردان پیشین در دستور کار قرار گرفته است؛ رویکردی که با نادیده انگاشتن راهبردهای خسارتبار دولت گذشته، میکوشد کارنامهای غیرواقعی از عملکرد خود ارائه دهد.
🔹سپهر خلجی رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با تشریح زوایای پنهانی از عملکرد خسارتبار دولت گذشته، برای نخستینبار روایتهایی از دولتمردان سابق بیان میکند:
🔹روزنامههای وابسته به دولت قبل هر روز یک مساله را تبدیل به بحران کرده و موضوعی مانند برجام را بهعنوان نسخه شفابخش و حلالمسائل همه مشکلات مردم جا میزدند.
🔹به اعتراف برخی وزرای وقت، ارتباط رئیس دولت با وزرا قطع و به همان نسبت، ارتباط دولت با مردم نیز کم شده و آنجا هم که قرار بود به مردم توجه شود، با نگاه از بالا به پایین بود.
🔹این ۸سال دقیقاً همان ایامی است که رهبر حکیم انقلاب فرمودند دهه ۹۰، دهه از دست رفته ایران است. دولت وقت خود را در نسبتی با غرب تعریف و وضعیت خود را از دریچه قضاوت آنان ارزیابی میکرد.
🔹نوع رویکرد دولت وقت را در قبال پیشرفتهای موشکی ایران ببینید و با وضعیت الان مقایسه کنید که رئیسجمهور خود در مراسم رونمایی از موشک هایپرسونیک شرکت میکند و دست دانشمندان این عرصه راکه باعث اقتدار و افتخار ایران بزرگ هستند، میبوسد.
🔹مستحضرید که رزمحسینی، وزیر وقت صمت میگوید: «در برق صنایع، ۶۰ درصد شبها و ۳۰ درصد روزها برق هست. برق فولادمان هم ۵۰ درصد بعضی مواقع وصل است.» از این دست اعترافات زیاد داشتهایم.
🔹دولت قبل باید سالی یکمیلیون خودرو تحویل بازار میداد تا بازار متعادل شود که نداد و کار افتاده بود دست دلالان. با حضور دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ تیراژ خودرو به یکمیلیون و۴۰۰ هزار دستگاه رسید. جالب است که دولت قبل به بهانه تحریم مدعی بود امکان افزایش تیراژ را ندارد!
🔹در حوزه مسکن هم با همین مشکل مواجهیم؛ یعنی بیعملی دولت در تأمین مسکن مردم در ۸سال دولت قبل و در نتیجه سرریز فشار تقاضا به بازار و افزایش قیمتها و این یعنی تحمیل فشار بهویژه بر طبقات ضعیف و مستأجرها.
🔹موارد زیادی از این دست اسناد در مذاکراتی که مدیران دولت قبل با شخص رئیسجمهور و بعضاً در جلسههای ۲نفره داشتند، وجود دارد که واقعاً الان به مصلحت نیست منتشر شود؛ جریانی که بخش عمدهای از دوران مدیریت بر ارکان کشور را برعهده داشتند؛ یک توهم محض که نه شجاعت اصلاح راهی را که اشتباه رفتند، داشتند و نه شجاعت اعتراف به اشتباه در برآوردهای خسارتآفرین برای زندگی یک ملت بزرگ را.
🆔
https://eitaa.com/kamalibasirat