یا «بیسواد»ید یا «مزدور»، شایدم «هردو»
نوشته: سیاست آیتالله خمینی، یک سیاست «تنشزا»ست و مشکلات ما در کشور به خاطر همین سیاست است.
گفته: اگر سفارت آمریکا را در سال ۵۸ تسخیر نمیکردید، آمریکا با شما دشمنی نمیکرد.
اگر آیتالله خمینی از ابتدای انقلاب، بنا را بر تقابل با آمریکا نمیگذاشت آمریکا کاری به شما نداشت.
میگوید: اتفاقا علت حملۀ صدام به ایران هم همین سیاست تنشزای آیتالله خمینی است. صدام شنیده بود که آقای خمینی قصد صدور انقلاب را دارد، به همین خاطر به ایران حمله کرد تا انقلاب صادر نشود.
من میگویم: متأسفم که بعد از گذشت ۴۵ سال از انقلاب، هنوز آدمهایی آن هم بعضاً عمامه بهسر پیدا میشوند که از گفتن این آسمان ریسمانها خجالت نمیکشند. تعجبم از این است که چطور رویشان میشود اینها را بگویند. خوشبینانهترین قضاوت در مورد اینان این است که بگویم: از تاریخ «هیچ» نمیدانند.
مصدق حکم عزلی که محمدرضا برایش نوشته بود را قبول نکرد. شاه بهخاطر قدرت آیتالله کاشانی و حمایت مردم از مصدق مجبور به ترک ایران به مقصد ایتالیا شد. مصدق انگلیسستیز اما آمریکاخواه بود. از فشار انگلیسیها به آمریکا پناه برد. آمریکاییها هم با سر انداختنش به چاهِ فنا. کودتای ۲۸مرداد۳۲ را با دلارهایی که بواسطۀ «کیم روزولت» به ایران فرستادند را به راه انداختند و پهلوی فراری را برگرداند به رأس قدرتِ ایران برای منافع خودشان.
اینجا امام خمینی چه سیاست تنشزایی را اعلام و اعمال کرده بود؟
از سال ۴۱ که امام مخالفتش را با سیاستهای آمریکایی که توسط شاه اعمال میشد و بعد، در سال ۴۳ که به کاپیتولاسیون اعتراض کرد و دم از منافع ملت ایران زد و آمریکا و اسرائیل و شاه را رسوا کرد که منجر به تبعید امام شد، فشار بر انقلابیها و شخص امام با حمایت آمریکا زیاد شد. اصلا این چهلپنجاه هزار آمریکایی در دستگاههای نظامی، امنیّتی، اقتصادی و... چه غلطی میکردند؟!
اینجا چه؟ امام تنشزایی کرد؟ دفاع از حقوق مردم، تنشزایی است؟ شما مسائل را اینقدر پیاده میفهمید یا خودتان را برای بزک آمریکا به نفهمی زدهاید؟!
آرام آرام برای خفهکردن صدای حمایت از مردم و ملت و کشور، ساواک صفاک را اسرائیلیها با پشتیبانی آمریکا به شاه تحمیل کردند که بعدها آن فجایع را رقم زدند. اینجا خمینی مظلوم چه کرده بود جز بلند کردن صدای عدالتخواهی؟
در روزهای نزدیک به پیروزی انقلاب، فرستادۀ آمریکا، یک ژنرال برجسته به نام «هایزر» آمد تهران برای اینکه اگر بتواند یک کودتا راه بیندازد و صدها هزار، بلکه میلیونها آدم را به قتل برسانند؛ نیّتشان این بود تا بلکه جلوی انقلاب مردم را بگیرد اما نتوانست! اینجا هم خمینی تنشزایی کرده بود؟
در ۱۳ آبان ۵۷ دانشآموزان را در کف خیابان به رگبار بستند! چه کسی کرد؟ کار کی بود؟ امام یا شاه وابسته به آمریکا؟
و اما سفارت آمریکا یعنی لانۀ جاسوسی و مقدمهسازی برای توطئه، کودتا و براندازی، بهنظر شما باید با آن چه میکردیم؟ میایستادیم تا پدرمان را در آورند؟ فقط احمقها میتوانند چنین کاری بکنند! قبل از وقوع توطئه بایستی جلوی آن را گرفت، این حکم عقل است. همه همین را میگویند.
اسنادی که از سفارت به دست آمد نشان داد که از همان روزهای اوّلِ بعد از پیروزی انقلاب، سفارت آمریکا مرکز توطئه و جاسوسی علیه ایران بوده؛ حتّی در سفارت آمریکا طرّاحی کودتا میشده که علیه انقلاب کودتا کنند؛ طرّاحی جنگ داخلی میشده؛ تلاش میکردند که در استانهای مرزی کشور، جنگ داخلی راه بیندازند؛ طرّاحی میشده که چگونه در حکومتِ جدیدِ انقلابی نفوذ کنند؛ رسانههای ضدّانقلاب را که در داخل بودند، مدیریّت میکردند. یعنی این سفارت، از اوّلین روزهای شروع انقلاب، مرکز توطئه علیه کشور و علیه انقلاب بوده.
خب اگر در کوچۀ شما یک خانۀ تیمی درست شود برای ترور شما، یا برای سرقت منزل شما، یا برای تجاوز به ناموس شما، شما چه میکنید؟ سیاست شما چه خواهد بود؟ از ترس اینکه به شما نگویند: تنشزا! صبر میکنید تا پدرتان را درآورند؟ اگر پاسختان «آری» است، پس خیلی احمق هستید.
و اما صدور انقلاب، یعنی صدور تفکرِ نه ظلم و نه انضلام. یعنی ما با نظام سلطه که عالم را تقسیم به سلطهگر و سلطهپذیر میکند، مخالفیم و خود ما هم نه سلطهگریم و نه سلطهپذیر و این تفکر را، هم تبلیغ، ترویج و صادر میکنیم و کردهایم. این سیاست، سیاست خداست. خدا میگوید نه ظلم کن و نه ظلم بپذیر. این، سیاست انبیاست. سیاستِ امام حسین علیهالسلام است. شاید نمیدانید که منظور از صدور انقلاب، سیاست جنگطلبی و لشکرکشی و فتوحات جغرافیایی نیست.
کاش اینقدر غیرت میداشتید حرفهایی را که آمریکاییها سالهاست برای پوشاندن جنایتهایشان و برای تحریف تاریخ و انحراف افکار عمومی جهان دارند تکرار میکنند، شما تکرار نمیکردید.
اسماعیل فخریان
🆔
https://eitaa.com/kamalibasirat