🔰 ابعاد اجتماعی ایمان
▪️قسمت نهم
◽️ بسیاری از آثاری که به عنوان ویژگیهای یک جامعه آرمانی مانند امید، مقاومت، ایستادگی بر باورها و تلاش برای رسیدن به اهداف مطرح میشود، با ایمان حاصل میشود.
یکی از این آثار، مقاومت و صبر اجتماعی است. براساس فرهنگ قرآنی، مومنین حقیقی آنهایی هستند که ایمانشان، آنها را به سمت جهاد با اموال و انفس برای خدا سوق میدهد.
▪️ خداوند در آیهای، به مومنین دستور میدهد که با اولیاء شیطان بجنگید.
▪️ درجای دیگری خداوند، برقراری مساجد و معابد را منوط به جهاد مومنان دانسته و جنگ برای خدا را نصرت خدا میداند.
🔸️ اینکه در جامعه امروز میبینیم عدهای میکوشند ایمان مردم را سست کنند، به این دلیل است که میخواهند در برابر ظالمان و مستکبران، مقاومتی صورت نگیرد و کسی برای دفاع از دین خدا اقدامی نکند.
🔸️ همانگونه که پس از رحلت پیامبر(ص)، افرادی سرپرست جامعه اسلامی شدند که منطق جهاد و مقاومت را در جامعه کمرنگ کردند تا اینکه با قیام اباعبدالله(ع) دوباره فرهنگ جهاد و شهادت و صبر و مقاومت اجتماعی، توسط آن حضرت احیا شد.
▫️ حضرت در وصیت نامه خود، هدف از قیامشان را اصلاح اجتماعی عنوان کردند و بر پایه ایمان ناب و قوی خود و یارانشان توانستند این حرکت اجتماعی را به احسن وجه، رقم بزنند و پس از شهادت حضرت، متاثر از قیام ایشان، قیامهای پیدرپی ازجمله قیام توابین، قیام مختار، قیام شهید فخ و...به وقوع پیوست تا اینکه پس ازحدود صد سال، حکومت بنیامیه در هم پیچیده شد.
ادامه در متن بعد👇