#درس_های_زندگی_پاک_و_اصیل
#از_حادثه_ی_کربلا
#قسمت_ششم
#استاد_صدوقی
🍃بخش سوم
1⃣ اگر باور کنیم که؛ زندگی یعنی یک مبارزه ی بی امان با حادثه ها. اینجاست که اتکالمان به خداست؛ توکلمان به خداست. و خدا رزقمان را از جایی به ما می دهد که ما برایش حساب باز نکرده ایم «و یرزقه من حیث لا یحتسب».
2⃣نکته ی دیگری که من در اینجا باید مطرح کنم که وقتی یک حادثه ای در زندگی ما پیش می آید؛ ما باید حتما در مقابل این حادثه موضع گیری کنیم.
🔹اگر بخواهیم موضع گیری خوبی داشته باشیم باید حادثه را تحلیل کنیم که چرا این حادثه بوجود آمد چه نسبت و رابطه ای این حادثه با من دارد و من چه رسالتی در مورد این حادثه دارم. وقتی به یک تحلیل درستی رسیدم بر اساس آن تحلیل موضع گیری می کنم قطعاً موضع گیری من معقول است؛ چرا؟
🔸 برای اینکه حساب شده برخورد کردم. این
به شرطی است که تحلیل من درست باشد.
🔹اما اگر تحلیل من غلط باشد موضع گیری من هم غلط است.
🔸لذا با این توصیفاتی که شد؛ برای یک انسان مومن واقعی که باور کرده؛ منتظرانه در مسیر امام معصوم قدم بردارم و باور کرده حادثه ها پیوسته در زندگی می آیند و من پیوسته و مستمراً باید موضع گیری بکنم و هر لحظه باید خودم را برای حادثه ی جدیدتری آماده کنم؛ آیا افسردگی راهی دارد؟ آیا خودکشی راهی دارد؟
🔹انسان باتقوا به بن بست نمی رسد. انسان باتقوا یار و مدد از سوی خدا دارد. «یرزقه من حیث لایحتسب».
🔸انسان با تقوا اگر لحظه به لحظه خودش را با ارزش های الهی انطباق دهد؛ اگر لغزش و معصیت و گناهی هم در گذشته داشته باشد، خدا همه اینها را می پوشاند و پاک می کند و او را زنده و بانشاط می کند.
🔹ما این بحث را باید ادامه می دهیم تا به هویت یک انسان منتظر برسیم.
🔸هویت انسان منتظر را ان شاء الله در جلسه ی آینده مطرح می کنم به برکت صلوات بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
🏴مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com