❓ترامپ یا بایدن؟
🖋
آیا نتیجه انتخابات امریکا برای ما فرقی میکند؟
🔹در حالی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نزدیک می شویم که این روز ها یکی از تیترهای دست اول و جذاب در رسانه های دنیا بحث پیرامون این انتخابات و حواشی آن است، بسیاری از دولت های دنیا منتظرهستند ببینند چه کسی به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب خواهد شد.
ترامپ جمهوری خواه یا جوبایدن دموکرات؟
🔸مناظره سوم و آخر بین دو نامزد ریاست جمهوری در حالی برگزار شد، که هنوز برنده ریاست جمهوری آمریکا برای بسیاری از تحلیل گران مبهم است، هرچند نظر سنجی های به عمل آمده، حاوی پیشی گرفتن بایدن در انتخابات است، اما قوانین پیچیده انتخاباتی در آمریکا از جمله رای الکترال موجب سکوت صاحب نظران در این مسئله شده است.
👈اما سوال اصلی برای ملت ایران این است که آیا تفاوتی در برنده شدن یکی از این دو نامزد برای ما وجود دارد؟ تفاوت چیست؟
🔹عده ای با توجه به شخصیت ترامپ او را بدترین، خشن ترین و زورگوترین رئیس جمهور ایالات متحده می خوانند و تحریم های شدید او علیه جمهوری اسلامی را، نتیجه مشکلات جدی امروز از جمله تورم شدید و افسار گسیخته، نرخ نابه سامان ارز و قیمت دلار و ... می دانند، به اذعان آن ها این شخصیت اهل گفتگو و مذاکره نیست و به همین خاطر بسیار ی از توافقات دولت های گذشته را از جمله توافق آب و هوایی پاریس و همچنین برجام را زیر پا گذاشته است، لذا تمایل به برنده شدن بایدن در انتخابات دارند، تا شاید بتوانند روح و جسم مرده برجام را احیاء کنند!
❓اما این تحلیل واقعیت دارد؟
🔸در این که شخصیت ترامپ یکی از رذل ترین و منفورترین چهره ها در میان ملت ها و به ویژه ملت ایران است، هیچ شکی نیست، اما توجه به این نکته بسیار مهم است که سیاست های کلان و اهداف سیاست داخلی و خارجی آمریکا چیست؟
🔹به گفته بسیاری از کارشناسان علوم سیاسی راهبرد ایالات متحده آمریکا یک راهبرد مشخص است و دو حزب این کشور چه جمهوری خواه و چه دموکرات یک هدف مشترک را دنبال می کنند، سیاست خارجی و راهبردی ایالات متحده در قبال ایران به اذعان هر دو حزب براندازی نظام جمهوری اسلامی است، اما روش ها متفاوت است!
دموکراتهایی مثل اوباما و بایدن در ابتدا روش های نرم تری را برای دستیابی به اهداف خود در نظر می گیرند، اما هیچ گاه از هدف خود دست بر نمی دارند!
اما جمهوری خواهانی مثل بوش و ترامپ از همان ابتدا سیاست فشار حداکثری را در پیش می گیرند.
🔸یادمان نرود قسم اعظم تحریم های آمریکا علیه ایران در سال های اخیر در زمان اوباما انجام شد، اما با ترفند مذاکره و مهلت گرفتن، هنوز این حرف اوباما از یادمان نرفته که اگر می توانستم تمام فعالیت های هسته ای ایران را تعطیل می کردم یعنی من متعهد به راهبرد سیاست خارجه آمریکا هستم، و طبیعی است با وجود سرمایه داران صهیونیستی که گردانندگان اصلی سیاست در ایالت متحده هستند، هیچ گاه چنین تصوری وجود ندارد که آمریکا در قبال ایران سیاست دیگری را در پیش گیرد چرا که اهداف جمهوری اسلامی ایران در تضاد کامل با رژیم صهیونیستی است.
👈
اما نکته ای که در شخصیت ترامپ وجود دارد این است که او تصویر زیبایی را که بسیاری از غرب دوستان و روشن فکران از آمریکا به مردم ارائه می دادند بدون رو توش به مردم نشان داد، تا مردم خودشان در این رابطه قضاوت کنند.
✅رهبر معظم انقلاب: آمریکا، آمریکا است؛ این حزب یا آن حزب، هر کدامشان سرِ کار آمدند، خیری به ما نرساندند، شر رساندند. یکی تحریم کرد، یکی هواپیما زد، یکی به سکّوی نفتی حمله کرد، یکی به دشمنهای ما کمک کرد. ما نگرانی هم نداریم؛ ما به توفیق الهی برای مواجههی با هر حادثهی محتمل آمادهایم.1395/8/26
#ترامپ
#بایدن
☑️
@amin_enqelab