🔰مقامات قرآن و آداب تلاوت آن
چگونه از رزقهای آسمانی قرآن بهره مند شویم؟
💠 مثَلاً كَلِمَةً طَیبَةً كَشَجَرَةٍ طَیبَةٍ أَصْلُها ثابِتٌ وَ فَرْعُها فِی السَّماء 💠
🔻درجات بهشت به اندازه ی آیات قرآن است، یعنی همه مقاماتِ بهشت مقاماتِ تنزل قرآن است. کما اینکه مقامات تنزل نبی اکرم و اهل بیت اش هم هست.
🔻روز قیامت انسان به اندازه ای که حقیقت قرآن در او محقق شده است، قرآن را تلاوت می کند و بالا می رود «اقرأ و ارق».
🔻اگر کسی اهل قرآن نشد، از اول تا آخر قرآن را تلاوت می کند ولی هیچ بهره ای از قرآن ندارد. بلکه در روایت هست قرآن از کسی که اینطور تلاوت می کند، تبری می جوید و او را لعن می کند.
🔻اگر ما در این ماه اهل قرآن شدیم و به خصوص
#کثرت_تلاوت همراه با انس داشتیم،
#ادب_حضور داشتیم، اگر
#اذن_دخولی داشتیم و ورود به ساحت قرآن پیدا کردیم و درهای قرآن و سماوات قرآن به روی ما گشوده شد، آن وقت رزقهای سماواتی هم خواهیم داشت زیرا رزق های قرآن رزقهای سماواتی است.
🔻رزق های ولایت رزق های سماواتیان است. ثمرات قرآن دائمی است منتها برای کسانی که در سماء ولایت و قرآن زیست می کنند و درها به روی آنها باز شده است. تا ما زمینی هستیم، درها بسته است.
🔻مومن وقتی از دنیا تخلیه می کند، رفعت پیدا می کند. سماواتی می شود و رزق سماواتی ها به او می رسد و شیرینی محبت خدا را می چشد. تا انسان به دنیا تعلق دارد، درهای آسمان گشوده نمی شود.
🔻اگر کسی بخواهد درهای قرآن به روی او گشوده بشود، باید اذن دخول قرآن را بخواند. دو تا دعا هست که حتما آن را بخوانید. یکی دعای ورود به قرآن و دیگری دعای ختم قرآن که در صحیفه سجادیه است.
🔻خوب است که وقتی این دو دعا خوانده می شود مقایسه ای بین توجهاتی که انسان در ورودیه به قرآن پیدا می کند با تنبهاتی که انسان در ختام قرآن پیدا می کند برای اینکه آن حقایق در او متحقق و ماندگار شود، انجام شود.
#سوره_ِابراهیم(24)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(13)
💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
🔘
@mirbaqeri_tafsir