■●آیتالله بهجت رحمهالله در پاسخ به کسانی که دستورالعملی برای سیروسلوک میخواستند، میفرمودند: «هر روز نصف صفحه از کتاب
#معراج_السعاده را بخوانید و بدان عمل کنید، بعد از یک سال در خود تغییر را احساس میکنید».
■●حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله به حضرت فاطمه صلواتاللّهعلیها فرمودند که «از برای زنان چه چیزی بهتر است؟». عرض کرد که «اینکه هیچ مردی را نبیند و هیچ مردی هم او را نبیند». پس فاطمه را به سینه خود چسبانید.
■●... روزی حضرت پیغمبر صلیاللهعلیهوآله فرمودند که «هر که اطاعت زن خود را کند، خدای ـ تعالی ـ او را سرنگون به جهنم اندازد». عرض کردند که «در چه چیز اطاعت کند؟». فرمودند: «در اینکه از شوهر خود خواهش کند که به حمامها و عروسیها و عیدگاهها و عزاها برود و جامه های نازک بپوشد و شوهر راضی شود و او را اذن دهد».
■●... و مخفی نماند که صفت غیرت اگرچه خوب و در نظر شرع و عقل مستحسن (نیکو) و مرغوب است، اما باید که به حد افراط نرسد و آدمی به نحوی نشود که بیسبب به اهل خود بدگمان [شود] و بر ایشان تنگ بگیرد و درصدد تجسّس باطن ایشان برآید.
■●(معراج السعادة، ص۲۲۱ و ۲۲۲ و ۲۲۳)●■
@mohamad_hosein_tabatabaei