🌴همگام با شهدای کربلا 🌴
🌷
حنظله بن مروه همدانی 🌷
جوان از اهل کوفه واز تیرهء بنی همدان
از شیعیان دوستداران امام امیرالمومنین علی سلام الله علیه جانبازی فداکار رزمنده ای شجاع وعارف به قرآن و اهل بیت وصبور شمشیرزنی زرم آزموده میدان دیده
🚩او را باید از آخرین شهیدان کوفه، پس از قیام حضرت مسلم بن عقیل دانست، او در کوفه نه تنها پیمان شکنی پیوستگان به نهضت مسلم را دید که صحنهای دردناک بر زمین کشیدن اجساد مطهر دو شهید- مسلم بن عقیل و هانی- را نیز شاهد بود.
در نزدیک کناسه کوفه، مردمی را دید که طناب بر تن مطهر و بی سر دو شهید بسته و آنها را روی خاک میکشیدند. مبهوت و خشماگین فریاد کشید؟ وای بر شما ای اهل کوفه!
ای دغل بازان و دروغ پردازان، مگر اینان چه کردهاند که با آنان چنین میکنید. آیا میدانید این کیست؟ گفتند: آری میدانیم مسلم بن عقیل، پسرعمویامام حسین بن علی سیدالشهداء (سلام الله علیه ) است. وای بر شما اگر میدانید کیست! چرا کشتید و بر خاک میکشید.
ناجوانمردان قهقه زدند و حنظله لبریز از خشم شمشیر کشید و بر آنان تاخت. ١۴ نفر بر خاک افتادند و حنظله خود نیز پس از نبردی سنگین به شهادت رسید، او در هنگام شهادت تقریباً ٢۵ ساله بود.
شبانگاه دو روز بعد، چند زن به رهبری همسر هانی بن عروه اجساد این سه شهید را در کنار مسجد اعظم کوفه دفن کردند.حنظله مردی رشید، غیور، فصیح و بلیغ و دوستدار اهل بیت(ع) بود
زادگاه وی کوفه و از تیرهای بنی همدان بود. شهادت او احتمالاً دوازدهم یا سیزدهم ذی الحجه بوده است.
سلام بر حنظله بن مروه هَمْداَنِی غیور مرد جوان کوفه
اللهم عجل لولیک الفرج والنّصر و العاقبه
الحمدالله
#عبدالامیرم #