🎥
مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر در حالی برگزار شد که صحنههای خانوادگی زیبا و پرتعدادی داشت!
خانواده ایرانی در طول چند دهه گذشته متاثر از فضای جامعه و فرهنگهای مهاجم، دستخوش تغییرات زیادی گردیده و متفکرین و اندیشمندان کشور، دلنگران چگونگی موجودیت خانواده در ایرانِ آینده، از زوایای مختلفی به آن پرداختهاند. برخی وضعیت خانواده را بحرانی خوانده و به مثابه موجودی که تمامی کارکردهای خود را از دست داده، آن را در آستانهی انحلال میدانند و برخی دیگر خانواده را مانند موجودی مقاوم و پویا، در حال بازتولید نقشهای هویتیاش تعریف میکنند.
🎥 در این میان اختتامیه فجر چهل و دوم، صحنههای زیبایی از هویت خانوادگی ایرانیان را به تصویر کشید که نشان از استحکام جدی پیوندها و عمق آن در لایههای مختلف مردمی دارد. هرچند تهدیدات زیادی پیرامون خانوادهی ایرانی وجود دارد، ولی داشتن نگرشی صحیح و مبتنی بر واقعیت از وضعیت موجود، اولین قدم در راه اصلاح امور خواهدبود.
🎞صحنه هایی از حضور رئيس سازمان سینمایی کشور با دخترانش بر روی صحنه؛ بیان ارادت به پدر مرحوم جواد عزتی؛ افتخار محمودکلاری به دریافت جایزه توسط پسرش؛ همراهی پسر خردسال شبنم قربانی بر روی صحنه برای دریافت سیمرغ بهترین نقش مکمل زن؛ و از این قبیل بود.
🎞صحنه بهیادماندنی دیگر را مارال بنی آدم خلق کرد، وقتی که سیمرغ بهترین نقش اول زن، را تقدیم به زنان تاثیرگذار و مادران این سرزمین کرد و بیتی از پروین اعتصامی خواند که:
"همیشه دختر امروز مادر فرداست، ز مادر است میسّر بزرگی پسران"
#روایت_خانواده
#جشنواره_فجر
@nehzatezanan
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩
@rahesevvom