🚨 اظهارات پدر نوزادی که زنده شد و رییس بیماریتان را برکنار کرد.
🔻سروان فرشاد امیرنژاد در خصوص ماجرای عجیب این نوزاد ابراز کرد: حدود ساعت ۲ بعدازظهر شیفت کاریام تازه شروع شده بود و پسر جوانی که پدر این نوزاد است آمد و کمک خواست و گفت "اینجا کسی به حرفم گوش نمیدهد" و جریان را توضیح داد و گفت "همسرم را ساعت ۴ صبح برای زایمان به بیمارستان آوردیم و وقتی بچه به دنیا آمد پرستاران گفتند که «بچه مرده است» و ساعت تقریباً ۸ صبح بود که برای آخرین بار رفتم بچه را ببینم متوجه تکان خوردن نوزاد شدم و به هرکس گفتم کسی باور نکرد و اهمیت نداد که بررسی کند و گفتند که توهم دارم".
🔻 در همان لحظه پیگیر شدم و به سوپروایزر اطلاع دادم، اما کادر درمان گفتند "پدر نوزاد توهم دارد" تکتک یخچالها را باز کردم و یک کارتن کوچک دیدم و وقتی باز کردم بچه داخلش بود و وقتی کارتن را تکان دادم، بچه هم تکان خورد و شروع کرد به نفس کشیدن.
🔻سریع بچه را برداشتیم و دنبال سوپروایزر گشتم اما موفق نشدم تا اینکه به بخش زایمان رفتم و به پرستاران گفتم "این بچه زنده است اما شما آن را به سردخانه بردید"، که همان زمان میان کادر درمان بحث شروع شد.
🔻 با یکی از پرستاران به سردخانه رفتیم و بچه داخل کارتن را نگاه کردند و دیدند که زنده است و به بخش NICU منتقل کردند.
🔻 پدر نوزاد متوجه زندهبودن و تکانخوردن نوزادش شده بود اما هرچه به کادر درمان گفته بود، اهمیت نداده بودند.
🔻علیرضا مرعشی رئیس بیمارستان امام سجاد شهریار، صبح شنبه با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برکنار شد./ تسنیم