#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#آمریکا #اوکراین
✅
رفتار مافیایی رژیم آمریکا
🔸 مافیا تعریفی دارد. مافیا یک سازمان مجرمانه است و یکسری قواعد و قوانین برای خودش در حوزه نفوذ خودش ایجاد میکند و بعد با استفاده از خشونت اگر فردی ذیل آن قوانین حرکت نکرد، با آن برخورد میکند و چون سازمان هم هست منافع افرادی که عضو این باند مافیایی هستند، ملاک میشود و شاخصی قرار میگیرد که این سازمان مافیایی براساس آن برنامهریزی میکند، این وضعیت رژیم آمریکاست. اگر کسی بخواهد توضیح دهد که سیستم حکومتی آن چطور کار میکند بهتر از این نمیتوان آمریکا را توضیح داد.
🔸 افرادی که در رأس حکومت آمریکا قرار میگیرند که براساس پژوهش اساتید علوم سیاسی در آمریکا، افرادی که در انتخابات در آمریکا پیروز میشوند به یک عقبه مالی نیاز دارند؛ همان شاخصی که در سازمانهای مافیایی وجود دارد که پول حرف اول را میزند، در ساختار و سیستم حکومت آمریکا هم دقیقاً همینطور است.
اساتید علوم سیاسی در آمریکا پژوهش کردند که هرکس بیشتر از رقبایش پول خرج کند، بیش از ۹۴ درصد احتمال پیروزی دارد یعنی اگر کسی کمتر از رقیبش هزینه کند، احتمال پیروزی او کمتر از ۶ درصد خواهد بود. چون هزینه انتخابات ملاک ورود افراد به ساختار سیاسی است، جمعکردن این پول کار سیاستمدار میشود؛ به همین دلیل نهادهای ثروت در آمریکا عقبه سیاستمداران میشوند.
🔸 رهبر انقلاب بحث کارتلها را در سخنرانی روز مبعث مطرح کردند. آنها برای سیاستمداران پول تهیه میکنند و در ازای آن منافعی را به دست میآورند که غالباً در قالب منافع مالی میگنجند.
اگر شما تاریخ آمریکا را مطالعه کنید، بسیار مشهور است که سیاست آمریکا قبل از جنگجهانی دوم و ابتدای قرن بیستم به تدریج بر قاره آمریکا و اصطلاح مشهور آن دوره تاریخ آمریکاست که آمریکا «گانبوت دیپلماسی» داشت. «گانبوت» به معنی کشتی جنگی است که نوعی از دیپلماسی بود که مثلاً هر جایی در آمریکای لاتین یک شرکت آمریکایی منافعی را میخواست جذب کند و حکومت آن کشور که حکومت مردمی بود، مخالفت میکرد و درخواستهای آن شرکت را تمکین نمیکرد، در آن صورت بهواسطه دولتمردان آمریکا که وابسته به این کارتلها هستند، دولت آمریکا کشتی جنگی به آن کشور میفرستاد و کودتا کرده یا اشغال میکردند؛ فقط برای تأمین منافع یک شرکت. این سبک حکومتی پس از جنگجهانی دوم در کل دنیا گسترش پیدا کرد، منجمله در کشور خودمان.
🔸 در داستان کودتای ۲۸ مرداد برای نفت بود که مصدق تصمیم گرفته بود آن را ملی کند و این فلان شرکت نفتی انگلیسی را ناراحت کرده بود که این ناراحتی فلان شرکت انگلیسی منجر شده بود که به کمک آمریکا در ایران کودتا کنند که بعد از اینکه کودتا پیروز شد، ایران جولانگاه شرکتهای نفتی انگلیسی و آمریکایی شد. سپس نتایج آن حکومت دیکتاتوری شاه و وضعیتی که شاه برای کشور ایجاد کرده بود، فقط بهخاطر پول، نفت و منافع شرکتهای آمریکایی، حدود ۸۰ کشور در سالیان گذشته این مسأله را داشتهاند.
🔸 یعنی آمریکاییها میروند مسلط میشوند، اگر منافعی که دنبالش هستند به دست نیاورند، برای رسیدن به اهدافشان از روشهای مافیایی استفاده میکنند، منجمله همین اوکراین که در فرمایشات رهبر انقلاب هم بود که علاوه بر اینکه در ایران کودتا کردند با استفاده از نظامیان شاه، در اوکراین به سبک جدیدی است که در چند سال اخیر آمریکا به آن دست یازیده و انقلاب مخملی سازماندهی میکند.
🔸 اگر به آنجا هم نگاه کنید، در نوامبر ۲۰۱۳ دو بسته اقتصادی و تجاری به دولت اوکراین پیشنهاد شد؛ یک بسته کشورهای غربی بودند و یک بسته از سوی روسیه. رئیسجمهور اوکراین زمانی فردی بود به نام ویکتور یانوکوویچ. دولت وقت اوکراین مثل هر دولت دیگری مقایسه کرد و بسته پیشنهادی روسیه بسیار جذابتر، بزرگتر و شرایطش بهتر بود.
🔸 دولت اوکراین مانند هر دولت مستقل دیگری آن بستهای که به نفع منافع ملیاش بود انتخاب کرد. نوامبر سال ۲۰۱۳ بود که بسته غرب را دولت اوکراین رد کرد و بسته روسی را پذیرفت. آمریکا و کشورهای غربی شروع کردند مکانیسم انقلاب مخملی را در اوکراین فعال کنند. نهادهای بهظاهر مردمنهاد که عملیاتهای مالی غربی داشتند در میدان اصلی شهر کییف تجمع کردند. ابتدا این تجمعات اقلیتی بودند که علیه دولت مردمی راه به جایی نبرد. سپس آمدند از گروههای نئونازی و راستگرای افراطی مسلح استفاده کرده و آنها را در میدان اصلی شهر کییف بسیج کردند و آنها شروع به شلیک کردند که داستان کشتهسازی اتفاق افتاد. درنهایت انقلاب مخملی که نوامبر ۲۰۱۳ شروع شد و در فوریه ۲۰۱۴ جواب داد و موفق شدند که حکومت مردمی اوکراین را سرنگون کنند و کسی که رهبری این اعتراضات را برعهده داشت آمریکا بود.
🔸
#گفتگو_با_اساتید: دکتر فؤاد ایزدی
⚡️
#شتاب بگیرید
🆔
@masale_shetab