🔷«ولنتاین» افسانه ای برای فروپاشی اخلاق جامعه!
✍تبریز؛ محمدتقی باغبان خلجانی
📌"ولنتاین" در واقع یک مناسبت غربی و
#فرهنگ وارداتی است که چند سالی است میان جوانان باب شده وهمه ساله درروز ۲۵بهمن مطابق با۱۴فوریه همراه باآداب ورسوم به خصوصی برگزار میشود.جشنی همراه با هدیه دادن ودوستی و عشق ورزیدن به نامحرم و جنس مخالف که در واقع فرصتی است تا دوستی های خیابانی ازسوی متولیان ابتذال، هویتی پوشالی یابد.اینکه این روز چه تاریخچه ای داردوبر اساس چه رویدادی گرامی داشته میشود،
نکته ای است که همچنان نه منابع مبدع این طرح و نه پیروانشان اطلاعات موثقی برای پایه و اساس آن ندارند و تنها قصه ای ساختگی وتاییدنشده،محملی برای گرامی داشت اینروز عنوان شده و جالب اینجاست که بسیاری از جوانان وطنی بدون اطلاع از ریشه این افسانه ساختگی،پیرو این فرهنگ وارداتی شده اند که این گونه قصه سازی شده است:
📝"زمانی فرمانروای روم باستان برای حفظ آمادگی سربازانش، از ازدواج آنها جلوگیری می کرده است به این دلیل که ازدواج باعث سستی آنها خواهد شد. در این بین کشیشی بنام "
#ولنتاین" مبادرت به عقدسربازان با دختران می نموده است که پس از اطلاع فرمانروا ، به زندان میافتد کشیش درزندان عاشق دختر زندانبان شده و خطاب بوی کارت هایی را می نوشته است وعاقبت در روز۱۴فوریه بدستور شاه وبجرم اقداماتش اعدام شده و توسط غربی ها "شهید عشق" نامیده می شود.
🔏آنچه که پشت پرده "ولنتاین" را این روزهابیشتر نمایان میکند، تلاش و تبلیغات برای از هم پاشیدن بنیان
#خانواده ها# جلوگیری ازازدواج و ترویج دوست یابی و دوست گزینی به جای انتخاب همسر و تشکیل خانواده، است. این اهداف در قالب سریالهای
#ماهواره ای فارسیزبان که به خانواده ها هجوم بیشتری آورده است، نمود عینی تری دارد که البته همراه با واردات «ولنتاین» که سالیان سال است اتفاق افتاده، در یک سیاست تعریف می شوند!
☑️اگرچه برخی اعتقاد دارندنفوذ آیینهایی نظیر روز
#ولنتاین#ناشی ازتهاجم فرهنگی است، اما بنظر میرسد این موضوع به علت خلاء فرهنگی جامعه در این زمینه،مورد استقبال قرار گرفته است. در حالی که این پدیده در فرهنگ و تاریخ ما وجود دارد. امادرست و پر رنگ به جوانان معرفی نشده است. روز مادر، روز پدر، روز دختر، روز ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا (س) تنها نمونه ای از فرهنگ مذهبی ماست که نه تنها افسانه نیست و قصه سازی نشده است که ریشه در باورها و مذهب ما دارد و حتما می تواند به استحکام خانواده و عشق حقیقی همراه با هویت کمک کند.
🔹پس شایسه است خانواده ها وجوانان به تأسی از آموزه های اسلامی، از ورودهر گونه رسوم و آیین های خرافی و بویژه بیان گر فرهنگ ضد اخلاقی، به جامعه ممانعت کرده و مراسمات و موارد مشابه ملی و دینی که به مراتب بیشتر، بهتر، پر بارتر و متقن است را پررنگ تر و با شکوه تر اجرا نمایند. البته که نقش مسئولین و دستگاههای مربوطه نیز در فرهنگ سازی و بهبود این امر نمایان است.