🔴 چند نکته مختصر پیرامون فراخوان های تجمع و تحصن
1️⃣ مجموعه گروههای ضد انقلاب (داخلی و خارجی) با پشتیبانی و هماهنگی رسانه های معاند تدارک وسیع و گسترده ای را برای شروع مجدد اغتشاشات به بهانه مسئله حجاب و در بستر چهارشنبه سوری دیده است. طبیعتا نهادهای امنیتی نیز با هرگونه تجمع غیر قانونی و بدون مجوز برخورد میکند حال این تجمع میخواهد از طرف طرفداران هر طیف و جریانی با هر عنوانی باشد.
2️⃣ آغاز تجمعات در مقابل مراکز رسمی نظام توسط برخی نیروهای انقلابی رقم خورده است اما قطعا هدایت، مدیریت و پایانش توسط آنها نخواهد بود. به این عزیزانِ انقلابی توصیه مقام معظم رهبری به میرحسین موسوی در آغاز فتنه 88 را یادآوری میکنم که فرمودند: "این را شــما دارید شروع می کنید، اما نمی توانید تا آخر کنترل کنید؛ می آیند دیگران سوءاستفاده میکنند."
3️⃣ دشمن بر پایه مسئله حجاب طرحی جامع را برنامه ریزی کرده که در آن برای نیروهای انقلابی و وفادار به انقلاب نیز نقش هایی را ترسیم نموده تا به وسیله این نقشها پازلش را بر علیه نظام تکمیل کند. مراقب باشیم قیچه دولبه بی حیایی و مطالبه گری که ساخته و پرداخته اتاق های فکر دشمن است را تیز و بُرنده بر علیه نظام نکنیم. مقام معظم رهبری میفرمایند: "گاهی اوقات، دشمن کار را به گونهای ترتیب میدهد که حرف حقی، از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا میخواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون میخواهد پازل خودش را کامل کند. این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیل شده؛ یک قطعهاش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. #پازل_دشمن_را_کامل_نباید_کرد. "
4️⃣ امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه واجب و همگانی هست که میبایست توسط عموم مردم در جامعه اجرا شود اما در این مسیر باید به چند نکته توجه کنیم:
▪️ طبق نص صریح مقام معظم رهبری که فرمودند: "مسألهی امر به معروف و نهی از منکر، مثل مسألهی نماز است. #یاد_گرفتنی است. #باید_بروید_یاد_بگیرید. مسئله دارد که کجا و چگونه باید امر به معروف و نهی از منکر کرد؟" ما باید در جهت آموزش شیوه های صحیح آن در جامعه و برای عموم مردم گام برداریم.
▪️ اینکه در شرایط فعلی که دشمن در حال برنامه ریزی برای اغتشاش و آشوب است ما به بهانه بی حجابی برخی افراد در مقابل نهادهای رسمی نظام تجمع کنیم و مطالبه بگیر و ببند کنیم جز تکمیل پازل دشمن هیچ نتیجه ای ندارد.
▪️بی حجابی در جامعه معلول دهها علت است که اکثریتِ مطلق آن به جهل برمیگردد و نسخه درمانی قطعی آن طبق فرمایشات صریح رهبری #جهاد_تبیین است. حضرت آقا فرمودند: "تبیین اساس کار ما است. ما با #ذهنها مواجهیم، با #دلها مواجهیم؛ باید دلها #قانع بشود. اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمیافتد، جسمها بهکار نمیافتد." امر معروف و نهی از منکر نیز #باید در بستر جهاد تبیین تعریف و عملیاتی گردد نه تجمعات و تحصنات غیرقانونی با مطالبات بگیر و ببندی
✅ همیشه باید مراقب باشیم که اقدامی نکنیم که ناخواسته تکمیل کننده پازل باشیم و هزینه ساز برای انقلاب؛ انقلابیِ ولایتمدار میبایست نگاه به مقولاتِ جامعه مبتنی بر عقلانیت با محوریت فرامین ولایت داشته باشد نه اقداماتِ دشمن شاد کن
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 از مردم سوال شده " مواجهه آنها با بی حجابی خانم ها چگونه هست؟" ▪️ 46 درصد مخالف بی حجاب هستند و
👆
🔻 این موضوع صرفا برای حجاب نیست. یعنی اینجوری نیست که اکثریت مردم صرفا نسبت به حجاب واکنش نداشته باشن، نه، در موضوعات دیگر هم تا حدودی همینطور هست.
🔹 مثلا ازشون در خصوص برگزاری مهمانی و جشن های مختلط سوال شده:
▪️ 39.2 درصد گفتن از نظرشون برگزاری این جشن ها اشکالی نداره
▪️ 48.8 درصد گفتن مخالفن اما اقدامی هم در مقابلش انجام نمیدن
🔸 یعنی حدود 88 درصد مردم جامعه نسبت به این مسئله واکنشی نشان نمیدن ( 4 درصد بالاتر از مسئله حجاب)
▪️ 8 درصد گفتن تذکر میدن، 2 درصد گزارش میدن و 1.6 درصد هم شخصا برخورد میکنن ( مجموعا 11.6 درصد که نشون میده 4.4 درصد کنشگر حجاب بالاتر هست)
🔻 خب؛ حالا یک سوال
🔹 این آمار به ما چه نکاتی رو بشون میده؟! ما چه تفاسیر و تحلیل هایی رو میتونیم از این آمارها داشته باشیم؟ طرح ریزی و برنامه هامون منتاظر با این آمارها در جامعه باید چگونه باشه؟
👈 مهم رسیدن به پاسخ درست این سوالات هست و الا آمار به تنهایی چه اهمیتی داره
🔻 من وقتی این آمار رو میبینیم به این تفاسیر میرسم:
1️⃣ حدود 85 درصد افراد جامعه کنشگر مذهبی، فرهنگی و اجتماعی نیستند. ضد دین نیستند اما در مقابل ناهنجاری ها نیز واکنشی نشان نمیدهند. این یعنی در مسئله امر به معروف و نهی از منکر ما نتوانسته ایم اکثریت مردم را با خود همراه کنیم.
▪️ باید در حوزه آموزش، ترویج و نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر گامهای مبنایی و بزرگی را برداریم.
2️⃣ حدود 40 درصد افراد جامعه شناخت دقیقی از احکام اسلامی ندارند. ضد دین نیستند اما دارای آگاهی و شناخت هم نیستند. این یعنی در امر تبلیغ و ترویج دین ما ضعف های مبنایی و ریشه ای داریم بخصوص حوزه های علمیه
▪️ باید حوزه و رسانه در کنار یکدیگر قرار بگیرند و طرح و برنامه ریزی کنند که چگونه میشود در مدتِ معین و معقولی میزان آگاهی های مذهبی افراد جامعه را افزایش داد و جامعه آماری 40 درصد را به زیر 10 درصد رساند.
3️⃣ حدود 15 درصد افراد جامعه کنشگرانِ فعال در عرصه های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی هستند که در نرم جهانی عدد بسیار بالا و قابل تاملی هست. این یعنی یک ظرفیت بسیار بالا با پتانسیلی بی نظیر که در اختیار حاکمیت و مسئولین هست.
▪️ باید حاکمیت و مسئولین بتوانند برنامه های عملیاتی مدونی را طرح ریزی کنند که از این ظرفیت عظیم در جهت رسیدن به جامعه اسلامی استفاده شود.
2.99M
🔻 نکاتی پیرامون تفسیر و تحلیل آمار درج شده در کانال
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
🔻 از همین جامعه آماری که حدود 40 درصدشون معتقدن بی حجابی و مجالس مختلط اشکالی نداره وقتی پرسیده میشود: "تا چه اندازه به اهل بیت ارادت و محبت دارید؟"
▪️ تنها 6.3 درصد میگه هیچ ارادتی نداره و اکثریت (93 درصد) میگن به اهل بیت ارادت دارن منتها با کمینه و بیشینه، تازه حدود 77 درصد عنوان میکنن که زیاد و خیلی زیاد ارادت دارند.
🔻 حالا، تا حدودی میشه درک کرد که اون 40 درصد بی دین و ضد نظام و حجاب نیستن بلکه #صرفا در این گزاره دارای آگاهی نیستن و الا اکثریتشون به اهل بیت ارادت دارن
#نکته: اونایی هم که گفتن ارادتشون کم یا متوسط هست ( حدود 17 درصد) اونا هم کم بودن ارادتشون ناشی از ضعف در شناخت هست و الا #هرگز با اهل بیت مسئله یا معاندتی ندارن
🟢 علاجِ پروپاگاندا «تبیین» است
🔹 دشمن در رأس نقشههایش تبلیغات است؛ به قول خودشان پروپاگاندا است. علاجِ پروپاگاندا «تبیین» است، تبیین حقیقت از زبانهای مختلف، از حنجرههای مختلف، با تعبیرات مختلف، با ابتکارات مختلف؛ تبیین.
🔹وسوسهای را که روی آن جوان یا نوجوان اثر میگذارد، چه میتواند برطرف کند؟ باتوم که نمیتواند برطرف کند،؛ آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند. این مطلب اوّل.
🔹 جهاد تبیین را جدّی باید گرفت. همه، در حوزه، در دانشگاه، در صداوسیما بالخصوص، در مطبوعات، در هر جایی که #شما_ایستادهاید و یک شعاع پیرامونیای دارید و میتوانید روی آن اثر بگذارید، باید تبیین انجام بگیرد؛ تبیین درست، تبیین صحیح.
۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🔻 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم
🔻 میدونید چرا اهل تبیین نیستیم؟!
🔻 میدونید چرا نمیتونیم به درستی تبیین کنیم؟!
🔹 چون اهل مطالعه نیستیم، چون اهل عمیق نگری نیستیم، چون اهل حل مسئله نیستیم
🔸 کافیه این توصیف مقام معظم رهبری در خصوص کتاب را بخوانیم تا به اهمیت آن در زندگی بشر پی ببریم:
"کتاب، دروازهئی به سوی جهان گستردهی دانش و معرفت است و کتاب خوب، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است. همهی دستاوردهای بشر در سراسر عمر جهان، تا آنجا که قابل کتابت بوده است، در میان نوشتههائی است که انسانها پدید آوردهاند و میآورند. و در این مجموعهی بینظیر، آموزشهای آسمانی، و درسهای پیامبران به بشر، و دانشها و شناختهائی است که سعادت بشر بدون آگاهی از آن امکانپذیر نیست. کسی که با این دنیای زیبا و زندگی بخش، دنیای کتاب، ارتباط ندارد بیشک از مهمترین دستاورد انسانی و نیز از بیشترین معارف الهی و بشری محروم است. برای یک ملت، خسارتی بزرگ است که افراد آن، با کتاب سروکاری نداشته باشند، و برای یک فرد، توفیق عظیمی است که با کتاب، مأنوس و همواره در حال بهرهگیری از آن یعنی آموختن چیزهای تازه باشد."
سید احمد رضوی | صراط
🔻 دوست دارین شما هم به زائرین امام رضا علیه السلام در عید نوروز کتاب هدیه بدین؟ 🔹 داریم برنامه ریزی
👆
🌺 کمک کنید تا بتونیم گامهای بهتر و بیشتری رو در عرصه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برداریم. قطعا شما هم در ثواب این اقدامات شریک هستید و تمامش ذخیره آخرتتون میشه.
شماره کارت
6273817010103665به نام قرارگاه جهادگران
🔻 این آمار میگه مرجعیت سیاسی روحانیت در میان مردم نسبت به سال 94 و ماقبل آن کمتر شده یعنی حدود 11 درصد مردم به روحانیت رجوع میکنن در خصوص مسائل سیاسی
🔹 خب؛ حالا چند سوال:
▪️ علت کاهش مرجعیت سیاسی روحانیت در میان مردم چیست؟!
👈 مردم بی دین شده اند؟!!!
👈 مردم از روحانیت متنفر شده اند؟!!!!
👈 مردم از روحانیت دور شده اند؟!!!
پاسخ 👇👇👇👇
🔴 فرزند زمان خویشتن باش
🔻 واقعیت امر این هست که مردم از روحانیت عبور نکرده اند، مردم از روحانیت متنفر نشده اند و ... بلکه روحانیت همپای زمان حرکت نکرده است و از جریانِ حرکتِ زمانِ خود عقب افتاده است.
🔻دوره های گذشته، دوره انسان های متعبد بود، انسان های ساده و اصطلاحا چشم و گوش بسته، انسان های بی خبر و غیر سیاسی؛ اما عصرِ امروز، عصر رسانه هست، دوره پرسشگری هست، زمانِ ارتباطات و تعاملاتِ انسانی هست. امروز سطح سواد و آگاهی مردم بسیار بالاتر و گسترده تر از گذشته شده است.
🔻در گذشته نه چندان دور، روحانیت نبضِ حیاتِ سیاسی جامعه بود، در قله سپهر سیاسی ایران مردم دهها روحانی را میدیدند که در زمانِ خود در کنار مردم هستند مانند بهشتی، مطهری، مفتح، نواب، باهنر، خامنه ای و ...
🔻 اما در دوره کنونی ما عمدتا شاهد #سکوت روحانیت در مسائل مهم سیاسی و اجتماعی هستیم.
▪️ چند نفر از مراجع و روحانیت، از چهره های فعال رسانه ای هستند؟!
▪️ چند نفر از مراجع و روحانیت، در مواقع لزوم که مردم نیاز به رفع شبهه و تبیینِ واقعیت و روایت صحیح داشته اند، در کنار مردم بوده اند؟!
▪️ چند نفر از مراجع دارای تعاملات مردمی در خارج از بیوت و حوزه ها هستند؟
🔹 واقعیت این است که مردم از روحانیت و علما عبور نکرده اند، بلکه روحانیت هم پای زمانه خود حرکت نکرده است.
🔹 با این وجود معدود روحانیونی که از ظرفیت رسانه استفاده کرده است و دارای تعاملات مردمی هستند مانند آقای پناهیان، همچنان دارای اثرگذاری مثبت و قابل تاملی در جامعه نسبت به دیگر الیت های جامعه هستند.
🔹 با این وجود مرجعیت و روحانیت، همچنان دارای بیشتری اثرگذاری در جامعه هست اما غیرفعال و بعضا منفعل
🔴 توضیحات تکمیلی در صوت زیر
👇👇👇👇👇
4.61M
🔻 آیا مردم از روحانیت عبور کرده اند؟! آیا روحانیت در بین مردم محبوبیت ندارد؟! آیا دیگر مردم به روحانیت اعتماد ندارند؟!
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ میدونید درد کجاست؟ ▪️درد اینه که از مطهری و خامنه ای و بهشتی و مصباح رسیدیم به (ر)و (ش) و (ع) و
👆
🔹 حرفهایی که امروز زدم رو حدود 2 سال پیش هم در قالب متن "میدونید درد کجاست؟" نوشتم
🔴 کار را در لحظهی خود انجام ندادند
🔹 مقام معظم رهبری میفرمایند:
"لحظه را باید شناخت، نیاز را باید دانست. کسانی در کوفه دلهاشان پر از ایمان به امام حسین بود، به اهلبیت محبت هم داشتند، اما چند ماه دیرتر وارد میدان شدند..." ، "لحظه را نشناختند؛ عاشورا را نشناختند؛ در زمان، آن کار را انجام ندادند..." ، "عدّهی توّابین، چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست! بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر تصمیم گرفتند و دیر تشخیص دادند."
👈 زمان شناسی و اقدام در لحظه مناسب بسیار مهم هست که معمولا ما بهش کم توجه هستیم و وقتی بخاطر این غفلت هزینه میپردازیم آن را برای مردم فاکتور میکنیم نه برای خودمون...
🔴 این فرمایش حضرت آقا در خصوص زمان شناسی و فرزند زمان بودن خیلی عجیبه! ترس به دل آدم میندازه و آدم رو به فکر فرو میبره که نکنه مجددا چنین غفلتی صورت بگیره😔😔
👇👇👇👇
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند:
"باید دشمنیها را شناخت. مشکل ما این است. اینکه بنده مسئلهی بصیرت را برای خواص تکرار میکنم، به خاطر این است. گاهی اوقات غفلت میشود از دشمنیهائی که با اساس دارد میشود؛ اینها را حمل میکنند به مسائل جزئی. ما در صدر مشروطه هم متأسفانه همین معنا را داشتیم. در صدر مشروطه هم علمای بزرگی بودند - که من اسم نمیآورم؛ همه میشناسید، معروفند - که اینها ندیدند توطئهای را که آن روز غربزدگان و به اصطلاح روشنفکرانی که تحت تأثیر غرب بودند، مغلوب تفکرات غرب بودند، طراحی میکردند؛ توجه نکردند که حرفهائی که اینها دارند در مجلس شورای ملیِ آن زمان میزنند، یا در مطبوعاتشان مینویسند، مبارزهی با اسلام است؛ این را توجه نکردند، مماشات کردند. نتیجه این شد که کسی که میدانست و میفهمید - مثل مرحوم شیخ فضلاللَّه نوری - جلوی چشم آنها به دار زده شد و اینها حساسیتی پیدا نکردند؛ بعد خود آنهائی هم که به این حساسیت اهمیت و بها نداده بودند، بعد از شیخ فضلاللَّه مورد تعرض و تطاول و تهتک آنها قرار گرفتند و سیلی آنها را خوردند؛ بعضی جانشان را از دست دادند، بعضی آبرویشان را از دست دادند. این اشتباهی است که آنجا انجام گرفت؛ این اشتباه را ما نباید انجام بدهیم."
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آروم باشید...
این چیزایی که شما میبینید..
اینها حوادثِ طبیعیِ یک راه دشوار به سمت قلّه است...
🔴 #سوال_مهم
🔻 چگونه میتوانیم وضعیت حجاب را به نقطه مطلوب برسانیم؟
🔻 چگونه میتوانیم با پدیده ناهنجار بدحجابی و بی حجابی مقابله کنیم؟
🔻 آیا امر به معروف در این شرایط کارساز هست؟
🔻 آیا با شیوه های بگیر و ببندی میتوانیم مقوله حجاب را به سر منزل مقصود برسانیم؟
✅ چه باید کرد؟؟؟!!!!!!!!!
🔻 الحمدلله پس از ماهها کار و تلاش تیمی توانستیم یکی از #بهترین کتاب های مرتبط با عفاف و حجاب رو به سرانجام برسونیم و آماده چاپ بشه 👌
🔻 کتاب "ای کاش زودتر" در سه سطح به مخاطبش آگاهی میده:
1️⃣ پاسخ به بسیاری از سوالات و شبهاتِ پیرامون عفاف و حجاب در قالب یک داستان جذاب برای دختران نوجوان
2️⃣ تبیین و آسیب شناسی رابط با جنس مخالف برای دختران نوجوان در قالب یک روایتِ داستانی جذاب
3️⃣ شیوه های ارتباط موثر و اقناع سازی نوجوانان به معلمین، مربیان و والدین
سید احمد رضوی | صراط
🔻 الحمدلله پس از ماهها کار و تلاش تیمی توانستیم یکی از #بهترین کتاب های مرتبط با عفاف و حجاب رو به س
🔻 ان شاالله بزودی در بازار نشر منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار میگیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واقعیت وارونه
🔻 وقتی واقعیت نمایی به جای واقعیت منتشر میشود...
#قضاوت_با_شما