◀️ امین حسین رحیمی وزیر پیشنهادی دادگستری
🔸دکتری فقه و حقوق جزا
🔸قاضی دادگستری
🔸معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه
🔸نماینده مردم ملایر در مجلس هشتم
🔸مشاور رئیس قوه قضاییه
🔸دادستان دیوان محاسبات کشور
🔸رئیس کل دیوان محاسبات کشور
◀️ شناختی از ایشون ندارم لذا نمیتونم نظری نفیا یا اثباتا راجع به ایشون داشته باشم. ان شاالله در صورت گرفتن رای اعتماد از مجلس بتونن موفق باشن
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
991.6K
🔻 توضیحاتی پیرامون متن " این بود دولت قوی؟" دکتر کوشکی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 سوال بسیاری از مخاطبین
سلام، وقت بخیر؛
با اینکه آقای جلیلی اصلح بود ولی به خاطر معقولیت آیت الله رئیسی جبهه انقلاب روی آیت الله رئیسی اجماع کرد.
حالا آیت الله رئیسی چرا با یه فشار ساده آقای سعید محمد که بهترین وزیر میتوانست بشه برای راه و شهرسازی را عوض کردند؟
یا مثلا از آقای سعید جلیلی که بهترین نیروی انقلاب هست در دولتش استفاده نکرد؟
یا چرا آقای مخبر را به عنوان معاون اولش انتخاب کرد در حالی که بهتر از آقای مخبر هم بود؟
1.99M
🔻 توضیحاتی پیرامون وزارت راه و شهرسازی و عدم حضور محمد در این وزارتخانه
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 به متن کلام باغگلی دقت کنید نه متن تخریبی تدوینگر
🔹 برداشت تدوینگر کاملا اشتباه و دروغه
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
2.22M
🔻 توضیحاتی پیرامون مشکلات و معضلات آموزش و پرورش
1️⃣ استعدادکشی نسل آینده
2️⃣ سیستم بسته و غیرقابل انعطاف
3️⃣ نداشتن سطح بندی مناسب و دقیق
4️⃣ پرورش التقاتی نسل آینده
5️⃣ عدم قبول مسئولیت در قبال مشکلات دانش آموزان
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
2.17M
🔻 توضیحاتی پیرامون وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
1️⃣ سابقه و تجربه قابل قبول ضرغامی
2️⃣ ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری
3️⃣ اهمیت صنعت گردشگری در اقتصاد کشور
4️⃣ نیازهای گردشگری برای تحول و توسعه
5️⃣ ویژگیهای مثبت ضرغامی برای وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻سهم یا حجم گردشگری از اقتصاد دنیا
🔹گردشگری و سفر قلب تپنده اقتصاد جهان است که اگر از کار بیفتند، اقتصاد جهان نیز فرومیپاشد. گردشگری به همین یک دلیل ساده در صدر بخشهای مهم اقتصاد و امنیت جهان قرار گرفته و از حدود یک دهه پیش هم عملکردی بهتر از دیگر بخشها داشته است. این نکتهای است که همه ساله در گزارشهای شورای جهانی سفر و گردشگری یا سازمان جهانی گردشگری انعکاس مییابد. اثرات اقتصادی فعالیتهای گردشگری بسیار زیاد است. میلیونها انسان در حوزه گردشگری فعالیت دارند و بسیاری از کشورها حیاتشان به گردشگری وابسته است. به طوری که همین حالا حدود ۱۰ درصد ازGDP تولید ناخالص داخلی جهان به صنعت گردشگری اختصاص یافته و ۱۰ درصد شاغلان جهان نیز در یکی از حوزههای مشاغل گردشگری مشغول به کارند.
🔸گردشگری چه مزایای اقتصادی دارد؟
🔹گردشگری به جز دورههایی خاص، همواره بازاری رو به رشد و پولساز بوده که مزایا و منفعتهای زیادی برای کشورها دارد. از جنبههای مختلفی میتوان به این موضوع پرداخت. گردشگری حداقل ۴ منفعت اقتصادی برای کشورها دارد.
1️⃣ گردشگری خلق شغل میکند و نیروی انسانی در بخشهای مختلف زنجیره آن به استخدام درمیآیند و این بزرگترین مزیت اقتصادی خواهد بود.
2️⃣ گردشگری مانند بسیاری از فعالیتهای اقتصادی دیگر نوعی دادوستد عرضه و تقاضامحور است و هر چقدر رونق بیشتری داشته باشد، کسب و کارهای مرتبط با آن به خصوص در صنفهای خرد را به تحرک وامیدارد و این امر به شکلی دومینووار به دیگر بخشهای اقتصادی نیز منتقل میشود.
3️⃣ یکی از بهترین مزیتهای گردشگری امکان توازن منطقهای و دستیابی به توسعه پایدار و همهجانبه در مناطق دارای ظرفیت رشد است. از این نظر گردشگری یکی از بهترین مسیرها برای جبران عقبماندگیها به خصوص در مناطق دوافتاده است.
4️⃣ یکی از بالاترین ارزش افزودهها در میان تمام فعالیتهای اقتصادی در حوزه گردشگری است. گفته میشود سرعت اشتغال در بخش گردشگری ۲.۵ برابر دیگر بخشهاست. از سویی نیز براساس آمارها هر فعالیت و پروژه گردشگری به طور میانگین برای ۱۰ نفر اشتغالزایی میکند. در بسیاری از کشورها، میزان درآمدی که از گردشگری به دست میآید از مجموع درآمدهای مالیاتی بیشتر است.
🔸کشورهای دارای بیشترین درآمد از اقتصاد گردشگری
🔹براساس گردشگری سازمان جهانی گردشگری کشورهای فرانسه، اسپانیا و آمریکا در سال ۲۰۱۸ بیشترین درآمدها را از گردشگری نصیب خود کردهاند. در فهرست کشورهای با درآمد بالا از نظر تعداد بازدیدکننده، آمریکا در صدر قرار دارد. این کشور در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۱۱ میلیارد دلار از ۷۷ میلیون گردشگری که به این کشور رفتهاند، درآمد کسب کرده است. یعنی هر گردشگر بینالمللی به طور متوسط به اقتصاد گردشگری آمریکا ۲۷۳۹ دلار کمک کرده است.
🔹در رده دوم، اسپانیا قرار دارد که طبق دادههای سازمان جهانی گردشگری، یک سوم آمریکا ۶۸ میلیارد دلار از ۸۶ میلیون توریست بینالمللی کسب درآمد کرده است. در رده سوم نیز کشور فرانسه قرار دارد که بیش از ۵ میلیون گردشگر خارجی از این کشور بازدید کردهاند و حدود ۶۱ میلیارد دلار نیز ارزش افزوده به اقتصاد این کشور تزریق کردهاند. براساس آمارهای سال ۲۰۱۹ این نهاد جهانی، ارزش سفرهای بینالمللی به حدود ۱.۵ هزار میلیارد دلار رسید که نسبت به سال قبل از آن چهار درصد افزایش داشته است. در سال ۲۰۱۹ فرانسه با بیش از ۹۰ میلیون بازدید کننده، پربازدیدترین کشور باقی مانده و به دنبال آن اسپانیا بوده که ۸۳.۸ میلیون نفر از آن بازدید کردهاند.
🔻 نکته جالب و کمتر پرداخته شده در بحث گردشگری انواع گردشگر هست. در نگاه و تصور عامه مردم گردشگری صرفا بر پایه سفر تفریحی هست در صورتی که این تصور کاملا اشتباه هست
🔹 انواع گردشگر در صنعت گردشگری:
🔸گردشگری تفریحی
🔸 گردشگری فرهنگی
🔸 گردشگری مذهبی
🔸 گردشگری هنری
🔸 گردشگری تاریخی
🔸 گردشگری دریایی
🔸 گردشگری طبیعت گردی
🔸 گردشگری تجاری و بازرگانی
🔸 گردشگری شهری و روستایی
🔸گردشگری ورزشی
🔸 گردشگری سلامت
🔸 گردشگری آموزشی و علمی
🔻 فقط یک جمله عرض کنم و ختم کلام باشه در بحث گردشگری
🔹 اگر ما بتوانیم در حوزه گردشگری برنامه ریزی، مدیریت و سرمایه گذاری مناسبی انجام بدیم بسیاری از مشکلات اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی کشور حل خواهد شد. حوزه گردشگری بسیار بسیار با اهمیت هست اما تا الان ازش غفلت شده و کم اهمیت دیده شده است.
🔸 ارزش این توسعه این حوزه از حوزه نفت و گاز هم بالاتر هست