سید احمد رضوی | صراط
https://www.eghtesadonline.com/بخش-اقتصاد-کلان-3/262920-آمار-بانک-جهانی-از-ضریب-جینی-بالای-ایران-قبل
نمواد ضریب جینی که مسیر حرکت را در جهت کاهش فاصله طبقاتی و توزیع ثروت نشان میدهد
خدایا
به راستی که " تو "
دوست داشتنی ترین معشوق جهانی،
نه مالکت میشوند نه به تملیک درمی آیی
نه غروب داری نه افول
همیشه و در همه حال هستی
خودخواه نیستی
از کبر و غرور تهی هستی
مهربانی و رحیم ....
خدایا
تنها " تو " لیاقت
عشق ورزیدن داری و دوست داشته شدن
دوستت دارم
لایقترین دوست داشتنی...
#دفتر_اشعار_دل_گویه_ها
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
http://www.rajanews.com/news/287931/انقلابیگری-فقط-در-بستر-نظام-اسلامی-امکانپذیر-است؛-خارج-از-آن-و
یشان با اشاره به سخنان دانشجویان در این دیدار و اعتراض آنان به بسیاری از مسائل کشور، بیشتر این اعتراضها را وارد دانستند و درعینحال خاطرنشان کردند: تحقق آرزوهایی که از طرف جوانان پرشور بهراحتی بیان میشوند، با در نظر گرفتن واقعیات به این سادگیها امکانپذیر نیست بلکه نیازمند کار و تلاش و برخی مقدمات است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: یکی از مقدمات لازم برای تحقق آرزوها، حضور جوانان پرشور و باانگیزه در صحنه و فکر و تلاش آنها برای برطرف کردن مشکلات است.
حضرت آیتالله خامنهای سپس به بعضی انتقادهای دانشجویان درخصوص برخی نهادها اشاره کردند و گفتند: مدیریت نهادهایی همچون نیروهای مسلح با رهبری است اما در قوهی قضائیه و صداوسیما با وجود آنکه رؤسای آنها از طرف رهبری منصوب میشوند، مدیریت آنها با رهبری نیست و بهعنوان مثال بنده در مواجهه با صداوسیما -چه در مدیریت فعلی و چه در مدیریتهای قبلی- همواره در موضوعات مختلف موضع انتقادی داشته و دارم.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: راهحل اساسی برای برطرف کردن عیوب و مشکلات در برخی دستگاهها همچون صداوسیما، تزریق عناصر جوان، فعال، مؤمن و پرانگیزه به این دستگاهها است و من به آنها در این خصوص تأکید کردهام.
ایشان با تأکید بر اینکه حرکت نظام اسلامی و کشور، بدون هیچ تردیدی رو به جلو است، گفتند: بارها گفتهام که آینده بهتر از امروز و متعلق به جوانان است اما لازمهی آن، باقی ماندن در صراط مستقیم و حرکت مستمر و خستگیناپذیر است.
سید احمد رضوی | صراط
http://www.rajanews.com/news/287931/انقلابیگری-فقط-در-بستر-نظام-اسلامی-امکانپذیر-است؛-خارج-از-آن-و
ایشان در ادامه وارد بحث اصلی خود یعنی چگونگی «انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن» شدند.
رهبر انقلاب اسلامی ابتدا به تبیین مراحل پنجگانهی انقلاب پرداختند و گفتند: یک تفکر غلط از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشت مبنی بر اینکه انقلاب، بعد از تشکیل نظام به پایان میرسد و باید به سراغ شکلدهی نهادها و دیوانسالاری رفت. این تفکر غلط، انقلاب را به معنای تنش، نزاع و کارهای غیرقانونی میداند.
حضرت آیتالله خامنهای تشکیل «نظام انقلابی و اسلامی» را مرحلهی دوم برشمردند و افزودند: نظام انقلابی و اسلامی، اهداف، آرمانها و ارزشهایی دارد که تحقق آنها نیازمند مرحلهی سوم یعنی شکلگیری «دولت انقلابی» است؛ دولتی که ارکان نظام اسلامی را باور داشته باشد.
ایشان با تأکید بر اینکه با عملکرد صحیح دولت اسلامی و انقلابی و محقق شدن آرمانها، مرحلهی چهارم یعنی «جامعهی اسلامی و انقلابی» شکل میگیرد، گفتند: نظام اسلامی، دولت اسلامی و جامعهی اسلامی زمینهساز پنجمین مرحله یعنی ایجاد «تمدن انقلابی و اسلامی» خواهند شد، بنابراین انقلاب هیچگاه تمامشدنی نیست و همواره ادامه دارد.
🔸️ بررسی و تحلیل #زبیرهای_انقلاب
-چرا و چگونه برخی از انقلابی های موثر در انقلاب به انحراف کشیده میشوند؟!!
👈 تا ساعاتی دیگر ✌✌
🔸️ دوستان و اطرافیان خود را به این کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسشهایشان را دریافت کنند🌷
#سیداحمدرضوی
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
#زبیرهای_انقلاب
برای فهم زبیرهای انقلاب باید زبیرهای تاریخ را فهمید.
طلحه و زبیر به عنوان افراد شاخص انحراف در جامعه اسلامی شناخته میشوند که فهم مسیر زندگی آنها فهم مسیر زندگی زبیرهای انقلاب است.
این دو کسانی هستند که پیامبر به مناسبتهای مختلف از انها تمجید کرد کسانی که در جنگ احد فرار نکردند و برای دفاع از پیامبر شمشیرها زدند، در دفاع از امام وقت در خانه آن حضرت بست نشستن، در شورای شش نفره عمر برای تعیین خلیفه بعد او به امام علی علیه السلام رای دادند و از اولین کسانی بودند که با امام بیعت کردند.
اما عواملی موجب انحراف در آنها شد که همین عوامل را میتوان در زبیرهای انقلاب جست.
۱. دنیاطلبی و طمع ورزی، تاریخ نویسان از خانه مجلل طلحه مینویسند که در سر طویله او هزار اسب بسته بود....
کسانی که سالهای پیش فاقد ثروت بودند به سبب توزیع ناعادلانه ثروت و تبعیض در زمان عمر و عثمان صاحب ثروت های بیحساب شدند. بگونه ای که بعد از خلافت امام، زمانی که امام امتیازهای زبیر از بیت المال راقطع کرد وی بنای مخالف با امام را نهاد.
۲. فرزند؛ امام علی علیه السلام میگوید زبیر تا زمانی که فرزند بدیمن اش بزرگ نشده بود از خانواده ما محسوب می شد، فرزندی لجوج، بی سیاست و قدرت طلب بود. زبیر در جنگ جمل با روشنگری امام خواست انصراف بدهد که پسرش او را متهم به ترس کرد و مانع از آن کار شد.
در تاریخ انقلاب ایران نیز همین دو عامل زبیرها به وجود آورد ؛ از مجتهدی که قائم مقام بود و دچار هوا و هوس و بیت ناسالم بود و در انتها عامل فتنه و تشتت در جامعه شد و از مبارزان انقلابی که منتهی به کاخ نشینی و فرزندگرایی شدند و خود عامل فتنه در کشور شدند.....