کربلا؛
مَحرَم شدن است به آستان او
تا بدون حجاب،
زیبائی هایش جلوه گر شود
برای دوست...
آری، انسان کربلائی که شود، حقیقت را بی پرده و عیان در میان انگشتان مرادش میبیند و پس از آن عاشقانه شیدای دوست میشود برای طواف کردن جان در آستان او....
در کربلا، حجاب های نفسانیت و خودپرستی در خیمه گاه تن به آتش کشیده میشود و سِرّ دلبران آشکارا بر سرِ نیزه های عریان فریاد بر می آورد که سربلندی تنها در مدار دوست حاصل میشود و هیهات که مَحرمانِ کوی او از کوچه ذلت گذر کنند....
و چه زیبا، قافله سالار قبیله عاشقی در بزم عیش و نفرت نامحرمان، با گفتن: " ما رایت الا جمیلا " راز مَحرم شدن قبیله عشق را در سرزمین نینوا بر غافلان و خواب زدگان آشکار کرد و تا ابد داغش را بر جگرها نهاد....
#شب_اول
#چهل_شب_چهل_نکته
#لختی_درنگ_در_کربلا
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🏴 برای با حسین بودن نباید در سطح کربلا ماند، باید بطن معارفش را شکافت، حقایقش را چشید و جان را عمق بخشید با سیر و سلوک کربلائیان تا بتوان امیدوار بود حسین دستمان را بگیرد و ما را در قافله کربلا جای دهد.
🏴 به راستی که هر کس در قافله کربلا نشست عاقبتش ختم به شهادت میشود و تا ابد زنده میماند برای عشق ورزیدن به حسین...
🏴 برای ورود به کربلا باید مَحرَم شویم و قدم اول آن بذل جان است برای ولایت، اگر در هنگامه رستاخیز کربلای زندگی چُنان بصیر بودیم و ولایتمدار که زمان را شناختیم، جبهه را درک کردیم و دست خود را به دامان ولی رساندیم میتوانیم خود را در کشتی نجاتش پیدا کنیم.
🏴 برای ماندن در کربلا و مَحرَم شدن با ولایت باید حجاب نفس را کنار کشید، قلب را از غبار نفسانیت رهانید، زنگارهای منیت را از عقل زدود، مُوتُوا قَبلَ اَن تمُوتُوا را در عمل تفسیر کرد.
🏴 آنگاه به امر ولی جلوه گر میشود عالم غیب در برابر مَحرَم شده بر آستان ولی، ما رأیتُ الّا جمیلاً آراسته میشود بر چشم دل، عیان میشود عاقبت راه در میان اشارات معشوق و سِرّ دلبران آشکار میشود بر لبخند موالی.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🏴 یادمان باشد:
▪️درست است که باید شعائر عزاداری مانند سیاهه، پیراهن سیاه، مجالس روضه، مداحی و ... را در ماه عزای امام حسین علیه السلام زنده نگهداریم و هر سال پر شورتر برگزار کنیم اما بدانیم تمام این شعائر برای ظاهر و سطح و لایه روئین حسینی شدن هست.
▪️ باید در کنار حفظ ظاهر باطن راه امام حسین علیه السلام را نیز بشناسیم، حقایق راه او را درک کنیم، لایه های زیرین درسهای کربلائیان را بشکافیم و زیبائیهایش را درک کنیم.
▪️ در حقیقت اهل بیت علیهما السلام از ما در کنار برپایی خیمه گاه عزای حسین ع بصیرت و شناختن حقیقت راه او را طلب میکنند تا ما با پی بردن به آن حقایق راه نجات را بشناسیم و به سمت عافیت در عاقبت حرکت کنیم.
▪️ اینکه گاها مشاهده میکنیم پس از مراسم عزاداری مشغول غیبت میشویم، حق الناس را در اصوات عزاداری رعایت نمیکنیم، خودنمایی میکنیم در مجالس عزادارای و یا پس از خروج از مراسم آثار و برکات اشک و حزن بر امام معصوم در عمل در اخلاق و سکنات و وجنات ما تاثیری نگذاشته دلیلش همین نکته هست که ما در لایه های روئین و ظاهری مجلس امام حسین علیه السلام مانده ایم.
▪️ ان شاالله اباعبدالله مدد کند تا امسال در مجالس عزاداریشان در کنار اشک و آه و حزن به معارف و بطن راه ایشان نیز در حد وسع و ظرفیت آگاهی پیدا کنیم تا زندگیمان در سراسر سال حسینی شود.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔳 ان شاالله در طول چهل شب آتی در قالب متون #چهل_شب_چهل_نکته و #لختی_درنگ_در_کربلا و تشریح و توضیح آن بتوانم به اندازه بضاعتم ابعادی از جلوه های کمتر پرداخته شده از کربلائیان را در کانال قرار دهم.
Hossein Taheri - Hale Delam.mp3
4.56M
🏴از حال دلم کی با خبره
🏴حق دارم اگه خوابم نبره
🏴رویای حرم توی سرمه
🏴چند وقته دلم کنج حرم
🏴از کرببلا محرومم حسین
🏴من با تو فقط آرومم حسین
🔳ای جانم حسین...
🎶 حسین طاهری
#حسینیه_صراط
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🏴 یکی از حقایق کمتر پرداخته و تشریح شده کربلا مربوط میشود به واقعه شب عاشورا، آن وقت که امام چراغها را خاموش کرد و به اصحاب فرمودند که سپاه دشمن برای قتل من آمده و کاری با شما ندارد، هر کس میخواهد از تاریکی خیمه استفاده کند و بدون شرم و حیا کربلا را ترک کند. عده ای رفتند عده ای هم ماندند.
🏴 اما کیا رفتند و کیا ماندند؟!
🏴 آنان که بصیرت نداشتند، جایگاه ولایت را نمیشناختند، مبانی ولایتمداری را نمیدانستند و دل در گرو دنیا داشتند کربلا را ترک کردند و تا قیامت مهر افسوس و ایکاش را بر پرونده شان نشاندند.
🏴 اما آنان که بصیر بودند و ولایتمداری را تا انتها آموخته بودند، دل شسته بودند از ظواهر زودگذر دنیا و عافیت را در کنار ولایت میدیدند ولایت را تنها نگذاشتند.
🏴کربلائیان به ما آموختند که اگر به دنبال سیر و سلوک عرفانی هستیم، اگر بدنبال مردان الهی هستیم برای دستگیری و مرادی و اگر دلباخته قرب الی الله هستیم و در پی مکاشفات و چشم برزخی و کرامات و ... راهش تنها و تنها تبعیت از ولایت است، دل کندن از ظواهر دنیا و دست شستن از جان فانی.
🏴 اگر ما بصیرتمان را افزایش دهیم، دنیا را در دل خار کنیم و در چشم کوچک، مبانی ولایتمداری را تمرین کنیم و هر لحظه آماده باشیم برای سر باختن در مسیر ولایت آنگاه مشاهده میکنیم که چطور ره صد ساله را یک شبه طی میکنیم و چگونه ولایت دستمان را میگیرد و تا عمق فرب الی الله میبرد.
🏴 آنگاه مکاشفه میکنیم جایگاهمان را در کنار ولایت، در کرامتش سهیم میشویم و سینه مان سرشار از اسرار دوست میشود. آن هنگام زیر شمشیر غمش رقص کنان میدویم و فریاد اهلا من العسل سر میدهیم.
🏴 اگر کربلائی زیستیم حسینی میشویم و الا تا دنیا دنیاست لب میگزیم و حسرت میخوریم که چرا جاماندیم از قافله حسین.
🏴 کربلا در کربلا نماند و عاشورا در سال 63 هجری مصلوب نشد. کربلا در تمام تاریخ گسترش یافته و بزنگاه عاشورا در زندگی ما جاری و ساری است اگر لحظه تحقق عاشورای زندگی مان در وادی امتحان کربلا غافل باشیم میمیریم اما اگر چشم بصیرتمان هوشیار باشد و از پس آزمون ولایت سر بلند بیرون بیائیم لباس عافیت را میپوشیم و سِرّ شهادت را بر بلندای تاریخ تا ابد فریاد میزنیم.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 طرح صیانت هزینه هایی که قرار بوده به کشور تحمل کند کرد و به هدفش رسید و عملا کارکرد دیگری ندارد...
🔻 طرح لغو رسیدگی به طرح صیانت در اصل ۸۵ در مجلس رای آورد و طرح از کمیسیون ۸۵ خارج شد
پ.ن: قبلا عرض کرده بودم طرح صیانت عملا تمام شده و موجودیتی ندارد. امروز رسما اعلام شد...
وقتی زمان شناس نباشیم، درک درستی از افکار عمومی نداشته باشیم، قدرت رسانه رو نشناسیم میشود همین رفتار برخی افراد جریان انقلابی که با ارائه طرحی ناقص در بدترین زمان و به بدترین شیوه ارائه میکنند کلی هزینه برای نظام ایجاد میکنند و در نهایت جز خسارت محض هیچ دستاوردی ندارند.
🔻بررسی لغو رسیدگی به طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهایاجتماعی طبق اصل هشتاد و پنجم (85) قانون اساسی براساس اجرای تبصره (2) ماده (167) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس قرار داشت.
🔹نمایندگان پس از استماع نظرات مخالفان و موافقان این درخواست با 130 رای موافق 121 رای مخالف، 7 رای ممتنع از مجموع 262 نماینده حاضر در صحن علنی پارلمان با این درخواست مخالفت کردند.
◀️ اخبار منتشر شده کمی گنگ و متناقض هست، اینجا "طرح لغو رسیدگی .... " رای گیری شده و 130 رای آورده؛ خب این یعنی لغو بررسی اکثریت آرا رو آورده...
◀️ مگر اینکه اصل طرح رای گیری شده باشه که در اینصورت طرح در قالب اصل 85 بررسی میشه
❇️ باید منتظر بود تا ببینیم دقیقا چه طرح تصویب شده
❇️ با این حال چه بررسی لغو شده باشه چه قرار به بررسی طرح در اصل 85 رای آورده باشه طرح صیانت 37 بندی به تاریخ پیوسته و کمیسیون بررسی کننده پیگیر طرح جامع و کاملی خواهد بود.
سید احمد رضوی | صراط
🔻 معرفی وزرای احتمالی برای امروز دیگه بسه ان شاالله بقیه اش رو فردا در خدمتتون هستم 😉 🔹 ان شاالله ا
🔻 اقتصاد رقابتی چیست
🔹نظریه پرداز:
🔸 جورجاستیگلر، اقتصاددان برجسته آمریکایی
🔸 آدام اسمیت، فیلسوف اخلاق گرای اسکاتلندی
🔹 اقتصاد رقابتی، اقتصادی است که در آن دولت نقش نظارتی دارد و کمترین دخالت را در تولید و عرضه ایفا میکند. بخش خصوصی بدون محدودیت میتواند برای تولید کالا و یا ارائه خدمات سرمایه گذاری کند و مصرف کننده نیز نیاز خود را از بازار تامین کند.
◀️ ویژگیهای اقتصاد رقابتی:
1️⃣ در این نوع اقتصاد انحصاری در تولید کالا یا خدمات وجود ندارد. هر کس میتواند در هر بخشی که تمایل داشت سرمایه گذاری کند. با تولید کنندگان دیگر برای جذب بازار رقابت کند.
2️⃣ طبعا در فرایند رقابت ما شاهد افزایش کیفیت محصولات، کاهش قیمت و نیز تکریم مصرف کننده هستیم . ارائه دهندگان کالا و خدمات بر جذب و حفظ بازار و باقیمانده در رقابت میبایست اولویت خود را به رضایت مصرف کننده قرار دهند.
3️⃣ تعیین قیمت کالا و خدمات در اقتصاد رقابتی بصورت دستوری توسط دولت نیست بلکه قیمت توسط تعادل در عرضه و تقاضای بازار مشخص میشود.
🔻 نظریه دست نامرئی در اقتصاد رقابتی
🔹 واژه دست نامرئی توسط اسمیت برای اولین بار در کتاب نظریه احساسات اخلاقی میپردازد. در نظر او، دست نامرئی در جامعهای دارای بیشترین کارایی خواهد بود که از شرایط رقابت کامل برخوردار باشد.
🔹 دست نامرئی میگوید که اگر هر مصرفکننده مجاز به انتخاب آزادانه آنچه که میخرد و هر سازنده مجاز به انتخاب آزادانه هر آنچه میفروشد و چگونگی تولید آن باشد، بازار در توزیع محصول و قیمتی که برای تمام افراد جامعه (و در نتیجه خود جامعه) سودآور باشد به تعادل خواهد رسید.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
2.54M
🔻 توضیحاتی پیرامون اقتصاد رقابتی
🔹 بازار رقابتی چیست؟
🔸 نظریه دست نامرئی
🔹 نحوه اجرا در کشورهای مختلف
🔸 رقابت دولت با بخش خصوصی
🔹 انحصار تولید یا واردات
🔸 اشتراکات اقتصاد رقابتی با نگاه انقلابی
🔹 ملاحظات اجرائی در کشورها بر اساس:
✅ تهدیدات و فرصتها
✅ نقاط قوت و ضعف
✅ فرهنگ و مذهب
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 اقتصاد دولتی چیست
🔹 مرکانتیلیسم: این مکتب به دولت قدرتمند و مداخلهگر اعتقاد دارد و دخالت دولت را به ویژه در امر تجارت خارجی تجویز میکند. بنا به نظر این مکتب دولت به هر وسیله ممکن (استفاده از دیپلماسی، وضع مقررات اقتصادی و یا مداخله نظامی) باید مشوق صادرات و محدود کننده واردات باشد تا در نهایت تراز مثبت بازرگانی شکل گیرد. لذا دولت مالک ابزار تولید نیست ولی بیشترین دخالت و نظارت را در اقتصاد دارد.
🔸 مکتب لیبرالیسم کلاسیک: فعالیت دولت در مواردی مجاز شمرده میشود که به دلیلی شرایط نخستین عملکرد مطلوب دست نامرئی، در یک نظام اقتصادی مطلوب مورد خدشه واقع شده باشد. پارهای از این موارد که در ادبیات امروز اقتصاد به شکست بازار شهرت یافته به اختصار چنین است:
1ـ فقدان شرایط و مقتضیات «آزادی طبیعی» و «تجارت آزاد» در جایگاه اصل دست نامرئی.
2ـ فقدان زمینههای اجتماعی مناسب از قبیل «امنیت» و «برابری».
3ـ تجاوز به حقوق و آزادیهای فردی از طریق انحصارات یا فعالیتهای ناسالم اقتصادی.
4ـ کاستی در تضمین و اجرای عدالت اجتماعی، وجود تبعیض، به ویژه دراعطای امتیازات و تسهیلات بانکی و ...
🔹 مکتب کینزی: کینز معتقد است که نظام سرمایهداری آزاد دو نقص عمده و ساختاری دارد که بدون دخالت دولت نمیتوان آنها را برطرف ساخت. این دو نقص عبارتند از: اشتغال ناقص عوامل تولید و توزیع ناعادلانه ثروت و درآمد.
نقش دولت در اقتصاد کینزی را به طور کلی میتوان در سیاست پولی و مالی خلاصه کرد. سیاستهای مالی به طور عمده بر خط مشی بودجهای دولت ناظر است که از طریق آن میتوان افزایش هزینههای دولت (سیاست مالی و انبساطی) و تدابیر مالیاتی (بازتوزیع درآمد) به جبران افت ساختاری تقاضای کل پرداخت. سیاست پولی که در اصل از طریق بانک مرکزی اعمال میشود. ناظر بر تنظیم حجم پول به میزانی است که از افزایش ساختاری نرخ بهره جلوگیری کند و آن را در سطحی مناسب برای تشویق سرمایهگذاری بنگاهها و مصرف خانوادهها قرار دهد.
🔸 مکتب سوسیالیسم: در این نظام اقتصادی یک قدرت مرکزی وظیفة تنظیم برنامه، دادن رهنمود و فرمان برای اجرای برنامه را با توجه به اهداف و اولویتهای مدنظر گرفته شده بر عهده دارد. به این صورت که اهداف برنامه مانند رشد سالانه تولید ملی، سهم کالای مصرفی و سرمایهای به وسیله سازمان برنامهریزی مرکزی تعیین شده سپس متناسب با منابع موجود در هر منطقه و در هر واحد تولیدی سهم هر یک معین میگردد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
1.35M
🔻 توضیحاتی پیرامون اقتصاد ایران
🔹 اقتصادی از ترکیب اکثریت مکاتب اقتصادی
🔸نیاز به اقتصادی با رویکرد اسلامی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi