هدایت شده از میغان جوان(122)
📍بمب خبری خلیج فارس/ این رئیسی چه میکند؟!
۱- فکر میکنم خبر خروج امارات از ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس و پشت کردن این کشور عربی به ایالات متحده به اندازه کافی برای آگاهان سیاسی شوکه کننده بود تا حداقل حالا حالاها نخواهند بمب خبری دیگری از همان جنس را شاهد باشند!
۲- اما فقط یک روز پس از این خبر، در حالی که تمام محافل سیاسی و رسانه ای هنوز سرگرم تحلیل زوایای پیدا و نهانش بودند، پایگاه خبری الجدید قطر بمب دیگری را منفجر کرده، که اگر نگوییم جهان، حداقل منطقه را در بهت و حیرت سنگینی فرو برده است!
۳- اما این خبر مهم و حیرت انگیز چه بود؟ الجدید نوشته ایران، سعودی، عمان و امارات یک ائتلاف دریایی جدید برای تامین امنیت دریاییِ منطقه بدون دخالت نیروهای فرا منطقه ای شکل داده اند! جالب است این خبر تنها یک روز پس از رسانه ای شدن خروج امارات از ائتلاف دریایی آمریکا مطرح میشود و...
۴- بسیاری صاحبنظران حتی از خروج احتمالی اما بی سر و صدای سعودی از ائتلاف آمریکایی نیز سخن به میان آورده اند! و جالبتر اینکه تحلیلگران زیادی هدف از تشکیل ائتلاف جدید با ایران را مقابله با دخالت نیروهای آمریکایی در آب های منطقه دانسته اند!
۵- اینکه اعراب منطقه با این ترتیب آمریکا را دور انداخته و به سوی ایران می آیند، حاکی از اتفاقات و تصمیمات مهم پشت پرده است که فعلا دسترسی به جزئیات آن آسان نمی باشد، لیکن آنچه واضح است رسیدن کشورهای عربی خلیج فارس به این درک است که آمریکا دیگر یارای مقابله با ایران در منطقه را ندارد و نمیتواند از آنها در برابر جمهوری اسلامی دفاع کند.
۶- نه تنها این مسئله، که حتی احتمالا به این نتیجه رسیده اند ایران آنگونه که سالها تصور میکرده اند برایشان خطرناک نیست و فقط بازیچه ترفند ایران هراسی آمریکا در منطقه بوده اند.
٧- اعتماد به ایران البته به خودیِ خود بدست نیامده و میانجیگری چین و تضمین این کشور در شکل گیری چنین حرکت هایی بی تاثیر نبوده است. و من حالا به اتفاقات و تغییرات منطقه ایِ یکی دو سال پس از ریاست جمهوری حسن روحانی فکر میکنم و با خود میگویم اگر مردم ایران سال ۹۶ تخم مرغ های خود را بجای گذاشتن در سبد حسن روحانی، در سبد رئیسی قرار میدادند اکنون کجا بودیم؟
۸- منطقه حالا به چه شکل در آمده بود؟ آیا تحریمها درهم نشکسته بود؟ آیا آمریکا هنوز در منطقه حضور داشت؟ چندسال از عمر اسرائیل کمتر شده بود؟ و بزرگترین افسوس ما شاید این نبود که حاج قاسم دیگر در بین مان حضور ندارد! من کاری به غربگراها ندارم، ولی دوستان انقلابی قدر #رئیسی را بدانید!
✍"عبدالرحیم انصاری"
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
هدایت شده از مکتب اسلامی
🔸 شهید سبزواری که رهبر انقلاب از او نام برد کیست؟
🔻 شهید مهدی ناصری
🔹 رهبر معظم انقلاب:
خاصیّت شهادت، جذب دلها است. جوان خارج از مذهب را شهادتِ رفیقش در سبزوار وادار میکند برود خدمت مرحوم آقای علوی و مسلمان بشود، شیعه بشود، بعد برود در جبهه به شهادت برسد؛ این هنر شهادت است. شهادت یک جوان، شهادت یک رفیق، شهادت یک همراه، فضا را با نور شهادت منوّر میکند، دلها را جذب میکند.
🔹(بیانات در دیدار اعضای ستاد مرکزی کنگره ملی شهدای سبزوار و نیشابور، ۹ خرداد ۱۴۰۲)
🔻 سپهرار ناصری که بهایی زاده بود در بحبوحهٔ اوایل انقلاب متحول شد و به دست حضرت آیت الله العظمی علوی سبزواری به مذهب تشیع شرفیاب شد و ایشان نام مهدی را برای این شهید انتخاب کردند.
🔹مهدی ناصری تنها عضو خانواده خود بود که شیعه شده بود و به همین خاطر پس از شهادتش ارتباطی با اعضای خانوادهاش وجود نداشت تا حدیکه مدتها تاریخ تولد این شهید نامشخص بود و قبر مطهر این شهید بدون عکس بود.
مکتب اسلامی | عضو شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2275540994C6f057befd5
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
1⃣ درباره یادداشت بازنشرشده توسط آقای میثم مطیعی (بخش اول)
📝 یادداشتی را آقای میثم مطیعی از آقای کاظمی (استاد دانشگاه امام صادق ‹ع›) در مورد نماهنگهای موسیقی منتشر کرده است که اشکالات فنی به آن وارد است.
ایشان میفرماید: "موسیقی چه بهنحو مطلق، حرام باشد و چه تنها برخی از انواع آن، هیچگاه مورد تجویز فقهای شیعه نبوده است. فقیهی یافت نمیشود که موسیقی را خصوصاً برای تبلیغ دین، تجویز کرده باشد/ شاهد هم فرمایش امام خمینی است: "موسیقی از اموری است که انسان را از جِدّ بیرون میبرد به یک مطلب هَزل/ حال، خواندن این موسیقیها میان دهها دختر تازهبالغ و یا نوجوان را به آن اضافه کنیم"
✍ مسأله موسیقی، مورد اختلاف بین فقهاست و حتی کسی مثل مقدس اردبیلی، که بزرگان در کتب تخصصی و اجتهادی فقه از او به عنوان محقق یاد می کنند، به صراحت میگوید دلیل قطعی برای حرمت آوازه خوانی وجود ندارد.
مغالطه نخست: با چشمپوشی از این بحث و پذیرش مبنای حرمت، این قسمت کاملاً مغالطه و مصادره به مطلوب است. ایشان میفرماید موسیقی حلال را هم فقها برای تبلیغ تجویز نکردند درحالیکه این مسئله در حوزه مسئولیتهای فقیه نیست (بهعبارت علمی: ورود به موضوعات عرفی، شأن فقیه نیست).
گوشی همراه، میکروفن، طبل، سنج، زنجیر و یا هر وسیلهای که در هیئات برای تبلیغ استفاده میشود، هیچکدام توسط فقها تجویز نشده، ولی شما و دیگران از آنها استفاده میکنید و اگر استفاده از وسیله و یا ابزاری در تبلیغ دین، متوقف به تجویز فقها باشد، بنابراین شما نباید سینهزنی به سبکهای دشتی، شور، واحد و… انجام دهید؛ چون فقها تجویز نکردند و اساساً اینجا در محدوده اختیارات فقیه نیست تا عدم تجویز او موجب ممنوعیت چیزی شود. شأن فقیه، بیان حکم است؛ نه ورود به موضوعات عرفی و اگر هم جایی ورود کند بهاصطلاح علمی، ورود او «بما هو فقیه» نبوده، بلکه «بما هو عرف» بوده است و تبعیت از فقیه در موضوعات عرفی، واجب نیست؛ چون او در موضوعات، مثل ما است و از این حیث، تفاوتی با ما ندارد و این از نوع موضوعات مستنبط هم نیست که در شأن فقیه باشد.
مغالطه دوم: اینکه کلام مرحوم امام را که ناظر به موسیقی حرام است، دلیل برای عدم استفاده موسیقی حلال ذکر کردهاید! هیچ فقیهی نمیتواند بگوید که استفاده از فلانمسئلهٔ حلال، موجب عدم رشد شماست. منظور امام خمینی از آن جمله، «موسیقی حرام» است، نه «موسیقی حلال». پس اولاً: عدم تجویز فقیه در موضوعات عرفی، موجب حرمت چیزی نمیشود؛ ثانیاً: کلمات امام در منع از موسیقی، ناظر به موسیقی حرام است.
👈 ادامه در بخش دوم 👉
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
.
2⃣ درباره یادداشت بازنشرشده توسط آقای میثم مطیعی (بخش دوم)
→آقای صادقی در بخش دوم مینویسد: "این نسل، اگر در خانواده مذهبی است که تا چندی پیش این خانواده، موسیقیمحور نبود/ اما اکنون با حجم زیاد تولیدات نماهنگهای مذهبی، موسیقیمحور شده است. پس برای این خانوادهها، نتیجه این تولیدات، جایگزینشدن موسیقی بهجای مداحی است/ و اگر مخاطب، خانوادههای غیرمذهبی است که اصلاً مشکل ایشان در دریافت پیامهای مذهبی، با موسیقی، حل نخواهد شد. این تولیدات تنها خانوادههای مذهبی را نسبت به این مقوله غیر مقرب سست میکند."
✍ متأسفانه در این قسمت هم احتمالاً بهصورت ناخواسته، باز از تکنیک مغالطه استفاده شد!
برادر گرامی! شما نماهنگهای مذهبی را یا از نوع «موسیقی حلال میدانید و یا از نوع «موسیقی حرام». اگر از نوع حرام میدانید که دیگر نیازی به این استدلالها نیست؛ اما اگر حلال میدانید، دیگر نباید نگران آینده هیأتها و تبعات آن باشید؛ چون امر حلال در شریعت ما، تبعات منفی ندارد و اتفاقاً باید خوشحال باشید که در هیأتها از یک امر حلال، جهت تنوعبخشی استفاده میشود.
اشتباه دیگر شما ایناست که تصور میکنید تا پیشاز این، هیچیک از خانوادههای مذهبی، موسیقی گوش نکرده بودند و یکهویی در این مقطع زمانی با این نماهنگهای جدید مذهبی، اهل موسیقی شدهاند؛ که باید عرض شود شما امروز کمتر کسی را پیدا میکنید که موسیقی گوش نکند. وقتی همه جامعه امروز اهل شنیدن رادیو و دیدن تلویزیون و دنبالکردن فضای مجازی هستند، طبعاً همه اهل شنیدن موسیقی هم هستند و اتفاقاً جایگزینشدن نماهنگهای مذهبی موجب میشود در کنار آن موسیقیها این نوع موسیقی را هم بشنوند و کمی تعدیل صورت گیرد.
شما فرض را بر این گرفتهاید که اگر خانوادههای مذهبی نماهنگ گوش نکنند، همه فرزندانشان، صرفاً مناجات حاجمنصور گوش میکنند! نه برادر عزیزم! اگر قدری بیشتر با اهالی و خانوادههای مختلف جامعه محشور شوید، میبینید که متأسفانه فرزندان اقشار مذهبیِ ما هم مبتلا به موسیقیهای رپ، راک و پاپ هستند و تازه متوجه مقدار زیاد فاصلهٔ درک و تلقیِ امثال ما، نسبت به واقعیتهای خانوادههای جامعه خودمان خواهید شد و احتمالاً دیگر با پیشفرضهای ناصحیح، به تحلیل اجتماعیِ دور از واقعیات اجتماعی، نخواهیم پرداخت.
در آخر باید عرض کنم: هر کسی که اهل رصد فضای رسانهای است، خوب میداند که نماهنگهای اخیر، از «سلامفرمانده» تا «بابارضا» چه ضرباتی به دشمنان ما وارد کرده و چهقدر موجبات همدلی در جامعه را فراهم آورده است.
طبعاً برای اینکه جوان از موسیقی مبتذل دور شود، به دهها مؤلفه و فاکتور فرهنگی نیازمندیم و صرفاً با یک یا چند نماهنگ مذهبی نمیتوان انتظار معجزه در امر فرهنگ و تغییر و تحول عمیق و اساسی داشت. به نظر ما مهمترین کارکرد این نماهنگها، فعالسازی ظرفیتهای مردمی، برای تویدهنیزدن به دشمنان ایرانِ اسلامی است که هر روز ادعا میکنند «نسل جدید جامعه ایرانی بیدین شدهاند». یاعلی...
👈 بخش اول این یادداشت 👉
عضو شوید 👈
@sheikh_farhad_fathi
🔰 کانال شیخ فرهاد فتحی 🔰
هدایت شده از أیٰنَصٰاحِبُنٰا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بعضیا از ایرانی بودن فقط #شعار و #ژستش رو بلدن... چرا الان یادشون میره #آریایی باشن؟!
🤔 شماها مگه نمیگفتین #آریایی هستین و عرب نمی پرستین؟⁉️
بیا اینم #هویت_ایرانی ت، چرا بهش پایبند نیستی؟⁉️
✅ بی حجابی رو از هر منظری نگاه کنید ( عقلی، شرعی، تاریخی، ملی، تجربه غرب و...) غیر منطقی، مضر به حال جامعه، غلط، ضد حقوق زن، به نفع مردهای هوس باز هست
#حجاب_تاریخی
#اصالت_ایرانی
#زن_ایرانی
#روح_آریایی
#فرهنگ_اصیل_ایرانی
هدایت شده از برکت و روزی
برکت(رفع فقر)
سهل بن سعد می گوید: مردی خدمت رسول خدا (ص) آمد و از فقر شکایت کرد، حضرت فرمود: وقتى داخل خانه شدى سلام کن؛ خواه کسی در خانه باشد و خواه نباشد و بر من درود بفرست و بعد از آن سوره توحید بخوان.
آن مرد، چنان کرد و در مدت کوتاهی توانگر شد، به قدری که بر همسایگان و خویشان خود بخشش می کرد.
مستدرک الوسائل/ج4/ص289/ح4712
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل اصلی زمین خوردن بایدن این بوده مثل اینکه😂
طنزپردازان آمریکایی خودشون میگن با وجود چنین رئیس جمهوری، کار ما خیلی راحت شده😁
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
▪️اصالت این گفتمان رو ببینید؛ یه خانم مسن توی یه روستای دورافتاده کشور، بهخاطر ارزش کارش در مرکز توجه رهبر عالی یه کشور قرار میگیره.
تا پیش ازین اسم این بانو رو شنیده بودید؟
💬 سیده راضیه حسینی
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
طبقه بالای حرم امام حسین (ع) رو باز کردن برای بچه هایی که موقع امتحاناتشونه بیان درس بخونن!
چه لذتی داره درس خوندن اینجا...
@Fars_plus
هدایت شده از کشکول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷⚘🌷🍁🌷⚘🌷🍁🌷
🗣 صدای محمودکریمی علویجه"صدایی بود که تمام خبرهای شاد و غم انگیز جنگ رو بهمون اطلاع میداد...
❣️ @kashkool
هدایت شده از روشنگری
💢 رکورد اشتغال شکسته شد؛ کمترین نرخ بیکاری در 26 سال اخیر
🔹 بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار، نرخ بیکاری در سال 1401 به 9 درصد کاهش پیدا کرده است که کمترین میزان از سال 1376 تا اکنون است.
#خوش_خبر
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
هدایت شده از 🎥 آپارات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطرات دهه شصتی ها زنده شد.😂🤣🤣🤣
Join → @Aparat_Site 📺