برای تغییر پس زمینه و تغییر تم کجا برم؟
از قسمت تنظیمات ایتا ، قسمت قالب ها ، ساخت قالب جدید را انتخاب کنید
🚶♂نام جدیدی برای اون تم انتخاب کنید ، بعد انتخاب کنید قالب جدید را و ویرایش را بزنید
حالا با دکمه برگشت گوشی خارج بشید، در حالی که دکمه پالت تم را بالای سمت راست تصویر میبینید
در این حالت قادرید که رنگ سربرگ ها ، فونت ها و... را تغییر بدید
برای تغییر پس زمینه وارد یک گفتگو بشید و روی پالت تم ضربه بزنید ، اولین گزینه تغییر (زمینه گفتگو) است ، آنرا تغییر داده و تم را ذخیره کنید
آقای دکتر جهانپور فرمودند مراقب #کاسبان_کرونا باشیم
لذا توجه شما را به متنی که متنشر شده و ما از صحت و سقم آن بی اطلاعیم جلب میکنم
📝 چه کسانی از تبلیغ و فروش داروهای اثبات نشده کرونا به صورت انحصاری سود می برند؟ #امین_یزدی
متن کامل در پست بعدی👇👇👇
📝 چه کسانی از تبلیغ و فروش داروهای اثبات نشده کرونا به صورت انحصاری سود می برند؟ #امین_یزدی
🔴 فاویپیراویر:
🔸 این داروی ژاپنی برای درمان آنفولانزا ساخته شده و احتمالاتی در اوایل شیوع کرونا مبنی بر اثربخشی آن بر کرونا داده شد.
🔹 صدکیلو مواد اولیه فاویپیراویر توسط شرکت #باختر_بیوشیمی با مجوز واردات انحصاری و پنهانی در حوالی سال نو وارد کشور شده و به امید سود کلان به داروی نهایی تبدیل شد
🔸 ولی کمیته علمی کرونا باتوجه به نتایج مطالعات، اثربخشی فاویپیراویر در درمان کرونا را تایید نکرد و ذی نفعان این شرکت از جمله دکتر #واعظ_مهدوی و مهندس #فرامرز_اختراعی برای رسیدن به سود مورد نظر در نامه ای به تاریخ ۳ اردیبهشت به وزیر بهداشت با گلایه از فساد در حوزه دارو(!) سعی کردند با فشار رسانه ای تایید توزیع فاویپیراویر را بگیرند.
🔸پس از تغییر مدیر کل داروی سازمان غذا و دارو در ۲۴ تیر داروی فاویپیراویر وارد پروتکل درمان آنفولانزا شد در حالی که داروی دیگری یه نام اسلتامیویر از قبل در پروتکل درمان این بیماری وجود داشت.
🔹اما ماجرا وقتی جالب تر می شود که فردای آن یعنی در ۲۵ تیر وزیر بهداشت در مصاحبه ای داروی فاویپیراویر را یکی از داروهای مورد استفاده در درمان کرونا معرفی می کند که همین صحبت وزیر موجی از تقاضا را برای این دارو در بین پزشکان و مردم ایجاد کرده است.
🔸 تقاضا تا جایی بالا می رود که مدیر کل داروی سازمان غذا و دارو در ۲۸ تیر اعلام می کند فاویپیراویر فقط در مراکز درمانی توزیع شده و داروی موجود در بازار آزاد که قیمت های نجومی دارد قاچاق و تقلبی است و هیچ تضمینی در مورد کیفیت و اصالت آن وجود ندارد!
🔴 رمدسیویر:
🔸 داروی رمدسیویر که توسط شرکت آمریکایی صهیونیستی گیلیاد برای درمان ابولا تولید شده، در برخی مطالعات در کشورهای دیگر برای درمان کرونا موثر گزارش شده است.
🔹هلدینگ دارویی برکت به واسطه دکتر #جمشیدی (رئیس هیات مدیره آن) که دبیر ستاد کرونا می باشد مجوز واردات فوریتی این دارو از هند را از سازمان غذا و دارو می گیرد و مقدار محدودی از این دارو به صورت محصول نهایی از کمپانی BDR هند وارد می شود، آن هم به صورت پروانه موقت یک ماهه که محدود به مطالعات بالینی است و براساس آخرین پروتکل منتشر شده توسط ستاد کرونا نیز این دارو هنوز در مرحله تحقیقاتی قرار دارد و در پروتکل درمانی قرار داده نشده است.
🔸ولی وزیر بهداشت در مصاحبه ۲۵ تیر خود در اقدامی تبلیغاتی داروی رمدسیویر را داروی مورد استفاده در اروپا و آمریکا برای مبتلایان کرونا معرفی می کند و اعلام می کند که به اندازه کافی در کشور موجود بوده و در شبکه بهداشت و درمان توزیع شده و از هفته آینده تولید ملی آن نیز آغاز می شود!
🔹این مصاحبه تقاضای بسیار بالایی ایجاد کرده و بازار این دارو را به سمت قیمت های نجومی و سود وحشتناک برده است و نتیجه آن این شده که مردم بدبخت و بی خبر از همه چیز در دام بازار سیاه افتاده اند و رمدسیویر را با قیمت های چند ده میلیونی تهیه می کنند.
🔸رسانه ای کردن نام این دارو قبل از تایید کمیته علمی ستاد کرونا، توجیهی جز تامین منافع شرکت های وارد کننده و مرتبط با دکتر جمشیدی در هلدینگ دارویی برکت ندارد و نتیجه آن التهاب در جامعه و ایجاد بازار سیاه و تحمیل هزینه های کمرشکن بر دوش مردم شده است.
عکس های این پست، اشخاص و نامه ها را اینجا ببینید:
https://t.me/maktubmedia/4587
کانال سید مجید موسوی
📝 چه کسانی از تبلیغ و فروش داروهای اثبات نشده کرونا به صورت انحصاری سود می برند؟ #امین_یزدی 🔴 فاویپ
واردات انحصاری داروهای مصطلح به داروهای کرونا و تبلیغ وزارت بهداشت و ایجاد بازار سیاه در حالی که موثر بودن آن اثبات نشده است چه کسانی را با سود سرشار مواجه کرده و بازارهای سیاه را رونق بخشیده است؟
هدایت شده از خبرگزاری فارس
قیمت «رمدسیویر» و «فاویپیراویر» اعلام شد
🔹معاون برنامه ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونای استان تهران: قیمت داروی رمدسیویر، هر ویال ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و قیمت داروی فاویپیراویر به ازای هر ورق قرص حدود ۱۰۰ هزار تومان است.
fna.ir/eyu5tf
@Farsna
کانال سید مجید موسوی
قیمت «رمدسیویر» و «فاویپیراویر» اعلام شد 🔹معاون برنامه ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونای
داروی امام کاظم که فرمول تهیش در دسترس عمومه و هرکس میتونه از عطاری یکی دو گرم از اینا بگیره و آسیاب کنه و تا سه شب هرشب یه قاشق چایخوری بریزه ته حلقش میشه کاسبی ولی دارویی که هر ویالش یک میلیون و دویست تومنه نه😁
#کاسب_کرونا ی کی بودی تو🌷