#پیام_جدید
متن پیام:اونی که ربات داره رو معرفی کن
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⏱ساعت:07:50:01 ب.ظ
⏰تاریخ:یکشنبه 1400 تیر
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
درود، من بالوهوک هستم؛ یک بات تخصصی و فنی برای کمک به برنامهنویسان...
وظیفه من برقراری ارتباط بین پروژه شما و سورس کنترل است.
برای برقراری این ارتباط یک پروژه بسازید و من رو در اون عضو کنید، یا اجازه بدید خودم براتون پروژه بسازم.
بعد از ایجاد پروژه لازمه لینکی که برای شما میسازم رو توی سورس کنترل مورد نظرتون وب هوک کنید تا سورس کنترل تغییرات رو برای من ارسال کنه و من این تغییرات رو توی پروژه ثبت میکنم.
اگر پرسشی یا مشکلی داشتید به بالومی(دستیار شخصی) بگید تا تیم بالونت پرسش شما رو پاسخ یا مشکل شما رو حل کنن.
👆👆👆
امروز این دوتا کتابو تمام کردم
شنود داستانش شبیه سه دقیقه در قیامت بود
داستان یه برادر اطلاعاتیه که ۱۰ روز در حالتی بین هوش و بی هوشی و آزادی روح و سیر در عالم قرار داره
به نظر من قصه روح و جان کافی نداشت
کتاب دوم : جاسوس استورم
استورم یه دانمارکی سرخورده از زندگی که مسلمان میشه البته سلفی و به یمن میره در مدرسه سلفی ها تحصیل میکنه و...
بیش از بیان جزئیات فعالیت های مذهبیش به روابط عشقی و جنسی و تا حدی هم به زندگیش پرداخته
خوبی این کتاب معرفی شخصیتهای تاثیر گذار در تشکیل گروه های تروریستی القاعده و داعش و.... هستش
جلد دومی هم باید داشته باشه چون قصه ناقص موند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹مرحوم آیت الله مصباح: باید آمادگی داشته باشیم که همه امت حزب الله بگویند «مرگ بر مصباح!»/ نقل حدیثی از امام باقر (علیهالسلام)
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
ای که گفتی فمن یمت یرنی
جان فدای کلام دلجویت
کاش روزی هزار مرتبه من
مُردمی تا بدیدمی رویت
یا امیر المومنین
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
بریم سراغ یه بحث جدی👇👇👇👇
اختلال اضطراب اجتماعی😖
اگر از حضور در جمع واهمه دارید
اگر از دیده شدن میترسید
اگر از پاسخ دادن به تلفن متنفرید
مطلب بعدی برای شما مفید است
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
اختلال اضطراب اجتماعی چیست؟
امیرسینا زمانیان
اضطراب اجتماعی، که در گذشته فوبیای اجتماعی نامیده میشد، نوعی اختلال اضطراب است که فرد مبتلا به آن در موقعیتهای اجتماعی روزمره دچار اضطراب و خودآگاهی شدید میشود. با درمانکده همراه شوید تا علل اضطراب اجتماعی و علائم اضطراب اجتماعی و نیز درمان اضطراب اجتماعی را بشناسید.
اضطراب اجتماعی چیست؟
افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی به صورت شدید، مداوم و مزمن از اینکه مورد نگاه و قضاوت دیگران قرار بگیرند و به خاطر رفتار خود تحقیر یا شرمزده شوند، میترسند. ممکن است این ترس آنقدر شدید باشد که کار، درس یا سایر فعالیتهای فرد را مختل سازد.
با اینکه بسیاری از افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی درمییابند که ترسشان بیش از اندازه و غیر منطقی است، نمیتوانند بر آن غلبه کنند.
آنها اغلب چند روز یا چند هفته قبل از شروع وضعیتی که از آن میترسند دلشوره میگیرند. به علاوه، معمولا دچار عزت نفس پایین و افسردگی میشوند. علل اضطراب اجتماعی همچنان در حال بررسی است.
در بعضی از موارد، اختلال اضطراب اجتماعی تنها به یک موقعیت مثل ترس از سخنرانی در جمع، محدود میشود یا ممکن است فرد تنها زمانیکه کنار دیگران است دچار علائم اضطراب اجتماعی شود.
اگر درمان اضطراب اجتماعی انجام نشود، پیامدهای جدی به دنبال دارد. مثلا، مانع از رفتن افراد به محل کار یا مدرسه میشود و فرد نمیتواند با دیگران دوست شود.
علائم فیزیکی، که معمولا همراه با استرس شدید ناشی از اختلال اضطراب اجتماعی است، شامل سرخ شدن، تعریق، لرزش، حالت تهوع و اختلال در گفتار میشود.
از آنجاییکه این علائم اضطراب اجتماعی ظاهری ترس از مورد تایید واقع نشدن را افزایش میدهد، خود علائم منبع دیگری از ترس است و چرخهی پلیدی را به وجود میآورد: از آنجایی که افراد دچار اختلال اضطراب اجتماعی نسبت به تجربه این علائم نگران میشوند، احتمال بروز علائم نیز بیشتر میشود.
اختلال اضطراب اجتماعی معمولا در بین اعضای خانواده وجود دارد و ممکن است همراه با افسردگی یا سایر اختلالات اضطراب نظیر اختلال هراس یا اختلال وسواس فکری-عملی باشد.
بعضی از افراد دچار اختلال اضطراب اجتماعی برای فرار از این وضعیت به الکل یا مواد دیگر رو میآورند که منجر به اعتیاد میشود.
برآوردها نشان میدهد حدود ۷ درصد از جمعیت ایالت متحده دچار اختلال اضطراب اجتماعی هستند. اختلال اضطراب اجتماعی در زنان دو برابر مردان رخ میدهد اما درصد بیشتری از آقایان برای درمان این وضعیت کمک دریافت میکنند. این اختلال معمولا از کودکی یا اوایل نوجوانی شروع میشود و به ندرت پیش میآید که بعد از ۲۵ سالگی رخ دهد.
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
علائم اضطراب اجتماعی
تنها زمانی اختلال اضطراب اجتماعی در فرد تشخیص داده میشود که اجتناب، ترس یا اضطراب نسبت به موقعیت اجتماعی در زندگی روزمره، شغل و زندگی اجتماعی اختلال ایجاد کند یا فرد در اثر اضطراب دچار استرس قابل توجه شود. DSM-5 برای تشخیص #علائم اختلال اضطراب اجتماعی معیارهای زیر را ارائه کرده است:
💠فرد از یک یا چند موقعیت اجتماعی که در آن مورد بازپرسی و توجه دقیق دیگران قرار بگیرد میهراسد. برای نمونه میتوان به ملاقات با افراد غریبه، نگاه کردن به او هنگام غذا خوردن یا سخنرانی اشاره کرد.
💠فرد میترسد طوری رفتار کند که شرمنده شود یا مورد قضاوت منفی قرار گیرد.
💠فرد تقریبا همیشه با قرار گرفتن در موقعیتهای اجتماعی دچار اضطراب شدید میشود.
💠فرد از موقعیتی که نسبت به آن وحشت دارد میگریزد یا با اضطراب و پریشانی آن را تحمل میکند.
💠ترس یا اضطراب فرد نسبت به خطر واقعی موقعیت اجتماعی غیرمنطقی است.
💠ترس یا اضطراب فرد دائمی است و معمولا تا شش ماه یا بیشتر طول میکشد.
💠اجتناب، اضطراب یا پریشانی به طرز قابل توجهی عملکرد اجتماعی، تحصیلی یا شغلی فرد را مختل میسازد.
از جمله علائم اضطراب اجتماعی به شکل فیزیکی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
⭕️سرخ شدن، تعریق، لرزش، بالا رفتن ضربان قلب یا احساس «خالی شدن ذهن»
⭕️حالت تهوع یا به هم خوردن مزاج
⭕️حالت ایستادن فرد تغییر میکند، با دیگران ارتباط چشمی برقرار نمیکند یا بسیار آرام صحبت میکند.
به علاوه، تنها زمانی قادر به تشخیص علائم اضطراب اجتماعی و ترس یا اضطراب خواهیم بود که فرد در حال سخنرانی یا اجرا در جمع باشد.
تنها زمانی قادر به تشخیص علائم اضطراب اجتماعی و ترس یا اضطراب خواهیم بود که فرد در حال سخنرانی یا اجرا در جمع باشد.
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
علل اضطراب اجتماعی
تحقیق برای درک بهتر علت بروز اختلال اضطراب اجتماعی ادامه دارد اما بررسیها به قسمت کوچکی در مغز به نام آمیگدال اشاره میکند. گفته میشود آمیگدال بخش مرکزی مغز است که واکنش به ترس را کنترل میکند.
علل اضطراب اجتماعی ارثی است. در واقع، احتمال بروز این اختلال در بستگان درجه یک دو تا شش برابر بیشتر است.
تحقیقاتی که به حمایت از موسسه ملی سلامت روان انجام شده محل ژنی را در موشها نشان میدهد که روی ترس آموختهشده تاثیر میگذارد.
دانشمندان درحال کار روی این نظریه هستند که حساسیت بیشتر نسبت به مورد تایید واقع نشدن فیزیولوژیکی یا هورمونمحور است و این تاییدی بر ارثی بودن علل اضطراب اجتماعی است.
سایر تحقیقات در حال بررسی تاثیر محیط در بروز فوبیای اجتماعی هستند. مورد بدرفتاری واقع شدن و مصیبت در کودکی نیز از جمله علل اضطراب اجتماعی است.
علل اضطراب اجتماعی ارثی است. در واقع، احتمال بروز این اختلال در بستگان درجه یک دو تا شش برابر بیشتر است.
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
درمان اضطراب اجتماعی
اکثر اختلالات اضطراب اجتماعی به کمک متخصص سلامت روان قابل درمان است و اغلب با استفاده از دو روش با موفقیت درمان میشود: رواندرمانی و دارو به عنوان درمان اضطراب اجتماعی موثر است.
تراپی یا مشاوره برای درمان اضطراب اجتماعی
درمان شناختی رفتاری نوعی رواندرمانی است که در معالجه اضطراب شدید اجتماعی و به عنوان درمان اضطراب اجتماعی موثر واقع میشود.
هدف اصلی درمان شناختی رفتاری و رفتاردرمانی کاهش اضطراب ازطریق حذف باور یا رفتارهایی است که به حفظ اختلال اضطراب کمک میکند. مثلا، اجتناب از شیء یا موقعیتی که از آن میترسیم مانع از این میشود که دریابیم این ترس مضر است.
کلید درمان شناختی رفتاری برای درمان اضطراب اجتماعی روبهرو شدن و قرار گرفتن در معرض چیزی است که از آن میترسیم. معمولا این فرایند برای درمان اضطراب اجتماعی سه مرحله دارد:
اول، فرد به موقعیتی که از آن میترسد، معرفی میشود.
مرحله دوم این است که خطر مورد تایید واقع نشدن در موقعیت را افزایش دهیم تا فرد این اعتماد به نفس را در خود ایجاد کند که میتواند انتقاد یا طرد شدن را کنترل کند.
در مرحله سوم روشهایی به فرد یاد داده میشود تا با مورد تایید واقع نشدن کنار بیاید. در این مرحله، از فرد خواسته میشود بدترین ترس خود را تصور کنند و به ایجاد واکنشهای سازنده به ترس تشویق میشود.
این مراحل اغلب با آموزش کنترل اضطراب همراه است؛ مثلا، روشهایی مثل تنفس عمیق به فرد یاد داده میشود تا اضطراب را کنترل کند.
اگر این روش با دقت و تحت نظارت تراپیست انجام شود، امکان خنثی کردن اضطراب همراه با ترس وجود دارد.
مواجه شدن با موقعیتی که از آن میهراسید در درمان شناختی رفتاری تنها زمانی انجام میشود که برای آن آماده باشید. پس تدریجی و تنها با اجازه شما صورت میگیرد. بیمار در تعیین میزان و سرعت مواجه شدن با شرایط به تراپیست کمک میکند.
درمان شناختی رفتاری و رفتاردرمانی، به جز احساس ناخوشایند ناشی از افزایش اضطراب، هیچگونه عوارض منفی ندارد اما تراپیست باید در روشهای درمان تبحر داشته باشد تا درمان جواب دهد.
احتمالا تراپیست حین فرایند درمان تکالیفی از بیمار میخواهد: مثلا مشکلات خاصی که بیمار باید بین جلسات روی آنها کار کند.
این روش معمولا دوازده هفته طول میکشد و ممکن است بهصورت گروهی انجام شود ولی مشکلات اعضای گروه باید مشابه باشد.
درمان حمایتی مانند گروه، زوج یا خانواده درمانی به افزایش آگاهی اطرافیان نسبت به اختلال کمک میکند. در بعضی از موارد، افراد دچار اختلال اضطراب اجتماعی از آموزش مهارتهای اجتماعی هم سود میبرند.
درمان شناختی رفتاری نوعی رواندرمانی است که در معالجه اضطراب شدید اجتماعی و به عنوان درمان اضطراب اجتماعی موثر واقع میشود.
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
دارو برای درمان اضطراب اجتماعی
تجویز داروی مناسب و موثر نیز در کنار رواندرمانی در فرایند درمان اضطراب اجتماعی نقش دارد. از جمله این داروها میتوان به داروی ضد افسردگی مانند بازدارنده بازجذب سروتونین (SSRIs) و بازدارنده مونوآمین اکسیداز (MAOIs) و داروهایی که تحت عنوان بنزودیازپین قوی شناخته میشود اشاره کرد.
افرادی که تنها هنگام اجرا در جمع دچار اضطراب اجتماعی میشوند میتوانند از مسدودکننده بتا استفاده کنند که ضربان قلب را پایین میآورد و علائم فیزیکی اضطراب را کاهش میدهد.
تجویز داروی مناسب و موثر نیز در کنار رواندرمانی در فرایند درمان اضطراب اجتماعی نقش دارد.
سخن پایانی
لازم است بدانیم درمان اضطراب اجتماعی آنی نیست و یک راه حل برای همه جواب نمیدهد. روش درمان باید متناسب با نیاز هر بیمار باشد. تراپیست و بیمار باید برای تعیین موثرترین روش با یکدیگر همکاری کنند و به ارزیابی میزان تاثیر روش درمان بپردازند. از آنجایی که واکنش بیمار به درمان متفاوت است، برنامه درمان باید با آزمون و خطا تنظیم شود.
همچنین باید بدانید اضطراب اجتماعی با خجالت کشیدن تفاوت دارد.
✍ سید مجید موسوی 🌺
@majid_mosavi
کانال سید مجید موسوی
بریم سراغ یه بحث جدی👇👇👇👇 اختلال اضطراب اجتماعی😖 اگر از حضور در جمع واهمه دارید اگر از دیده شدن می
تجربتونو درباره #اختلال_اضطراب_اجتماعی و راهکارهایی که برای غلبه بر اون داشتید برام بفرستید🌺❤️
http://www.6w9.ir/msg/151.247.76.107